اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

    #42076
    پاسخ : اخبار

    شل 1.94 میلیون دلار بدهی نفتی به ایران را تسویه کرد







    شرکت شل اعلام کرد که یک میلیارد و ٧٧٠ میلیون یورو از بدهی‌های نفتی خود را به ایران پرداخت کرده است.

    رویترز از لندن گزارش داد که شرکت شل برای تسویه بدهی‌های خود، یک میلیارد و ٧٧٠ میلیون یورو (معادل یک میلیارد و ٩٤٠ میلیون دلار) به شرکت ملی نفت ایران پرداخته است.

    به گزارش ایسنا، این بدهی چشمگیر به دلیل محموله های نفتی دریافتی شل از ایران است که به دلیل تحریمهای ضد ایرانی غرب، امکان پرداخت آنها وجود نداشت.

    پس از پایان تحریمهای غربی و اجرای برجام، شرکت شل برای چگونگی پرداخت بدهی خود، با مسئولان ایرانی مذاکره و در طول سه هفته گذشته، این بدهی را پرداخت کرد. با توجه به باقی ماندن تحریمهای آمریکایی برای پرداختهای دلاری، شرکت شل وادار شد بدهی خود را با استفاده از ارز یورو بپردازد.

    سخنگوی شرکت شل در بیانیه ای گفت: با توجه به پایان تحریمهای مربوط به اتحادیه اروپا و آمریکا، اکنون می توانیم تایید کنیم که پرداختهای مربوط به بدهی چشمگیر شل به شرکت ملی نفت ایران پرداخت شده است.

    این سخنگو گفت: برای محقق کردن نقش شرکت شل در توسعه ظرفیتهای انرژی ایران، همچنان مشتاق هستیم.

    زندگی بدون تحریم سلام....

    نظر

    • Senator1989
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 2577

      #42077
      پاسخ : جــــو بــــازار

      نفس مرا در ۲ سال گذشته بریدند
      گلایه طیب نیا از مافیای ثروت و قدرت


      وزیر اقتصاد با اشاره به مخالفت مدیران دولتی و مدیران وزارتخانه ها با واگذاری شرکت های دولتی گفت: وزیر اقتصاد قدرت مانور ندارد. در این ۲ سال گذشته نفس مرا بریدند و هر زمانی می‌خواهیم شرکتی را واگذار کنیم مانع آن می‌شوند.

      کد خبر: ۵۷۳۳۲۸
      تاریخ انتشار:
      ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۵
      -
      07 March 2016
      وزیر اقتصاد با اشاره به مخالفت مدیران دولتی و مدیران وزارتخانه ها با واگذاری شرکت های دولتی گفت: وزیر اقتصاد قدرت مانور ندارد. در این ۲ سال گذشته نفس مرا بریدند و هر زمانی می‌خواهیم شرکتی را واگذار کنیم مانع آن می‌شوند.

      به گزارش تسنیم، علی طیب‌نیا در حاشیه جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت در خصوص اجرای اصل 44 قانون اساسی اظهار داشت: این قانون قانون جامعی است اما عملکرد گذشته به صورتی نبود که به بخش خصوصی واگذار شود و شرکت‌های واگذار شده نه خصوصی هستند و نه دولتی.

      وی افزود: وضعیت شرکت‌های واگذار شده به بخصوص خصولتی از وضعیتی که در زمان دولتی داشتند بدتر است و این شرکت‌ها نظارت‌پذیر نیستند و باید به سمت اجرای صریح قانون برویم. رهبر انقلاب نیز در آخرین دیداری که با ایشان داشتم جز به موضوع اصل 44 به موارد دیگری تاکید نکردند.

      وزیر اقتصاد با بیان این که باید عملکرد واگذاری شرکت‌های دولتی را اصلاح کنیم گفت: براساس بررسی‌ها واگذاری به بخش خصوصی واقعی 17 درصد بوده که ارزش آن هم در حدود 100 هزار میلیارد تومان است.

      طیب‌نیا با تاکید بر این که در مقابل رد دیون و تهاتر می‌ایستم، بیان کرد: اگر قرار شد شرکت‌های دولتی به صورت رد دین و تهاتر واگذار شوند ترجیح می‌دهم وزیر نباشم تا این شرکت ها به دست من به بخش غیر خصوصی واگذار نشوند.

      عضو کابینه دولت یازدهم با اشاره به 3 گروه تعیین شده برای واگذاری شرکت‌های دولتی اضافه کرد: گروه اول باید به صورت 100 درصد واگذار شوند، گروه دوم که بنگاه‌های سطح اصل 44 قانون اساسی هستند باید 80 درصدشان واگذار و 20 درصد مابقی دولتی بماند و گروه سوم کاملا دولتی می‌مانند و بخش خصوصی حق فعالیت در این گروه سوم را ندارد که در قانون، نام شرکت‌هایی که دولتی می‌مانند مانند شرکت ملی نفت، بانک مرکزی و ... اعلام کرده و یا به صورت معدن و نفت و یا شبکه‌های نیرو آورده است.

