جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نجاT...
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 2639

پاسخ : جــــو بــــازار

امام جمعه تهران: FATF دنباله کاپیتولاسیون است

کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های این هفته با حمایت از عملکرد شورای نگهبان در رد لایحه FATF آن را خواسته "انقلابیون" عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، آقای صدیقی همچنین در بخشی از سخنانش FATFرا در ادامه کاپیتولاسیون دانست و به سخنی از رهبری جمهوری اسلامی اشاره کرد "طرح‌‌‌هایی که در اتاق فکر استعمارگران پخته می‌‌شود، نباید دنبال شود".
    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
      امام جمعه تهران: FATF دنباله کاپیتولاسیون است

کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های این هفته با حمایت از عملکرد شورای نگهبان در رد لایحه FATF آن را خواسته "انقلابیون" عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، آقای صدیقی همچنین در بخشی از سخنانش FATFرا در ادامه کاپیتولاسیون دانست و به سخنی از رهبری جمهوری اسلامی اشاره کرد "طرح‌‌‌هایی که در اتاق فکر استعمارگران پخته می‌‌شود، نباید دنبال شود".

سارو کار مالی اروپا در عمل یعنی کشک

نظام تا وقتی نتونه ساروکار مناسبی رو که مد نظرش هست

بطوری که اون تضمینی که رهبری گفتن

نگیره

این مصوبه رو تو لابینترها باری میده و تصویب نمیکنه

اقتصاد رو باید ذیل سیاست تعریف کرد

رهبری قبول نمیکنه

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
        سارو کار مالی اروپا در عمل یعنی کشک

نظام تا وقتی نتونه ساروکار مناسبی رو که مد نظرش هست

بطوری که اون تضمینی که رهبری گفتن

نگیره

این مصوبه رو تو لابینترها باری میده و تصویب نمیکنه

اقتصاد رو باید ذیل سیاست تعریف کرد

رهبری قبول نمیکنه
        وقتی در حال خفه شدن در آب باشی و تنها دستاویز برای نجات چنگ زدن به آهن گداخته باشه قطعا به آن چنگ خواهی زد
        چون زنده ماندن مهم تر از سوخته شدن دست خواهد بود
        پس قطعا fatf تصویب خواهد شد
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• نوام چامسکی
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 3369

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          وقتی در حال خفه شدن در آب باشی و تنها دستاویز برای نجات چنگ زدن به آهن گداخته باشه قطعا به آن چنگ خواهی زد
          چون زنده ماندن مهم تر از سوخته شدن دست خواهد بود
          پس قطعا fatf تصویب خواهد شد

رمان بیل کلیتون هم همین موضوع بود

امریکا کوبا رو تجریم کرد و اروپا اومد براش همین ساروکار رو چید و عاقبت با فشار امریکا ول کرد

/////////////////

پول و دلار ار راه خودش وارد میشه

نظر

• Mehdi1400
            ستاره دار(19)
            • Jul 2013
            • 2938

به قول اقای ادیب
            بعد از برجام شرایط فراهم بود برای تبادلات مالی ولی این بانکها بودند که استاندارد بازل 3 رو پیاده نکرده بودند تا بتونند از این فرصت استفاده کنند

الان هم اگر تبادل با یورو و روشی که اروپا در تلاش است جایگزین کند به عنوان یک الترناتیو مطرح است و نظام بر روی آن حساب کرده
            ناگزیر خواهند بود به رعایت AFTF .
            از این منظر، تصویب آن قطعی خواهد بود. به دستور آقای خامنه ای هم این موضوع صورت خواهد گرفت. شبیه تصویب برجام

نظر

• نوام چامسکی
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 3369

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
              به قول اقای ادیب
              بعد از برجام شرایط فراهم بود برای تبادلات مالی ولی این بانکها بودند که استاندارد بازل 3 رو پیاده نکرده بودند تا بتونند از این فرصت استفاده کنند

الان هم اگر تبادل با یورو و روشی که اروپا در تلاش است جایگزین کند به عنوان یک الترناتیو مطرح است و نظام بر روی آن حساب کرده
              ناگزیر خواهند بود به رعایت AFTF .
              از این منظر، تصویب آن قطعی خواهد بود. به دستور آقای خامنه ای هم این موضوع صورت خواهد گرفت. شبیه تصویب برجام

ذوالنور: ایرادات شورای نگهبان به متن CFT است نه شروط کمیسیون/ این ایرادات قابل رفع نیست

