جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7515

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    تا اونجایی که یادمه اون زمان شما موافق تصمیمات دولت و طیب نیا بودید !

محتمل ترین گزینه برای وارونه شدن بازار تا الان به نظرم همین گزینه هست !

یکی از دلایل سکوت آقایون در سازمان بورس هم میتونه همین باشه ! کاملا هماهنگ !
    خیر ، من سیاه و سفید نمی اندیشم .......
    تکرار می کنم : شاهنامه آخرش خوش است و هنوز برای تحلیل برخی مسائل زود است .
    فقط این رو داشته باشید ، بزودی ( تا دو ماه آینده ) تغییراتی در بسیاری از بازار ها خواهد افتاد (امروز بازار بوزس منفی شدید و بازار سکه مثبت شدید و .... ) .........
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35711

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
      خیر ، من سیاه و سفید نمی اندیشم .......
      تکرار می کنم : شاهنامه آخرش خوش است و هنوز برای تحلیل برخی مسائل زود است .
      فقط این رو داشته باشید ، بزودی ( تا دو ماه آینده ) تغییراتی در بسیاری از بازار ها خواهد افتاد (امروز بازار بوزس منفی شدید و بازار سکه مثبت شدید و .... ) .........
      شما ضرر احتمالی این دو ماه رو تحمل میکنید !؟

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

شما ضرر احتمالی این دو ماه رو تحمل میکنید !؟
        چاره ای دیگر هست ؟؟؟
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• abtinsalari
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 306

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          چاره ای دیگر هست ؟؟؟
          خروج در حد ضرر ها
          ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7515

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
            خروج در حد ضرر ها
            به نظر من دیگر دیر شده است و فقط باید صبر کرد .........
            و البته باید تجربه اندوخت ......

روزی شخصی به من زنگ زد و گفت خکاوه 55 است و کانالی گفته اگر 50 را بشکند حد ضرر فعال و باید خارج شوید من به او گفتم من اگر پول داشته باشم زیر 50 بیاید خرید را بیشتر می کنم پله ای و هر چه پایین تر رفت پله ها را هم بیشتر می کنم ، دو ماه بعد خکاوه به 160 رسید .....

نظر

• mohsen68
              عضو فعال
              • Jun 2012
              • 1756

نظر

• mohsen68
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 1756

گل پولی که برای پالایشی ها و برخی پترو ها سنگ آهنی ها در هفته گذشته خرج شد تا شاخص سازی کنند اگر خرج بقیه سهم های دیگه شده بود اینطور 30 الی 50 درصد ریزش نبود و بازار به تعادل میرسد رفتند آشغال ها را حمایت کردند صرفا به خاطر شاخص دیدند در این قیمت های حبابی حمایت از این شاخص سازها خریت هست که فقط از دولت و بورس بنفش بر می آید.فعلا طبق نظر برخی از دوستان خرید در این وضعیت درست نیست.

نظر

• mohsen68
                  عضو فعال
                  • Jun 2012
                  • 1756

حجم معاملات هفته های گذشته بالای 2000 میلیارد بود و برخی مواقع به 2700 میلیارد هم میرسد.امروز اول هفته به 1000 میلیارد رسید.یعنی به مقداری که در تابستان معامله میشد.
                  21 / 7 /97

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

تا اونجایی که یادمه اون زمان شما موافق تصمیمات دولت و طیب نیا بودید !

محتمل ترین گزینه برای وارونه شدن بازار تا الان به نظرم همین گزینه هست !

یکی از دلایل سکوت آقایون در سازمان بورس هم میتونه همین باشه ! کاملا هماهنگ !
                    فکر نمیکنم ریزش به این دلیلی که گفتید باشه...... دلیل اصلی این هست که گزارشات شش ماهه شرکتها نسبت به رشدی که داشتند پربار نیست...مثلا سهم سدور را ببینید گزارش خیلی خوبی داد اما قیمتش 150 تومن زیاده برای سدور...بگذریم از یک سری سهمها مثل ذوب که کلا باد کردند و حباب شدند..... راحت هم نمیشه جلوی حرکت توده ای خریدار و فروشنده را گرفت...هیجان فروش دارند و سیو سود... من امروز فکر نمیکردم اینقدر هیجان فروش تو بازار باشه...و حداقل باید صف های فروش جمع میشد...فکر میکنم از صبح دوشنبه یکم بازار بهتر بشه.

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                      فکر نمیکنم ریزش به این دلیلی که گفتید باشه...... دلیل اصلی این هست که گزارشات شش ماهه شرکتها نسبت به رشدی که داشتند پربار نیست...مثلا سهم سدور را ببینید گزارش خیلی خوبی داد اما قیمتش 150 تومن زیاده برای سدور...بگذریم از یک سری سهمها مثل ذوب که کلا باد کردند و حباب شدند..... راحت هم نمیشه جلوی حرکت توده ای خریدار و فروشنده را گرفت...هیجان فروش دارند و سیو سود... من امروز فکر نمیکردم اینقدر هیجان فروش تو بازار باشه...و حداقل باید صف های فروش جمع میشد...فکر میکنم از صبح دوشنبه یکم بازار بهتر بشه.

