کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
متاسفانه حقوقی ها دست از عرضه در بانکی ها برنمیدارن
یکبار دیگه صف خرید صادرات عرضه کنن بنده تمام سهام بانکی و فولادی رو میفروشم و میرم سراغ سهام کوچیک
فکر کنم عرضه های حقوقی نفس بازار گرفت
من که از دی وسینا وپست خارج شدم انشالله هرکس خرید سود خوبی ببره
فقط کاش اول صبح توی مثبت مداران و رکیش میفروختم تا الان بتونم توی منفی جای گذین کنم
ولی مهم نیست پول بانکیها رو میدم تو رایانه ای ها
نمیخوام کام کسی رو تلخ کنم اما متاسفانه بعد از سقوط بعدی بازار خیلی ها دیگه نمیتونن از زمین بلند شن ، مواظب سرمایه هاتون باشین ، هیچ اتفاقی مشخصی هنوز در جهت بهبود وضع اقتصادی کارخانه ها و شرکت های بزرگ نیوفتاده !! هنوز بسیاری از شرکت ها زیان ده هستند !! مواظب باشید .
نمیخوام کام کسی رو تلخ کنم اما متاسفانه بعد از سقوط بعدی بازار خیلی ها دیگه نمیتونن از زمین بلند شن ، مواظب سرمایه هاتون باشین ، هیچ اتفاقی مشخصی هنوز در جهت بهبود وضع اقتصادی کارخانه ها و شرکت های بزرگ نیوفتاده !! هنوز بسیاری از شرکت ها زیان ده هستند !! مواظب باشید .
شما اول صبح كه صفهاي سنگين خريد بود كجا تشريف داشتي؟! ميخواستي اون موقع بگي!!! الان عمه منم ميدونه بازار اصلاح داره!!!
نظر