جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.hossein
    Banned
    • Nov 2013
    • 3031

پاسخ : جــــو بــــازار

خلاصه لپ کلام اینها هم میخوان نون بخورن تنها ما نیستیم یه سفره پهنه برای همه.

منتها باید شفاف عمل کنند تا همه متوجه بشن نتنها فقط برخی از دوستان با تجربه بلکه همه بتونن استفاده کنن

تا کسی متضرر نشه خدا رو خوش نمیاد برادر حقوقی همه مثل شما پولدار نیستن .

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1839

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
      اینهم از آن دست نوشته هاست که میگویم بایستی مسئولیت پذیر باشیم ...
      شما در تاریخ 7 بهمن ماه این پست را ارسال کردید , ...و حالا که دیروز منفی خورده اند پست را بالا آورده اید که هشدار دادم !!!!!
      ای کاش در همین مدت کوتاه بعد از آن هشدارتان, که هر بانکی حداقل 10 درصد و برخی مانند دی 35 درصد هم رشد قیمت تجربه کردند , میآمدید و از کاربران عذرخواهی بابت اشتباهتان میکردید ...
      بنده خدا من که پیش بینی کرده بودم تحرکات بیشتر میشه(یعنی حجم خرید افزایش پیدا میکنه و +)دیگه چه جوری بگم؟؟؟؟؟؟؟؟
      عاقبتش رو هم که تو همون پست پیش بینی کردم که دیروز و امروز بود!!!!!
      واقعا از شما بعید میدونم این حرفها رو
      !

پ.ن:ولله من هرچی حساب میکنم میبینم از 7 بهمن که مورد بحث هست تا 20 بهمن که بانک دی بیشترین قیمت رو دیده حدود 21 درصد رشد داشته،حالا شما این 35 درصد رو چطور حساب کردی من حیرانم!!!
      آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2016/02/10, 23:56.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

بحث کثیفی و تمیزی نیست , بورس است و اینجا هم بورس ایران ...
        آنطور بخواهید حساب کنید هیچ گروه و تیمی تمیز نیستند ...اینجا ایران است !
        باقی گروه ها را تطهیر نکردم اما حقوقی تجارت و صادرات و ملت از آذر ماه همینجوری در حال عرضه کردن بودند من یک روز ندیدم حقوقی صف خرید نگه داره سر هم تجارت بخاطر لغو تحریم سوئفت زا خرید خمحرکه بازار جا موندم

نظر

• .MOHSEN.
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 21

دوستان خودتونو ناراحت نکنین، همیشه توبازار سرمایه حفظ سرمایه مهمتر از سودشه
          انشاالله از یکشنبه بازار برگرده همه توسود برن

نظر

• گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
            بنده خدا من که پیش بینی کرده بودم تحرکات بیشتر میشه(یعنی حجم خرید افزایش پیدا میکنه و +)دیگه چه جوری بگم؟؟؟؟؟؟؟؟
            عاقبتش رو هم که تو همون پست پیش بینی کردم که دیروز و امروز بود!!!!!
            واقعا از شما بعید میدونم این حرفها رو
            !

پ.ن:ولله من هرچی حساب میکنم میبینم از 7 بهمن که مورد بحث هست تا 20 بهمن که بانک دی بیشترین قیمت رو دیده حدود 21 درصد رشد داشته،حالا شما این 35 درصد رو چطور حساب کردی من حیرانم!!!
            اشتباه از من بوده .
            شما صحیح حساب کردید ...در 9 روز کاری مورد اشاره 20 درصد رشد داشته ..
            .
            .
            پا نویس : من طرفدار بانکی ها نیستم ,طرفدار هیچ گروهی نیستم ...تکنیکالم سیگنال بدهد وارد میشوم و باضرر یا سود مشخص خارج میشوم , نه بیشترو نه کمتر ! ...
            صحبت من کلی بوده است که با منفی ها و مثبت ها جوگیر نشویم .
            آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/02/11, 00:26.
            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• argo
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 745