      وی افزود: شرکت آلومینیوم المهدی و ماشین‌سازی تبریز جزو گروه یک است و باید در 2 سال گذشته واگذار می‌شد و اگر واگذار نشود باید به مجلس پاسخگو باشم.

      وزیر اقتصاد با اشاره به مقاومت‌ها در واگذاری شرکت‌های دولتی عنوان کرد: به دلایل مختلف برخی‌ها موافق نیستند که شرکت‌های دولتی واگذار شود البته عده‌ای به دلیل تجربه بد گذشته از این موضوع می‌ترسند که مانند سهام عدالت رخ ندهد البته در شب گذشته بسته ساماندهی سهام عدالت در دولت تایید شد و امیدواریم 60 شرکت سهام عدالتی احیا شوند.

      طیب‌نیا تصریح کرد: مدیران دولتی و مدیران وزارتخانه‌ها موافق واگذاری شرکت‌ها نیستند و دلیل آن هم روشن است. وزیر اقتصاد قدرت مانور ندارد مثلا اعلام شد که باید سفرهای خارجی نصف شود در حالی که در یک شرکت دولتی وقتی بررسی می‌کنیم متوجه می‌شویم که روزانه هزار و 700 ناهار به صورت رایگان داده می‌شود.

      مقام عالی وزارت اقتصادی با بیان این که شعار خصوصی‌سازی می‌دهیم اما اعتقادی به آن نداریم، گفت: در این 2 سال گذشته نفس مرا بریدند و هر زمانی می‌خواهیم شرکتی را واگذار کنیم مانع آن می‌شوند و موضوعاتی مثل این که ساختار باید اصلاح شود را مطرح می‌کنند. به طوری که در سال گذشته برای واگذار نشدن یک شرکت زیر فشار قرار گرفتیم و مجبور شدیم آن را از لیست واگذاری‌ها خارج کنیم.

      طیب‌نیا با بیان این که اگر قرار بود ساختار شرکتی برای واگذاری اصلاح شود، چرا در 40 سال گذشته نتوانستند این کار را انجام دهند افزود، دولت بنگاه‌دار و مدیر خوبی نیست و دولتی بودن اقتصاد مشکلی است که عدم کارایی به همراه دارد.

      وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: بنگاه‌های دولتی مرکز توزیع رانت و فساد شده‌اند و باید آنها را واگذار کنیم به طور مثال در سال گذشته وقتی خواستیم یک شرکت 3 هزار و 200 میلیارد تومانی را واگذار شود می‌گفتند این شرکت زیانده است و هر ساله چند هزار میلیارد تومان سرمایه کشور وارد آن می‌شد ولی آن را فروختیم و امروز خریدار آن علاوه بر این که یک نیروگاه هزار و 500 میلیارد تومانی را خریده است یک نیروگاه دیگر هم در کنار این بنگاه احداث کرده است.

      عضو کابینه دولت یازدهم اضافه کرد: با ایجاد فضاسازی به دنبال آن هستند که واگذاری یک شرکت را لغو کنند و اگر دولت می‌توانست یک شرکت را با 2 هزار میلیارد تومان زنده می‌کرد.

      طیب‌نیا با تاکید بر این که نمی‌توانم شرکت ماشین‌سازی تبریز را واگذار نکنم اظهار کرد: این شرکت جزو گروه یک است و در پیوست‌های بودجه نام آن می‌آید. در سال گذشته که می‌خواستیم زمین و کارخانه آن را به صورت جداگانه بفروشیم مشتری دست به نقدی حاضر شد هر دو را خریداری کند اما به وی فشار آوردند و معامله انجام نشد.

      وی تصریح کرد: وقتی شرکتی قیمت‌گذاری می‌شود عضو هیئت مدیره و یا مدیرعامل آن شرکت عنوان می‌کند قیمت‌گذاری آن بالاست، اما ما باز هم قیمت را افزایش دادیم و آن شرکت واگذار شد و برخی مدیران شرکت‌هایی که در لیست واگذاری هستند برخی اسناد و دارایی‌ها را مخفی می‌کنند، مثلا این که 130 هزار تن ضایعات آن را اعلام نمی‌کنند و هزار بازی درست می‌کنند تا شرکت دولتی به بخش خصوصی واگذار نشود.

      طیب‌نیا با اشاره به برگزاری جلسات هیئت واگذاری گفت: در روز جلسه همه اقدامات انجام می‌شود اما در زمان تصمیم گیری برای فروختن شرکت ناگهان سند جدید اعلام می‌کنند که مثلا این شرکت 500 میلیارد تومان بدهی دارد و از مدیر می‌پرسیم این سند تاکنون کجا بوده.

