جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • frankval
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 132

پاسخ : جــــو بــــازار

یادم نمیره پارسال شاخص همین حول و حوش بود که وقتی طیب اومد تو تلویزیون و گفت بازار حباب نداره بعدش دیدیم چی شد...اومدن و حرف زدن اینها رو باید از طریق افعال معکوسه برره ایی ها ترجمه کرد...ایشالا که اینطور نباشه چون من خودم هنوز تو ضرر 2 سال قبلم هستم...احتیاط شرط عقله...فعلا نظاره گر بودن و دست به ماشه بودن...

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

در اصل توسط frankval پست شده است View Post
      یادم نمیره پارسال شاخص همین حول و حوش بود که وقتی طیب اومد تو تلویزیون و گفت بازار حباب نداره بعدش دیدیم چی شد...اومدن و حرف زدن اینها رو باید از طریق افعال معکوسه برره ایی ها ترجمه کرد...ایشالا که اینطور نباشه چون من خودم هنوز تو ضرر 2 سال قبلم هستم...احتیاط شرط عقله...فعلا نظاره گر بودن و دست به ماشه بودن...
      در همین هفته تکلیف بازار معلوم میشه این بار شرایط خیلی فرقی می کنه دولت در وضعیتی قرار داره که باید بعد از رفع تحریم ها وضع اقتصادی کشور و تولید حتما بهبود یابد وضع بورس هم باید بهتر بشه دولت وقتی نداره تا انتخابات ریاست جمهوری حالا زمان حال وعده های اقتصادی رسیده قطعا وضع بازار بهتر میشه چون مجبور هستند حمایت کنند از این فرصت باقی مانده نهایت استفاده را باید برد

تجربه رشداقتصادی بی سابقه درسال آینده/نرخ فعلی سودبانکی قابل ادامه نیست

آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2016/02/14, 21:41.
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

چرا به اشتباه فکر میکنید سبز کردن بازار کار دولت روحانیه؟

نظر

• FARIBORZ NAEL
          ستاره دار(2)
          • Jan 2015
          • 1837

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
          چرا به اشتباه فکر میکنید سبز کردن بازار کار دولت روحانیه؟
          دولت شاید حضور فیزیکی و مملموس نداشته باشه ولی سایه اش کاملا قابل حس هست

من فکر کنم سال 95 بازار چنان رشدی بکنه که اگر الان هر کی تارگت بده میگن یا دیوانه هست یا جوگیر!!!!!!!!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
          آن حلقه زنجیر همان است که بودست
          نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• m.hossein
            Banned
            • Nov 2013
            • 3031

دعای اول وقت من کو ؟ قدیمها در مغازه رو باز میکردن دعا میخواندند شما از یه دعا نمی گذری .

گفتگوی دوستانه رو چیکار کردی ها کجا بردی.

نظر

• m.hossein
              Banned
              • Nov 2013
              • 3031

ورشدار ببر چرا معطلی؟

نظر

• خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

یه ریسکی هم کم کم اضافه میشه به بازار و اونم حمله عربستان به سوریه هست و ساکت نموندن ایران!!

اینو حتما باید جدی بگیریم و بی شک تاثیر گذار خواهد بود!!
                زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• captin
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 42

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                  یه ریسکی هم کم کم اضافه میشه به بازار و اونم حمله عربستان به سوریه هست و ساکت نموندن ایران!!

اینو حتما باید جدی بگیریم و بی شک تاثیر گذار خواهد بود!!
                  دفعه قبل اون ماجرای قصد حمله امریکا به سوریه بد بازارو منفی کرد ایندفعه هم باید اگه قضیه جدی شد حواسمون باشه

نظر

• .MOHSEN.
                    عضو عادی
                    • Nov 2013
                    • 21

به نظرمن بازار جوری شده که باید نقد بود فقط باید بیننده بود البته نقدی که سرمایه حفظ شده باشه نه فروشی که باعث ضرر بشه (خرید پلکانی برای کسانی که تو ضرر رفتن که سرمایشون برگرده)
                    نظر کاملا شخصیه

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                      دولت شاید حضور فیزیکی و مملموس نداشته باشه ولی سایه اش کاملا قابل حس هست

