کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حقیقتش احساس می کنم نمیخوان بزارن این ور سال بره بالای 79000
یه جوری حساب شده دارن عمل میکنن و با تجربه تر ازقبل......نه مثل قدیما رنج منفی نمیشکن که بازار رم کنه چرا در اون صورت جمع کردنش هزینه داره و زمانبر هستش
از یه طرف میخوان کنترل کنند و از طرفی دیگر نمیخوان سهامدارن احساس ترس کنند و ملت سرمایشون رو بکشن بیرون
دوباره وتوکا گرفتم از حقوقی 135.....فولاد با اون عظمت 133... این مادر به عزا نشسته 135.....هر چی کنار هم گذاشتم این 2 تا رو....جواب نگرفتم....یا من هیچی حالیم نیست یا بازار داره اشتباه میکنه....یا جفتش..:D./:.ph34r-smiley.://:.coolsmiley02:./
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
دوباره وتوکا گرفتم از حقوقی 135.....فولاد با اون عظمت 133... این مادر به عزا نشسته 135.....هر چی کنار هم گذاشتم این 2 تا رو....جواب نگرفتم....یا من هیچی حالیم نیست یا بازار داره اشتباه میکنه....یا جفتش..:D./:.ph34r-smiley.://:.coolsmiley02:./
دل زدم به دریا یه 2 پله بپرم توش.....یاسنگین میپره روم...یا میپرم روش.....فعلا بپر بپره....~^o^~:(fight)
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
بعد از نزدیک 4 سال عضویت در این سایت کاربر ebiman به بنده دروغگویی را نسبت دادند که به نظر خودم از دزدی بدتر است , ...ایشان بایستی ثابت کنند !!! یا اینکه در حضور همه و در همین تاپیک از بنده عذر خواهی کنند !!!
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
روزهای پایان ساله و نوسانات زیاد
باید سهامها به سمت منفی برن
حداقل تا دو شنبه
و شاید بهترین زمان خرید شنبه باشه
قیمت نفت یه خرده اومده پائین
دیروز هم معاملات زیادی توی شبندر شد
احتمالا شبندر امروز منفی خواهد بود
خودروئیها که بسته اند
و منفی این روزهارو نخواهند دید
تسویه حساب اعتباریها در پایان سال خیلی تاثیر گذار خواهد بود
شاید بانکیها این روزها به مدد شاخص بیان
دیروز بانک ملت خوب اومد پائین
میشه روی خریدش تو این چند روز اگر منفی باشند حساب کرد
میگویند 200 کد بورسی برای خرید خارجیها صادر شده
همه اینها نوید رونق بورس در سال بعد خواهد بود
خبردار شدیم صهیونیست بزرگ در بیمارستان بستری شده
گرچه به نظر مظلوم نمایی میاد
این روزها همشون رفتند تو لاک و تریپ مظلوم نمایی
آنچنان از فقیر صحبت میکنند که آدم باورش نمیشه از این همه پر رویی
نه اینکه بیشترین کسایی که جیبهاشون رو پر کردند همینها هستند
قبلا گیر میدادند به یک نفر
ولی حالا گیر میدن به مردم یک شهر
و فردا به یک ملت
که چی اینها منحرفند
قبلا با توجه به میزان کم سوادی ملت به ازای هر 1000 نفر یک آخوند بود
و حالا با اینهمه دانشگاه و موسسه ومیزان سواد 95 درصدی مردم به ازای هر 10 نفر یک آخوند
تازه مردم منحرف هم شده اند
دیروز تو میدون تره بار قزل قلعه دیدم یه میز گذاشتند و یک روحانی نشسته برای حل مشکل مردم در میدون تره بار
یعنی اگه مشکل دینی داشتی بپرسی
همش هم داشت با موبایل آخرین سیستمش بازی میکرد
/:.mellowsmiley.:/
نظر