      مقام عالی وزارت اقتصاد در مورد واگذاری 2 باشگاه سرخ آبی پایتخت بیان داشت: از آنها درخواست می کردیم صورت‌های مالی را ارائه دهند اما این اقدام رخ نمی‌داد تا این که تهدید کردم اگر صورت‌های مالی ارائه نشود از اختیار خودم استفاده می‌کنم و تمام مدیران آن را عزل خواهم کرد.

      وزیر اقتصاد ادامه داد: زمانی که صورت‌های مالی به سازمان حسابرسی برای بررسی داده می‌شود کارشناس به دلیل این که برای کلمه به کلمه این صورت مالی حاشیه نویسی انجام شده نمی‌تواند روی آن قیمت‌گذاری کند.

      وی گفت: بخش خصوصی باید حمایت کند و دولت مصمم است تا واگذاری‌ها به شکل صحیح انجام شود زیرا وابستگی به نفت و اقتصاد دولتی بیماری عمده اقتصاد ایران است و باید اقتصاد کشور را مردمی کنیم. موضوعی که در سیاست‌های مقاومتی به آن تاکید شده و اگر واگذاری‌ها به صورت واقعی به بخش خصوصی واگذار نشود این امر رخ نخواهد داد و بدون آن رشد پایدار امکان‌پذیر نیست.

      نظر

      • گیلان
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 2178

        #42078
        پاسخ : جــــو بــــازار

        منتقل شد
        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

        نظر

        • ebiman
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 2071

          #42079
          پاسخ : اخبار

          اولین دیدار جنتی و هاشمی‌رفسجانی بعد از انتخابات


          دیدار جنتی و هاشمی ‌رفسجانی
          نوزدهمین و آخرین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری صبح امروز سه شنبه به ریاست آیت‌الله یزدی و با حضور نمایندگان مجلس خبرگان رهبری در محل مجلس خبرگان رهبری آغاز شد.
          آیت االه جنتی و هاشمی‌رفسجانی
          سلام

          نظر

          • خوشبخت
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 5464

            #42080
            پاسخ : اخبار


            عراقچی: همه بانک‌ها به سوئیفت وصل شده‌اند











            به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، سیدعباس عراقچی معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزیر امور خارجه و رئیس ستاد پیگیری برجام در چهل و نهمین نشست شورای هماهنگی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی با بیان اینکه توانمندی‌های ایران در دانش هسته‌ای، توان نظامی، توان اقتصادی و توانمندی در بحث دیپلماسی خارجی غربی‌ها را پای میز مذاکره کشاند، اظهار داشت: اگر تعداد سانتریفیوژهای ما به 20 هزار نمی‌رسید و اگر راکتور اراک تا مرز راه‌اندازی پیش نمی‌رفت طرف غربی پای میز مذاکره حاضر نمی‌شد.



            وی با اشاره به توانمندی‌های نظامی ایران به عنوان دومین توانمندی موثر در مذاکرات ادامه داد: اگر طرف مقابل می‌توانست از طریق نظامی دستاوردهای هسته‌ای ما را از بین ببرد، حتما این کار را انجام می‌داد.



            رئیس ستاد پیگیری برجام با بیان اینکه این دستاوردهای را مدیون دانشمندان موشکی و نظامیان کشور هستیم همانطور که دستاوردهای هسته‌ای را مدیون دانشمندان و شهدای هسته‌ای هستیم، تصریح کرد: در حال حاضر کسی حتی فکر حمله به ایران را نمی‌تواند بکند.







            عراقچی با اشاره به توانمندی‌های اقتصادی و مقاومت مردم در برابر تحریم‌های اقتصادی عنوان کرد: سومین توانایی ما توانمندی اقتصادی و مقاومت در مقابل تحریم‌ها بود که غربی‌ها نتوانستند با اعمال این تحریم‌ها ما را به زانو در بیاورند و به قول خودشان با این تحریم‌ها ما را فلج کنند. مقاومت مردم در برابر تحریم‌ها طرف مقابل را به این نتیجه رساند که تحریم راه‌حل نیست.
            زندگی بدون تحریم سلام....

            نظر

            • rajabi
              عضو فعال
              • Dec 2014
              • 936

              #42081
              پاسخ : اخبار

              در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post

              عراقچی: همه بانک‌ها به سوئیفت وصل شده‌اند











              به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، سیدعباس عراقچی معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزیر امور خارجه و رئیس ستاد پیگیری برجام در چهل و نهمین نشست شورای هماهنگی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی با بیان اینکه توانمندی‌های ایران در دانش هسته‌ای، توان نظامی، توان اقتصادی و توانمندی در بحث دیپلماسی خارجی غربی‌ها را پای میز مذاکره کشاند، اظهار داشت: اگر تعداد سانتریفیوژهای ما به 20 هزار نمی‌رسید و اگر راکتور اراک تا مرز راه‌اندازی پیش نمی‌رفت طرف غربی پای میز مذاکره حاضر نمی‌شد.



