جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Postمن دیگه مطمئن شدم توی ایران خودرو و به دنبالش ایرانخودرو دیزل یک اتفاق مثبتی ،حالا یا دریافت غرامت یا قرارداد خوب اتفاق افتاده
بنظرم خودرویی ها فعلا آروم نمیگیرن و رالی خوبی دارن.
زامیاد و خپارس هم وقتی حقوقی اذیت هاش تموم بشه رشد خوبی میکنن و این روزها فرصت های خرید طلایی هستند
تصمیم با خودتون
اینم اوج شفافیتی هست که آقایون وعده می دادند !
سازمان هم مثل همیشه فقط نگاه میکنه ! در حالیکه باید نماد رو متوقف کنه و اطلاعات قرارداد جدید رو بخواد از شرکت !
حالا بماند که برخی گفتن این فقط تفاهم نامه بوده ! که امضا شده ! و هنوز قرارداد نبستیم و .... !
راستی شما از کجا مطمئن شدی نسبت به ایرانخودرو !؟ از قرارداد محرمانه !!!
نظر
-
در اصل توسط linux_linda پست شده است View Postخرید فسرب 160
نگهداری کاذر قیمت خرید 1606
خمحرکه طلای 24 عیار بود که مفت از کف دادیم
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
راستی شما از کجا مطمئن شدی نسبت به ایرانخودرو !؟ از قرارداد محرمانه !!!
نظر
-
در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Postبرای اینکه مملکتی که پر از فساد هست و خمیر مایه اش با فساد و تبانی شکل گرفته از ما بهتران سهم ها رو سه قفله میکنند(وساپا ،و رنا...)
آنها برای سه قفله کردن نیاز به قرارداد و صورت مالی و ارزش صادراتی و وضعیت فروش و این چیزها ندارند !!
اتفاقا قراداد محرمانه ! به تعبیر وزیر دولت راستگویان ! آنهم برای یک شرکت بورسی با تعداد زیادی سهامدار !! برای همین از شما بهتران ! و دار و دسته اونها از همه چی بهتره !!!
اینجوری باشه هر سهمی صف شد ، شما نسبت به اون سهم مطئمن میشی !!!
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postاز شما بهتران ! بدون دلیل هم بارها سه قفله کرده اند ! مخصوصا در این 2 سال !!
آنها برای سه قفله کردن نیاز به قرارداد و صورت مالی و ارزش صادراتی و وضعیت فروش و این چیزها ندارند !!
اتفاقا قراداد محرمانه ! به تعبیر وزیر دولت راستگویان ! آنهم برای یک شرکت بورسی با تعداد زیادی سهامدار !! برای همین از شما بهتران ! و دار و دسته اونها از همه چی بهتره !!!
اینجوری باشه هر سهمی صف شد ، شما نسبت به اون سهم مطئمن میشی !!!
ولی من سعی میکنم از روندهای بازار (هر چند اشتباه هم دارم) اما به اندازه تجربه خودم استفاده کنم،فقط همین!
شما هم موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Postمن واقعیتش منظور شما رو متوجه نمیشم چرا این حرفها رو میزنید؟؟؟!!!
ولی من سعی میکنم از روندهای بازار (هر چند اشتباه هم دارم) اما به اندازه تجربه خودم استفاده کنم،فقط همین!
شما هم موفق باشید
از اینکه پاسخ دادید هم ممنون، اشتباه که همه داریم و طبیعی هم هست !
نظر
-
دوستان همگی خسته نباشید
به امید فرداهای بهتر.
نظر
-
در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Postواقعا شوخی نیست وقتی بالاترین مقام اجرایی کشور میاد توی tvمیگه ما برای صنعت خودرو خیلی اهمیت قائلیم!!!!!!
چون هم اشتغال بالایی درست میکند و هم با صادرات 30 درصدی ارز آور می شود!!!!
همونطور که محمود لعنت الله علیه برای پتروشیمی خیلی اهمیت قایل بود. ونمونه هاش رو دیدیم:شبندر ،شراز ...
یادش به شر
البته خودم هم صدردرصد مقصر بودم چون استراتژی نداشتم و دهن بین بودم و دایما نگاهم به این و اون بود!
Follow Your Instinct!
نظر
-
در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post75000 مقاومت مهمی داریم ، شکسته بشه صف های خرید سنگین تری را شاهد خواهیم بود و ادامه رشد شاخص تا 80000 واحد .
گروه بانکی و پالایش به کمک شاخص کل خواهند امد از فردا و مقاومت 75 هزار واحد را رد میشه تا نزدیکی80 هزار هم می اید ولی یک چیزی که جایی سوال می باشد اگر پیش بینی سال 95 که آخر بهمن ماه می اید کاهشی باشه با این همه حجم خرید بازار چه رفتاری خواهد داشت آیا باز هم بازار به امید سود سازی در گزاشهای 3 الی 6 ماهه به خرید های خود ادامه می دهد !!! هر چه باشد این دولت دیگه برای نشان دادن وضعیت اقتصادی خوب با رشد 5 درصدی بازار بورس را مثبت می کنه تا اخر سال 95بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
نظر