کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حیف از این همه پولی که ملت به پای بانکهای بزرگ ریختن!!!
صف خرید سایپا و عطش خرید بعد این همه عرضه خودش نشون میده که آینده چه خواهد شد!
کمی هم بر عکس فکر کنیم صف خرید مجدد سایپا فرصت فروش مناسب برای بزرگان را فراهم می کنه زمان کافیه برای فروش سهم های خودرو و زامیاد امید واریم همه دوستان سود ببرند از این گروه
آینده هیچ نخواهد شد وقتی مردم بفهمن که که خودرویی ها سال اینده رو باید با همین وضع سر کنن حساب کار دستشون میاد
ضمن اینکه بانک ها همچنان صف هستن چون هیچ چیزی براشون تغییر نکرده
حجم معاملات سايپا تا اخر وقت 500 ميليونم بيشتر ميشه بعد كي ميخواد اين 500 ميليون سهم امروز خريده شده رو بالاتر بخره؟! سايپا يا بهتر بگم خودروييها دارن به آخر خط نزديك ميشن.
----------
زماني كه اين پست رو نوشتم تعداد خريدار فروشنده سايپا رو نديده بودم. الان كه ديدم ديگه كامل مطمئن شدم به اخر خط رسيده
به نظر دوستان با این گزارشهای خودروی پول از این گروه شیفت می کنه بر روی گروه بانکی چون این گروه با اعلام تائید باز شدن سوئیفت از طرف بانک مرکزی برای بیشتر بانکها و چند مورد گزارش خوب پیش بینی سال 95 این گروه باید کمی مورد توجه قرار گیرد شنبه باز هم از این گروه خرید می کنم
زمان کافیه برای ورود به نماد های بانکی داده شد و فرصت مناسب برای خروج کوتاه مدت از گروه خودرو !!!
چنان نقدینگی زیادی به بازار تزریق میشه که اجازه صف فروش شدن به خیلی از سهمها رو نمیده. پول هم از یک گروه به گروه دیگه به اون صورت شیفت نمیشه بلکه از بیرون بیشتر به سمت یک گروه سوق داده میشه. بازار ترسی نداره تا ساعت 10 تنها یک ساعت پس از شروع معاملات ارزش معاملات بیشتر از 480 میلیارد شده.
ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت
کمی هم بر عکس فکر کنیم صف خرید مجدد سایپا فرصت فروش مناسب برای بزرگان را فراهم می کنه زمان کافیه برای فروش سهم های خودرو و زامیاد امید واریم همه دوستان سود ببرند از این گروه
آینده هیچ نخواهد شد وقتی مردم بفهمن که که خودرویی ها سال اینده رو باید با همین وضع سر کنن حساب کار دستشون میاد
ضمن اینکه بانک ها همچنان صف هستن چون هیچ چیزی براشون تغییر نکرده
حجم معاملات سايپا تا اخر وقت 500 ميليونم بيشتر ميشه بعد كي ميخواد اين 500 ميليون سهم امروز خريده شده رو بالاتر بخره؟! سايپا يا بهتر بگم خودروييها دارن به آخر خط نزديك ميشن.
----------
زماني كه اين پست رو نوشتم تعداد خريدار فروشنده سايپا رو نديده بودم. الان كه ديدم ديگه كامل مطمئن شدم به اخر خط رسيده
میبینم که همه باز نا امید شدن و خودرویی ها رو فروختن!!!
ی چیزی از من اینجا یادگاری بمونه،اگر خودرویی ها بخان منفی بشن،هیچ جای بازار و هیچ سهم دیگه امن نخواهد بود!!!!
همه در یک کشتی نشسته ایم!!
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر