جــــو بــــازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bourse
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1346

    #22831
    پاسخ : جــــو بــــازار

    بازگشایی خکاوه . نزدیک 30 درصد به بازار بدهکاره به هیچ عنوان فروشنده نباشید

    نظر

    • vahid_sh
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 388

      #22832
      پاسخ : جــــو بــــازار

      دوستان گرامی من آخر وقت یه ترسی توی معاملات حس کردم. به نظرم اومد آخر وقت فروشنده ها خیلی دستپاچه فروختند. شما هم متوجه شدید یا من اشتباه میکنم؟

      نظر

      • M.B
        عضو عادی
        • Jan 2015
        • 41

        #22833
        پاسخ : جــــو بــــازار

        به نظرم امسال پدرخش 1000 تومان را خواهد دید معاملاتش بوی آتیش بازی میده
        [SIZE=3]پستهای اینجانب صرفا نظر شخصیست...[/SIZE]

        نظر

        • NewAge
          عضو عادی
          • Jun 2018
          • 285

          #22834
          پاسخ : جــــو بــــازار

          بی سابقه ترین رکورد شاخص رقم خورد؛

          روز 4 درصدی شاخص بورس/ پتروشیمی ها جاماندگان قطار آزادسازی

          بورس اوراق بهادار تهران امروز با یک شروع طوفانی کار خود را آغاز نمود. شاخص کل تنها در 5 دقیقه ابتدایی 3 هزار واحد رشد کرد و پس از آن نیز به حرکت صعودی بی سابقه خود ادامه داد؛ در پایان شاهد افزایش قابل توجه 6483 واحدی و عبور رقم شاخص کل از 7 کانال تنها در یک روز بودیم که بازدهی 4 درصدی را به دنبال داشت.




          به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، مدتی است که بورس افزایش قیمت هایی را تجربه می کند که برای فعالان بازار سرمایه بسیار جذاب است. در ابتدای سال و زمانی که شاخص در کانال 97 هزارتایی قرار داشت هیچ تحلیل گری پیش بینی افزایش افسار گسیخته شاخص و رشدهای هزارتایی در یک روز را نداشت. حال با گذشت 6 ماه از سال 97 شاهد هستیم شاخص به گونه ای افزایش پیدا کرده است که چشم انداز 200 هزارتایی شدن برای آن متصور می شوند. امروز یکی از بی سابقه ترین روزهای بورس بود و بر خلاف آن که معمولا چهارشنبه ها به سبب تعطیلات آخر هفته بورس از رونق کمی برخوردار است در روزجاری شاهد بودیم شاخص کل صعودهای پی در پی را به گونه ای پشت سر گذاشت که تا کنون بی سابقه بوده است. ترمز شاخص کل بورس اوراق بهادار در نهایت با به پایان رسیدن ساعت معاملات کشیده شد و پس از افزایش 6483 واحدی و پشت سر گذاشتن 7 کانال به روی 155 هزار و 61 واحد در حالی متوقف شد که بازدهی 4 درصدی را تنها در یک روز از خود به جا گذاشته بود. در فرابورس نیز آیفکس از 1700 عبور نمود و رشد 75 واحدی رقم آن را به 1771 رساند.
          ارزش مجموع معاملات در دو بازار بورس و فرابورس به 2015 میلیارد تومان رسید که ناشی از داد و ستد بیش از 4 میلیارد سهم و سایر اوراق بهادار بود.