دوستان بانكي
              توجه كنن فرض كنيد بنده سبدگردان يك شركت هستم
              من ارزش دقيق هر سهم در سبدم رو دارم
              حالا يكي از اينها وبصادر
              وبصادر ٩ تومن سالي به من سود ميده توجه كنيد نگاه من بلند مدته
              بنابراين تا قيمت ٩٠ تومن قيمتش نرمال حساب ميشه
              حالا بالاي ٩٠ سبدگردان بايد برسي براي جايگزيني يا فروش سهم رو انجام بده
              اين يك قانون كلي است حالا باز نياين بگين خودرويي دوزار سود نميده
              سبدگردان به اين نتيجه رسيده اگر وبصادر رو ١٠٥ عرضه كنه و بره رو سهم فلان بهتره
              پس بالاي ده برابر سود تقسيمي سهم امكان عرضه گسترده توسط سبدگردانان هميشه هست
              من يادم وبصادر حدود ٧٠ ميفروختن و شاراك حدود ٤٩٠ بود در شاراك هيچ خبر بدي هم نبود ولي وبصادر ٧٠ تومني اونقدر وسوسه مون كرد كه عرضه سنگين تو شاراك انجام داديم كه به صف فروش رسيد تا با وبصادر جايگزين شود
              پس اينكه من بگم وبملت بالاي ٢٠٠ نميرزه درست ميگم ولي ممكنه بازار ٢٤٠ هم بخره بازار ممكنه هميشه اشتباه كنه
              مهم اينه كه شما هميشه چرتكه كنار دستت باشه
              خگستر دو ماه پيش هم ٣٥٠ ميرزيد ولي ١٤٠ معامله ميشد حتي موقعيكه من ارزششو حساب كردم فكر كردم اشتباهي كردم در محاسبات ولي بازار اشتباه ميكرد
              پي نوشت
              http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
              "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

فعلا این قیمت نفت رو بچسبیم کف جدید زد

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35711

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  صنایع جهان به کدام سمت می روند؟

روایت اکونومیست از آینده اقتصاد و صنایع بزرگ جهان را بخوانید. این گزارش توسط موسسه مطالعاتی اکونومیست تهیه شده و به بررسی وضعیت اقتصاد جهان طی سال جاری میلادی می پردازد.

هیجانی که در بازار انرژی ایجاد شده، بیشتر در بازار عرضه است. رشد تقاضای انرژی در سال 2016 مستمر، از بسیار کم و روی 5/2 درصد، خواهد بود. اما دعوای چهره­ به­ چهره تولیدکنندگان سنتی، به­ ویژه در حاشیه خلیج‌فارس، با شرکت‌ تولیدکننده نفت پرهزینه شیل در آمریکا شدت بیشتری خواهد گرفت. تاکنون شرایط در بازار نفت این­گونه بوده که عربستان سعودی برای حفظ سهم خود در بازار سعی کرده بازیگران نفت شیل را از میدان رقابت خارج کند و به­ همین­خاطر نفت بیشتری را روانه بازار کرده‌است. این استراتژی مانع افزایش سریع قیمت نفت می‌شود. تولیدکنندگان نفت شیل نیز راه‌های جدیدی برای کاهش هزینه تولید پیدا خواهند کرد. در حالی‌که فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را افزایش می‌دهد، نوسان قیمت نیز بیشتر خواهد شد اما نفت دبلیوتی‌آی با متوسط 55دلار در ازای هر بشکه، مقرون‌به‌صرفه خواهد بود. در سال 2016 تولید نفت آمریکا حدود 5/4 درصد کاهش خواهد یافت.

به گزارش صدای اقتصاد,اما در مقابل، نفت برنت حوزه دریای شمال با قیمت 60دلار در ازای هر بشکه، وضعیت را وخیم می‌کند و تولیدکنندگان پرهزینه غیراوپکی نظیر تولیدکنندگان نفت شنی، تحت فشار بسیاری قرار خواهند گرفت. مشکلات آن‌ها با افزایش 470هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران، پس از رفع تحریم‌ها در سال 2016، بیشتر نیز خواهد شد.عرضه نفت در سال 2016 به 96میلیون بشکه در روز خواهد رسید و باعث کاهش شدید سرمایه‌گذاری‌ها در این بخش خواهد شد.

بازار گاز در آمریکا، به ­دلیل انقلاب گاز شیل و افزایش تولید در آمریکای شمالی، در وضعیت متفاوتی قرار خواهد گرفت. تغذیه ال‌ان‌جی یا گاز طبیعی مایع به حمل‌ونقل، افزایش خواهد یافت. تأسیسات گازی آمریکا، مالزی و استرالیا در سال 2016 پیشرفت خواهد کرد و تولید بیشتری خواهد داشت. اما در این بین شرکت‌های نفتی عقب‌نشینی خواهند کرد.