رئیس کمیته هسته‌ای مجلس:
              هیچکدام از اعضای مجمع درباره CFT قانع نشدند.
              طبق روال لوایحی که دولت به مجلس ارسال می‌کند بررسی لایحه مذکور طبق زمانبندی مشخص پیش نرفت لذا ایرادی که شورای نگهبان گرفته است ایراد درستی است.
              همان عللی که نمی‌گذارد چین و روسیه به آمریکا ملحق شود همان‌ها هم باعث ادامه همکاری است.
              در صورت پذیرفتن CFT اطلاعاتمان را به دشمن لو می‌دهیم.
              ایرادات شورای نگهبان به متن کنوانسیون است نه شروط هفت‌گانه کمیسیون امنیت؛ ما هم نمی‌توانیم متن اصل کنوانسیون را تغییر دهیم.
              ایرادات شورای نگهبان هم قابل رفع نیست چرا که ما نمی‌توانیم روی متن کنوانسیون تغییر ایجاد کنیم.
              بنابراین این لایحه به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال خواهد شد و از آنجا که ایرادات شورای نگهبان محکم است و هم طبق نظر کارشناسی که مجمع به شورای نگهبان داده است نظرش منفی است.

////////////

نظر

• نوام چامسکی
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 3369

بارم تارگتهای 20دلار و 30دلار برای نفت تو تلگرام شروع شده

یک سناریو ار نفت گذاشتم

نظر

• Mehdi1400
                  ستاره دار(19)
                  • Jul 2013
                  • 2938

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                  ذوالنور: ایرادات شورای نگهبان به متن CFT است نه شروط کمیسیون/ این ایرادات قابل رفع نیست

رئیس کمیته هسته‌ای مجلس:
                  هیچکدام از اعضای مجمع درباره CFT قانع نشدند.
                  طبق روال لوایحی که دولت به مجلس ارسال می‌کند بررسی لایحه مذکور طبق زمانبندی مشخص پیش نرفت لذا ایرادی که شورای نگهبان گرفته است ایراد درستی است.
                  همان عللی که نمی‌گذارد چین و روسیه به آمریکا ملحق شود همان‌ها هم باعث ادامه همکاری است.
                  در صورت پذیرفتن CFT اطلاعاتمان را به دشمن لو می‌دهیم.
                  ایرادات شورای نگهبان به متن کنوانسیون است نه شروط هفت‌گانه کمیسیون امنیت؛ ما هم نمی‌توانیم متن اصل کنوانسیون را تغییر دهیم.
                  ایرادات شورای نگهبان هم قابل رفع نیست چرا که ما نمی‌توانیم روی متن کنوانسیون تغییر ایجاد کنیم.
                  بنابراین این لایحه به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال خواهد شد و از آنجا که ایرادات شورای نگهبان محکم است و هم طبق نظر کارشناسی که مجمع به شورای نگهبان داده است نظرش منفی است.

////////////

?آیا شورای نگهبان پاسخ می دهد؟ خیر

?تصمیم شورای نگهبان در باره لوایح مربوط به FATF به لحاظ سوابق عملکردی این شورا و نحوه استنباطی که از شرع و قانون دارند کاملا قابل پیش بینی بود. این رفتار و نگاه در جریان رد حضور آقای سپنتا نیکنام در شورای شهر یزد به اوج خود رسید. در همان زمان در نقد رفتارشان با این عضو شورای شهر نوشتم:
                  "اگر براساس قاعده نفي سبيل چنين نظر عجيبي ارايه شده آن هم براي عضويت يك نفر در يك شوراي چند نفري كه صدر و ذيل آن مشمول اتخاذ تصميمات اساسي نيست و آخر سر هم فرماندار در باره تصمیمات آنان نظر مي‌دهد. پس شما چطور برجام را كه كل سياست‌هاي كشور را در برمي‌گرفت، تأييد كرديد؟!! حتي يادتان هست كه چگونه واقعيت ماجرا را دور زديد؟"

?متاسفانه هیچ کس از اقایان شورای نگهبان به این پرسش عادی پاسخ ندادند. حالا وقت ان است که دوباره همین پرسش را در مورد FATF می پرسم. مقایسه این لایحه با برجام از حیث ایرادهایی که به ان گرفته شده است نشان می دهد که بر اساس نگاه آقایان برجام دهها!!(بدون اغراق) برابر بیشتر از لوایح FATF مخالف قانون اساسی و شرع است پس چرا برجام را تایید کردند و این را رد؟
                  بعلاوه چرا اظهار نظر خود را بیش از ۲۰ روز معطل کردند حتی از موعد مقرر قانونی گذشتند و در واقع وقت را از دست دادند تا امروز خاص رد آن را اعلام کنند؟ هر چه بخواهیم خوش بین باشیم که این شورا سیاسی کار نیست متاسفانه رفتارهایش آشکارتر از ان است که اجازه دهد تا این حد خوشبین باشیم.
                  @abdiabbas

