جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35711

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
    به نظر میرسه رونق اقتصادی که صحبتش رو میکردند مقداری خودش رو داره نشون میده
    معاملات قشنگی به چشم میخوره
    در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
    | تاریخ خبر: 08/04/1395 | ساعت: 20:17|

نعمت زاده: فضای عمومی صنعت کشور رو به بهبود است

تهران - ایرنا - وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر ضرورت هدایت منابع مالی و تسهیلات به سمت صنعت و تولید گفت: فضای عمومی صنعت کشور رو به بهبود است.

اگر رونق اقتصادی به قشنگی معاملات بورس و ارزش معاملات بود که 4-5 ماه پیش هم ارزش و حجم معاملات بالاتر از این بود ! هم معاملات قشنگ تر !!!

چرا بعضی ها اینقدر ساده و خام به ماجرا نگاه می کنند !؟؟؟

نظر

• ahmoeini
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2562

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      اگر رونق اقتصادی به قشنگی معاملات بورس و ارزش معاملات بود که 4-5 ماه پیش هم ارزش و حجم معاملات بالاتر از این بود ! هم معاملات قشنگ تر !!!

چرا بعضی ها اینقدر ساده و خام به ماجرا نگاه می کنند !؟؟؟

ساده و خام آنهایی هستند که نمیتوانند رشد اقتصادی را ببینند
      نمیتوانند کنترل قیمتها و رشد تورم رو ببینند
      تازه با اینهمه کارشکنی که توسط منتقدان و بی رگ و ریشه ها داره صورت میگیره
      خدا انشالله بهشون دیده بصیرت بده
      حالا یه نفر هم هست که خیلی حرصش میگیره میاد بعد از پست من پستهای قبلیم رو میاره بالا
      این از حرص رونق اقتصادیه به دل نگیرید
      خیلی روشون فشاره
      اگر رونق اقتصادی ادامه داشته باشه دیگه برای گفتن چی داره که بگه

/:.smilingsmiley.:/
      آخرین ویرایش توسط ahmoeini؛ 2016/06/29, 14:47.

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

تاریخ عضویتدی ۱۳۹۲

شماره عضویت7309

عنوان کاربرکاربر سایت

میانگین پست در روز0.70

محل سکونتیاسوج

نوشته ها630

لایک کرده0
        لایک شده0
        سپاس ها3,176
        سپاس شده 2,214 در 583 پست
        ميزان امتياز1091
        Array

دادا دمت گرم...به این میگن خلاقیت....
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35711

بازار ما برای منفی شدن دلیل نداشت
          کاهش قیمت پوند و یورو به نفع ماست
          فروش نفت به یورو که به نفع ما میشه

خودروئیهای ما روز قبل در حالت صف خرید بودند
          برقراری مالیاتهای سنگین روی محصولات فولادی انگلیس به نفع ایرانه و چینه
          بازار امروز فقط یه شو بدون دلیل بود
          فقط خواستند قیمتها رو منفی نشون بدند
          البته طبق معمول گروههای پشت صحنه هر موقعیتی رو برای خودشون تبدیل به فرصت میکنند
          اگر بازار طبیعی میبود و عرضه های سوری نبود الان همه بازار مثبت بود
          به نظر میرسه رونق اقتصادی که صحبتش رو میکردند مقداری خودش رو داره نشون میده
          معاملات قشنگی به چشم میخوره

عجب

:O

نظر

• argo
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 745

این از حرص رونق اقتصادیه به دل نگیرید
            خیلی روشون فشاره
            اگر رونق اقتصادی ادامه داشته باشه دیگه برای گفتن چی داره که بگه

:.thumbsupsmileyanimما که داریم روی پول جفتک میزنیم :.thumbsupsmileyanim
            جمعی از کسبه بازار تهران روحانی مچکریم
            پي نوشت
            http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
            "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• علیرضا123
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1605

