کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اخه چند نوع تحلیل داریم یک نوع از تحلیل و برداشت بازار از گزارش 3 ماهه این باشه که واقعا رفع تحریم ها در عمل کار ساز بوده و می توان به اینده بازار امید وار واقعی بود اگر گزارشهای خوبی بدهند و هم می تواند برداشت کرد که از رکود خارج شدیم البته واقعی ولی یک نوع دیگه تحلیل داریم که به صورت سفاهی و بازی کلمات می باشد و امید غیر واهی !!
مگر الان از رکود خارج شدیم که اینهمه قیمتها و شاخص بالا رفته !؟
فرض کنیم حالا سال 95 هم بعد از 3 ماهه از رکود خارج نشدیم ! اونوقت قبول دارید که باید برگرده سرجاش قیمتها!
منتقدان دولت قبل مدعی بودند که چرا سال 91 علیرغم اینکه رشد اقتصادی منفی بوده و تولید پایین بوده چرا شاخص بورس بالا رفته !!!
حالا سال 91 باز رشد دلار بود و اثری داشت ! الان که دلار هم کاهشی بوده در این مدت !!!
حالا همان وضعیت بلکه به مراتب بدتر است ! و شاخص بورس بالا می رود ! و همان منتقدانی که آن سال مدام فریاد می زدند الان ساکتند !
در هر حال حرف من از دو سال پیش این بود که جریانی بازار را به بازی گرفته ! و فقط با پول !!! و جریان نقدینگی قیمتها را جابجا می کند !
و البته الان تقریبا همه دوستان به همین نتیجه رسیده اند ! و به آن اذعان دارند !!!
حالا اینکه با این جریان همراه بشویم یا نشویم بحث دیگری است !
حق فولاد باید 50 تومان فروش میرفت که حقوقی ها سهم را کنترل کردند و حق تقدم ها را مفت خریدند اما با این وجود 50 درصد از حق تقدم فولاد سود گرفتم ، میانگین خریدم 11 تومان بود که 165 ریال فروش رفت .
پس حداقل لطف کنید وقتی از این فرصت ها ! که به قول خودتان تحلیل بردار نیست ! و متکی به همان جریان نقدینگی است ! استفاده می کنید !
دلایل بنیادی و سودآوری و سود سازی و با این قرارداد بست و .... از این قبیل موارد نتراشید برای توجیه رشد قیمتها !
جریان نقدینگی برای رشد قیمت سهام نه به اسم آن شرکت نه به قراردادها و سودآوری و این چیزها کاری ندارد !
دوستانی هم که با این روندها همراه می شوند دیگر سودسازی روی هوا نکنند برای بقیه که مثلا برای سهمی مثل خکاوه 100 تومان سود برای سال 95 در میاورند !!!
بنده حتما از این روند مثبت حداکثر استفاده را خواهم برد و از سهم های که رشد زیاد داشته اند خارج خواهم شد زیاد خودتان را نگران نکنید !!!
تصمیم دارم اگر شاخص کل رسید به بالای 100 هزار و از نظر زمانی تا خرداد ماه بالای 80 درصد سهم ها را بفروشم و تنها با خکاوه خواهم ماند تا گزارش 3 ماهه و بازی حق تقدم ها !!!!
سلام
اوس محمد فراور مقاومت 270 باید خرد کنه
درسته باید
قیمتهای جهانی سرب و روی هر روز دارند مثبت میخورند ، هم فسرب و هم فرآوری قیمتهای مفتی دارند منتهی این شرکتهای کوچک رشدشان یکم زمان میبره اما وقتی شروع به رشد کنند خیلی بیشتر از سهمهای بزرگ بازدهی می دهند ، فرآوری تا 1000 و فسرب تا 700 به نظر من بالا خواهند رفت اما ممکنه یکم زمان ببره ، سهامدار صبور میخواد این دو سهم .
قیمتهای جهانی سرب و روی هر روز دارند مثبت میخورند ، هم فسرب و هم فرآوری قیمتهای مفتی دارند منتهی این شرکتهای کوچک رشدشان یکم زمان میبره اما وقتی شروع به رشد کنند خیلی بیشتر از سهمهای بزرگ بازدهی می دهند ، فرآوری تا 1000 و فسرب تا 700 به نظر من بالا خواهند رفت اما ممکنه یکم زمان ببره ، سهامدار صبور میخواد این دو سهم .
دو سال پیش فرآوری رو تو 680 خریدم و بعدش نفروختم و اومد پایین و پایین و پایین تر
تا اینکه قیمت های روی روفت بالای 2300 اون موقع نه تنها از ضرر خارج شده بودم بلکه تو سود بودم ولی پدر طمع بسوزه
نفروختم و نفروختم و نفروختم و نفروختم اونم اومد پاینن و پایین تر و پایین تر و پایین تر تا 160
دیگه خودمو مثل رابرت ردفورد تو فیلم All Is Lost ته دریا بدون هیچ کمکی فرض می کردم که ققنوس وار قایق نجاتش رو برای نجات خودش (سهوا) به آتش کشید تا کسی متوجه اش بشه و در اوج ناامیدی از همون ته دریا قایقی رو دید که برای نجاتش به قایقش نزدیک می شد!
دارم به ایوب نزدیک میشم...
نظر