جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط گیلان پست شده است View Postیک نکته هم اینکه کمی رفتار کاربر میناوی تناقض دارد با گذشته ش !
اگر ایشان تبحر و تخصص دارند در کسب سودهای 500 درصدی از سهامی با سابقه طولانی در زیانده بودن , مانند صدرا و پلوله !... چطور از این خوان نعمت زیانده ماندن شرکتها و در عوض رشد قیمت سهمها(به عقیده خودشان گشایش و قرار دادها تاثیری در سودآوری شرکتها ندارد و زیانده خواهند ماند) استفاده نمیکنند و بیرون بازار مانده اند ! B-)
یکی از مدیران فعلی سازمان بورس هم بود ! که منم از قبل می شناخت !
پرسید که کدوم دانشگاه هستی و ... بعد از کمی صحبت درباره رساله مورد بحث گفت دکتر حسینی وزیر اقتصاد احمدی نژاد هم اونجا میاد هنوز برای تدریس ؟
گفتم ترم قبل یک کلاس داشت، این ترم هنوز خبر ندارم که کلاس برداشته یا نه .
گفت اگر دیدی بهش سلام برسون بگو فلانی گفت ما به شما انتقاد داشتیم ! اما به شما اعتماد داشتیم !
ولی به اینها ! اعتماد نداریم !
کمی دقت کنی به این ماجرا جوابت رو میگیری !
راستی اون 500 درصد مربوط به سهام های قبلی بود که داشتیم و فروختیم !
الان در پلوله سود ما به 900 درصد رسیده !
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postچند هفته قبل در جلسه دفاعیه دکتری یکی از دوستان رفته بودم،
یکی از مدیران فعلی سازمان بورس هم بود ! که منم از قبل می شناخت !
پرسید که کدوم دانشگاه هستی و ... بعد از کمی صحبت درباره رساله مورد بحث گفت دکتر حسینی وزیر اقتصاد احمدی نژاد هم اونجا میاد هنوز برای تدریس ؟
گفتم ترم قبل یک کلاس داشت، این ترم هنوز خبر ندارم که کلاس برداشته یا نه .
گفت اگر دیدی بهش سلام برسون بگو فلانی گفت ما به شما انتقاد داشتیم ! اما به شما اعتماد داشتیم !
ولی به اینها ! اعتماد نداریم !
کمی دقت کنی به این ماجرا جوابت رو میگیری !
laughingsmileyزندگی بدون تحریم سلام....
نظر
-
در اصل توسط گیلان پست شده است View Postیک نکته هم اینکه رفتار کاربر میناوی تناقض دارد با گذشته ش !
اگر ایشان تبحر و تخصص دارند در کسب سودهای 500 درصدی از سهامی با سابقه طولانی در زیانده بودن , مانند صدرا و پلوله !... چطور از این خوان نعمت زیانده ماندن شرکتها و در عوض رشد قیمت سهمهااستفاده نمیکنند و بیرون بازار مانده اند(به عقیده خودشان گشایش و قرار دادها تاثیری در سودآوری شرکتها ندارد و زیانده خواهند ماند) ! B-)در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
.
.
.
پس هنوز با زیانده ها هستی ...
من و شما نوعی که از تورم و فلاکت و لجن احمدینژاد جان سالم بدر بردیم و اتفاقا بهترین سودهایمان در زیانده بودن شرکتهای نهفته شده بود , از عقل و شعور بدور است که با زیانده ها همراهی و سودسازی نکنیم !!!, ...پس این وامظلوما و وااسلاما و زیانبار بودن شرکتها را که سر میدهی برای رد گم کنی است ...نه ؟ ;)....تعجب من هم از همین است که چرا با این وجود اینهمه سهامدار را تذکر و مهربانی میکنید ! ...;)
سود سهامت نوش جونت...;)آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/02/09, 18:19.هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
نظر
-
در اصل توسط گیلان پست شده است View Postپس هنوز با زیانده ها هستی ...
تعجب من هم از همین است که چرا اینهمه سهامدار را تذکر و مهربانی میکنید ! ...;)
من و شما نوعی که از تورم و فلاکت و لجن احمدینژاد جان سالم بدر بردیم و اتفاقا بهترین سودهایمان در زیانده بودن شرکتهای نهفته شده بود , از عقل و شعور بدور است که با زیانده ها همراهی و سودسازی نکنیم !!!, ...پس این وامظلوما و وااسلاما و زیانبار بودن شرکتها را که سر میدهی برای رد گم کنی است ...نه ؟ ;)
سود سهامت نوش جونت...;)
خودرویی ها هنوز در زیان هستند و زیان انباشه سنگین ! نسبت به 2 سال قبل !
بانکی ها هم نسبت به دو سال قبل برخی زیانده شدن ! برخی هم سودشون کاهش پیدا کرده ! الانم دارن دارایی میفروشن اکثرا ! که eps رو محقق کنن !
نظر
-
اظهار نظر فطانت درباره رشد 2هزارواحدی شاخص کل
فطانت در مورد افزایش 2هزار واحدی روزانه شاخص بورس اظهار داشت: براساس وعدههای صورت گرفته، بازکردن دامنهنوسان به حجم مبنا انجام شده است. اینکه بازار با سرعت بیشتری در حال تخلیه است و شاهد رشد 2هزار و هزار واحدی و کم و بیشتر شاخص کل بورس هستیم، نتیجه این اقدامات است و مطالباتی که در این زمینه از سازمان بورس وجود داشت، در حال به نتیجه رسیدن است.زندگی بدون تحریم سلام....
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postپلوله زیان داشت به سود رسید ! سود انباشته هم داره بابت تغییرات در صورتهای مالی سالای قبل !
خودرویی ها هنوز در زیان هستند و زیان انباشه سنگین ! نسبت به 2 سال قبل !
بانکی ها هم نسبت به دو سال قبل برخی زیانده شدن ! برخی هم سودشون کاهش پیدا کرده ! الانم دارن دارایی میفروشن اکثرا ! که eps رو محقق کنن !
راستی یک ویرایش کوچولو هم پست فبلیم را زدم ...بخوانش
در مثل میگویند : طرف یک روده راست در شکمش موجود نیست ;)هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
نظر
-
نظر