جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.hossein
    Banned
    • Nov 2013
    • 3031

پاسخ : جــــو بــــازار

بغیر از چهار نفر شخص دیگری مطلب نزنه در جو بازار برای اعلام گذارشها از قسمتهای مختلف

قرار نیست راه بیفتم تک تک تشکر بزنم همین اصول همین دو صفحه رو رعایت کنید.
    آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/02/02, 22:00.

نظر

• m.hossein
      Banned
      • Nov 2013
      • 3031

با هم دوست باشید . همه عزیزان دوستان من هستند.

پول ما برکت داره و همه باید سیراب بشن. هر که به اندازه خودش با رعایت حق و حقوق دیگران.

هیچ دری شکسته نمیشود. هیچ خانه ای خراب نمیشود. هیچ ظلمی پا برجا نمی ماند.

گفته حضرت محمد { ص} عدل و عدالت حضرت امیر المو منین علی { ع} مهر مهر امام حسین { ع} هست

نظر

• m.hossein
        Banned
        • Nov 2013
        • 3031

جمع بندی از صفحه قبل.

و اما فروش ممنوع شعار من هست تا به ارزش واقعی یک شرکت یا صنعت برسیم .

میتوانی بفروش منتها به اختیار خودت بدون اعتراض. به صف خرید با اختیار خودت

خرید کردن بطریق میانگین گیری بدون رعایت حد ضرر.

جابجایی هم ممنوع با سهم بودن . مدیریت سرمایه .

روانشناسی بازار که دوستان محکم و استوار سر جاهاشون هستند.

بخش خبر هم باز دوستان محکم و استوار سر جاهاشون هستند.

بخش مدیریت سرمایه و هماهنگی با قسمتهای ذکر شده

بابت حد ضرر که انشاءالله همه جستارها یا تاپیک که اعلام هماهنگی کنن با جو بازار.

و چهار نفر بابت جوابگویی عزیزان و نظارت در جستارها موجود در سایت.

اعلام امادگی کنن درجو بازار چون من یکنفرم و احتیاج به کمک.

جو بازار در خدمت روند بازار و الگوهای خرید و فروش بدون رعایت حد ضرر .

یعنی نقطه حد ضرر نقطه خرید محسوب بشه نه فروش.

اگه یکی از دوستان هم مطالب این دو صفحه رو منظم کنه . سپاسگزارم بی نهایت دوست شما

به غیر از چهار نفر شخص دیگری مطلب نزنه در جو بازار برای اعلام گذارشها از قسمتهای مختلف

تک روی ممنوع . همه نوشته ها مطلب ها در قسمت خودش.

بعنوان مثال بانکی ها در قسمت خودش . سرمایه گذاری ها در قسمت خودش . همینطور الی اخر.

هستند بچه هایی که جواب گو باشند

نظر

• گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
          جمع بندی از صفحه قبل.

.
          .
          .
          جناب m.hossein این صحبت ها چیست که شما میکنید ؟!
          تاپیک را به بیراهه کامل برده اید !!!
          جو بازار یک تاپیک مختص گپ و گفت در مورد بازار است ,... شما میتوانید برای صحبت های متفرقه تاپیک شخصی انتخاب کنید و در آنجا بنویسید ...
          به نظر من با این پراکنده گویی و نامفهوم نوشتن وقت کاربران را میگیرید ...
          لطفا رعایت کنید .
          .
          .
          پ .نویس: البته این وظیفه مدیر و ناظر است تذکر بدهد و مورد بعد دسترسی شما به تاپیک را مسدود نماید !
          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• m.hossein
            Banned
            • Nov 2013
            • 3031

لطف میکنید دوست من. تا نظر دیگر عزیزان چه باشد . اگه هم نظر بودن چشم اطاعت امر

شما دوست من عزیز من هستید . کسی که انتقاد میکنه چون دوستت داره انتقاد میکنه.

نظر

• m.hossein
              Banned
              • Nov 2013
              • 3031

.یه مثال میزنم.

فرض کنیم همه سوار یه اتوبوس هستیم منظورم شرکت واحد نیست که بیشترشون

اویزان باشند . بیابونی همه میخواهیم به مقصد برسیم . در این مسیر برای

نهار شام یا صبحانه نگر میداره برای خرابی همینطور در حین راه راننده هم عوض

میکنه که خسته نشن سعی همه اینه که سالم به مقصد برسه حالا اگر نظم و

انظباط نباشه داخل اتوبوس شلوغ کنن دعوا و بی انظباطی باشه یا برای

صرف غذا راننده نگر داره بگه هر که هرچه داره بخوره یا دستشویی

داری همان داخل ماشین و موارد دیگر فکر میکنید این اتوس به مقصد

میرسه. هر حرکتی باید در درجه اول نظم و انظباط داشت تا باقی مسائل

مثل دوسال منفی بورس همه بهم کمک کردیم که این روند شکل بهتری

داشته باشه . حالا اگه دوست داشتید با هم شروع کنیم این مطلب مثال بود

ولی میشه عمل نمود . در واقع منظور من همه باهم بودن هست چه با سرمایه کم

چه زیاد با مدیریت سرمایه و با ریسک های موجود.