روشن‌ترین نقطه برای تولیدکنندگان زغال‌سنگ، کشور هند خواهد بود. مصرف این سوخت در هند 8درصد رشد خواهد کرد. علاوه بر این، سهم انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر نیز در جهان افزایش خواهد یافت.

سرگرمی

فیلم‌های آمریکایی بیشتر مشوق استقلال فردی و تکیه­ به­ خود هستند، در حالی‌که هالیوود به ارزش‌های آسیا و روحیه مشارکتی و جمعی برای تطابق با دگرگونی‌های صنعت روی آورده‌است. بر اساس اطلاعات به­ دست­ آمده از یک مؤسسه آمار سینمایی، درآمد جهانی سینما در سال 2016 حدود 5درصد رشد خواهد کرد و به 44میلیارد دلار خواهد رسید. در این بین، بازار سینمای آمریکا با 12میلیارد دلار درآمد، در جایگاه نخست قرار دارد. در حقیقت هالیوود قابل رقابت نیست. اما نباید فراموش کرد که فیلم‌های محلی و بازارهای سینمایی نوظهور نقش بزرگی را بازی خواهند کرد. درآمد سینما در برزیل و آرژانتین بین 8 تا 9درصد رشد خواهد کرد اما چین کشوری است که باید به آن توجه کرد. هر چند تولید فیلم در صنعت فیلم‌سازی چین نصف آمریکاست اما 15 درصد رشد خواهد کرد؛ یعنی صنعت سینما در این کشور در سال 2016 حدود 6 میلیارد دلار درآمد به­همراه خواهد داشت. سازندگان هالیوود برای این­که از این جریان عقب نیفتند، استودیوهای چینی را در این کشور راه انداخته‌اند و با آن‌ها همکاری می‌کنند. پاندای کونگفوکار3 یکی از نمونه‌های این همکاری است که در ژانویه 2016 روانه بازار فیلم خواهد شد. برای ساخت این فیلم شرکت انیمیشن‌سازی دریم‌وورک با یک اسپانسر چینی مشارکت کرده است.

در کشورهایی که دسترسی آسان و ارزان به اینترنت وجود دارد، ویدئوهای خانگی الکترونیکی با رشد 14درصدی درآمد جهانی، به تهدیدی بزرگ برای سینماهای آن کشورها تبدیل خواهند شد. به هر حال تا زمانی‌که درآمد افزایش داشته باشد، جای پیشرفت نیز وجود دارد.

سرگرمی‌های آنلاین میزان بیشتری آگهی به خود جذب خواهند کرد. آمارها نشان می‌دهد رشد آن‌ها در سال 2016 حدود 22 درصد خواهد بود. این مسأله می‌تواند روی صنعت تلویزیون تأثیر بگذارد. اما لازم به ذکر است که آگهی‌های تلویزیونی کاهش نخواهند یافت و در این صنعت باقی خواهند ماند. به هر حال مدیرعامل‌های تلویزیونی باید در این زمینه به­ فکر باشند و کسب‌وکار خود را، پیش از آن که با مشکلی مواجه شود، نجات دهند.

دیده‌بان: آیا حباب می‌ترکد؟

وینیل­رکورد در برابر مشکلات تاب آورده‌است و ظاهراً برای خود زمان خریده‌است. فروش آن پس از یک دهه در مسیری صعودی قرار گرفته و بر اساس آمار IFPI، در سال 2014 به 347میلیون دلار رسیده‌است. اما این رکوردها به نظر خیلی گران می‌آید و بازیگران از این جریان ضرر می‌کنند.

خدمات مالی

هشت سال از بحران بزرگ اقتصادی می‌گذرد و هنوز بسیاری از سرمایه‌گذاران دردسرهای آن را احساس می‌کنند. وام‌ها 7درصد رشد خواهند داشت اما در مقابل ارقام دورقمی پیش از اوج بحران، میزان ناچیزی است. از صرافی گرفته تا بیمه، همه‌جا، کامپیوترها جای شغل‌های بانکی را گرفته‌­اند. اکنون نگرانی‌هایی درباره قانون‌گذاری‌های بعدی وجود دارد. در سال 2016، قوانین جهانی شماره 3 در مورد سرمایه بانک‌ها سختگیرانه‌تر خواهد شد. علاوه بر آن، از سال 2016، در آمریکا قانون بانکی جدیدی وضع خواهد شد که روی بودجه بانک‌ها اثر خواهد گذاشت. بر اساس این قانون، بانک‌ها نمی‌توانند با حساب خود معامله کنند و برای معامله اولویت‌هایی مقرر خواهد شد.

