جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : جــــو بــــازار

نظر دربار فعلا اینه که شاخص تا 400 هزار بالا بره

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

در اصل توسط Dext3R پست شده است View Post
      p/e کم نمونش وبملت. چندان جالب نبوده و نیست. دوستان روز بازگشایی خیلی جو دادن سر همین p/e و ارزش بالاش. ولی دیدن که خبری نیست. همون اول هم یه چیزایی گفتم درموردش و الآنم میگم وبملت در حد لیدری بازار نیست و نبوده و نخواهد بود. ارزنده هست ولی به این زودیا فک نمیکنم به قیمت ارزنده ای که دوستان مدنظرشون هست برسه.

نکته دوم خود شما نوام جان اصرار داشتی از سهم هایی که حرف و دارن اولشون دوری کنیم نمیدونم یادت هست یا نه. ولی دیدیم که چه سودها که گرفته نشد ازین سهما.

نکته آخر بعید میدونم این روند تا آخر مهر طول بکشه. خیلی خوشبینانه بگم فردا انشاا... آخرین روز اصلاح خواهد بود و با یه کندل سبز به پیشواز هفته بعد خواهیم رفت. البته بنده شدیدا نیاز دارم که این اتفاق بیوفته چونکه فردا روز تسویه خواهد بود. : )

بازار تک سهمش هیچ وقت لیدر نبوده

لیدر دیدگاه بازار هست که روی سهامی تجلی میکنه

نگاه بازار به بانک ملت بهونه بوده

وگرنه قبل از اون داشت بازار میریخت

کندل ها رو ببینم

بانک ملت یکم اورد بالا ولی قبلش بازار ضعف رو نشون داده بود

بانک ملت بهونه هست

مشکل بانک ملت نیست

بازار گیج بود از نظر دیدگاهی

یا فعلا مسیرش رو پیدا نکرده

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• رادین1
        عضو فعال
        • Dec 2018
        • 4717

اگر ریزش دیروز را یک نیمچه شوک خفیف در نظر بگیریم برای اینکه ببینیم وضعیت بازار در کوتاه مدت چگونه خواهد بود لازم است پس لرزه های

اثر این شوک را در سایر بازارها ببینیم ! می خوام بگم اگر در روزهای آینده در بازار ارز و طلا رشدی غیرمعمول در مقایسه با یکماه گذشته دیده شد (با فرض

ثابت بودن سایر شرایط) میشه گفت این نقدینگی به اون سمت رفته است ! یا اگر در بخشی از بازاری دیگر تکانی مشاهده شد احتمالا سیل داره به اون سمت

میره! اما اگر در سایر بازارها پس لرزه ای دیده نشد نباید خیلی نگران بود جون نقدینگی همین جاست و بعد از 10 یا 15 درصد اصلاح دوباره بازخواهد گشت.

نظر

• نوام چامسکی
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 3369

بعضی ها تو فروم و تلگرام روزی 100تا فحش نثار بانکیها میکننن

نه از نظر بورسی

از نظر اینکه بانکها رو عملیاتشون رو ربوی و توام با مشکل شرعی میدونن

از اون زاویه به بانکها مشکل دارن

////////////////////////////

رتوریک و نظام معنایی جملاتشون اینجوری هست

تا تحلیل سهام بانکی

کلا مخالف بانکها هستن تحت هر شرایطی

نظر

• نوام چامسکی
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 3369

در اصل توسط Dext3R پست شده است View Post
            دوستان بزرگوار نظرتون در مورد ولیز چی هست ؟! چند وقتی هست تو واچ لیستمه. هربار منفی شد تا میام نمودار بروزشو ببینم دوباره به صف خرید رسیده !!! حکایت جالبی داره این سهم ... بنظر خودم پشتش جریانات ناسالمی برقراره که اینجوری خطی شده نمودارش.
            شرکت عملیات سود اوریش مشکل داره

برو ببین چرا داره رشد میکنه

منم جواب نمیدم تا بری بگردی و دلیلش رو پیدا کنی

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35705

با منفی نسبتا قوی دیروز در بیش از 70 نماد الگوی کندل پوشای منفی دیده میشه !

نظر

• آگراداد
                عضو فعال
                • Dec 2017
                • 424

به نام خدا .
                خبرخوش برا خودروییها .
                واردات قطعات خودرو ممنوع شد .بورس پرس .

نظر

• eps
                  ستاره دار(2)
                  • Feb 2019
                  • 435

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  با منفی نسبتا قوی دیروز در بیش از 70 نماد الگوی کندل پوشای منفی دیده میشه !

خوب این یعنی انتظار ریزش بیشتر و ادامه دار ؟؟

ممنون میشم توضیح بیشتری بدین

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35705

در اصل توسط eps پست شده است View Post
                    خوب این یعنی انتظار ریزش بیشتر و ادامه دار ؟؟

ممنون میشم توضیح بیشتری بدین
                    3 نماد کندل پوشای مثبت داشتن فقط !