اگه قبول داشتید اهنگری رو راه بندازیم اگه نه که هیچی

هر که بدنبال کار خودش .

بازم دوست تان دارم چه کم رنگ چه پررنگ . یا علی

دیگه غلط های تایپی هم درست نمیکنم چون کم سوادم .

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

مدیرعامل کارگزاری رضوی در گفتگو با سنا :
                ریسک های اصلی از بازار دور شده است
                1394/11/13 - 08:58
                95 ، سال خوب بازار سرمایه می شود

همان گونه که پیش بینی می شد، بعد از برجام گروه های خودرویی و بانکی روند صعودی در پیش گرفتند و الان هم این وضعیت ادامه دارد. به نحوی

که طی دو سه ماه آینده، شرایط اکثر صنایع همچنان رو به بهبود خواهد بود و بازار به مرور زمان به ثبات می رسد.

مدیرعامل کارگزاری رضوی، سال 95 را بهتر از سال جاری برای صنایع و بازار سرمایه توصیف کرد و گفت: با ورود سرمایه گذاران خارجی، کاهش

هزینه ها، تسهیل در واردات مواد اولیه و رفع تحریم های بانکی به نظر می رسد که شرکت ها در سال 95 این گشایش ها را به شکل عینی لمس

خواهند کرد .
                کمال خانزاده به پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) گفت:
                همان گونه که پیش بینی می شد، بعد از برجام گروه های خودرویی و

بانکی روند صعودی در پیش گرفتند و الان هم این وضعیت ادامه دارد. به نحوی که طی دو سه ماه آینده، شرایط اکثر صنایع همچنان رو به بهبود خواهد

بود
                و بازار به مرور زمان به ثبات می رسد.وی افزود: زمانی که بانک ها به سوئیفت وصل شوند، شرایط درآمدی آنها بهتر خواهد شد؛ همچنین گروه

خودرویی به خاطر برنامه افزایش سرمایه و مذاکراتی که با خارجی ها دارند، روند مثبت اما ملایمی را طی خواهند کرد .
                به گفته خانزاده، تجهیزاتی ها

هم به دلیل دریافت طلب از پیمانکاران، روندی مثبت و صعودی را تجربه می کنند و سایر صنایع به خاطر کاهش هزینه واردات مواد اولیه و گشایش

های اعتباری، شرایط مساعدی را پیش رو خواهند داشت.
                وی اظهار داشت: البته بازار در دو سه هفته اخیر تا حدودی هیجاناتی را هم پشت سر

گذاشت
                اما از این به بعد سهامداران و سرمایه گذاران باید با دید بازتر سهام را بررسی و سپس سرمایه گذاری کنند؛ به اضافه اینکه باید سهامداری

کنند
                .
                مدیرعامل کارگزاری رضوی افزود: از این به بعد اگر کسی می خواهد سودی از بازار سرمایه عاید خود کند، باید از فضای سفته بازی فاصله

بگیرد و با دید سرمایه گذاری چندین ماهه و حتی یکساله به این بازار نگاه کند
                .وی در پاسخ به این سوال که چه مقدار از روند فعلی واقعیت و چقدر

ناشی از هیجان است، گفت:
                با توجه به اینکه این روزها قیمت ها قیمت های جذابی هستند و ارزش بازاری شرکت ها هنوز نسبت به روزهای طلایی

گذشته پایین است، فضا تا حد زیادی واقعی است و خیلی ها ترجیح می دهند از هم اکنون برای خرید اقدام کنند .
                خانزاده ادامه داد: ممکن است

50-40 درصد به قصد نوسان گیری این کار را انجام دهند و مابقی با این دید که در 7-6 ماه آینده بازدهی خوبی خواهند گرفت، سرمایه گذاری کنند ؛

به همین خاطر قیمت ها الان ، هم برای داخل و هم برای خارج قیمت های خوبی است .مدیرعامل کارگزاری رضوی با بیان اینکه بازار آرام آرام دارد به

سمت تحلیل و مقایسه با بورس ها و شرکت های منطقه ای حرکت می کند، گفت: سرمایه گذاران در حال حاضر وضعیت تک تک شرکت ها و صنایع را

با بورس هایی همچون استانبول یا دبی مقایسه می کنند؛ به همین خاطر می بینند که قیمت ها یک چهارم و حتی یک پنجم آنجاست.
                وی افزود: البته