افزایش نرخ بهره در آمریکاباید درآمد بانک‌های داخلی را افزایش بدهد اما درعین‌حال، این جریان نوعی سرگیجه نیز ایجاد خواهد کرد. مقامات بریتانیایی نیز در مورد سرمایه‌گذاری‌های خطرناک بانکی تصمیماتی خواهند گرفت. این جریان می‌تواند برای بانک‌های مختلف، مثل HSBC، هزینه‌های چند میلیارد دلاری به­همراه داشته باشد. برخی از بانک‌های غربی از پیش این قوانین را قبضه خواهند کرد، مثلا بارکلی در سه‌ماهه نخست سال 2016 خواستار از میان رفتن تمامی موانع بین‌المللی خواهد شد. برخی بانک‌ها از حالا هزینه‌ها را کاهش داده‌اند؛ رویال­بانک اسکاتلند پای خود را از ایالات متحده آمریکا بیرون کشیده‌ و سرمایه‌های بانکی خود را کوچک کرده‌است.

در بازارهای نوظهور،وام‌دهندگان بال‌های خود را بیشتر می‌گسترند. مأموران عالی‌رتبه چینی به دنبال آزادسازی نرخ بهره هستند و در عین‌حال می‌خواهند رشد اعتبارات، ثابت باقی بماند؛ با این وجود، این رشد باز هم به11درصد خواهد رسید. در کشورهای در حال‌توسعه، مانند غرب پیشرفت فناوری به کمک مصرف‌کننده خواهد آمد و به ویژه، استفاده از موبایل‌بانک هزینه‌های مصرف‌کننده را کاهش خواهد داد.

دیده‌بان: ربات مشاور!

در حالی‌که امیدها از سرمایه‌گذاری ناامید می‌شود، مشاوران مجازی وارد میدان وال‌استریت می‌شوند. انسان‌ها نوع علاقه و میزان سرمایه خود را مشخص می‌کنند و کامپیوترها با پردازش این جزئیات، نوعی راهبرد سرمایه‌گذاری را ارائه می‌دهند. پس از آن، خودشان در کالای موردنظر سرمایه‌گذاری می‌کنند و سهام آن را به­ صورت خودکار و مستمر رصد می‌کنند. در حقیقت هوش مصنوعی تمامی خطاهای انسانی را مرتفع می‌کند.

Read more: http://www.donya-e-eqtesad.com/onlin...#ixzz3zpi0NuYY
                  فعلا که تعدادی افراد خرید و فروش آنلاین میکنن در بورس تهران ! وضعیت سامانه معاملاتی اینه !

وای به حال اینکه یه روزی رباتها بخوان در این سامانه خرید و فروش انجام بدن برای سهامداران و سرمایه گذاران !!!

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

35 تریلیون دلار زیمبابوه برابر با یک دلار آمریکا

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                      35 تریلیون دلار زیمبابوه برابر با یک دلار آمریکا
                      احمدی نژاد میموند به باور اکثر اقتصاد دانها دلار به جایی میرسید که روزی هزار تومن گرون می شد،
                      به کوری چشم دلواپسا دلار 3509 شد دیروز ، موقعی که گفتیم 3500 میشه مسخره مون کردن

نظر

• گیلان
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 2178

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                        جناب گیلان ی تحلیل تکنیکی از شاخص کل میزاری؟
                        ممنون
                        تحلیل شاخص کل تغییری نکرده است و در مقاومتی که پیش بینی میشد قرار گرفته است
                        تنها ایرادی که به تحلیل میشود گرفت اینکه پیش بینی میشد شاخص گروه خودرو سرعت تغییرات شاخص کل را کمتر کند , که برعکس خودرویی ها و قطعه سازها مقاومت سقف تاریخی را در برج 10 سال 92 شکستند ...
                        اغلب شاخص ها در این تاریخ ذکر شده پیوت مقاومت دارند , که برخی نزدیکند و برخی دیگر فاصله بیشتری دارند .