در مقابل بیش از 70 نماد کندل پوشای منفی داشتن !

اگر تو این یکی دو روزه آتی بتونن از پس این کندل پوشای منفی تشکیل شده تو دیروز بر بیان !

یا حداقل بیش از 50% ارتفاع اون کندل منفی قوی رو جبران کنن !

قاعدتا از کاهش بیشتر یا ریزش دور شدن !

اما اگر نتونن به نظرم قیمتهای پایینتری رو باید ببینیم !!

شاید این روزها بررسی رفتار کندلی قیمت سهام بتونه کمک کنه برای تصمیم گیری بهتر !

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5585

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                      با سلام خدمت دوستان
                      بنده از وقتی که عضو این سایت شده ام همیشه مطالب تالار را خوانده ام حتی از یک پست هم نگذشتم..
                      با اینکه کمتر نوشتم اما بیشتر از مطالب کاربران عزیز استفاده نمودم و تا حالا فقط دوبار تند رفته ام
                      یکی در روزی که سبدم بدجور بهم ریخته بود و از جناب نوام راهنمایی میخواستم جناب امام قلی خان با نوام حرفشان شد و جناب نوام هم جواب بنده را ندادند و به امام قلی خان بی ادبی نمودم و از همین جا از ایشان عذر خواهی می کنم
                      و دیگری کاربری بود که با اروم بورس حرفش شد و بحث قومیتی را پیش کشید و بنده مجبور به واکنش تند شدم
                      و این سومین پست بنده در باره خانم مینوی هست...
                      خانم مینوی عزیز اکثر پستهای شما کنایه و حسادت هست
                      شما چندین روز پیش به معاملات جناب آباد تاختید.اینکه چرا کفرآور را در 500 خرید و در 1500 فروختید..جناب آباد واقعا خویشتن داری نمودند(آیا خرید یا فروش کسی به دیگران ارتباط دارد؟)
                      شما حتی چشم دیدن شادی و خوشحالی دیگران را ندارید...شما چشم دیدن سود کردن دیگران را ندارید
                      کاربر رویا خانم اینجا چند قطبی هست..چند گروهی هست
                      اینکه جناب نوام از شما خواستند بی خیال بشین و حق را به مینوی دادند شما اصل ماجرا را نگرفتید...
                      خانم مینوی جواب پستتان را نخواهم داد چون بحث کردن با شما بیهوده می باشد و فقط دوست دارید حرف خودتان حال حق باشه یا ناحق به کرسی بنشانید
                      یا حق
                      در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                      با سلام و عرض ادب و خسته نباشید به همگی
                      اوضاع بازار خرابه و به نظر میاد دوستان تا حدودی ناراحت.فقط متوجه نمیشم چکار به علت خرید و فروش همدیگه داریم و با مسخره کردن طرف مقابل سعی در تخریب اون داریم.بالاخره یکی برای سود کردن خود و کمک به دیگران آمده دیگری برای آموزش و سرگرم کردن و محک زدن خود و دیگر کسان برای نقل قول سخنان دیگران از بقیه کانال ها و ......
                      بهتره به همدیگه احترام بزاریم و اجازه اظهارنظر بدیم.درسته که فضای مجازی هست و همدیگه رو نمی شناسیم ولی جالبه که از همین راه دور و در قالب چند جمله میتوان محبت،لطف،سخاوت و حتی خصومت رو حس کرد.
                      به امید روزهای بهتر
                      در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                      با سلام و عرض ارادت به دو خواهر گراميم سركار خانمها ميناوي و روياخانم
                      فضاي مجازي جاي همين چلنج و بگو مگوهاست خواهشا ازهم دلگير نشين روي سخن بنده با خواهر عزيزم روياخانم هستش كه مثل يه شيرزن جسورانه در تاپيكي كه اكثرش اقايون مسلط به بازار هستن يه تنه داره براي فراگيري بازار سرمايه به اب و اتيش ميزنه و از سوالات مبتدي هم نميترسه و حاضره براي كار اصولي غرورش رو هم زير پاش بزاره و ملتمسانه از همه برا فراگيري طلب كمك كنه افرين به اين همت بلند از اينكه صراحتا از دست كسي هم كپي ميكنه ابايي در گفتنش نداره كه نشون از قلب پاك و صداقتش داره حالا وظيفه ما بعنوان اينه كه امثال ايشونو تشويق كنيم هرچند اگه تو نوشتار و گفتارش سهوا اشتباهي هم كرده بباشه كه هممون اشتباهات داريم تا دلتون بخواد لذا خواهر عزيز روي برادر حقيرتان را زمين نياندازيد و به فعاليت خودتون ادامه بدين حداقل به پاس اون سيمرغي كه ميخاسي بفروشي و من نزاشتم و الانم تو ضرري خدا به هر دو جان عزيزتان سلامتي عطا فرمايد
                      در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                      توصیه دوستانه می کنم بیخیال بشوید این بحث ها بیفایده است و عایدی برای کسی ندارد جز اعصاب خوردی! در روزهایی که بازار چنین ریزشی است طبیعی است هر کسی به فراخور ظرفیتش کمی عصبی بشه!! اشکالی هم ندارد . لیکن بحث با هم سر مسایل بی ارزش واقعا فقط اعصاب خوردی را بیشتر می کند .
                      ممنون از کاربرانی که به من لطف داشتند. به احترام کاربرانی که حامی من و تمام کسایی که تازه واردن هستن. به احترام اونها و به احترام اونایی که توی پی وی بهم پیام دادند و گفتند مثل خواهرشون هستم. و به احترام اونهایی گفتند مثل دخترشون هستم به احترام اون هایی که برای من و دخترشون آرزوی موفقیت کردند و به احترام اونهایی که گفتند دوست دارند دخترم و تمام زنان و دختران سرزمینم مثل تو جسور باشند و به احترام اونهایی که ازم خواستند قوی باشم و کم نیارم و به احترام اون هایی که آرزو کردند روزی به عنوان مشاور بورس به کسانی که تازه واردن و حتی قدیمی اند مشاوره بدم، و .... برمیگردم و پرقدرت ادامه میدم.
                      اینجا هم میمونم و با گروهمون پشت سر رهبرمون پر قدرت ادامه میدیم...
                      دیگه هم به حاشیه ها توجه نمی کنم و به خودم حق میدم چون من از خیلی از کابران این سایت کم سن و سال تر هستم . چه سن بورسیم و چه سن واقعیم. خیلی فرصتم زیاده واسه موفق شدن...
                      زنده باد گروه سرمایه گذاری آباد