نظر

• نوام چامسکی
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 3369

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                    ������آیا شورای نگهبان پاسخ می دهد؟ خیر

������تصمیم شورای نگهبان در باره لوایح مربوط به FATF به لحاظ سوابق عملکردی این شورا و نحوه استنباطی که از شرع و قانون دارند کاملا قابل پیش بینی بود. این رفتار و نگاه در جریان رد حضور آقای سپنتا نیکنام در شورای شهر یزد به اوج خود رسید. در همان زمان در نقد رفتارشان با این عضو شورای شهر نوشتم:
                    "اگر براساس قاعده نفي سبيل چنين نظر عجيبي ارايه شده آن هم براي عضويت يك نفر در يك شوراي چند نفري كه صدر و ذيل آن مشمول اتخاذ تصميمات اساسي نيست و آخر سر هم فرماندار در باره تصمیمات آنان نظر مي‌دهد. پس شما چطور برجام را كه كل سياست‌هاي كشور را در برمي‌گرفت، تأييد كرديد؟!! حتي يادتان هست كه چگونه واقعيت ماجرا را دور زديد؟"

������متاسفانه هیچ کس از اقایان شورای نگهبان به این پرسش عادی پاسخ ندادند. حالا وقت ان است که دوباره همین پرسش را در مورد FATF می پرسم. مقایسه این لایحه با برجام از حیث ایرادهایی که به ان گرفته شده است نشان می دهد که بر اساس نگاه آقایان برجام دهها!!(بدون اغراق) برابر بیشتر از لوایح FATF مخالف قانون اساسی و شرع است پس چرا برجام را تایید کردند و این را رد؟
                    بعلاوه چرا اظهار نظر خود را بیش از ۲۰ روز معطل کردند حتی از موعد مقرر قانونی گذشتند و در واقع وقت را از دست دادند تا امروز خاص رد آن را اعلام کنند؟ هر چه بخواهیم خوش بین باشیم که این شورا سیاسی کار نیست متاسفانه رفتارهایش آشکارتر از ان است که اجازه دهد تا این حد خوشبین باشیم.
                    @abdiabbas

اولا دقت کنید 20روز نگذشته و همون اول رد کردن

//////////////

من تحلیل ام این نیست مهدی جان

من خبرم اینکه تصویب نمیکنه

انشاللله هر چی پیش میاد برای همه خیر باشه

اروپا توان مقابلع با امریکا رو نداره

من اصلا نظرم اینکه

اروپایی ها اراده ای برای حفظ برجام ندارن

برجام و غیره

باری بود کع اونها فکر میکردن با شکست ایران تو سوریه و مسلط شدن داعش به عراق

دیگر نیاری نیست که ایران رو تو فشار خاصی بذاریم و ایران هر جوری بزنیم

بعد تصرف سوریه و عراق

باید با سار ما برقصه

که اینگونه نشد

برجام برای انجام دادن طراحی نشده بود

برجام باری بود که طرفین میدونستن ادامع تخواهد داشت

الان اومدن این بازی رو راه انداختن

//////////////

محمد رضا خاتمی جدیدا مصاحبه ای کرده و بنوعی مواضع اصلاح طلبان رو روشن کرده

این اصلاح طلب ان فقط رای میخوان و هیچی دیگه براشون مهم نیست

سیاست خارجه رو یک امر اخلاقی میکنه و کلا هم میگه بدیم بره هر چه که داریم و نداریم

شاید تو بخش سیاستهای داخلی شاهد مواضعی مردمی تر باشیم

البته مواضع رو میگم

ولی تو بخش کلان و بین اللملی همشون

اگر اجاره داشتن مملکت رو میفروختن و اجاره اش رو میگرفتن و بین خودشون تقسیم میکردن

ملت هم نه امنیت میخوان نه اینده نه امر معاش

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

مجمع تشخیص مصلحت تایید میکنه
                      دو دستی سهام بانکی بچسبید
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

این همه دردسر کشیدن که با اروپا تامل کنن حالا چطور امکان داره به خاطر cft بخوان غید این همه صبر و تعامل با اروپا را بزنن؟؟!!!
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ali_nostro
                          ستاره‌دار (34)
                          • Feb 2017
                          • 863