با سلام و احترام

دقیقا فرمایش شما متین هست علیرضا خان و بهتر است به این صورت اصلاح کنم که قیمت خیلی از سهام که تا همین هفته های پیش 30 الی 35 درصد بالاتر از قیمت فعلی بود ، می بایست قیمت ان سهام به هنگام مجمع آن سهم باشد که متاسفانه به علت رشد نامتعارف شاخص قیمت سهمها را باد کرده اند و شاخص یه کله بالا آمد .

قیمت فعلی قیمت درست و منطقی برای سهامی هست که مجمع آنها در اردیبهشت و خرداد سال 1398 هست و هنوز 7 الی 8 ماه به زمان مجمع آنها مانده اند .

چرا باید انتظار رشد قیمت غیر منطقی برای سهام داشته باشیم؟ و چرا باید توقع زیاد داشته باشیم وقتی که قیمتی که مد نطرمان هست باید قیمت روز مجمع سهم باشد نه قیمت امروز یعنی 21 ام مهر ماه 1397

متاسفانه دوستان فرضا می گویند فلان سهم اینقدر سود می سازد و یه پی بر ای مربوطه را هم به سهام می دهند و می گویند قیمت سهم این باید باشد!!! بله باید باشد ولی در زمان مجمعش !!!!!! نه الان !!!!!!
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35711

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                        با سلام و احترام

دقیقا فرمایش شما متین هست علیرضا خان و بهتر است به این صورت اصلاح کنم که قیمت خیلی از سهام که تا همین هفته های پیش 30 الی 35 درصد بالاتر از قیمت فعلی بود ، می بایست قیمت ان سهام به هنگام مجمع آن سهم باشد که متاسفانه به علت رشد نامتعارف شاخص قیمت سهمها را باد کرده اند و شاخص یه کله بالا آمد .

قیمت فعلی قیمت درست و منطقی برای سهامی هست که مجمع آنها در اردیبهشت و خرداد سال 1398 هست و هنوز 7 الی 8 ماه به زمان مجمع آنها مانده اند .

چرا باید انتظار رشد قیمت غیر منطقی برای سهام داشته باشیم؟ و چرا باید توقع زیاد داشته باشیم وقتی که قیمتی که مد نطرمان هست باید قیمت روز مجمع سهم باشد نه قیمت امروز یعنی 21 ام مهر ماه 1397

متاسفانه دوستان فرضا می گویند فلان سهم اینقدر سود می سازد و یه پی بر ای مربوطه را هم به سهام می دهند و می گویند قیمت سهم این باید باشد!!! بله باید باشد ولی در زمان مجمعش !!!!!! نه الان !!!!!!
                        من قبلا هم اینو نوشتم که قبول دارم برخی سهام حبابی هستند و برخی ارزشمند !

در مورد اصلاح کردن بازار هم هیچ مشکلی ندارم، کما اینکه قبلا هم نداشتم اصلا اصلاح و کاهش قیمت برای امثال من که بلند مدتی و میانمدتی هستند بیشتر قابل توجه و رصد بوده تا رشدها !

چرا که خرید درست و مناسب در اصلاح ها همیشه مدنظرم بوده !

پس نه سهام حبابی و تخلیه حبابشون ! و نه اصلاح بازار جای نگرانی نیست !

اون چیزی که جای نگرانی شدید داره ! خروج دسته جمعی ! و اصرار در جهت دهی بازار هست !

این چیزی که در بازار داره اتفاق میفته فقط اصلاح نیست ! فقط کاهش قیمت یا ترکیدن حباب برخی سهام نیست !

این رفتار هست که جای نگرانی داره ! مشابه این رفتار قبلا هم دیده شده ! اتاق فرمان هم داشته ! که به همه اثبات شد ! (البته برای برخی بعد از چند سال !)

قبلا هم نوشتم اصلا شرایط بازار داخلی و جهانی مثل شرایط سال 92 نیست ! ولی رفتار فروشنده دقیقا مشابه سال 92 شده !

توجیهات مسئولان بورس و مدیران هم دقیقا مثل سال 92 هست !

حالا فرض کنیم به قول برخی دوستان این پول با به زیر کشیدن قیمت سهام از 35 تا 70 درصد ! از بازار خارج شد !

بعد از خروج این پول و با تقویت عوامل بنیادی و گزارشات 6 ماهه و 9 ماهه که به نظر در کلیت بازار مناسب میاد ! آیا جای رشدی برای بازار با این رفتار فعلی باقی میمونه !؟؟؟

این رفتار در بازار پیامش اینه :

اونا باشن تو بازار، بازار رشد میکنه ! دلیل هم نمیخواد !

اونا نباشن ! رشدی هم در کار نخواهد بود ! حتی اگر عوامل بنیادی قوی وجود داشته باشه ! مگر در تعداد محدودی از سهام !

اگر مسئولین کاری نکنند و این رفتار ادامه داشته باشه ! که به نظر میاد کاری نمی کنند ! یعنی قرار نیست بکنند !