من فکر کنم سال 95 بازار چنان رشدی بکنه که اگر الان هر کی تارگت بده میگن یا دیوانه هست یا جوگیر!!!!!!!!
                      میخوان سال 95 مارو ببرن به دوران عصر طلایی؟

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

با این بروکراسی اداری ما حتی ورود سرمایه گزار خارجی به عرصه صنعت باعث تحول اساسی اگر بخواد بشه در پروژه های مگا، زیر 5 سال طول نمی کشه. طرح های مهم نیروگاهی یا پلایشگاهی و پطروشیمی حداقل 35 ماه در بهترین حالت زمان ساخت و تا دو سال هم با تولید خوب تازه می تونن اصل پول خرج شده رو برگدونن. از سال سوم سود سرشاری می برند.
                        الان این خودرو هم همینه تازه از 2017 شروع به تولید می کنند. اثرش یک تا دو سال بعد تو صورتهای مالی خودرویی ها میشینه تازه با هجوم خودروهای نسبتا با کیفیت و ارزان چینی که روز به روز در حال بهتر شدن هستن و آینده شون مثل هیوندایی و کیا خواهد بود شرکتهای داغونی مثل پژو و رنو در بازار ایران جایی نخواهند داشت
                        زیرا ماشین های فرانسوی بسیار پر خرج و هزینه نگهداری شون بالاست.

کلا این همه هیاهو برای هیچ هست ولی داستان بورس با صنعت خیلی متفاوته ممکنه یک سهمی حمایت کننده های خوبی داشته باشه شما سودتون رو ببرید ولی این طوری نیست که الان شرکت های تعدیل عملیاتی خاصی بدهند.
                        هر شرکتی که یه تعدیلی داشته مثل این معتادا که تشت و لگن خونه شون رو می برن میفروشن رفته یه زمینی اش رو فروخته که تعدیل بده خوب سال بعد میخای چی رو بفروشی؟

نظر

• رامین حیاتی
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 1321

صبح همگی بخیر
                          من خودم عمده فعالیتم توی بانکی ها هست به نظر من وبصادر -وتجارت رشد خودشون رو کردن این وسط توی این گروه تنها سهمی که جا مونده وبملت هست که به نظر من کم کم خودش رو از این درجا زدن نجات میده
                          همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• hamid888
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 1207

دوستان فاذر رو زیر نظر داشته باشن
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• رامین حیاتی
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1321

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                              با این بروکراسی اداری ما حتی ورود سرمایه گزار خارجی به عرصه صنعت باعث تحول اساسی اگر بخواد بشه در پروژه های مگا، زیر 5 سال طول نمی کشه. طرح های مهم نیروگاهی یا پلایشگاهی و پطروشیمی حداقل 35 ماه در بهترین حالت زمان ساخت و تا دو سال هم با تولید خوب تازه می تونن اصل پول خرج شده رو برگدونن. از سال سوم سود سرشاری می برند.
                              الان این خودرو هم همینه تازه از 2017 شروع به تولید می کنند. اثرش یک تا دو سال بعد تو صورتهای مالی خودرویی ها میشینه تازه با هجوم خودروهای نسبتا با کیفیت و ارزان چینی که روز به روز در حال بهتر شدن هستن و آینده شون مثل هیوندایی و کیا خواهد بود شرکتهای داغونی مثل پژو و رنو در بازار ایران جایی نخواهند داشت
                              زیرا ماشین های فرانسوی بسیار پر خرج و هزینه نگهداری شون بالاست.

کلا این همه هیاهو برای هیچ هست ولی داستان بورس با صنعت خیلی متفاوته ممکنه یک سهمی حمایت کننده های خوبی داشته باشه شما سودتون رو ببرید ولی این طوری نیست که الان شرکت های تعدیل عملیاتی خاصی بدهند.
                              هر شرکتی که یه تعدیلی داشته مثل این معتادا که تشت و لگن خونه شون رو می برن میفروشن رفته یه زمینی اش رو فروخته که تعدیل بده خوب سال بعد میخای چی رو بفروشی؟

لطف کنید در بخشی که تخصص ندارید نظری ندید /:.offtopic.:/
                              همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• hamid888
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 1207

فاذر هم صف خرید شد به احتمال زیاد این هفته افزایش سرمایه اش میاد رو کدال
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

در حال کار...
                                X