درآمد اینها در مقایسه با آنها کمتر است اما به هرحال، گشایش ها که اتفاق بیفتد،
                مثلا در گروه های بانکی، خودرویی و بسیاری از صنایع دیگر به نظر

می رسد قیمت ها به قیمت های بورس های منطقه نزدیک خواهد شد.
                خانزاده بیان کرد: وقتی بالاخره آن ریسک های اصلی از بازار اقتصاد کشور

دور شده ، گشایش ها اتفاق افتاده و شرایط ورود خارجی ها تسهیل شده، بازار باید
                P/E خوبی داشته باشد . از این طرف با افزایشP/E ، مجددا

سوددآوری و
                EPS شرکت ها هم افزایش خواهد یافت و شرکت ها به طور خودکار ، یک روند صعودی ملایم طی یکی دوماه آینده تجربه خواهند

کرد.
                وی در پاسخ به این سوال که سهامداران برای پرهیز از ایجاد حباب در قیمت ها، چه رویه ای را باید در پیش بگیرند ، گفت : طی دو سه سال

گذشته بیشتر سهامداران و سرمایه گذارانی که به ویژه در نیمه دوم سال 92 به بازار سرمایه پیوسته اند، زیان های سنگینی دیده اند و الان همگی

مترصدند که با همین نوسانات کوتاه، حداقل آن ضررهای قبلی را کمتر کنند یا به صفر برسانند.
                خانزاده در عین حال افزود:
                بعد از سپری شدن این

دوره، سهامداران باید با نگاه به اقتصاد داخلی، برنامه و بودجه و شرایط فعلی صنعت در دنیا برنامه ریزی کنند و روی سهم های بنیادی که چشم انداز

خوبی دارد و در روزهای آتی سودآوری خوبی دارد،
                سهامداری کنند. لذا سهامداران لازم است صبور باشند و با چشم باز و تحلیل صحیح جلو بروند تا

بتوانند در ماه های آینده بازدهی خوبی به دست آورند
                . مدیرعامل کارگزاری رضوی با بیان اینکه اکثر صنایع از جمله پتروشیمی ها، بانکی ها ،

خودرویی ها، چشم انداز خوبی خواهند داشت
                ، گفت: به نظر می رسد قیمت جهانی نفت هم رفته رفته روند صعودی به خود گیرد و احتمال افزایش

آن تا 35 و 40 دلار وجود دارد؛ به تبع آن اکثر شرکت های پتروشیمی که هم اکنون با کمتر از ظرفیت خود کار می کنند، به شرایط گذشته خود برمی

گردند و شرایط صادرات آنها فراهم خواهد شد .
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• امام قلی خان
                  عضو فعال
                  • Aug 2015
                  • 1542

ام حسین خان الهی به زمین گرم بخوری به حقِ رد صلاحیت شده ها انشاالله. چرا خل شده ای؟ تو که یک ذره مغز داشتی. کرکره خل بازی را پایین بکش و شلوار عقل را بده بالا.بگذار ببینیم اکبری جون و اروم خان و 4 تا آدم حسابی سایت چه میگویند.
                  نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                  از هم ندوشیم.
                  با هم بنوشیم.

نظر

• m.hossein
                    Banned
                    • Nov 2013
                    • 3031

امام قلی خان عزیز من دوست خوب من بزرگ من تاج سر من همیشه بفکرت هستم و خواهم بود .

دیگه هیچ وقت بی خبر نرو و از حال خودت ما رو اگاه کن . قد یه دنیا دوستت دارم. محمد حسین

احمد خان کجاست چه خبر داری به ما بگو کجاست نکنه مسدود شده . حواست به قسمتهای مختلف سایت باشه.
                    آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/02/03, 06:50.

نظر

• امام قلی خان
                      عضو فعال
                      • Aug 2015
                      • 1542

خدا از آنان که جوانان را خل کرده اند نگذرد.ام حسین خان تو که در موضوع شایعات بازار فعال بودی و خوب بچه ای بودی. چرا رفته ای در گروه منحرفین آخر؟احمدخان را خبرش را ندارم.خدا هرجا هست حفظش کند.میخواستم برگردم دعوتش کنم خانه ام اهواز.اما فعلا گیر افتاده ام برای درمان و تا همین دو روز پیش مثل گرگ زوزه میکشیدم از درد.حالا بهترم اما ناصبوری میکنم و اعصابم خرد است.دکتر گفته اثرات شیمی درمانی میباشد.مرگ بر زالوصفت و کفتار پیشگان
                      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                      از هم ندوشیم.
                      با هم بنوشیم.