              وی با اشاره به توانمندی‌های نظامی ایران به عنوان دومین توانمندی موثر در مذاکرات ادامه داد: اگر طرف مقابل می‌توانست از طریق نظامی دستاوردهای هسته‌ای ما را از بین ببرد، حتما این کار را انجام می‌داد.



              رئیس ستاد پیگیری برجام با بیان اینکه این دستاوردهای را مدیون دانشمندان موشکی و نظامیان کشور هستیم همانطور که دستاوردهای هسته‌ای را مدیون دانشمندان و شهدای هسته‌ای هستیم، تصریح کرد: در حال حاضر کسی حتی فکر حمله به ایران را نمی‌تواند بکند.







              عراقچی با اشاره به توانمندی‌های اقتصادی و مقاومت مردم در برابر تحریم‌های اقتصادی عنوان کرد: سومین توانایی ما توانمندی اقتصادی و مقاومت در مقابل تحریم‌ها بود که غربی‌ها نتوانستند با اعمال این تحریم‌ها ما را به زانو در بیاورند و به قول خودشان با این تحریم‌ها ما را فلج کنند. مقاومت مردم در برابر تحریم‌ها طرف مقابل را به این نتیجه رساند که تحریم راه‌حل نیست.
              دروود بر باعث و بانیش و منشا اصلی پیروزی

              نظر

              • Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

                #42082
                پاسخ : اخبار

                تا اونجایی که من آمار دارم سوئیفت وصل شده ولی هیچ بانک اروپایی حاضر به ارتباط و تراکنش نشده ! عملا بانک های اون وری جرات ندارن هنوز با ایران کار کنند

                نظر

                • خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

                  #42083
                  پاسخ : اخبار

                  تحلیل روزنامه روسی کامرسانت از نتایج انتخابات هفتم اسفند؛
                  پیروزی تاریخی میانه روها







                  روز جمعه هفتم اسفند، در ایران، انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان برگزار شد که منجر به پیروزی میانه روها و اطلاح طلبان شد.
                  پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                  روزنامه کامرسانت چاپ روسیه نوشت: ایرانیان میانه روی را در انتخابات برگزیدند.

                  به گزارش «انتخاب»، این روزنامه آورده است: روز جمعه هفتم اسفند، در ایران، انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان برگزار شد که منجر به پیروزی میانه روها و اطلاح طلبان شد. در حقیقت، اینجا از کمترین پیروزی سخنی در میان نیست.

                  در روز ٢٦ ماه فوریه در ایران، انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبر برگزار شد. در جهان، نتایج این انتخابات را پیروزی تاریخی میانه رو ها و اصلاح طلبان خواندند که به اصول گرایان ضربه جدی وارد کرده است.

                  ناظرانی که این رویداد را چنین تفسیر می کنند، توجه شان بیشتر به پیروزی بسیار جدی آن دست از افراد جلب شده که میانه رو و اصلاح طلب خوانده می شوند. برای نمونه، از میان ١٦ کرسی متعلق به نمایندگان تهران در مجلس خبرگان، ١٥ کرسی از آن هواداران آیت الله هاشمی و حسن روحانی، رئیس جمهور میانه روی کشور، شده است. و چند نفر از اصول گرایان برجسته و از جمله، محمد یزدی، رئیس مجلس خبرگان، جایگاه خود را در این مجلس از دست دادند.

                  در انتخابات مجلس شورای اسلامی اصلاح طلبان اکثریت کرسی ها را کسب نکردند، اما به طور چشمگیری تعداد نماینده های خود را افزایش دادند و ساکنان تهران (از پایتخت ایران، ٣٠ نماینده انتخاب شده است) نیز نمایندگان خود را فقط از میان هواداران رئیس جمهور میانه رو انتخاب کردند.

                  اما، این فقط بخشی از این تصویر است. بسیاری از ناظران بدون توجه به دیگر مسائل، پیروزی اصلاح طلبان را ظفر اعلام کردند. برای نمونه، هم در انتخابات مجلس شورای اسلامی و هم در انتخابات مجلس خبرگان، نامزدهایی شرکت کردند که با دقت تمام انتخاب شده بودند.

                  افزون بر آن، در مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان نمایندگان متنفذی از میان محافل اصول گرا راه یافته اند که البته برخی از آنان از حامیان آیت الله هاشمی تلقی می شوند. در میان آنان، دو نفر از وزیران اطلاعات سابق ایران حضور دارند – قربانعلی دری نجف آبادی و محمد ری شهری.

