جــــو بــــازار

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • Abad
    عضو فعال
    • آبان ۱۳۹۴
    • ۷۵۲۴

پاسخ : جــــو بــــازار

نخست‌وزیر انگلستان بعد از مشخص شدن نتایج در نطقی از برابر ساختمان شماره ۱۰، گفت به زودی از این سمت کناره‌گیری می‌کند، چراکه انگلستان به «رهبری جدید» نیاز دارد.
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ایرانی
      ستاره دار(۱)
      • خرداد ۱۳۹۰
      • ۲۶۱۱

شكر سفيد لندن عجب رشد و افزایش قیمتی امروز داشت :O

چند روز پیش قیمت شكر سفید لندن هر تن ۴۶۸ دلار بود که امروز به ۵۳۰ دلار رسید ( یعنی ظرف چند روز اخیر ۶۲ دلار افزایش قیمت تجربه کرد )

البته لازم به ذكر است سال قبل همین موقع قیمت یک تن شكر خام در بازار نیویورک ۲۶۱ دلار بود و الان ۴۲۶ دلار است

سال قبل همین موقع قیمت یک تن شكر سفید در بازار لندن ۳۴۵ دلار و در حال حاضر ۵۳۰ دلار .

نظر

• مجتبی مصلحMTM
        عضو فعال
        • اسفند ۱۳۹۲
        • ۱۶۵۹

در اصل توسط negarminavi پست شده است مشاهده پست

اگر با درشت نوشتن این خبرها ! یا بقول دوستمون کشک ها !!! مشکل اقتصاد و کشور حل میشد خوب بود !

طرف ۲ میلیارد دلار ! دارایی کشور رو برداشت کرد و برد ! همین روحانی اومد گفت دزدی بین المللی ! غارت کردن ! و از حلقومشون میکشم بیرون ! و ....

کلی رجز خوند و هیچ کاری نکرد ! جز اینکه زیر نویس میکنن توی تلویزیون ! که مردم تو رو خدا بیایید نامه به بانکی مون رو امضا کنید که اینا پولمون رو خوردن !!!

اونم کی ! بانکی مون !! با اون افتضاح در مورد عربستان !!!

حالا بعضیا منتظرن همونی که ۲ میلیارد دلار کشورو برد ! هواپیما بده بهشون !! البته اینا همونهایی هستند که ۹۲ منتظر بودند سفارت آمریکا باز بشه !!!

حالا فرض کن بویینگ هم فروخت به ایران !!! حتما با این فروش رشد اقتصادی کشور میره بالا ! یا رکود حل میشه ! یا بیکاری کاهش پیدا میکنه ! ....

البته ۲ چیز بالا میره حتما !!!!

یکی سهام خودرویی ها حتما میره بالا !!! چون سهامدار بویینگ هستن خودرویی ها !!! و سود فروش این بویینگها در صورتهای مالیشون شناسایی میشه !

قبلا سهادار ایرباس بودن ! با خبرهای دروغی ! که مدام از فروش هواپیما توسط ایرباس منتشر می کردند ! مدام بالا میرفتن ! اما الان دیگه ایرباس جواب نمیده ! رفتن سراغ بویینگ !!

یکی دیگه که میره بالا حقوق های نجومی و چند صد میلیونی مدیران دولت بی تدبیر ! و وامهای میلیاردی ! با کمترین بهره اونها هست که قطعا افزایش پیدا میکنه !
        این دولت بی تدبیرفقط تودروق گویی اول همه چیز هم تقصیردولت قبل ب نظرم فردا وزیراقتصاد نتیجه همه پرسی انگلستان تقصیر دولت قبل بندازه
        بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • مهر ۱۳۹۴
          • ۷۴۳۴

خروج انگلیس از اتحادیه اروپا حداقل ۲ الی ۱۰ سال زمان می برد (شیخ عطار سفیر سابق ایران در آلمان ) اخبار ساعت ۱۴
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• نوام چامسکی
            عضو فعال
            • فروردین ۱۳۹۳
            • ۳۳۶۹

ختراگ واگرایی در سقف کانال //

دوستاننی که سهم دارن مواظب //سفته بازهای خوشنام بازار باشن تا یک وقت رو سرشون اوار نشن //فعلا تارگت های فضای میدن تا خودشون راحت تر خالی کنن //

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=۲۹۳۶

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • خرداد ۱۳۹۰
              • ۱۵۰۱۷

فردا بازار سبز خواهد بود
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• argo
                عضو فعال
                • مهر ۱۳۹۳
                • ۷۴۵

انگليس از اتحاديه اروپا فرار كرد
                يعني اينقدر اوضاع اقتصاد اروپا خراب است كه اينگليس صلاح ديد پوند ١٥ درصد افت كنه و به قيمت سال ١٩٨٥ برسه ولي فرار كنه
                حالا دولت مردان ما رو باش كه فكر ميكنند منطقه يورو ميخاد بياد ايران سرمايه گزاري كنه
                همون پولهايي رو هم كه بلاك كرده نميتونه بده و همه اش رو خرج كرده و الان هم كه نداره بده جاش پيشنهاد داده بياين كالا و تجهيزات و اير باس برداريد
                والا داري پول بده
                روحاني مچكريم [emoji۸۴۷][emoji۸۴۷][emoji۸۴۷]
                پي نوشت
                http://s۳.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji۸۶۹.png
                "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• هوای تازه
                  عضو فعال
                  • دی ۱۳۹۴
                  • ۷۳۸

