کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عرضه های رنگارنگ در پیشن! و 200 میلیارد هم 200 میلیاردِ!...چند تا همین عرضه ها بازار رمق بازار رو میگیره....
این یکی هم تازه ی تازه!...داغِ داغ:
اينككه گفته تازه وارد ليست پذيرش شده نگفته عرضه ميشه فلان روز !!! مي دوني چقدر مثل اين هستن كه فعلا فعلانها عرضه نميشن .... شرط پذيرش نيست اقا جان عرضه هست ...
پذیرش شده که در بورس لندن عرضه بشه؟!!!!
مگر من گفتم فردا یا پس فردا عرضه میشه!
عرضه عرضه است...چه امروز چه فردا...و در هر صورت با عمق یک میلیمیتری بازار پول از بازار خارج میکنه...
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
پذیرش شده که در بورس لندن عرضه بشه؟!!!!
مگر من گفتم فردا یا پس فردا عرضه میشه!
عرضه عرضه است...چه امروز چه فردا...و در هر صورت با عمق یک میلیمیتری بازار پول از بازار خارج میکنه...
بنده خدا راست میگه دیگه حداقل سوتی دادی دیگه بیخیالش شو کلی اینطوری تو صف هستند
بنده خدا راست میگه دیگه حداقل سوتی دادی دیگه بیخیالش شو کلی اینطوری تو صف هستند
شما مشکلی داری؟
بنده خودم اطلاعیه رو گذاشتم ...بالاش هم به خط درشت نوشته "درج"؟ صرف به قول شما "سوتی" دادن و گرفتن شرکتی رو "درج" نمیکنن جناب زندی!بلکه صرفِ عرضه است! از درج تا عرضه ی همین فجر 4 ماه بیشتر نمیگذره!.......
فرق حقوقی با بعضی از حقیقی ها اینه که شیرجه نمیزنن تو صف فروش،تا یک سهم دیگه بخرن!!!!
منابع حقوقی با منابع حقیقی قابل مقایسه نیست.
این نگرانی برای اونی بیشتر هست که 100درصد سهم هست،اگر هم سهمش ارزشمند هست نیازی نیست جابجایی کنه!!
دوست من! اونا هم شیرجه میزنن! شاید در صفهای خرید برای فروش!....شیرفلکه ی عرضه در سهام دیگه رو باز میکنن!....اگر واقعا باور دارین عرضه برای حقیقی ها رقم زیادی نیست...پس صفای فروش هم نباید سنگین باشه و یا اصلا بوجود بیان...پس با تفسیر شما برای اون هم جای نگرانی نیست!...چون عددی نیست....
به هرحال الان همه سرمست از رشد اخیر بازار هستن و نمیشه با کسی حرف زد!...تصور میکنن میخوای سودشونو ازشون بگیری! یا نونشون رو ببری!
موفق باشید
دوست من! اونا هم شیرجه میزنن! شاید در صفهای خرید برای فروش!....شیرفلکه ی عرضه در سهام دیگه رو باز میکنن!....اگر واقعا باور دارین عرضه برای حقیقی ها رقم زیادی نیست...پس صفای فروش هم نباید سنگین باشه و یا اصلا بوجود بیان...پس با تفسیر شما برای اون هم جای نگرانی نیست!...چون عددی نیست....
به هرحال الان همه سرمست از رشد اخیر بازار هستن و نمیشه با کسی حرف زد!...تصور میکنن میخوای سودشونو ازشون بگیری! یا نونشون رو ببری!
موفق باشید
من چنین منظوری نداشتم دوست گرامی
متاسفانه ما ایرانیها (نه همه)از ترس تب به استقبال مرگ میریم،حرفهای من نوعی هم در روند بازار اثر نداره
من الان چند روز هست میگم سهام بزرگ بانکی نخرید،اما بازار کار خودش رو میکنه!!!
صادرات امروز دو بار صف شد هر دو بار حقوقی دست به ماشه گذاشت تو کاسه حقیقی،صدای این کارش دو یا سه روز دیگه درمیاد!!!
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
رفتار حقوقی مهم است و باید به آن توجه داشت
ولی باید حدی هم برایش قائل شد
همیشه عرضه بیش از اندازه نشان از افت سهم در آینده نیست
این را قبلا هم عرض کرده ام و الان مجددا عرض میکنم
به عنوان نمونه
اگر شما به جای حقوقی باشید و قصد خروج از یک سهم را داشته باشید به هر دلیل
بهترین موقع کی است؟
طبیعی است که در روند منفی و نزولی سهم در صورت عرضه نتیجه ای جز قفل شدن سهم در صف فروش نیست
و این فرصت صرفا زمانی ممکن میشود که سهم در روند صعودی است و اینچنین مواقع اگر اولویت حقوقی نقد شدن باشد
ممکن است آینده هر چند خوب سهم هم برایش مهم تر از نقد شدن نباشد و از این فرصت کمال استفاده را ببرد
لذا این سناریو هم گوشه ذهن دوستان باشد
و با هر عرضه حقوقی نتیجه ای منفی برای آینده سهم تصویر نکنند
نظر