جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

پاسخ : جــــو بــــازار

?اخبارمهم سايپا كه هم اكنون منتشر شد??

1️⃣ تفاهم نامه سرمايه گذاري مستقيم سيتروين در سايپاي كاشان با مشاركت خپارس انجام شده است و قرار است ٤٩ درصد ان به سيتروين واگذار شود

2️⃣ سرمايه گذاري مستقيم رنو در يكي از شركتهاي سايپا

3️⃣ كمتر از ده درصد محصولات به چيني ها اختصاص داده مي شود

4️⃣ به دليل ارتباط استراتژيك رنو و نيسان
    تفاهمنامه همكاري بين سايپا و نيسان نيز در حال انعقاد است

5️⃣ با شركت كيا براي توليد تعدادي از محصولات كيا در حال مذاكره هشتند و در حال حاضر در حال توليد كيا سراتو هستند و قرارداد تامين مالي نيز در حال بروسي است

6️⃣ دو پلت فرم مدرن sp0و sp1 در شركت مستقر گرديده و قرار است از سال ٩٦ خودروهايي جديدي به بازار ارايه شود

7️⃣ در سال گذشته سهم از بازار شركت ٣ درصد افزايش يافته و هدفگذاري ٥.٥ درصد افزايش سهم بازار براي سال ٩٥ انجام شده است

8️⃣ بادكوبه: در اواسط سال ٩٤ چند قطعه ساز تصميم بر خريد سهام ٤٣ درصد سايپا داشتند كه بدليل كاهش شديد قيمت سهام در ان تاريخ معامله انجام نگرديد و مقرر شد ارزش دارايي هاي شركت به روز تقويم گرديده و سپس در خصوص واگذاري تصميم گرفته شود

9️⃣ اخوندي: تصميم جدي براي مديريت و كاهش هزينه هاي سايپا گرفته ايم. كه با توجه به كاهش هزينه هاي توليد حاشيه سود شركت هم حتي با كاهش قيمت ؛ بيشتر شود

? شيدايي: در سال گذشته بيش از صد ميليارد هزينه مالي شركت رنا به دليل خريد سهام سايپا به وساپا پرداخت كرده بود كه با تصميم جديد و واگذاري سهام سايپا به وساپا و تسويه بدهي با وساپا؛ اين هزينه مالي كمر شكن در سال ٩٥ رخ نخواهد داد.

1️⃣1️⃣ آخوندي : كاهش هزينه هاي مالي از طريق يوزانس در سال ٩٥ قطعا اتفاق خواهد افتاد

1️⃣2️⃣ اخوندي: قرار است سايپا هاب سيتروين براي توليد و صادرات خودرو به هند، خاورميانه و افريقا باشد و اين قرارداد بلندمدت خواهد بود(٢٠ سال)

1️⃣3️⃣ اخوندي: روندي كه سايپا در پيش گرفت رو با توجه به ادامه معافيت مالياتي در سال بعد؛ قطعا شركتهاي ديگر بازار سرمايه در پيش خواهند گرفت و اين تجديد ارزيابي ها به نفع بازار سرمايه و گامي براي شفاف سازي بيشتر دارايي هاي شركتهاست

1️⃣4️⃣ بادكوبه: با صندوق فولاد توافق شده مه فقط در صف خريد عرضه بشه و به نحوي نباشه كه روند صعودي متزللل شود همچنين در روند هاي نزولي از عرضه خودداري نمايند
    قرار است كه اقاي نوبخت ترتيبي بدهد كه تخصيص بودجه صندوق فولاد زودتر انجام شود كه صندوق فولاد مجبور به فروش سهام در بازار نباشد

1️⃣5️⃣ بادكوبه: با ونيكي هم جلسه گذاشتيم و پتانسيل هاي سهم رو به ايشان معرفي كرديم و تصميم نهايي خريد يا فروش سهام سايپا با خود شركت ونيكي هست و اميدواريم تصميم منطقي بگيرند

1️⃣6️⃣ اخوندي: مطمين هستيم شرايط سايپا به جايي خواهد رسيد كه به هيچ عنوان حقوقي عرضه كننده در سهم نداشته باشيم.

1️⃣7️⃣ استاني مدير عامل وساپا: افزايش سرمايه وساپا قطعا قبل از مجمع انجام خواهد شد.
    در خصوص زمين پلاسك هم اقدامات موثري انجام شده و در صورت نهايي شدن ان از طريق كدال اعلام خواهد شد

??اخبار نشست سايپا با فعالين بازار

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

گروه بیمه خوبه /و بنظرم میتونن فعلا رشد کنن و ار نظر ریسک هم بد نیستن

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• arman36
        ستاره دار(3)
        • Jan 2014
        • 962

فردا گروه پالایش با توجه به رشد 6درصدی نفت لیدر خواهند شد

نظر

• هوای تازه
          عضو فعال
          • Jan 2016
          • 738

شفارس فرصت ورود داده

نظر

• محمد 66
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2938

تکنوتار در آستانه صف شدن ، شرکت مشابهش تپمپی در صف خرید قفل شده و نسبت به سایر همگروهی هاش عقب افتادگی زیادی دارد .