امروز خریدار در منفی ها برنده آخر وقت بازار خواهد بود
                  منفی فولاد و ذوب فرصت خرید است

نظر

• هوای تازه
                    عضو فعال
                    • دی ۱۳۹۴
                    • ۷۳۸

ذوب بالا نشستن

نظر

• FARIBORZ NAEL
                      ستاره دار(۲)
                      • دی ۱۳۹۳
                      • ۱۹۵۵

در اصل توسط argo پست شده است مشاهده پست
                      انگليس از اتحاديه اروپا فرار كرد
                      يعني اينقدر اوضاع اقتصاد اروپا خراب است كه اينگليس صلاح ديد پوند ١٥ درصد افت كنه و به قيمت سال ١٩٨٥ برسه ولي فرار كنه
                      حالا دولت مردان ما رو باش كه فكر ميكنند منطقه يورو ميخاد بياد ايران سرمايه گزاري كنه
                      همون پولهايي رو هم كه بلاك كرده نميتونه بده و همه اش رو خرج كرده و الان هم كه نداره بده جاش پيشنهاد داده بياين كالا و تجهيزات و اير باس برداريد
                      والا داري پول بده

روحاني مچكريم [emoji۸۴۷][emoji۸۴۷][emoji۸۴۷]

اگر پول نقد بدن جمهوری اسلامی بسته بندی میکنه میده به سید حسن نصرالله.یا میرفت تو ونزوئلا کارخونه شیر میساخت و ...

ایرانی ها اغلب سر و ته زندگیشون رو گم کردن و به خودشون پنالتی میزنن!!(روحانی مچکریم)

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (۱)
                        • آبان ۱۳۹۰
                        • ۱۰۳۰۱

بنظر میاد در گروه خودرویی خریداران کمی دل و جرات پیدا کردند و در مثبت، فشار خرید آوردند،لیدر گروه خساپا هست،این صف خرید بشه ممکنه اون سهم هایی که پتانسیل صعود چند درصدی دارند رو مثبت و یا صف خرید بکنه.از نظر من شاخص تا ۷۴۸۰۰ واحد میتونه فعلا بالا بیاد.
                        بدلیل جو احساسی بازار،لطفا کسی این مطلب رو مبنای خرید و فروش قرار ندهد.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • خرداد ۱۳۹۲
                          • ۱۶۰۵

در اصل توسط orumbourse پست شده است مشاهده پست
                          بنظر میاد در گروه خودرویی خریداران کمی دل و جرات پیدا کردند و در مثبت، فشار خرید آوردند،لیدر گروه خساپا هست،این صف خرید بشه ممکنه اون سهم هایی که پتانسیل صعود چند درصدی دارند رو مثبت و یا صف خرید بکنه.از نظر من شاخص تا ۷۴۸۰۰ واحد میتونه فعلا بالا بیاد.
                          بدلیل جو احساسی بازار،لطفا کسی این مطلب رو مبنای خرید و فروش قرار ندهد.
                          درود اقا سجاد
                          یکم این خودرو داره بازی در میاره....کندل امروزش هم خورد به خط روند نزولی و اومد یکم پایین...فکر کنم روزهای اینده جسارت خرید بیشتر باشه تو بازار و حجم تقاضا بالاتر بره

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (۱)
                            • آبان ۱۳۹۰
                            • ۱۰۳۰۱

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است مشاهده پست
                            درود اقا سجاد
                            یکم این خودرو داره بازی در میاره....کندل امروزش هم خورد به خط روند نزولی و اومد یکم پایین...فکر کنم روزهای اینده جسارت خرید بیشتر باشه تو بازار و حجم تقاضا بالاتر بره
                            درود

ولله واقعیتش بخواهید من فکر میکنم بازار نباید از امروز منفی بخوره،من فکر میکنم بازار حداقل تا ۷۴۸۰۰ واحد میتونه بالا بره ،بنابر این روی این عقیده،فکر میکنم حداقل یه یکی دو روزی هم میتونه گروه خودرو مثبت باشه ولی در مجموع من تا زمانیکه شاخص حداقل به ۷۱۵۰۰ واحد نرسه نمیتونم قبول کنم که اصلاح تموم شده.من فکر میکنم هنوز زوده برای شروع موج بزرگ صعودی ولی برای یه موج صعودی اصلاحی کوچیک تا ۷۴۸۰۰ واحد بنظرم کمی پتانسیل باشه. نمیدونم من اینطور فکر میکنم.
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • دی ۱۳۸۹
                              • ۲۵۶۲

ببینیم خودروئیها صف خرید میشن یا نه؟

نظر

• FARIBORZ NAEL
                                ستاره دار(۲)
                                • دی ۱۳۹۳
                                • ۱۹۵۵

در اصل توسط ahmoeini پست شده است مشاهده پست
                                ببینیم خودروئیها صف خرید میشن یا نه؟
                                صف خرید؟!

همینطوری بازار پیش بره رفتیم برای ۷۱۰۰۰واحد شاخص،قیمتها رو دیگه خودت حدس بزن چی میشه

نظر

در حال کار...