جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    ...
    در گروه خودرو چیزی نیست جز زیان !
    .
    .

جالبتر اینکه برخی از همین خودرویی ها به استناد گزارش حسابرسی شده هرچه دارایی دارند بدهند هم ! جبران زیانها نمی شود !!! اما باز هم قیمت سهام آنها به زور جریان نقدینگی و صف سازی و بی خاصیت بودن سازمان بورس و حاکمیت مطلق جریان سیاسی هماهنگ با دولت بر بازار سرمایه ! بالا می رود !!!
    احتمال قوی اینها هم پا جای پای دولت احمدینژاد گذاشته اند :)
    آنموقع (بایستی به خوبی خاطرتان باشد;) )هر چه زیان شرکتها بیشتر میشد , قیمتشان هم بالاتر میرفت, هر سهامداری هم ذوق مرگ بود که بهترین تحلیلگر ایران است...
    .
    راستی شما که تخصص در کسب سود از سهام زیانده داشتید(احتمال قوی با رانتی که از بچه های سپاه و مدیران پاکدست میرسیده;) ) چطور از این خوان نعمت بی بهره مانده اید و سه ماه است وعده میدهید و چشم انتظارید که پولها کی خارج میشود ...
    به نظر من الانه هم دیر نشده آستینها را بالا بزن و وارد بازی بزرگان شو ...
    اگر توانش را ندارید میتوانم سهم هم معرفی کنم :)
    آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/04/05, 14:56.
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
      منظورتون اینه که از سهم خارج شم ؟
      میشه سهمی رو نام ببرید که دارایی هاش زیاد باشه و ارزش بازارش از داراییش خیلی پایین تر باشه و البته تحریم هاش هم برداشته شده باشه و قرارداد جدید بسته باشه و ریسک تحریم مجدد هم نداشته باشه ؟ من واقعا دلیل مخالفت شما با خودرویی ها رو نمی دونم ، من سری قبل توضیح دادم که وقتی از کنار یه زمین اتوبانی قراره بگذره ، ارزش اون افزایش پیدا می کنه ، الان اینا قرارداد بستن ، با خوده همین قرارداد کلی ارزش داراییهاشون میره بالا ، که این ارزش رو در هیچ گزارش حسابرسی ای نمیشه محاسبه کرد ، قبل از برداشته شدن تحریم ها مثلا ایران خودرو 7 میلیارد دلار دارایی داش که میشه حدود 24 هزار میلیارد تومن ، با قرارداد هایی که بسته این ارزش افزایش پیدا می کنه و من می گم حداقل باید تا 12 هزار میلیارد در گام اول و موج 3 بره ، بقیه ی صعود هم می مونه در موج 5 ، و اون هم موقعی خواهد بود که اثر این قرارداد ها در گزارش ها دیده بشه
      شما مثلا شبندر را در نظر بگیرید ، سال گذشته ارزش بازاش حدود 20000 میلیارد بود ، چرا ؟ آیا دارایی هایش اینقدر ارزش داشت ؟ خیلی طولانیه و من دیگه چیزی نمی نویسم ،
      بنده توصیه ای به خرید یا فروش یا نگهداری یا خروج ندارم !

در مورد خودرویی ها و جولان دهی جریان نقدینگی در بازار از 2 سال پیش نوشتم ! و البته آن موقع تعداد زیادی از دوستان قبول نمیکردند حرفهای بنده رو !

حالا پس از گذشت بیش از 2 سال و عیان شدن وعده های توخالی دولت در زمینه های مختلف ! و ورود و خروج های بی دلیل و با دلیل جریان نقدینگی ! در مقاطع مختلف حداقل معلوم شده که آنچه اتفاق افتاده مشابه همان حرفهای دو سال پیش است ! که البته در این 2 سال دوستان به چشم خود دیده اند ! و شاهد این ماجرا بوده اند !

همان موقع هم بحث همراهی با این روند حاکم بر بازار مطرح بود ! اما اینکه برای همراه شدن با روند بهانه هایی بتراشیم ! و توجیه های مختلف و گوناگون بیاوریم ! یا برای شرکتی که سرتاپا در زیان انباشته فرو رفته پیش بینی های آنچنانی ارایه کنیم !! تا دیگران هم به هر طریقی شده با ما همراه شوند کار درستی نیست ! که متاسفانه نمونه بارز این رفتار در 92 اتفاق افتاد !