معناش اینه که جریان قوی تری وجود نداره ! و این یعنی شاخص به این زودی که برخی دوستان فکر میکنند به محدوده فعلی برنخواهد گشت !

جالبه این روزها اغلب رسانه های داخلی از کاهش و سقوط در بازارهای جهانی نوشتند ! اما از بورس کسی نه تنها چیزی ننوشت !

بلکه میگن خیالتان راحت هیچ مشکلی بازار سرمایه رو تهدید نمیکنه !

نظر

• نیکا
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Nov 2011
                          • 2122

سلام درتغییر سهامداران 2روز اخیر حقوقی ها ( صندوق وغیره و کوچک وبزرگ ) فقط خریده اند و فروش خیر چرا؟؟؟؟

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

ضرورت تقویت فرهنگ‌سازی و آموزش برای ورود مردم به بورس

دادستان تهران در نشست با مسئولان بورس بر ضرورت تقویت فرهنگ سازی و آموزش برای ورود مردم به بازار سرمایه تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،دادستان عمومی و انقلاب تهران صبح امروز نشستی با مسئولان بازار سرمایه کشور، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار و مدیرعامل شرکت بورس کالای ایران داشت که در این نشست بر لزوم فرهنگ سازی، آموزش و تقویت نقش نظارتی بورس از طریق ارتباط سامانه های بورس با نهادهای نظارتی تاکید شد.

دادستان عمومی و انقلاب تهران در خصوص نشست با مسئولان بورس به خبرنگار تسنیم گفت: در جلسه امروز در مورد دغدغه دادستانی مبنی بر اینکه چرا با توجه به التهاب بازار به خصوص در حوزه سکه، ارز، خودرو و مسکن، بورس نتوانسته است در این بازار‌ها نقش ایفا کند، سوالاتی طرح شد.

عباس جعفری دولت آبادی اظهار داشت: در این جلسه به این جمع بندی رسیدیم که بورس علاوه بر اینکه به عنوان یک بازار مالی ایفای وظیفه می کند، باید نظارت‌ها را نیز افزایش دهد.

وی با تاکید بر اینکه بازار بورس علاوه بر این که یک بازار مالی است، باید نظارت‌ها را نیز بیشتر توسعه دهد تا بتواند التهاب را در برخی از بازارها مهار کند، تصریح کرد: به دلیل فقدان ارتباط سیستم های بورس با سایر سامانه‌ها، تقویت وظیفه نظارتی بورس و ارتباط بورس کالا با سامانه های نظارتی نهادهای دیگر ضروری است.

دادستان تهران یادآور شد: حسب اعلام مسئولان سازمان بورس، آن‌ها اطلاعاتی را به سازمان‌های مالیاتی ارسال می‌کنند، بنابراین تقاضا‌هایی که در بازار بورس کالا ثبت می‌شود، کاملا نشان می‌دهد که چه کالا‌هایی بیشتر خریدار بورسی دارد که این اطلاعات می‌تواند به سازمان‌ها انتقال پیدا کند؛ به عبارت بهتر سازمان های نظارتی می توانند از اطلاعاتی که بورس در اختیار آنها قرار می دهد استفاده کنند.

به گفته دادستان عمومی و انقلاب تهران، بازار تضمین شده و با امنیت بالا در کشور کم است که بورس می تواند این خلا در اقتصاد را پر کند.

همچنین بازدارنده نبودن برخی مجازات‌ها و مقررات نکته دیگری بود که جعفری دولت آبادی به آن اشاره کرد. وی در این زمینه گفت: مسئولان بورس در این زمینه عنوان کردند که لوایح پیشنهادی داده اند و که مقرر شد این پیشنهادات ارسال و بررسی شود.

دادستان تهران با تاکید بر ترویج و آموزش فرهنگ مراجعه به بورس است، خاطرنشان کرد: مردم اطلاعات کمی از بورس دارند، چون یک بازار کاملا تخصصی و همراه با سود و زیان است و باید سازمان بورس با ایجاد سامانه‌ها و سیستم‌های آموزشی اقداماتی انجام دهد تا جامعه احساس کند، بورس یک بازار مالی مهم و تضمین شده است.

وی اظهار داشت: دلالان در بازار ارز، سکه، مسکن و خودرو نقش فرادستگاهی و سودجویی پیدا کرده اند که باید با نظارت های دقیق مانع اینگونه اقدامات شد.

دادستان تهران تاکید کرد: باید با تقویت فرهنگ‌سازی در حوزه بورس و مزایای آن، مردم به جای ترغیب و تزریق نقدینگی به بازارهای غیر رسمی، ورود به بورس را ترجیح دهند که در این زمینه حضور مسئولان و کارشناسان بورس در سازمان ها و دانشگاه ها برای آموزش لازم است.

دادستان تهران در پایان گفت: حسب اعلام مسئولان سازمان بورس، 75 پرونده در دادسرا و دادگاه وجود دارد که اگر دادستان احراز کرد که جرمی رخ دهد، می‌تواند ورود کند و در شورای عالی بورس نیز دادستان کل کشور عضویت دارد و مواردی را می‌تواند به دادستان‌های سراسر کشور ارجاع دهد.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• vet