                  و اما در خصوص این انتخابات نیز باید گفت که برگزاری آن به نوعی معنای نظرسنجی را یافته که توافقنامه منعقده اخیر مربوط به برنامه هسته ای ایران را تأیید می کند و از این جنبه نتایج آن قابل پیش بینی بوده است - در ایران این توافقنامه را به عنوان پیروزی کشور تلقی کرده اند.
                  زندگی بدون تحریم سلام....

                  نظر

                  • ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

                    #42084
                    پاسخ : اخبار

                    در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                    اولین دیدار جنتی و هاشمی‌رفسجانی بعد از انتخابات



                    دیدار جنتی و هاشمی ‌رفسجانی
                    نوزدهمین و آخرین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری صبح امروز سه شنبه به ریاست آیت‌الله یزدی و با حضور نمایندگان مجلس خبرگان رهبری در محل مجلس خبرگان رهبری آغاز شد.
                    آیت االه جنتی و هاشمی‌رفسجانی
                    آقای جنتی مثل اینکه جن دیده چقدر ترسیده بنده خدا
                    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                    نظر

                    • خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

                      #42085
                      پاسخ : اخبار

                      کنایه جالب لاریجانی به قاضی‌پـور







                      نادر قاضی‌پور به بیان تذکری پرداخت و زمانی که مطلب روشنی را در تذکر خود مطرح نکرد، با واکنش علی لاریجانی مواجه شد که به مزاح به وی گفت: آقای قاضی‌پور! شما که معمولاً حرف‌های خیلی مهمی می‌زنید! چرا این تذکرات را مطرح می‌کنید!!

                      به گزارش فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه) کلیات لایحه ارزیابی زیست محیطی ایران را مورد بحث و بررسی قرار داده و اقدامی تأمل‌برانگیز و غیرمنتظره کلیات این لایحه را به تصویب نرساندند.

                      وکلای ملت با 89 رأی موافق، 69 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از 195 نماینده حاضر در صحن علنی، کلیات لایحه مذکور را رد کردند.

                      به نظر می‌رسد وجود برخی پروژه‌های عمرانی و صنعتی در حوزه‌های انتخابیه نمایندگان مجلس موجب رد کلیات این لایحه شد، چرا که اگر به تصویب می‌رسید، تدوین پیوست زیست محیطی برای این پروژه‌ها الزامی می‌شد و در نتیجه احتمال توقف بسیاری از پروژه‌های عمرانی و صنعتی مغایر با پیوست‌های زیست محیطی می‌رفت.

                      علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان رأی‌گیری برای کلیات این لایحه، از نمایندگان مجلس خواست که به کلیات آن رأی دهند و گفت: اگر کلیات این لایحه به تصویب برسد، آن را دو شوری می‌کنیم و به کمیسیون مربوطه می‌فرستیم.

                      اما این سخنان لاریجانی هم تأثیری در رأی وکلای ملت نداشت و نمایندگان کلیات آن را را رد کردند.

                      همچنین در جریان بررسی کلیات لایحه ارزیابی زیست محیطی ایران، مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود در مجلس در سخنانی به عنوان مخالف کلیات مطالبی را مطرح کرد، سپس کمال‌الدین پیرمؤذن نماینده اردبیل در مجلس به بیان سخنانی در موافقت با کلیات لایحه پرداخت و خطاب به لاهوتی گفت: «این مزخرفات چیست که می‌گویید؟!!»

                      نادر قاضی‌پور نماینده ارومیه در مجلس نیز پس از پایان سخنرانی موافقان و مخالفان کلیات لایحه ارزیابی زیست محیطی ایران به بیان تذکری پرداخت و زمانی که مطلب روشنی را در تذکر خود مطرح نکرد، با واکنش علی لاریجانی رئیس مجلس مواجه شد که به مزاح به وی گفت: آقای قاضی‌پور! شما که معمولاً حرف‌های خیلی مهمی می‌زنید! چرا این تذکرات را مطرح می‌کنید!!

                      همچنین در جریان بررسی این لایحه، مهدی کوچک‌زاده نماینده تهران در مجلس خواستار بیان تذکر بود و در ابتدای سخنان خود گفت: از همه نمایندگان مجلس به خصوص آقای لاریجانی رئیس مجلس تشکر می‌کنم و ...

                      در این هنگام غلامعلی جعفرزاده‌ایمن‌آبادی نماینده رشت در مجلس سخنان کوچک‌زاده را قطع کرد و با فریاد کشیدن و صدای بلند در صحن علنی مجلس، خطاب به لاریجانی گفت که آقای کوچک‌زاده مطلب روشنی برای بیان ندارد، فقط می‌خواهد وقت مجلس را بگیرد!

                      علی لاریجانی رئیس مجلس نیز در پاسخ به جعفرزاده گفت: ایشان الآن تذکرشان را مطرح می‌کنند.