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

میشه سهمی رو نام ببرید که دارایی هاش زیاد باشه و ارزش بازارش از داراییش خیلی پایین تر باشه و البته تحریم هاش هم برداشته شده باشه و قرارداد جدید بسته باشه و ریسک تحریم مجدد هم نداشته باشه ؟ من واقعا دلیل مخالفت شما با خودرویی ها رو نمی دونم ، من سری قبل توضیح دادم که وقتی از کنار یه زمین اتوبانی قراره بگذره ، ارزش اون افزایش پیدا می کنه ، الان اینا قرارداد بستن ، با خوده همین قرارداد کلی ارزش داراییهاشون میره بالا ، که این ارزش رو در هیچ گزارش حسابرسی ای نمیشه محاسبه کرد ، قبل از برداشته شدن تحریم ها مثلا ایران خودرو 7 میلیارد دلار دارایی داش که میشه حدود 24 هزار میلیارد تومن ، با قرارداد هایی که بسته این ارزش افزایش پیدا می کنه و من می گم حداقل باید تا 12 هزار میلیارد در گام اول و موج 3 بره ، بقیه ی صعود هم می مونه در موج 5 ، و اون هم موقعی خواهد بود که اثر این قرارداد ها در گزارش ها دیده بشه
        شما مثلا شبندر را در نظر بگیرید ، سال گذشته ارزش بازاش حدود 20000 میلیارد بود ، چرا ؟ آیا دارایی هایش اینقدر ارزش داشت ؟ خیلی طولانیه و من دیگه چیزی نمی نویسم ،
        سلام

موضوع اینجا است که باید از خودمان بپرسیم از نظر بنیادی اینها قرار است
        دقیقا چه زمانی، چه مقدار سود سالانه تولید کنند؟ پی بر ای چند می خواهند بگیرند؟
        حالا "
        خودرو" را کار ندارم. (به نظر من خودرو یک مقدار از باقی نماد های پر رونق گروه خودرویی، وضعش بهتر است)
        ولی
        خساپا چقدر می خواهد سال 95 و 96 سود بسازد؟ خپارس چقدر قرار است بسازد؟ خکاوه و خاور و خیلی های دیگر مشابه اینها دقیقا چقدر می خواهند سود بسازند؟ من خودم محاسبه نکردم (تنبلم)، دوستان بنیادی کاری که محاسبه کرده اند می گویند تا چند سال دیگر هم آن چنان سودی نمی توانند بسازند که با پی بر ای 6-7 هم بتوانند به قیمت های فعلی برسند!!! شما اگر توانستید محاسبه کنید و حرفشان را نقض کنید، برای ما قرار بدهید. با احتساب فروش برخی دارایی ها و قرار داد های جدید و تیراژ تولید بالا و ...
        این از نظر
        بنیادی...

================

ولی از نظر موج شماری و همراهی با بازار و استفاده از این امواج، من حرف شما را کاملا تایید می کنم...
        خوب دارند باد می کنند... بکنند! من که نمی توانم جلویشان را بگیرم... ولی اگر بلدم می توانم استفاده کنم!!!
        البته اگر بلدم!!!
        به شخصه بلد نبودم و با آنکه می دانستم خودرویی ها رشد می کنند سوار یک نماد بنیادی عالی شدم که اصلا با گروه خودرویی همراهی نمی کند!!! (
        خدیزل) و بد تر به جای اینکه بهم سود برساند دارد زیان می رساند...
        (من هم شدم مثل جناب اکبری... حرف هایم با سه نقطه یا سه علامت تعجب تمام می شود
        !!!)

به نظر می رسد هنوز موج صعودی خودرویی ها ادامه داشته باشد و
        اگر کسی بلد است چه خوب است که استفاده کند... قبلا فکر می کردم این موج افزایشی موج پنجم باشد، ولی الان شک دارم و شاید اهداف گروه خودرویی و به خصوص خود خودرو خیلی بالاتر از این حرف ها باشد...