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                          این همه دردسر کشیدن که با اروپا تامل کنن حالا چطور امکان داره به خاطر cft بخوان غید این همه صبر و تعامل با اروپا را بزنن؟؟!!!
                          من هم مثل شما امیدوار هستم که CFT توسط مجمع تشخیص تایید بشه. ولی به احتمال زیاد بنده بعید میدونم این اتفاق بیفته. علتش اینه که
                          1) بعد از تایید توسط مجمع تشخیص هیچ ضمانتی نداره ایران از بلک لیست FATF خارج بشه. و چون این موضوع مورد ابهام هست نه شورای نگهبان میخواد زیر بار تاییدش بره نه مجمع. دقیقا مثل برجام میمونه. تمام کسایی که قبلا همراه بودند در برجام الان از ضعیف بودن این معاهده حرف میزنن .
                          2) فرضا اکر CFT تایید نشه مگه کار به اتمام میرسه؟ یعنی کشورها ارتباط بانکی و سرمایه گذاری و با ما قطع میکنند؟ جواب خیر است. چون FATF یک قانون الزام اور برای کشورها نیست. صرفا اگاهی دهنده است. گرچه اکثر کشور ها سعی میکنند پیر تصمیماتش باشند. ولی اگر هم بلک لیست بمانیم باز هم فرصت ادامه همکاری هامون بادنیا هست. کشور پاکستان نمونه واقعیش

نظر

• mortezam83
                            عضو عادی
                            • Dec 2013
                            • 98

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است
                            ممنون دوست عریر

دقیقا تمام موضوعات رو روشن کردی

مگر تصمیمات سیاسی باشه و اراده سیاسی

ما بدونه این هم میتونیم روابط داشته باشیم

اقای مجید شاکری توضیحات مفصلی دادن بابت این موضوع

سلام استاد عزیز
                            من چند روزی هست که از اطلاعات این فروم ااستفاده میکنم از شما هم بسیار ممنونم بخاطر به اشتراک گذاشتن اطلاعات خوبتان
                            اینطوری که از نوشته های شما فهمیدم شما تک سهم های وب هستین البته من خودم هم 30میلیون های وب دارم
                            استاد عزیز من نزدیک 300 میلیون پول برای خرید خونه دارم اما خونه مورد نظر بالای 600 تومن قیمتشه ایا به نظر شما 300 تومن توی بورس سرمایه گذاری کنم؟
                            من سواد بورسی ندارم به نظر شما چه سهمی برای خرید پیشنهاد میکند به دید بلند مدت ؟
                            به نظر شما همون های وب بخرم ؟
                            لطفا راهنمایی کنید
                            بسیار سپاسگزارم

نظر

• نوام چامسکی
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 3369

در اصل توسط mortezam83 پست شده است View Post
                              سلام استاد عزیز
                              من چند روزی هست که از اطلاعات این فروم ااستفاده میکنم از شما هم بسیار ممنونم بخاطر به اشتراک گذاشتن اطلاعات خوبتان
                              اینطوری که از نوشته های شما فهمیدم شما تک سهم های وب هستین البته من خودم هم 30میلیون های وب دارم
                              استاد عزیز من نزدیک 300 میلیون پول برای خرید خونه دارم اما خونه مورد نظر بالای 600 تومن قیمتشه ایا به نظر شما 300 تومن توی بورس سرمایه گذاری کنم؟
                              من سواد بورسی ندارم به نظر شما چه سهمی برای خرید پیشنهاد میکند به دید بلند مدت ؟
                              به نظر شما همون های وب بخرم ؟
                              لطفا راهنمایی کنید
                              بسیار سپاسگزارم

سلام //کدوم استاد اخه

سهمی که واقعا بتونه سود بسوره و منطقی رشد کنه فعلا قیمتهاشون یا گرون هستن یا اینکه امکان افت دارن و میشه ارزونتر خرید

های وب ریسک بسته شدن دارن و امکان داره بسته بشه و اذیت کنه

من خودم خریدم چون دیدگاهم یکساله هست و ببینم

چطور در قیمتهای بالاتر واکنش میده

الان صلاح نیست بخری

محصوصا که تاره کار هستی

من ار 450دارمش و اگر میانگین خریدم رو بخواهم حساب کنم 380هم میشه

ار همینجا رشد کنه بره میشه 800تومن برای این باردهی صلاح نیست وارد بشی

////////////////////

الان باید مثل یک چریک تو بازار باشی و گوشهات رو بگیری و سهم بخری و رفتی تو سود بفروشی