                      اما کوچک‌زاده که به نظر می‌رسید از نوع برخورد غلامعلی جعفرزاده ناراحت شده باشد، خطاب به لاریجانی گفت: آقای دکتر! آقای جعفرزاده برای مجلس دهم رأی آوردند و مجدداً نماینده شدند، لذا بنده دیگر عرضی ندارم، بماند برای همکاران شما در مجلس بعدی!
                      زندگی بدون تحریم سلام....

                      نظر

                      • rajabi
                        عضو فعال
                        • Dec 2014
                        • 936

                        #42086
                        پاسخ : اخبار

                        نظر

                        • خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

                          #42087
                          پاسخ : اخبار

                          امیرعباس سلطانی، عضو کمیته پیگیری پرونده میلیاردر نفتی در مجلس، در گفتگو با «انتخاب»:
                          چرا اسمی از مسئولانی که به بابک زنجانی کمک کردند برده نمی شود؟ / فکر نکنم پول هایی که از دست رفته است به بیت‌المال برگردد







                          اگر بابک زنجانی و متهمان دیگر در مورد اجرای حکم خود مطمئن بشوند قطعا نسبت به بازپرداخت بدهی ها و بازگرداندن اموال سریعا اقدام خواهند کرد.
                          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                          «مهم‌ترین نکته در رابطه با پرونده بابک زنجانی در واقع این باید باشد که افرادی که پشت صحنه بودند و زمینه را برای زنجانی فراهم کردند که این رانت‌خواری را انجام دهد، مورد پیگرد قرار بگیرند. اما در این پرونده هنوز هیچ اشاره ی دقیقی به این افراد نشده است .»

                          امیرعباس سلطانی عضو کمیته پیگیری پرونده بابک زنجانی در مجلس با بیان این مطلب به «انتخاب» گفت: به نظر من افراد اصلی پشت صحنه جریان بابک زنجانی هنوز دریک نوع حاشیه امن هستند. جرا اسمی از مسئولانی که زمینه را برای بابک زنجانی فراهم آورده اند برده نشده است؟ به نظرم باید نقش این افراد بررسی شود. با این اوضاع فکر نکنم پول هایی که از دست رفته است به بیت‌المال برگردد. ما باید پیگیر بازگشت پول ها باشیم.

                          سلطانی در مورد اعلام حکم اعدام بابک زنجانی و دو متهم دیگر این پرونده در دادگاه بدوی افزود: اگر بابک زنجانی و متهمان دیگر در مورد اجرای حکم خود مطمئن بشوند قطعا نسبت به بازپرداخت بدهی ها و بازگرداندن اموال سریعا اقدام خواهند کرد. به نظر می رسد وکلای بابک زنجانی و خودش نسبت به عدم قطعی بودن حکم امیدوار هستند و احتمالا اقدام لازم برای بازگرداندن اموال و پول ها به بین المال را انجام نمی دهند. وکلا و متهمان این پرونده قطعا فرجام‌خواهی می کنند. باید منتظر حکم نهایی بود. اما نکته اساسی این است که با این روش نمی توان امیدی به بازگشت پول ها داشته باشیم.

                          عضو کمیته پیگیری پرونده بابک زنجانی در مجلس، با اشاره به این که راه حل این پرونده، بررسی دقیق تمام جوانب آن است، افزود: با این روش که فقط بابک زنجانی و یکی دو نفر آدم ناشناس را محاکمه و محکوم کنیم این پرونده حل نمی شود. مسئله این است که در این دادگاه هیچ اسمی از مسئولان وقت و کسانی که زمینه چینی خلق پدیده ای به نام بابک زنجانی کردند، نیامده است.

                          وی تاکید کرد: به نظر من با این روش نمی توان به نتیجه رسید. باید مسئولان وقت وکسانی که در پشت‌پرده بودند را مورد پیگیری قرار دهیم تا بتوان امید داشت که پول ها به بیت المال برگردد.

                          سلطانی گفت: اگر جریانات پشت پرده پرونده زنجانی بررسی نشوند بسیاری از زوایای این پرونده ناروشن باقی می ماند. با این روش ها که یکی دو نفر را اعدام کنند نه تنها مشکل این پرونده خاص که مشکل جریان فساد اقتصادی به صورت کلی حل نخواهد شد

                          امیر عباس سلطانی در انتها با اشاره به اموال بسیاری که بابک زنجانی در خارج کشور دارد افزود: تا جایی که ما اطلاع کسب کرده ایم بابک زنجانی در کشور های خارجی حتی در ژاپن اموال و دارایی های فراوانی دارد. حتی مقداری از این پول را به ین ژاپنی تبدیل کرده است. باید این موضوعات رسیدگی شود.

                          زندگی بدون تحریم سلام....