جناب argo..چه کسی گفته تحلیلگران صندوق های سرمایه گذاری افرادی متبحر هستند؟؟؟؟...در ضمن بنظر من سرمایه هر چقدر درشت تر باشه کار کردن باهاش سخت تره تو بورس ایران

نظر

• امام قلی خان
                عضو فعال
                • Aug 2015
                • 1542

امیدوارم به حق ام حسین خان مسئولانی که دزدیده و چاپیده و حقوق های نجومی گرفته اند خوراک تمساح پوزه کوتاه سیستان بشوند.اموال تک تک مدیران و حتی عمه زاده و دایی زاده و همسایه هایشان باید از تاریخ خروج شاه از ایران که 26 دی 1357 باشد توسط نهادهای مالی و ضد پولشویی بین المللی بررسی شود و نتیجه به مردم ایران اعلام شده و در صورتی که خورده اند با بهره اش برگردانده شود و بعد آن مدیران را در پارکهای ملی جهان در قفس کفتارها انداخته تا درس عبرتی برای آنان که بعدا می آیند شوند. باتشکر
                نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                از هم ندوشیم.
                با هم بنوشیم.

نظر

• mohammadhossein
                  عضو فعال
                  • Feb 2016
                  • 818

صبور باش دوست گرامی من . هیچ ظلمی پایدار نمی ماند.

نظر

• امام قلی خان
                    عضو فعال
                    • Aug 2015
                    • 1542

در اصل توسط mohammadhossein پست شده است View Post
                    صبور باش دوست گرامی من . هیچ ظلمی پایدار نمی ماند.
                    ام حسین خان پایدار بماند یا نماند عمر ما تمام شد و دیگر فایده ای به ما نیمکند.بر ذات بدشان لعنت.
                    از هم ندوشیم.
                    با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
                      عضو فعال
                      • Aug 2015
                      • 1542

به به محمد 66 خان که همان بودن خان خودمان باشد. خوش آمدی. در انگلستان دنبالت می گشتم در بورسی پیدایت کردم. پس چه شد آن 85 هزار و آن خربزه و آب نبات چوبی ها که گفتی میخوریم با هم؟الان که شلوار بورس را پایین کشیدند و دیگر حیثیتش رفت چه میگویی؟
                      از هم ندوشیم.
                      با هم بنوشیم.

نظر

• mohammadhossein
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 818

صادرات پتروشیمی ایران به انگلیس از سرگرفته شد
                        مهر-کشورهای اروپایی پیش از اعمال تحریم‌های بین‌المللی از سهمی حدود ۱۳ درصدی از تجارت و صادرات محصولات پتروشیمی و فرآورده‌های پلیمری ایران را به خود اختصاص داده بودند به طوری‌که سالانه بین ۲ تا ۲.۵ میلیارد دلار محصول پتروشیمی ایران روانه کشورهای اروپایی می‌شد. بر این اساس برای نخستین بار در دوران پساتحریم، صادرات محصولات پتروشیمی ایران به انگلیس آغاز شد تا این کشور پس از فرانسه، ایتالیا و آلمان چهارمین کشور بزرگ اروپایی باشد که به جمع مشتریان محصولات پتروشیمی ایران بپیوندد.

نظر

• mohammadhossein
                          عضو فعال
                          • Feb 2016
                          • 818

