جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabi
    عضو فعال
    • Dec 2014
    • 936

پاسخ : جــــو بــــازار

کسانی که با خودرو مخالفت می کردند حالا بیان لعن و نفرین کنن که بازار به خاطر خودرو خراب شده ، همون قدی که خودرویی ها افت کردند تقریبا عموم بازار هم افت کرد ، بنده خودم خودرو هام رو در 430 فروختم و هر چقدر پایین بیاد خوشحال تر می شوم تازه این وسط یه 17 درصد هم از فلوله گرفتم ، ولی تا حالا ضد هیچ گروهی تبلیغ نکردم ، چون هدف من سود کردنه و برام هم فرقی نمی کنه کدوم گروه باشه ، همه ی گروهها بعد از برجام خوب هستند ، فقط منعطف باشید و با روند نجنگید و از سودها لذت ببرید ، من که تو همین مدت اندک سود بسیار رویایی ای بردم
    من با تحلیل گذاشتن در مورد سهم ها کاری ندارم ولی اصرار بیش از حد به تخریب یه گروه باعث این وضعیت میشه
    حتی همین معدنی و فلزی ها هم با این همه خبر خوب بیشتر از دو روز دووم نیاوردن ، خودرو 30 درصد اومد پایین بقیه ی بازار هم مقداری کمتر ولی اومدند پایین و یا درجا زدن ، بنابراین باز هم مخالفین سودی نکردند ، و هدف هم فقط سود است

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
      متاسفانه گند دوباره خودروی ها بر سر کل بازار سهام.!
      چطور باید قبول کنیم که گروه خودرو لیدر بازار می باشد حتی با خبر های خوب معدنی بازار نتوانست مسیر خود را از گروه خودرو جدا کنه هر موقع خواستند گروه خودرو بر می گرده میشه دوباره لیدر !!!! قیمت 310 تومان برای خودرو مهمه
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• rajabi
        عضو فعال
        • Dec 2014
        • 936

برای اولین بار در زندگیم تصمیم گرفتم با بخشی از سود هایی که کرده بودم یه قمار بکنم و حق وسپه رو در آخرین روز مهلتش خریدم ، یا دود میشه و میره هوا یا حداقل دو برابر میشه ، در هر صورت ضرری نمی کنم
        البته قمار صد درصد هم نبود چون تا حدی قابل پیش بینیست

نظر

• rajabi
          عضو فعال
          • Dec 2014
          • 936

بنده نیمی از خودرویی هایی رو که فروخته بودم به صورت پله برگرداندم سرجایش ، پله ی آخر رو میذارم به وقتش ، با این کار بازار ایران برای من دو طرفه شد، هم در صعود سود کردم و هم در نزول

نظر

• محمد یزدی
            عضو فعال
            • May 2011
            • 948

در لیدری خوردو شک نکنید ولی این به معنای بالا رفتن برخی گروهها نیست

فط موضوعی که هست این هست که هر 2 ماه شاخص 20 هزار واحد میتونه رشد کنه اگر از الان شروع کنن شاخض میشه 200 هزار و این یعنی حباب محض

اگر کمی هدف شاخص رو تعدیل کنیم و 140 هزار مد نظر قرار بدیم حداکثر 5 ماه زمان استراحت و یا نوسان لازم هست که البته این 5 ماه اگر بنا بر رشد متعادل باشه از همین امروز هم برخی گروهها مستعد رشد هستند ولی اگر
            صعود شارپ مد نظر دولت و ایجاد هیجان باشه که به نظرم به واقعیت نزدیکتر هست بازار تا مهر و ابان میتونه نوسانی باشه همین خودرو در محدود 290- 320 و سقفش هم 400 تا 450

تا این زمان چند ماهه سپری بشه ولی اونچیزی که مشخص هست در این سال باید خرید و خرید و خرید و به هیچ موضوع حاشیه ای دیگه هم نباید فکر کرد
            بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• rajabi
              عضو فعال
              • Dec 2014
              • 936

من فکر می کنم بیشتر حقیقی ها در بازار بورس ایران اصلاح طلب هستن ، به نظر من (نظر شخصی) در عین احترامی که براشون قائل هستم بیش از اندازه احساساتی هستند ، قدرت احساس اونها اینقدر زیاده که خیلی از مواقع دچار سردرگمی شدید میشن ، کسی که می خواد از این آدم ها سود بگیره باید روان این دست آدم ها رو خوب بشناسه ،
              نمونه ی کاملی از دموکراسی رو که سوار بر اصلاح طلبان هست رو در بازار بورس شاهد هستیم ، خیلی راحت میشه ازشون سود گرفت و پول های میلیاردی به دست آورد

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

خرید بزرگ اوباما در سفر به عربستان

رژیم صهیونیستی از رئیس جمهور آمریکا خواسته است که در جریان سفرش به عربستان، دو جزیره "تیران" و "صنافیر" را برای این رژیم خریداری کند
                کد خبر: ۵۸۲۴۸۵
                تاریخ انتشار:
                ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۵
                -
                20 April 2016
                رژیم صهیونیستی از رئیس جمهور آمریکا خواسته است که در جریان سفرش به عربستان، دو جزیره "تیران" و "صنافیر" را برای این رژیم خریداری کند

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت اسرائیلی "هنا"، سرلشکر "رام روتربرگ" فرمانده نیروی دریایی این رژیم این درخواست کابینه اسرائیل را به باراک اوباما منتقل کرده است.
                اوباما امروز به عربستان سفر می کند.