                          نظر

                          • rajabi
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 936

                            #42088
                            پاسخ : اخبار

                            حسینی در گفت‌وگو با فارس:

                            آیت‌الله یزدی درس دموکراسی و مردم‌سالاری به مدعیان دروغین داد/برخی در زمان باخت نظام را زیرسوال می‌برند

                            فعال اصولگرا با اشاره به سخنان متواضعانه آیت‌الله یزدی در جلسه مجلس خبرگان گفت: کاش برخی مدعیان مردم‌سالاری و دموکراسی این اخلاق انتخاباتی را یاد می‌گرفتند و هرگاه رأی نمی‌آوردند، مردم و نظام اسلامی را زیر سؤال نمی‌بردند.

                            سیدمحمد حسینی فعال اصولگرا و وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با اشاره به سخنان متواضعانه آیت‌الله یزدی در جلسه روز گذشته مجلس خبرگان رهبری، گفت: تمکین به قانون یک اصل ضروری است که عقل و شرع به آن تأکید داشته و همگان بر آن وفاق دارند، اما در عمل گروهی زمانی پایبند هستند که به نفع‌شان باشد از جمله در بحث انتخابات سال 88 و حتی 84 شاهد بودیم که عده‌ای تلاش کردند در آراء مردم خدشه وارد کنند و حاضر نشدند روال قانونی را بپذیرند.
                            حسینی افزود: در مقابل در سال 92 و نیز در انتخابات اخیر شاهدیم که اصولگرایان به رأی مردم احترام گذاشته و حتی به رقبا هم تبریک می‌گویند و آرزو می‌کنند که آنها بتوانند در مسیر اهداف عالی نظام و خدمت به مردم باشند.
                            وزیر سابق ارشاد گفت: در همین خصوص شاهد مواضع و اظهارات شخصیتی مثل آیت‌الله یزدی که رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و نیز تاکنون رئیس مجلس خبرگان بوده است بودیم که با خرسندی نتیجه انتخابات را پذیرفت و از اینکه بار مسئولیت از دوشش برداشته شد، خدا را شکر کرد.
                            وی با بیان اینکه برخی در داخل و بعضی رسانه‌ها از خارج می‌گفتند چگونه اعضای شورای نگهبان که خود کاندیدا هستند بر انتخابات نظارت می‌کنند؟ افزود: آنها چون برای «تقوی و عدالت» در حوزه سیاست جایگاهی قائل نیستند، چنین سؤالاتی را مطرح می‌کنند. و ما به خوبی دیدیم که چگونه چنین چیزی متصور است.
                            حسینی اظهار داشت: در این انتخابات دیدیم شخصیتی که خود ناظر است رأی نمی‌آورد و به جای عصبانی‌شدن و مردم را عقب‌مانده خواندن و آسمان و ریسمان به هم بافتن، تواضع و فروتنی خود را نشان می‌دهد و به هیچ وجه در سیستم انتخاباتی کشور و رأی مردم تردید و تشکیل ایجاد نمی‌کند.
                            وی در خاتمه گفت: ای کاش برخی مدعیان مردم‌سالاری و دموکراسی از آیت‌الله یزدی و امثال ایشان هم یاد می‌گرفتند و هرگاه رأی نمی‌آوردند، مردم و نظام اسلامی را زیر سؤال نمی‌بردند و پنجه بر صورت نظام نمی‌کشیدند.

                            نظر

                            • خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

                              #42089
                              پاسخ : اخبار

                              بزرگترین هیئت تجاری انگلیس به ایران می‌آید






                              وزیر تجارت انگلیس امروز رسما برنامه این کشور برای اعزام بزرگترین هیئت تجاری انگلیسی متشکل از گروه‌های نفت،‌ گاز، زیرساخت و مهندسی به ایران را اعلام می‌کند.
                              «ساجد جاوید» وزیر تجارت انگلستان قرار است امروز رسما برنامه این کشور برای اعزام بزرگترین هیئت تجاری انگلستان به ایران را اعلام کند.

                              به گزارش فارس،او که قرار است امروز در نشست یک روزه روزنامه فایننشال تایمز با موضوع ایران شرکت کند، از «فرصت‌های نامحدود» موجود در خاورمیانه برای انجام فعالیت‌های تجاری، صحبت خواهد کرد.

                              به نوشته فایننشال تایمز، این هیئت تجاری قرار است در ماه می (اردیبهشت/خرداد 95) برای «بهره بردن از رفع تحریم‌های ایران»، به تهران سفر کند.

                              این هیئت اعزامی انگلیسی متشکل از گروه‌هایی در حوزه‌های نفت، گاز، زیرساخت و مهندسی خواهند بود.

                              جاوید امروز در نشست فایننشال تایمز ایران در شهر لندن خواهد گفت، آینده بریتانیا به عنوان کشوری فعال در زمینه تجارت، نمی‌تواند تنها به شرکای تجاری آشنا و آسان بسنده کند و آینده کشور فراتر از اروپا و شرکای انگلیسی زبان خواهد بود.