===============

از نظر مقایسه که گفتید فکر کنم اکثر صنعت ها وضعشان در مورد
        دارایی و ارزش جایگزینی و ... بهتر از خودرویی ها باشد. فولادی ها و سیمانی ها و ساختمانی ها و بانکی ها و و و

یا علی
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

دبیرانجمن قطعه سازان به اقتصادنیوزگفت: روز دوشنبه رنو با یکی از خودروسازان کشور قرارداد خود را نهایی کرد و فیات نیز با شركت ایران خودرو به توافق اولیه رسید که این خود گام بلندی برای توسعه صنعت خودرو کشور به شمار می رود.

شركت فولكس هم در حال مذاكره با دو شركت خصوصی است و با توجه به اینكه علاقه ای برای همكاری با خودروسازان دولتی ما ندارد تصمیم گرفته برای تولید محصولات خود با بخش خصوصی کارها را به پیش ببرد.

نجفی‌منش گفت:

حتی فولكس حاضر شده تا برخی قطعات مورد نیاز خود را در ایران به تولید برساند که این نشان از توانایی صنعت قطعه سازی کشور دارد.

دبیر انجمن قطعه سازان افزود: علاقمندی شركت‌های خودروساز و قطعه ساز به جایی رسیده که ما به آنها می‌گوییم فعلا صبر کنید در حالی که طی سال‌های گذشته در به در دنبال این قطعه سازان بودیم اما آنها علاقه‌ای برای همكاری با ایران از خود نشان نمی‌دادند.
          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• محمد 66
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2938

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            آیا "خودرو" می تواند رهبر جدید بازار باشد؟ مثلا برای دو سه هفته

==============

همچنان فکر می کنم علی رقم نظر بسیاری از کارشناسان و دوستان عزیز،
            سیمانی ها نمی توانند چندین روز مثبت بخورند... فکر می کنم دوباره مثل دفعه های قبل شود و بعد از چند روز مثب خوردن (مثلا سه روز) دوباره منفی شوند و باز همان آش و همان کاسه... (به خرید و فروش حقوقی هم یک نگاه بیاندازیم فکر کنم آنها هم با من هم عقیده اند) البته سیمانی ها ترس ندارند... نماد های بسیار مطمئنی هستند... ریزششان را کرده اند و از این به بعد هر چه هست افزایش است... و هر چه می گذریم وضعشان بهتر می شود (بهبود وضع ساختمان داخلی و جنگ خارجی...) ولی میان مدت و بلند مدت نه کوتاه مدت.
            به نظر من حرکت گروه سیمان ادامه دار خواهد بود ، چون خیلی از سهمهای این گروه حجم مبنا هم پر نکردند مثل سقاین ، سرود ، سپاها ، سصوفی ، سیدکو ، سبجنو و سخزر و این یعنی ارزنده هستند ، از طرف دیگر حق تقدم سپاها داره 62 تومان معامله میشه در حالی که قیمت سهم 148 تومانه بالا بودن قیمت حق تقدم نسبت به سهم نشانه خوشبینی به رشد سهم است و همچنین این گروه بیشترین افت قیمت را نسبت به سقف قبلی در بازار سرمایه داشته اند ، نکات مثبت دیگر تفاوت زیاد با ارزش جایگزینی و خروج ملک از رکود هستش .

نظر

• rajabi
              عضو فعال
              • Dec 2014
              • 936

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              سلام

موضوع اینجا است که باید از خودمان بپرسیم از نظر بنیادی اینها قرار است
              دقیقا چه زمانی، چه مقدار سود سالانه تولید کنند؟ پی بر ای چند می خواهند بگیرند؟
              حالا "
              خودرو" را کار ندارم. (به نظر من خودرو یک مقدار از باقی نماد های پر رونق گروه خودرویی، وضعش بهتر است)
              ولی
              خساپا چقدر می خواهد سال 95 و 96 سود بسازد؟ خپارس چقدر قرار است بسازد؟ خکاوه و خاور و خیلی های دیگر مشابه اینها دقیقا چقدر می خواهند سود بسازند؟ من خودم محاسبه نکردم (تنبلم)، دوستان بنیادی کاری که محاسبه کرده اند می گویند تا چند سال دیگر هم آن چنان سودی نمی توانند بسازند که با پی بر ای 6-7 هم بتوانند به قیمت های فعلی برسند!!! شما اگر توانستید محاسبه کنید و حرفشان را نقض کنید، برای ما قرار بدهید. با احتساب فروش برخی دارایی ها و قرار داد های جدید و تیراژ تولید بالا و ...
              این از نظر
              بنیادی...