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=349&page=424
                        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• گیلان
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 2178

نظرم را در مورد شاخص گروه بانکی فردا میگویم , ...اما در مورد تک سهمها به خاطر حساسیت بالای این روزها نظری نمیدهم ,
                          شاخص گروه بانکی و خودرویی شباهت بسیاری به شاخص کل دارند...
                          شاخص گروه بانکی(هفتگیست لگاریتمی) در خط روند مقاومت مهمی نفوذ کرده , با حجم معاملات بسیار بالا ...
                          مقاومت مهمش همان پیوت تاریخ 10 سال 92 میباشد (سطح 840), در صورت غلبه براین سطح به نظر بنده تا سقف کانال آبی فرضی (تقریبا 1300 بستگی به شیب صعودش) خواهد رفت .
                          نکته مهم اینکه rsi هفتگی در شرف ورود به منطقه اشباع خرید میباشد و اگر نفوذ کند میتوان به دستیابی تارگت 1300 بیشتر امیدوار بود !

نظر

• ابشار
                            عضو فعال
                            • Apr 2013
                            • 1426

استاد گیلان اگه براتون زحمت نباشه تحلیلی از شاخص قندی هم بزنید من دیروز امروز کلا قندی شدم قشرین وقشیر ببخشید دوباره زدم

نظر

• argo
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 745

جــــو بــــازار

بزارين يك محاسبه جالب انجام بدم كه متوجه بشيد در بورس ايران شايد ٩٨ درصد افراد سود نخواهند كرد
                              فرض كنيد بنده ١٠٠ ميليون وارد بورس ميكنم
                              هر ماه وارد يكسهم شده و ٥ درصد نوسان ميگيرم
                              يعني هيچ موقع اشتباه نميكنم هميشه با سود ميرم بيرون و ضرر هم نميدم
                              يعني ايني كه در بالا گفتم مطلوب هر تريدري است
                              ممكنه يك تريدر سود ٣٠ درصدي هم بگيره ولي ضرر ٣٠ تايي هم ممكنه بده
                              ولي به هر تريدري بگي بكش كنار ماهي ٥ تضميني مال شما قبول ميكنه
                              ١٢ تا ٥ درصد در طول سال ميگيرم يعني سالي ٦٠ درصد برايند عالي است
                              اما اين تريدر خوب واقعا چقدر سود كرده است
                              ١٢ تا ١.٦ درصد كارمزد داده يعني ١٩ درصد
                              اگر پول در بانك بود ٢٠ سود مركب در شرايط فعلي بانك پرداخت ميكرد كه معادل ٢٢ درصد ميشد
                              تا اينجا ٤١ درصد پريد حالا تريدر با تمام فعاليتهاي شبانه روزي و وقتي كه گذاشته توانسته يك برايند ٢٠ بگيره
                              پس قاطعانه ميگم تمام نوسانگيران در بورس ضرر ميكنن مگر اينكه رانت كلان داشته باشند
                              اما گروه بدون رانتي كه سود ميكنن كساني هستن كه پول رو در بانك سپرده كردن و فقط زمانهايي وارد بورس يا بازار سكه يا ارز ميشوند كه روند صعودي شكل ميگيرد
                              و با پرش روي موج بازار قسمتي از كيك را نصيب خود ميكنن كه به اسكالپر ها در ماركت معروف هستند
                              گروه ديگري كه فكر ميكنند سود كردن افرادي هستند كه سهم بانك ملت رو ميخرن ٨٠ تومن با دلار ١٠٠٠ تومن بعد سهم ميشه ٢٤٠ تومن خوشحال از اين هستند كه پولشون سه برابر شد
                              در حاليكه دلار نيز سه برابر شده است
                              زماني شما در بازار بورس يا مسكن سود كرديد كه هميشه سود دلاري خود را حساب كنيد
                              والا از دست دادن ارزش پول ملي كه نشد سود
                              آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/02/11, 11:57.
                              پي نوشت
                              http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                              "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• گیلان
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 2178

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                                استاد گیلان اگه براتون زحمت نباشه تحلیلی از شاخص قندی هم بزنید من دیروز امروز کلا قندی شدم قشرین وقشیر
                                من استاد نیستم ...:-|

شاخص گروه قندی توانسته خود را بالای سطح مقاومتش برساند (داخل کادر مستطیل) , این سطح بارها نقش حمایت و مقاومت را عمل کرده است ...
                                الانه داخل یک کانال صعودی با شیب و زاویه مناسب حرکت میکندو تا زمانی که داخل کانال است میتوان از حمایت و مقاومتها جهت ورود و خروج استفاده کرد ...
                                نکته اینکه حرکت داخل این کانال را بنده موج پیشرو نمیتوانم شمارش کنم , ....و در روزهای آینده با شکلگیری امواجی دیگر میتوان الیوتی هم نظر داد !

نظر

در حال کار...
                                X