باید از واحدهای تولیدکننده صنعت سیمان حمایت شود
                          ایسنا- اسحاق جهانگیری صنعت سیمان را یکی از صنایع مهم کشور برشمرد و بر لزوم جلوگیری از آسیب رسیدن به این صنعت تاکید کرد. معاون اول رییس جمهور عصر امروز (پنجشنبه)در جلسه انجمن صنفی صنعت سیمان گفت: واحدهای تولید کننده سیمان در مقطع فعلی با مشکل کمبود تقاضا مواجه هستند و در معرض آسیب قرار گرفته اند که لازم است با اتخاذ تدابیر مناسب، از آسیب رسیدن به این واحدها جلوگیری کنیم.
                          وی افزایش تقاضا در بازار داخلی سیمان را از جمله راهکارهای حمایت از این صنعت برشمرد و از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواست کارگروهی با حضور نمایندگان سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، بانک مرکزی، وزارت راه و شهرسازی و انجمن صنفی صنعت سیمان تشکیل دهند و راهکارهای حمایت از صنعت سیمان را مورد بررسی قرار دهند.معاون اول رییس جمهور همچنین بر لزوم توسعه صادرات سیمان در جهت حمایت از واحدهای تولید کننده تاکید کرد و افزود: باید با استفاده از راهکارهای مختلف از جمله اعطای خط اعتباری به کشورهای هدف و نیز رفع موانع پیش روی صادرات سیمان، به افزایش تقاضای بازارهای خارجی کمک کنیم.

نظر

• argo
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 745

جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                            جناب argo..چه کسی گفته تحلیلگران صندوق های سرمایه گذاری افرادی متبحر هستند؟؟؟؟...در ضمن بنظر من سرمایه هر چقدر درشت تر باشه کار کردن باهاش سخت تره تو بورس ایران
                            در خارج از كشور ممكنه پول زياد باهاش كار كردن سخت باشه ولي در ايران طلاست
                            يك سهم با حجم كم مثلا سمگا رو پيدا ميكني پول ميندازي پشت سهم برو كه ميري تو اوج هم خالي ميكني باز دو مرتبه يك سهم ديگه
                            شما ٢٠ و ٣٠ ميليارد پول بده به من ببين چه ميكنم
                            بهرحال سبدگردانان اين صندوقها رو از تو كوچه پيدا نكردن يعني مثل فوتباليستا نيستند
                            سابقه بورس دارند و مدارك كافي براي اثبات سبدگرداني دارند
                            و مطمنا تجربه
                            من الان بشما بگم ٥٠ ميليون بده واست سبد درست كنم شما مطمنا ميگي شما كي هستي كه من بشما اعتماد كنم
                            تازه اين بين من و شماست وقتي صحبت از سرمايه سنگين باشه و شركت اونم تحت نظارت بورس صد تا فيلتر داره
                            كاري نداره واسه سبد گرداني اين صندوقها اقدام كن
                            آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/07/01, 16:04.
                            پي نوشت

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                              در خارج از كشور ممكنه پول زياد باهاش كار كردن سخت باشه ولي در ايران طلاست
                              يك سهم با حجم كم مثلا سمگا رو پيدا ميكني پول ميندازي پشت سهم برو كه ميري تو اوج هم خالي ميكني باز دو مرتبه يك سهم ديگه
                              شما ٢٠ و ٣٠ ميليارد پول بده به من ببين چه ميكنم
                              بهرحال سبدگردانان اين صندوقها رو از تو كوچه پيدا نكردن يعني مثل فوتباليستا نيستند
                              سابقه بورس دارند و مدارك كافي براي اثبات سبدگرداني دارند
                              و مطمنا تجربه
                              من الان بشما بگم ٥٠ ميليون بده واست سبد درست كنم شما مطمنا ميگي شما كي هستي كه من بشما اعتماد كنم
                              تازه اين بين من و شماست وقتي صحبت از سرمايه سنگين باشه و شركت اونم تحت نظارت بورس صد تا فيلتر داره
                              كاري نداره واسه سبد گرداني اين صندوقها اقدام كن
                              پول سنگین ..یعنی ریسک بالاتر...اگر کسی 100 میلیون پول داشته باشه میتونی از همه سهمهای بازار بهره ببره...ولی اگر 20 میلیارد پول داشته باشه تو خیلی از سهمها نمیتونی بری...چون گیر میافتی...همیشه هم این زیرش زدنها و بالا بردنها پایان خوشی نداره...مواقعی هم که پایان خوش داره مال من و شما نیست...خیلیها را دیدم که وقتی اون بالا بودند جو بازار بهم ریخت و حجم معاملات سهم هم کم بود و نتونستند براحتی و حتی با ضرر کم از سهم خارج بشند...
                              این هم که فرمایش میکنی و میگی سبدگردانها مدارک کافی برای اثبات مهارت خودشون دارند درسته..ولی مگه میشه با مدرک پول در اورد تو بازار...مثلا با مدرک تحلیلگری قراره چطور خرید و فروش در بازار کرد؟؟غالب به 80 درصد روندهای شکل گرفته در این بازار بنیادی نیست..یا بهتر بگم دلایل بنیادی مستدل نداره...صرفا خوشبینی به وضعیت اقتصادی و یا روند سود سازی یک شرکت و یا یک گروه در اینده است...اینده را هم تو این مملکت باد هواست..
                              کل حرف من اینه...تو این بازار با این وضع فعلی...نمیشه گفت فلان شخص فلان مدرک بورس را داره پس حتما بازدهی بالاتری هم باید داشته باشه...این حرف درست نیست..بارها هم به من اثبات شده.
                              آخرین ویرایش توسط علیرضا123؛ 2016/07/01, 17:27.

