کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان قبول دارید آل سعود عربستان بیشتر به کارفرمایی اوباما به نظر میاد از بهار عربی حوادث88 ایران تا امروز همه چیز با همکاری دستگاهای امنیتی عربستان ترکیه و امریکا رخ داده برای منافع این 3 دولت ...در واقع من فکر میکنم حسین باراک اوباما در تمام این مدت سیاست خارجی امریکا رو به قصد خروج همیشگی و استراتژیک از منطقه خاورمیانه و کشورهای عربی افریقایی تنظیم کرده بود تا منافع عربستان و ترکیه بشه و همچنین رساندن دشمنانش در منطقه به کمترین حد و همچنین حالی کردن این موضوع که در کشورهای عربی مسلمان بهترین حکومت دیکتاتوری میباشد و نیاز به حکومت های جمهوری معاب نیست + اینکه در اسلام چیزی به نام گفتگوی تمدن ها یافت نمیشود!
جو بازار در حالت انتظار شک و تردید در عمل محقق شدن ارتباط بانکی های ایرانی با اروپا بعد از گفته های آقای کری و آقای ظریف که عملی بشه تا بازار حرکت
کنه به همراه گروه بانکی ولی اگر بعد از رفع موانع بانکی بازار حرکت صعودی نداشته باشه دیگه میره در حالت انتظار چند مورد 1 تا پایان تیر ماه منتظر گزارش 3 ماهه
صنایع می ماند 2 در انتظار خبر کاهش سود بانکی با پایان تیر ماه و در آخر هم منتظر برنده شدن ریس جمهور امریکا که میره برای آخر آبان ماه
انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحده آمریکاقرار است سه شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۵ برابر ۸ نوامبر ۲۰۱۶ میلادی برگزار شود
خودرو از 320 و خاور از 130 برخواهند گشت فردا نوسانی رو به مثبت و از دوشنبه احتمال صف خرید بالاست فعلا لیدر بازار خودرو است وبازار بدون خودرو جایی نمیرود(نظر شخصی و ممکن است اشتباه باشد لطفا مبنای خرید و فروش قرار نگیرد)
مگه ایران خودرو به بازار اروپا و آمریکا ماشین صادر میکنه که میگین لیدر بازار خودرو ؟
این حرفو گروه های سفته بازی دولتی درست میکنن
فلزات اساسی و محصولات صادراتی ایران مثل نفت و فلزات و سیمان بگیم لیدر درست تره با عقل جور در میاد
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس نام شخصی که دوست داشت پرسپولیس بیازد را معرفی کرد.
به گزارش تابناک ورزشی، اتفاقات روز گذشته بازی پرسپولیس در اهواز صحنههای تلخی را رقم زد.
محمود خوردبین سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در جمع خبرنگاران و در مورد اتفاقات روز گذشته ورزشگاه تختیگفت: واقعا تنها میتوانم ابراز تاسف کنم. از لحظهای که وارد فرودگاه شدیم با مشکل مواجه بودیم و این موضوع تا هتل نیز ادامه داشت و در مجموع یک و نیم ساعت در فرودگاه گیر کرده بودیم.سازمان لیگ باید در این زمینه دستوری برخورد میکرد و با "خواهش میکنم" کار را پیش نمیبرد.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس همچنین درباره اینکه طالقانی رییس هیات فوتبال خوزستان عنوان کرده مشکلات به وجود آمده از سوی پرسپولیسیها بوده است گفت: متاسفانه مشکل من با همین آقای طالقانی است. اگر استادیوم عوض نمیشد این اتفاقات به وجود نمیآمد. برای طالقانی متاسفم و مشکل همین آقا بود. از زمانی که وارد شدیم با پاره آجر مواجه بودیم. آیا طالقانی آنجا نبود تا این صحنهها را ببیند؟
خوردبین افزود: طالقانی فکر می کرد با این جوسازیها پرسپولیس بازنده میشود اما این اتفاق نیفتاد. معلوم است دستهایی در کار بوده تا یک سری اتفاقات بیفتد.
نظر