"آی‌پک" که از بزرگ‌ترین و قدرتمندترین لابی‌های یهودی در آمریکا است، طرح سلطه رژیم اسرائیل بر دریای سرخ را در نشست خود در سال 2008 در واشنگتن مطرح کرد. اسرائیل متعهد شده بود که از طریق همه ابزارهای موجود از عربستان حمایت کند، تا جزایر تیران و صنافیر را از مالکیت مصر خارج کند. این تلاشهای اسرائیل در جریان سفر اخیر ملک سلمان به مصر نتیجه داد.

دولت مصر در اقدامی از پیش اعلام نشده، دو جزیره تیران و صنافیر را در جریان سفر اخیر سلمان پادشاه عربستان به قاهره، به عربستان سعودی واگذار کرد.

این اقدام دولت مصر با اعتراضهای گسترده ای در این کشور همراه شد؛ زیرا مصریها این دو جزیره را متعلق به خود می دانند. احزاب و جریانهای مصری، دولت را به نقض حاکمیت این کشور متهم کردند.

پس از مدت کوتاهی از این ماجرا، رسانه‌های رژیم صهیونستی به نقل از وزیر جنگ این رژیم فاش کردند که اقدام مصر در واگذاری جزایر تیران و صنافیر به عربستان، با موافقت این رژیم صورت گرفته است.

طبق گفته های وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، واگذاری این جزایر به عربستان، به شرط پایبندی سعودیها به تعهدات مصر در زمینه بندهای نظامی توافقنامه کمپ دیوید صورت گرفته است.

عربستان همچنین تضمین کرده است که تحت کنترل گرفتن جزایر تیران و صنافیر در دریای سرخ، تأثیری بر رفت و آمد کشتیهای رژیم صهیونیستی نداشته باشد.

"مجتهد" افشاگر معروف عربستانی هم "ارتباط با اسرائیل " را علت توافق میان سلمان بن عبدالعزیز شاه عربستان و محمد عبدالفتاح سیسی رئیس جمهوری مصر درباره جزایر"تیران" و "صنافیر" دانست.

مجتهد در صفحه تویتر خود نوشت: توافقی که بین سلمان بن عبدالعزیز شاه سعودی و عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر درباره دو جزیره تیران و صنافیر صورت گرفت، به سبب رابطه با اسرائیل بود. پل عربستان به جزایر صنافیر و تیران در اصل همان برقراری پل ارتباطی با اسرائیل است

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35706

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post

فط موضوعی که هست این هست که هر 2 ماه شاخص 20 هزار واحد میتونه رشد کنه اگر از الان شروع کنن شاخض میشه 200 هزار و این یعنی حباب محض

اگر کمی هدف شاخص رو تعدیل کنیم و 140 هزار مد نظر قرار بدیم حداکثر 5 ماه زمان استراحت و یا نوسان لازم هست که البته این 5 ماه اگر بنا بر رشد متعادل باشه از همین امروز هم برخی گروهها مستعد رشد هستند ولی اگر
                  صعود شارپ مد نظر دولت و ایجاد هیجان باشه که به نظرم به واقعیت نزدیکتر هست بازار تا مهر و ابان میتونه نوسانی باشه همین خودرو در محدود 290- 320 و سقفش هم 400 تا 450

تا این زمان چند ماهه سپری بشه ولی اونچیزی که مشخص هست در این سال باید خرید و خرید و خرید و به هیچ موضوع حاشیه ای دیگه هم نباید فکر کرد

به نظر من اینکه میگید خودرو لیدر بازار هست اشتباهه !

بهتر بگید که لیدر بازار ! پشت گروه خودرو هست !

لیدر بازار همونی هست که نقدینگی سنگینی داره و قدرت غالب رو در بازار داره، وقتی وارد بازار میشه بقیه رو به دنبال خودش میکشه !

چه اخبار مثبتی باشه چه نباشه ! چه راست باشه اخبار چه دروغ !

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

لیدری وجود نداره چون پول مافیا هر دفعه پشت یک گروه بورسی نوسان گیری میکنه
                    یک بار قندی های را باد میکنن یکبار خودرو و صنعت بعدی را هم خدا دارند

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                      به نظر من اینکه میگید خودرو لیدر بازار هست اشتباهه !

بهتر بگید که لیدر بازار ! پشت گروه خودرو هست !

لیدر بازار همونی هست که نقدینگی سنگینی داره و قدرت غالب رو در بازار داره، وقتی وارد بازار میشه بقیه رو به دنبال خودش میکشه !