لااقل تا یکماه

میتونم 10سهم بهت بگم

ولی سودشون نهایت 20درصد هستن با این جو بازار

چون تجربه نداری

خیلی میترسم

ایدی تلگرامت رو اینجا یا تو صفحه خصوصی من تو فروم بذار

تا تو تلگرام بیشتر باهم باشیم

//////////////////

من فکر میکنم فارغ ار نوسانات بازار

تو قیمتهای بهتری میشه وارد سهما شد

یکم صبر اررزشش رو داره

/////////////

خونه مگر جاش خوب باشه و رمین بتونه رشد کنه

وگرنه خودش با این تقاضا کم

نمیتونه رشد خاصی داشته باشه

باید مقداری هم افت کنه

مگر جای خاصی مد نظر ادم باشه

محصوصا تو بخش تجاری باید بیشتر افت کنن
                              آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2018/11/09, 20:04.

نظر

• Senator1989
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 2577

روایت بدون روتوش علوی تبار از شخصیت حسن روحانی

علیرضا علوی تبار از فعالان اصلاح طلب در مصاحبه ای با اندیشه پویا درباره زمان حضور روحانی در مرکز تحقیقات می‌گوید: شناخت من از آقای روحانی مثبت نبود. تصور می‌کردم اصولی ندارد.

? مثل هاشمی رفسنجانی؟

? یک پله بدتر. آقای هاشمی صاحب جایگاه بود و از موضع قدرت این طور بود. اما آقای روحانی چنان موقعیتی نداشت. اطرافیان آقای هاشمی بعضا آدم‌های قوی بودند، اما اطرافیان آقای روحانی چه بگویم؟ بهتر است چیزی نگویم. در نگاه ما که روحیه انقلابی مان را هنوز داشتیم، ایشان کمی هم خوشگذران بود و سبک زندگی لوکسی داشت. ما برای پروژه‌ها بودجه کم داشتیم، اما برای درست کردن استخر بودجه کم نبود. اگر نان کنجدی و پنیر و گردو و سبزی آماده نبود، جلسه تشکیل نمی‌شد. به نظر ما این‌ها خیلی لوکس بود. آقای روحانی یک چهره امنیتی بود با ظاهری که راست محافظه کار بود، اما در باطن به چیزی اعتقاد نداشت.

حدود ساعت هشت صبح ریخته بودند خانه مهندس عبدی و او را گرفته بودند. ساعت هشت و ده دقیقه از خانه عبدی به من زنگ زدند که از مرکز تحقیقات آمده اند تا ماشین مرکز را که زیر پای عبدی بوده ببرند؛ بدهیم یا نه؟ خیلی عصبانی شدم. تازه ده دقیقه بود که عبدی بازداشت شده بود. یعنی آقای روحانی می‌دانسته که قرار است عبدی را بازداشت کنند و آدم فرستاده بود ماشین را بیاورند. اتفاق‌های دیگری هم این بین افتاده بود. مثلا گزارش جلسات کدیور در قم را کسی شنود کرده و نوشته بود و می‌خواست فاکس کند دفتر آقای روحانی، اما به اشتباه فاکس کرده بود دفتر ما و افتاده بود دست من. معلوم بود که برای همه مان دارند پرونده می‌سازند. می‌گفتند شنود گذاشته اند در اتاق‌های ما. خلاصه، آن روز سر ماجرای ماشین و عبدی، مستقیم رفتم اتاق آقای روحانی مهاجرانی هنوز نیامده بود. دعوا کردم و گفتم خجالت دارد که هنوز ده دقیقه از بازداشت طرف نگذشته، برای پس گرفتن ماشین، آدم میفرستید؟ و اصلا از کجا میدانستید که او به خانه برنمی گردد؟ آقای روحانی توقع این برخورد رانداشت. کمی جاخورد. گفت: شمانمی توانید اینجا کار کنید، به درد این جانمی خورید و خودتان را کنترل کنید. توی این فاصله زنگ زده بودند به مهاجرانی و او هم آمد. با ناراحتی گفت که این کار‌ها چیست که می‌کنی؟ گفتم برای عبدی چنین اتفاقی افتاده که مهاجرانی هم گفت: هر کسی خربزه می‌خورد پای لرزش هم می‌نشیند. من هم شروع کردم بدوبیراه گفتن و زدم بیرون.

نظر

در حال کار...
                                X