نظر

• argo
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 745

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                                پول سنگین ..یعنی ریسک بالاتر...اگر کسی 100 میلیون پول داشته باشه میتونی از همه سهمهای بازار بهره ببره...ولی اگر 20 میلیارد پول داشته باشه تو خیلی از سهمها نمیتونی بری...چون گیر میافتی...همیشه هم این زیرش زدنها و بالا بردنها پایان خوشی نداره...مواقعی هم که پایان خوش داره مال من و شما نیست...خیلیها را دیدم که وقتی اون بالا بودند جو بازار بهم ریخت و حجم معاملات سهم هم کم بود و نتونستند براحتی و حتی با ضرر کم از سهم خارج بشند...
                                این هم که فرمایش میکنی و میگی سبدگردانها مدارک کافی برای اثبات مهارت خودشون دارند درسته..ولی مگه میشه با مدرک پول در اورد تو بازار...مثلا با مدرک تحلیلگری قراره چطور خرید و فروش در بازار کرد؟؟غالب به 80 درصد روندهای شکل گرفته در این بازار بنیادی نیست..یا بهتر بگم دلایل بنیادی مستدل نداره...صرفا خوشبینی به وضعیت اقتصادی و یا روند سود سازی یک شرکت و یا یک گروه در اینده است...اینده را هم تو این مملکت باد هواست..
                                کل حرف من اینه...تو این بازار با این وضع فعلی...نمیشه گفت فلان شخص فلان مدرک بورس را داره پس حتما بازدهی بالاتری هم باید داشته باشه...این حرف درست نیست..بارها هم به من اثبات شده.
                                دلاور مگه هر كي مدرك داشت ميرن ميزارنش سبد گردان
                                در بالا هم گفتم مدرك شرط لازم است و نه كافي
                                اصل مهم تجربه است و نشون دادن اينكه چند مرده حلاج است
                                والا مدرك زياد
                                حرف من اينه كه يك سبد گردان ده ميليارد تومني ادم الكي و تازه كاري نيست كه از تو خيابون پيداش كنن بزارنش سبدگردان اگه اشتباه ميگم بفرماييد
                                اين افراد با تجربه سبدگردان مطمن باشيد چهارتا پيرهن از من و شما بيشتر پاره كردن
                                بنده معتقدم اينايي كه تو بورس و كانال تلگرام ميگن من خودرو كف خريدم و سقف دادم ووو امثالهم مزخرف ميگن
                                بهتر است پرينت حساب كارگزاريشون رو در يكسال گذشته درخاست كنيد تا ببينيم واقعا چه خبره
                                چون عملكرد صندوقهاي سرمايه گزاري جلوي چشممان است
                                پي نوشت

نظر

در حال کار...
                                X