================

ولی از نظر موج شماری و همراهی با بازار و استفاده از این امواج، من حرف شما را کاملا تایید می کنم...
              خوب دارند باد می کنند... بکنند! من که نمی توانم جلویشان را بگیرم... ولی اگر بلدم می توانم استفاده کنم!!!
              البته اگر بلدم!!!
              به شخصه بلد نبودم و با آنکه می دانستم خودرویی ها رشد می کنند سوار یک نماد بنیادی عالی شدم که اصلا با گروه خودرویی همراهی نمی کند!!! (
              خدیزل) و بد تر به جای اینکه بهم سود برساند دارد زیان می رساند...
              (من هم شدم مثل جناب اکبری... حرف هایم با سه نقطه یا سه علامت تعجب تمام می شود
              !!!)

به نظر می رسد هنوز موج صعودی خودرویی ها ادامه داشته باشد و
              اگر کسی بلد است چه خوب است که استفاده کند... قبلا فکر می کردم این موج افزایشی موج پنجم باشد، ولی الان شک دارم و شاید اهداف گروه خودرویی و به خصوص خود خودرو خیلی بالاتر از این حرف ها باشد...

===============

از نظر مقایسه که گفتید فکر کنم اکثر صنعت ها وضعشان در مورد
              دارایی و ارزش جایگزینی و ... بهتر از خودرویی ها باشد. فولادی ها و سیمانی ها و ساختمانی ها و بانکی ها و و و

یا علی
              من یک بار محاسبه کردم ، الان مجددا نمی توانم محاسبه کنم ، خودرو به راحتی می تونه تا 120 سود بسازه ، با این وضعیت قرارداد های ایران خودرو حداقل بازار بهش پی بر ای 10 خواهد داد که می شود 1200 ، این نظر منه ، شما فقط در نظر بگیرید که هزینه های مالی و سربار خودرو ساز ها می تونه به صورت چشمگیری کاهش پیدا کنه که به نظر من این جزء برنامهاشونه ، دیگه افزایش تولید و صادرات و بقیه بماند

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

حرکت گروه بیمه
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• محمد 66
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2938

از گروه سیمان سکارون ، سخزر ، سکرد و سرود فرصت خرید ناب ایجاد کردند از دست ندید .

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                    حرکت گروه بیمه

صف خرید سنگین بیمه دانا !!!!
                    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• seraj
                      ستاره دار(2)
                      • Feb 2012
                      • 2064

با سلام
                      بازگشایی کسرا پس از حدودا دو سال
                      نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• Senator1989
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 2577

سلام جناب محمد 66 سهم سبهان چطور هست از نظر شما؟ از صف فروش خرید داشتم امروز

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سلام

می گویم این
                          حریل را نگاه کنید. چه پول قوی ای آمده است دارد این سهم را تکان می دهد! 37 میلیارد ریال ارزش معاملات تا الان

تعداد سهام این شرکت حدود 2 میلیارد سهم است.

من فردا در مثبت 5 سهامم را در این شرکت می فروشم. چون فکر نکنم شرکتی با این ابعاد بتواند تند و تیز بالا پایین برود.

===============

دسانکو واقعا ناقلا است! یا چندین بازیگر دارد یا بازیگر ناقلایی دارد... دوباره صف خرید شد.

==============

ساینا هم که همچنان یکه تازی می کند و حتی صبر نمی کند تا این دست آن دست شود.

===============

کاسپین هم به نظر بد نمی رسد. خریداران خوبی دارد. (شاید برای خرید بهش فکر کردم)
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/04/06, 09:25.
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                            سلام جناب محمد 66 سهم سبهان چطور هست از نظر شما؟ از صف فروش خرید داشتم امروز
                            سبهان قیمت خوبی داره اما سکارون و سکرد و سخزر قیمت بهتری دارند اما سبهان هم در این قیمت ارزنده است .

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

اتکام ار صف خرید تا نزذیک صفر

نظر

• هوای تازه
                                عضو فعال
                                • Jan 2016
                                • 738