          فولادی ها پیشتاز بازار
          خبر مثبت روز گذشته فولادی ها در بورس کالا مبنی بر برداشته شدن سقف رقابت شوک مثبت خود را به بازار اعمال کرد و حرکت در جهت هر چه مثبت تر برای فلزی های بازار آغاز شد. امروز "فولاد" در نیمه های بازار به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت بسته شد اما در نزدیک ساعات پایانی باز شد؛ با وجود این که به صورت یکسره باز نبود و در ساعت های مشخصی از معامله محروم ماند توانست بیش از 158 میلیون سهم را داد و ستد کند و ارزش 87 میلیارد تومانی برای خود به ارمغان آورد. به جز فولاد سهم های زیاد دیگری نیز بودند که به دلیل مصوبه جدید بورس کالا شفاف سازی های خود را راهی کدال نمودند و در ساعتی بسته شدند. "کگل" و "کچاد" و سایر سهم های معدنی که تاثیرپذیری مستقیم از فولاد دریافت می کنند تا پیش از بسته شدن صف خرید بودند اما بعد از باز شدن توانستند پاسخ گوی تقاضاها باشند.
          مسئله آزادسازی قیمت های فولاد در اولین نگاه موضوعی خوشایند است اما با کمی تامل در دستورالعمل وزارت صمت می بینیم که در صورت آن که نرخ های محصولات فولادی در بورس کالا بیش از 20 درصد افزایش پیدا کند یارانه هایی که به این حوزه تعلق می گیرد قطع خواهد شد و به دنبال این موضوع باید منتظر بالا رفتن هزینه شرکت های مربوطه باشیم.

          فقط پتروشیمی ها ماندند
          پس از برداشته شدن سقف رقابت پالایشی ها و فولادی ها در بورس کالا، نوبت به محصولات پتروشیمی می رسد. این گروه تنها صنعتی است که تا کنون نتوانسته موفق به آزادسازی سقف رقابتی خود شود. روز گذشته حسین عبده تبریزی، عضو شورای عالی بورس، از ضرورت اصلاح قیمت کالاهای پتروشیمی سخن گفت و بیان داشت مسئله پتروشیمی ها تا پنج شنبه حل خواهد شد. این سخن گردش نقدینگی در این گروه را نیز بالا برد و فعالان بازار سرمایه خوش بین به پایان قیمت گذاری های دستوری نمود.

          درخواست برای افزایش 17 درصدی قیمت خودرو
          سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در روز جاری اعلام داشت ما افزایش قیمت خودرو را قبول داریم اما درخواست خودروسازان برای افزایش 17 درصدی قیمت خودرو باید آنالیز شود و مردم نباید تاوان حقوق و دستمزد 11 هزار پرسنل مازاد خودروسازانی مانند سایپا را بدهند.
          با این سخنان خبرها پیرامون افزایش قیمت خودرو دوباره داغ شد اما میزان آن بدون بیان درصدی هنوز در هاله ای از ابهام است.
          تقاضا برای خرید سهام خودروسازان امروز دوباره قوت گرفت و سهم های اصلی این گروه از جمله "خودرو"، "خساپا"، "خپارس" و "خزامیا" صف خرید شدند.

          نشانه های رشد همه جانبه بورس
          شاخص کل هم وزن که معیار دقیق تری برای فهمیدن وضعیت بازار به حساب می رود امروز با 743 واحد رشد به رقم 25 هزار و 341 واحد رسید.
          در گروه های کوچک تر بازار، "وبملت" در میان گروه بانکی ها هم چنان با استقبال قابل توجه ای رو به رو است و در صدر تقاضاهای بازار قرار دارد، هیجان شکل گرفته در گروه بانکی به تمامی نمادهای این گروه سرایت کرده و امروز کلیه نمادهای فعال بانکی توانستند تا سقف حد مجاز روزانه افزایش قیمت پیدا کنند.
          توجه به گروه ساختمانی و سهم هایی از جمله "وساخت" و "ثنوسا" از دیگر رویدادهای مهم گروه های کوچک تر بود.
          [CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]

          نظر

          • کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

            #22835
            پاسخ : جــــو بــــازار

            بازار استارت زده
            800میلیارد تومان
            1000میلیارد تومان
            1100میلیارد تومان
            حجم معاملاتی 3روز گذشته بورس
            ....................
            فقط سهامداری کنیم.

            نظر

            • prince0fpersia
              عضو عادی
              • May 2013
              • 101

              #22836
              پاسخ : جــــو بــــازار

              گویا از سایت بورس اینجا نفوذی داریم. دیدن ما دنبال نماد های بازار پایه میگردیم، توی صفحه ی اول سایت قرار دادن. همچنین اطلاعات ناظر رو هم گذاشتن اون بالا. سایت داره تغییرات خوبی میکنه. من هم پیشنهاد دادم که یک قابلیتی بذارند که مجبور نباشیم اطلاعات مربوط به شرکت هارو بصورت PDF یا اکسل دانلود کنیم برای خواندن. یک کاری بکنند که مثل همان پیام ناظر بتونیم داخل سایت بخونیمشون بدون نیاز به دانلود!

