جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
چند هفته قبل در جلسه دفاعیه دکتری یکی از دوستان رفته بودم،در اصل توسط گیلان پست شده است View Postیک نکته هم اینکه کمی رفتار کاربر میناوی تناقض دارد با گذشته ش !
اگر ایشان تبحر و تخصص دارند در کسب سودهای 500 درصدی از سهامی با سابقه طولانی در زیانده بودن , مانند صدرا و پلوله !... چطور از این خوان نعمت زیانده ماندن شرکتها و در عوض رشد قیمت سهمها(به عقیده خودشان گشایش و قرار دادها تاثیری در سودآوری شرکتها ندارد و زیانده خواهند ماند) استفاده نمیکنند و بیرون بازار مانده اند ! B-)
یکی از مدیران فعلی سازمان بورس هم بود ! که منم از قبل می شناخت !
پرسید که کدوم دانشگاه هستی و ... بعد از کمی صحبت درباره رساله مورد بحث گفت دکتر حسینی وزیر اقتصاد احمدی نژاد هم اونجا میاد هنوز برای تدریس ؟
گفتم ترم قبل یک کلاس داشت، این ترم هنوز خبر ندارم که کلاس برداشته یا نه .
گفت اگر دیدی بهش سلام برسون بگو فلانی گفت ما به شما انتقاد داشتیم ! اما به شما اعتماد داشتیم !
ولی به اینها ! اعتماد نداریم !
کمی دقت کنی به این ماجرا جوابت رو میگیری !
راستی اون 500 درصد مربوط به سهام های قبلی بود که داشتیم و فروختیم !
الان در پلوله سود ما به 900 درصد رسیده !
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postچند هفته قبل در جلسه دفاعیه دکتری یکی از دوستان رفته بودم،
یکی از مدیران فعلی سازمان بورس هم بود ! که منم از قبل می شناخت !
پرسید که کدوم دانشگاه هستی و ... بعد از کمی صحبت درباره رساله مورد بحث گفت دکتر حسینی وزیر اقتصاد احمدی نژاد هم اونجا میاد هنوز برای تدریس ؟
گفتم ترم قبل یک کلاس داشت، این ترم هنوز خبر ندارم که کلاس برداشته یا نه .
گفت اگر دیدی بهش سلام برسون بگو فلانی گفت ما به شما انتقاد داشتیم ! اما به شما اعتماد داشتیم !
ولی به اینها ! اعتماد نداریم !
کمی دقت کنی به این ماجرا جوابت رو میگیری !
laughingsmileyزندگی بدون تحریم سلام....
نظر
-
در اصل توسط گیلان پست شده است View Postیک نکته هم اینکه رفتار کاربر میناوی تناقض دارد با گذشته ش !
اگر ایشان تبحر و تخصص دارند در کسب سودهای 500 درصدی از سهامی با سابقه طولانی در زیانده بودن , مانند صدرا و پلوله !... چطور از این خوان نعمت زیانده ماندن شرکتها و در عوض رشد قیمت سهمهااستفاده نمیکنند و بیرون بازار مانده اند(به عقیده خودشان گشایش و قرار دادها تاثیری در سودآوری شرکتها ندارد و زیانده خواهند ماند) ! B-)البته سه روز پیش میگفتی هنوز نفروختیم ;)...خیلی بلایی...اوستای خوبی داشتی...مملکت ایران به دکترهایی مثل شما نیاز فراوان دارد ;)در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
.
.
.
پس هنوز با زیانده ها هستی ...
من و شما نوعی که از تورم و فلاکت و لجن احمدینژاد جان سالم بدر بردیم و اتفاقا بهترین سودهایمان در زیانده بودن شرکتهای نهفته شده بود , از عقل و شعور بدور است که با زیانده ها همراهی و سودسازی نکنیم !!!, ...پس این وامظلوما و وااسلاما و زیانبار بودن شرکتها را که سر میدهی برای رد گم کنی است ...نه ؟ ;)....تعجب من هم از همین است که چرا با این وجود اینهمه سهامدار را تذکر و مهربانی میکنید ! ...;)
سود سهامت نوش جونت...;)آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/02/09, 18:19.هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
نظر
-
پلوله زیان داشت به سود رسید ! سود انباشته هم داره بابت تغییرات در صورتهای مالی سالای قبل !در اصل توسط گیلان پست شده است View Postپس هنوز با زیانده ها هستی ...
تعجب من هم از همین است که چرا اینهمه سهامدار را تذکر و مهربانی میکنید ! ...;)
من و شما نوعی که از تورم و فلاکت و لجن احمدینژاد جان سالم بدر بردیم و اتفاقا بهترین سودهایمان در زیانده بودن شرکتهای نهفته شده بود , از عقل و شعور بدور است که با زیانده ها همراهی و سودسازی نکنیم !!!, ...پس این وامظلوما و وااسلاما و زیانبار بودن شرکتها را که سر میدهی برای رد گم کنی است ...نه ؟ ;)
سود سهامت نوش جونت...;)
خودرویی ها هنوز در زیان هستند و زیان انباشه سنگین ! نسبت به 2 سال قبل !
بانکی ها هم نسبت به دو سال قبل برخی زیانده شدن ! برخی هم سودشون کاهش پیدا کرده ! الانم دارن دارایی میفروشن اکثرا ! که eps رو محقق کنن !
نظر
-
اظهار نظر فطانت درباره رشد 2هزارواحدی شاخص کل
فطانت در مورد افزایش 2هزار واحدی روزانه شاخص بورس اظهار داشت: براساس وعدههای صورت گرفته، بازکردن دامنهنوسان به حجم مبنا انجام شده است. اینکه بازار با سرعت بیشتری در حال تخلیه است و شاهد رشد 2هزار و هزار واحدی و کم و بیشتر شاخص کل بورس هستیم، نتیجه این اقدامات است و مطالباتی که در این زمینه از سازمان بورس وجود داشت، در حال به نتیجه رسیدن است.زندگی بدون تحریم سلام....
نظر
-
همه رو تو راست میگی دکتر :Dدر اصل توسط negarminavi پست شده است View Postپلوله زیان داشت به سود رسید ! سود انباشته هم داره بابت تغییرات در صورتهای مالی سالای قبل !
خودرویی ها هنوز در زیان هستند و زیان انباشه سنگین ! نسبت به 2 سال قبل !
بانکی ها هم نسبت به دو سال قبل برخی زیانده شدن ! برخی هم سودشون کاهش پیدا کرده ! الانم دارن دارایی میفروشن اکثرا ! که eps رو محقق کنن !
راستی یک ویرایش کوچولو هم پست فبلیم را زدم ...بخوانش
در مثل میگویند : طرف یک روده راست در شکمش موجود نیست ;)هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
نظر
-

نظر