چه اخبار مثبتی باشه چه نباشه ! چه راست باشه اخبار چه دروغ !
                      باز در اصل قضیه فرقی نداره وقتی 80 درصد اقتصاد دولتیه و بپذیریم پول قدرتمند بازار به دلیل تصمیم خودخواهانه یا فکر اشتباه فقط داره از خودرو حمایت می کنه پس سهامدار خرد قدرت این مقابله جهت ایجاد تغییر رو نداره مجبوریم این لیدری رو بپذیریم
                      به نظر من در دو سال باقیمانده این دولت هم رشد اقتصادی آن چنان نخواهد بود که یک موج مثبت قوی در بازار داشته باشیم برای شکستن سقف 89 هزار

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35706

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                        باز در اصل قضیه فرقی نداره وقتی 80 درصد اقتصاد دولتیه و بپذیریم پول قدرتمند بازار به دلیل تصمیم خودخواهانه یا فکر اشتباه فقط داره از خودرو حمایت می کنه پس سهامدار خرد قدرت این مقابله جهت ایجاد تغییر رو نداره مجبوریم این لیدری رو بپذیریم
                        مجبور که نمیشه گفت ! ولی مشکل اصلی اینجاست که افراد وقتی خودشان با این پول قدرتمند همجهت هستن، هر چیزی رو درست یا غلط ربط میدن به رشد قیمت سهام و دلیلی اصلی که همون پول قدرتمند هست رو فراموش میکنن !،

وقتی روند معکوس میشه یا این پول قدرتمند به هر دلیلی منفعل میشه و حرکتی انجام نمیده یهو همه چیز رو از دست رفته میبینن و ترس همه بازارو فرا میگیره !

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post

با سلام خدمت شما آقای یزدی کاملا با تحلیل های واقعه بینانه موافق هستم اگر بخواهند می توانند شاخص کل را ظرف 2 ماهه حتی بالای 20 هزار هم ببرند همان طور

که در 3 ماهه پایانی سال 94 کاملا ثبات شده این دولت سعی خواهد کرد رشد شاخص کل و کاهش سود بانکی را در اواخر سال 95 از مهر ماه کم کم شروع کند تا زمان

انتخابات ریاست جمهوری 96 خرداد ماه هم یک کار نامه خوبی از بازار بورس داشته باشه و هم سود بانکی کاهش پیدا میکنه و هم کاری خواهد کرد که مردم کل کشور

راضی باشند تا بتواند رای لازم را بیاود مخصوصا که امسال سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل می باشد که آثارش در بورس نمایان میشه و در آخر هم خود عبد تبریزی گفته بود در اولین مصاحبه خود در سال 95که اگر شاخص کل تا اردبیهشت ماه زیاد رشد کند بعدا دچار مشکل میشیم با تشکر
                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• rajabi
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 936

لیدر بعدی یا به قول دوستان گروه بعدی که قراره پول بره پشتش چیه ؟ هر کی بتونه درست حدس بزنه پولدار میشه ، فلزی و معدنی؟ پالایشی؟ خودرویی؟ /.:biggrinsmiley.:/ .......... فعلا سره این موضوع تو گروهها دعواست ولی برای من مثل روز روشنه که کدوم گروهه
                            البته این بازی پول پرقدرت به زودی تموم میشه و همه ی بازار رشد خواهد کرد ، به زودی بازار عمق پیدا خواهد کرد و دیگر شاهد شیفت از گروهی به گروه دیگر نخواهیم بود
                            برای اینکه بتونید اون گروه رو پیدا کنید باید برید و تصمیم گیران دولت روحانی رو بشناسید ، افراد این دولت همونطور که دو سال پیش گفتم رانت باز هستند و زرنگ هستند در دزدی ها و دم به تله نمی دهند ، خوی این افراد مشخص است

نظر

• rajabi
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 936

به نظر میاد اقتصاد جهانی داره از خواب بیدار میشه ، رکود جهانی داره یواش یواش تموم میشه، ولی این خروج از رکود بسیار آروم خواهد بود به نظر من و به همین دلیل قیمتهای فلزات اساسی و معادن آروم آروم رشد خواهد کرد ، مگه اینکه بانک جهانی ....... تصمیم دیگه ای داشته باشه ، یعنی در واقع باید تشخیص بدیم آمریکا چه نقشه ای برای اقتصاد جهان کشیده
                              ولی متاسفانه هر بار در جهان رونق بوجود مییاد یه جنگی هم راه میفته

نظر

• rajabi
                                عضو فعال
                                • Dec 2014
                                • 936

اگر ترامپ رئیس جمهور آمریکا بشه به نظرم باید کلا از بورس خارج و وارد بازار طلا بشیم ، چون طلای جهانی رشد خواهد کرد، کاری که بزرگان دولت احمدی نژاد در موج 3 صعودی طلای جهانی انجام دادند رو باید انجام بدیم

نظر

در حال کار...
                                X