نظر

• m.hossein
                        Banned
                        • Nov 2013
                        • 3031

انشاءالله خوب و سلامت باشی و از خداوند بزرگ برات ارزوی سلامتی دارم.

خداوندا با تمام وجودم ازت خواهش میکنم التماس میکنم این دوست منو عزیزمن سالار منو حفظ کنی ازت خواهش میکنم . امین یا رب العالمین
                        آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/02/03, 07:48.

نظر

• m.hossein
                          Banned
                          • Nov 2013
                          • 3031

خداوندا تر به آبروی پیامبرت . ترا به پنج تن ال عبایت. ترا به 12 امام و چهارده معصومت. و ترا به 124 هزار پیامبرت. رزق و روزی دوستان من عزیزان من درکل ایران زمین بیشتر کن . تمام مریضا رو هم شفا عنایت بفرما . سر هیچ جوانی افکنده نباشد همیشه سر بلند باشن . ازت خواهش میکنم تو دوست منی تو را به بزرگیت و تو را بنامهای زیبایت عنایت بفرما. امین یا رب العالمین.
                          آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/02/03, 08:41.

نظر

• m.hossein
                            Banned
                            • Nov 2013
                            • 3031

جمع بندی از صفحه های قبل

یه مثال میزنم.

فرض کنیم همه سوار یه اتوبوس هستیم منظورم شرکت واحد نیست که بیشترشون

اویزان باشند . بیابونی همه میخواهیم به مقصد برسیم . در این مسیر برای

نهار شام یا صبحانه نگر میداره برای خرابی همینطور در حین راه راننده هم عوض

میکنه که خسته نشن سعی همه اینه که سالم به مقصد برسه حالا اگر نظم و

انظباط نباشه داخل اتوبوس شلوغ کنن دعوا و بی انظباطی باشه یا برای

صرف غذا راننده نگر نداره بگه هر که هرچه داره بخوره یا دستشویی

داری همان داخل ماشین و موارد دیگر فکر میکنید این اتوبوس به مقصد

میرسه. هر حرکتی باید در درجه اول نظم و انظباط داشت تا باقی مسائل

مثل دوسال منفی بورس همه بهم کمک کردیم که این روند شکل بهتری

داشته باشه . حالا اگه دوست داشتید با هم شروع کنیم این مطلب مثال بود

ولی میشه عمل نمود . در واقع منظور من همه باهم بودن هست چه با سرمایه کم

چه زیاد با مدیریت سرمایه و با ریسک های موجود.

اگه قبول داشتید اهنگری رو راه بندازیم اگه نه که هیچی

هر که بدنبال کار خودش .

بازم دوست تان دارم چه کم رنگ چه پررنگ . یا علی

دیگه غلط های تایپی هم درست نمیکنم چون کم سوادم .

جمع بندی از صفحه قبل.

و اما فروش ممنوع شعار من هست تا به ارزش واقعی یک شرکت یا صنعت برسیم .

میتوانی بفروش منتها به اختیار خودت بدون اعتراض. به صف خرید با اختیار خودت

خرید کردن بطریق میانگین گیری بدون رعایت حد ضرر.

جابجایی هم ممنوع با سهم بودن . مدیریت سرمایه .

روانشناسی بازار که دوستان محکم و استوار سر جاهاشون هستند.

بخش خبر هم باز دوستان محکم و استوار سر جاهاشون هستند.

بخش مدیریت سرمایه و هماهنگی با قسمتهای ذکر شده

بابت حد ضرر که انشاءالله همه جستارها یا تاپیک که اعلام هماهنگی کنن با جو بازار.

و چهار نفر بابت جوابگویی عزیزان و نظارت در جستارها موجود در سایت.

اعلام امادگی کنن درجو بازار چون من یکنفرم و احتیاج به کمک.

جو بازار در خدمت روند بازار و الگوهای خرید و فروش بدون رعایت حد ضرر .

یعنی نقطه حد ضرر نقطه خرید محسوب بشه نه فروش.

اگه یکی از دوستان هم مطالب این دو صفحه رو منظم کنه . سپاسگزارم بی نهایت دوست شما

به غیر از چهار نفر شخص دیگری مطلب نزنه در جو بازار برای اعلام گذارشها از قسمتهای مختلف

تک روی ممنوع . همه نوشته ها مطلب ها در قسمت خودش.

بعنوان مثال بانکی ها در قسمت خودش . سرمایه گذاری ها در قسمت خودش . همینطور الی اخر.

هستند بچه هایی که جواب گو باشند

نظر

• رامین حیاتی
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1321

/:.nono.:/
                              همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

چقدر اینجا گفتم ذوب 400 درصد افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی داره ، حالا 200 میلیون براش صف میچینند .

نظر

در حال کار...
                                X