                              جاوید افزود «ما نمی‌توانیم تنها به آنچه می‌دانیم بسنده کنیم. باید بازارهای جدیدی را برای کالهای بریتانیایی فراهم آوریم و منابع جدیدی برای سرمایه‌گذاری خارجی فراهم کنیم.»

                              زندگی بدون تحریم سلام....

                              نظر

                              • rajabi
                                عضو فعال
                                • Dec 2014
                                • 936

                                #42090
                                پاسخ : اخبار

                                در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                                امیرعباس سلطانی، عضو کمیته پیگیری پرونده میلیاردر نفتی در مجلس، در گفتگو با «انتخاب»:
                                چرا اسمی از مسئولانی که به بابک زنجانی کمک کردند برده نمی شود؟ / فکر نکنم پول هایی که از دست رفته است به بیت‌المال برگردد







                                اگر بابک زنجانی و متهمان دیگر در مورد اجرای حکم خود مطمئن بشوند قطعا نسبت به بازپرداخت بدهی ها و بازگرداندن اموال سریعا اقدام خواهند کرد.
                                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                                «مهم‌ترین نکته در رابطه با پرونده بابک زنجانی در واقع این باید باشد که افرادی که پشت صحنه بودند و زمینه را برای زنجانی فراهم کردند که این رانت‌خواری را انجام دهد، مورد پیگرد قرار بگیرند. اما در این پرونده هنوز هیچ اشاره ی دقیقی به این افراد نشده است .»

                                امیرعباس سلطانی عضو کمیته پیگیری پرونده بابک زنجانی در مجلس با بیان این مطلب به «انتخاب» گفت: به نظر من افراد اصلی پشت صحنه جریان بابک زنجانی هنوز دریک نوع حاشیه امن هستند. جرا اسمی از مسئولانی که زمینه را برای بابک زنجانی فراهم آورده اند برده نشده است؟ به نظرم باید نقش این افراد بررسی شود. با این اوضاع فکر نکنم پول هایی که از دست رفته است به بیت‌المال برگردد. ما باید پیگیر بازگشت پول ها باشیم.

                                سلطانی در مورد اعلام حکم اعدام بابک زنجانی و دو متهم دیگر این پرونده در دادگاه بدوی افزود: اگر بابک زنجانی و متهمان دیگر در مورد اجرای حکم خود مطمئن بشوند قطعا نسبت به بازپرداخت بدهی ها و بازگرداندن اموال سریعا اقدام خواهند کرد. به نظر می رسد وکلای بابک زنجانی و خودش نسبت به عدم قطعی بودن حکم امیدوار هستند و احتمالا اقدام لازم برای بازگرداندن اموال و پول ها به بین المال را انجام نمی دهند. وکلا و متهمان این پرونده قطعا فرجام‌خواهی می کنند. باید منتظر حکم نهایی بود. اما نکته اساسی این است که با این روش نمی توان امیدی به بازگشت پول ها داشته باشیم.

                                عضو کمیته پیگیری پرونده بابک زنجانی در مجلس، با اشاره به این که راه حل این پرونده، بررسی دقیق تمام جوانب آن است، افزود: با این روش که فقط بابک زنجانی و یکی دو نفر آدم ناشناس را محاکمه و محکوم کنیم این پرونده حل نمی شود. مسئله این است که در این دادگاه هیچ اسمی از مسئولان وقت و کسانی که زمینه چینی خلق پدیده ای به نام بابک زنجانی کردند، نیامده است.

                                وی تاکید کرد: به نظر من با این روش نمی توان به نتیجه رسید. باید مسئولان وقت وکسانی که در پشت‌پرده بودند را مورد پیگیری قرار دهیم تا بتوان امید داشت که پول ها به بیت المال برگردد.

                                سلطانی گفت: اگر جریانات پشت پرده پرونده زنجانی بررسی نشوند بسیاری از زوایای این پرونده ناروشن باقی می ماند. با این روش ها که یکی دو نفر را اعدام کنند نه تنها مشکل این پرونده خاص که مشکل جریان فساد اقتصادی به صورت کلی حل نخواهد شد

                                امیر عباس سلطانی در انتها با اشاره به اموال بسیاری که بابک زنجانی در خارج کشور دارد افزود: تا جایی که ما اطلاع کسب کرده ایم بابک زنجانی در کشور های خارجی حتی در ژاپن اموال و دارایی های فراوانی دارد. حتی مقداری از این پول را به ین ژاپنی تبدیل کرده است. باید این موضوعات رسیدگی شود.

                                چون یکیشون رئیس جمهوره و اون یکی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و باقی هم که نظامین
                                اگه بخوان اینا رو بگیرن که مملکت میره رو هوا

                                نظر

                                در حال کار...
                                X