نظر

• ناوارو
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 29

داروسازي سبحان انكولوژي (دسانكو)

این سهم 1000 ت میبنه.

نظر

• AIDIN90
                ستاره‌دار (21)
                • May 2011
                • 1061

خرید شبندر وشتران بزودی این قیمتها ارزو میشود

نظر

• novin
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 124

فاذر این هفته فرصت خریده .

نظر

• feredos
                    عضو فعال
                    • Mar 2014
                    • 485

وبیمه حرکتی رو به سمت 180 شروع کرده. در این چند روز اخیر نقدینگی خوبی وارد سهم شده.
                    I entered the bearish market and survived

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      آیا "خودرو" می تواند رهبر جدید بازار باشد؟ مثلا برای دو سه هفته

==============

همچنان فکر می کنم علی رقم نظر بسیاری از کارشناسان و دوستان عزیز،
                      سیمانی ها نمی توانند چندین روز مثبت بخورند... فکر می کنم دوباره مثل دفعه های قبل شود و بعد از چند روز مثب خوردن (مثلا سه روز) دوباره منفی شوند و باز همان آش و همان کاسه... (به خرید و فروش حقوقی هم یک نگاه بیاندازیم فکر کنم آنها هم با من هم عقیده اند) البته سیمانی ها ترس ندارند... نماد های بسیار مطمئنی هستند... ریزششان را کرده اند و از این به بعد هر چه هست افزایش است... و هر چه می گذریم وضعشان بهتر می شود (بهبود وضع ساختمان داخلی و جنگ خارجی...) ولی میان مدت و بلند مدت نه کوتاه مدت.
                      سلام

اینجا چقدر سوت و کور شده!؟
                      (نه به اینکه یک روز اینجا دعوا و جدل سیاسی است، نه به اینکه یک روز اینجا قلمبه ی تحلیل های زیبا است و نه به امروز...)

==============

همچنان فکر می کنم
                      خودرو را رهبر بازار کنند (درست است که صف خرید ندارد ولی ارزش معاملاتش قبلا کمتر از سه چهار سهم دیگر بود که الان بیشتر از سه چهار سهم دیگر ِ اصلی شده است و روی مثبت هم داد و ستد می شود. ارزش داد و ستد امروز خودرو 288 میلیارد ریال و بعد از آن خپارس ، 100 میلیارد ریال، خساپا هم که 21 میلیارد ریال، به علاوه خرید های سرمایه گذاری سمند را چند روز پیش نگاه می کردم و به نظرم رسید این حقوقی نوسان گیر روی سهم فعال شده است...)

=============

سیمانی ها فکر کنم این دفعه نتوانستند رشد کنند. (یعنی همان طور که حدس می زدم به نظر می رسد رشد تیز فعلا منتفی است) ولی این را می خواستم بگویم که دفعه ی بعد دیگر از این تو بمیری ها نیست! ;) یا به قولی یک بار جستی ملخک... دو بار جستی ملخک... آخر به دستی ملخک...
                      اگر این بار هم کفی که می زند یک مقدار (مثل دوبار گذشته) بالا آید... می توان امیدوار بود که در نمودار دفعه ی بعد یک رشد جانانه ببینیم. (از نظر زمانی متناسب با دو رشد قبلی)
                      تا نظر اساتید و دوستان چه باشد؟

=============

من دارم
                      فاهواز را برای خرید بررسی می کنم. کسی نظری روی این نماد ندارد؟

یا علی
                      «محمد حسین» هستم.
                      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

منفی 5 فردای گروه سیمان سود خوبی میده ، سکارون ، سرود و سخزر و ....

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                          منفی 5 فردای گروه سیمان سود خوبی میده ، سکارون ، سرود و سخزر و ....
                          جای بدی متوقف شدند. راستش من منفی پس فردا رو میپسندم اگر بدند حتی یه کم پایین تر البته اون میشه بزخری دیگه !! این محدوده هم رد بشه احتمالا شارپ تر بشند. سفارس 220 و بقیه ی متناسب با آن:">

نتیجه نظر شخصی بنده سفارس 170 خریدش خوبه یا بالای 220 بین این دوتا جالب نیست

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                            جای بدی متوقف شدند. راستش من منفی پس فردا رو میپسندم اگر بدند حتی یه کم پایین تر البته اون میشه بزخری دیگه !! این محدوده هم رد بشه احتمالا شارپ تر بشند. سفارس 220 و بقیه ی متناسب با آن:">
                            بعضی هاشون دوتا منفی جا دارند اما بعضی هاشون از فردا میتونند برگشت بزنند ، به نظر من این گروه یک رالی مثل رالی گروه خودرو در پیش دارند .

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

سلام ....سيمان‌سپاهان‌ تا چند بیاد بایین مناسب برای خرید هست و بهتره تا چند باهاش بمونم تو خروج؟؟

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                                سلام ....سيمان‌سپاهان‌ تا چند بیاد بایین مناسب برای خرید هست و بهتره تا چند باهاش بمونم تو خروج؟؟
                                بستگی به جو بازار داره ، اگر جو بازار خراب نباشه منفی 5 فردا خوبه ، جو بازار خراب باشه منفی 5 پس فردا .

نظر

در حال کار...
                                X