              اگر بقیه دوستان هم موافقن برن تو قسمت پیشنهادا بگن. شاید انجام دادن!

              نظر

              • vahid_sh
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 388

                #22837
                پاسخ : جــــو بــــازار

                سلام دوستان. کسی در مورد وملت خبری داره؟ الان مدتی هست که بسته هست و خبری ازش نیست. از وضعیتش اطلاع دارید؟

                نظر

                • seraj
                  ستاره دار(2)
                  • Feb 2012
                  • 2064

                  #22838
                  پاسخ : جــــو بــــازار

                  بسویچ ....
                  نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

                  نظر

                  • Mehdi1400
                    ستاره دار(19)
                    • Jul 2013
                    • 2938

                    #22839
                    پاسخ : جــــو بــــازار

                    وحکمت داره باز میشه
                    رو 76 صف بستن برای خرید
                    آنچنانکه نمودار میگه هدفش 90 تومن هست

                    نظر

                    • gholamk
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 520

                      #22840
                      پاسخ : جــــو بــــازار

                      اوه اوه برید کانال های بورسی رو نگاه کنید ببینید چ خبره!!!
                      چند تا جمله ای که زیاد ب چشمم خورد رو بخونید
                      ما میخوایم شما سود کنید خودتون نمیخواید!
                      دیروز تو منفی این سهم رو معرفی کردم الان برید ببینید چی شده؟
                      این همه گفتم فلان سهم رو نفروشید دیدید الان ضرر کردید.
                      من با اینقدر تعداد با 1000000درصد سود از این سهم که 3 ماه پیش معرفی کردم خارج شدم!!!
                      کانال وی آی پی ما همشون تو سود رفتن! سود کردن الکی نیست باید هزینه کرد و....
                      ما این سهم رو دو ماه پیش تو کانال ویژه معرفی کردم الان 20 درصد تو سود هستیم.
                      ما این سهم رو صبح زود تو منفی گفتیم الان برید ببینید چی شده 10000000000000 صف خرید شده!!!1
                      خخخخخخخخخخخخخخخ
                      :D:D:D:D:D:D:D

                      نظر

                      • zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

                        #22841
                        پاسخ : جــــو بــــازار

                        سیستم شما هم مشکل داره دوستان؟!
                        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

                        نظر

                        • Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7515

                          #22842
                          پاسخ : جــــو بــــازار

                          در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                          سیستم شما هم مشکل داره دوستان؟!
                          بلی
                          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

                          نظر

                          • vahid_sh
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 388

                            #22843
                            پاسخ : جــــو بــــازار

                            امروز یکم روند صعودی ضعیف شد و فروشنده ها قوی تر بودن. به نظرتون مربوط به تسویه اعتباریها هست یا می‌تونه دلیل دیگه ای داشته باشه؟ چون خیلی از سهم‌های رشد نکرده هم منفی شدن!

                            نظر

                            • تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

                              #22844
                              پاسخ : جــــو بــــازار

                              در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                              امروز یکم روند صعودی ضعیف شد و فروشنده ها قوی تر بودن. به نظرتون مربوط به تسویه اعتباریها هست یا می‌تونه دلیل دیگه ای داشته باشه؟ چون خیلی از سهم‌های رشد نکرده هم منفی شدن!
                              امروز و فردا روز آخر تسویه حسابهاست
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

                              نظر

                              • prince0fpersia
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 101

                                #22845
                                پاسخ : جــــو بــــازار

                                من یه چیز جالب که امروز بهش دقت کردم (چون اولین خریدم از بازار پایه بود) این بود که گویا حجم مبنای سهام توی این بازار 1 هست. بنابراین درصد های بالا و پایین شدن توی این بازار خیلی گمراه کننده میتونه باشه(چون نسبت به معامله ی قبلی حساب میشه) و بنابراین بهتره به قیمت و سابقه ی قیمت توجه کرد و درصد هارو گذاشت کنار توی این بازار!

                                نظر

                                در حال کار...
                                X