زنده باد رهبر با تدبیر و قدرتمندمان
                      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4717

بازار ترسیده وگرنه الان برخی از سهام نبایستی در این قیمتها در 5 منفی معامله بشوند! کافی یک برگشت جزیی روی دهد آنچنان هجومی برای خرید بیاد که

همه انگشت به دهن بمونند! حتی اگر بازار بخواهد به اصلاح هم ادامه بدهد قرار نیست یک کله تا 50 درصد افت کند ! کسانی که نقد هستند امروز پس از

اصلاح حدود 15 درصدی فرصت مناسبی برای خرید است .

نظر

• seraj
                          ستاره دار(2)
                          • Feb 2012
                          • 2064

بادرود
                          تواین اوضاع این خریخت چی میگه ؟!
                          نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4717

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
                            بادرود
                            تواین اوضاع این خریخت چی میگه ؟!
                            در حال حاضر پول پرقدرتی به سمت این سهم جریان داره! در چند روز گذشته تقریبا معادل دو سوم کل شناور سهم معامله شده! حقوقی سهامدار عمده هم در روزهای قبل بخش زیادی از سهامش را فروخته و بخواهد بیشتر بفروشد ممکنه کرسی های هیات مدیره را از دست بده ! بنابراین هفته آتی سهام زیادی برای عرضه وجود ندارد! صرف نظر از بنیاد و تکنیکال فعلا پول عامل رشد است

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35705

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              ممنون از کاربرانی که به من لطف داشتند. به احترام کاربرانی که حامی من و تمام کسایی که تازه واردن هستن. به احترام اونها و به احترام اونایی که توی پی وی بهم پیام دادند و گفتند مثل خواهرشون هستم. و به احترام اونهایی گفتند مثل دخترشون هستم به احترام اون هایی که برای من و دخترشون آرزوی موفقیت کردند و به احترام اونهایی که گفتند دوست دارند دخترم و تمام زنان و دختران سرزمینم مثل تو جسور باشند و به احترام اونهایی که ازم خواستند قوی باشم و کم نیارم و به احترام اون هایی که آرزو کردند روزی به عنوان مشاور بورس به کسانی که تازه واردن و حتی قدیمی اند مشاوره بدم، و .... برمیگردم و پرقدرت ادامه میدم.
                              اینجا هم میمونم و با گروهمون پشت سر رهبرمون پر قدرت ادامه میدیم...
                              دیگه هم به حاشیه ها توجه نمی کنم و به خودم حق میدم چون من از خیلی از کابران این سایت کم سن و سال تر هستم . چه سن بورسیم و چه سن واقعیم. خیلی فرصتم زیاده واسه موفق شدن...
                              زنده باد گروه سرمایه گذاری آباد

زنده باد رهبر با تدبیر و قدرتمندمان
                              از قوانین سایت شماره 19 :

19) از آنجاییکه تمامی اعضای سایت متشکل از یک گروه واحد است بنام سایت بورسی، لذا نامگذاری، تشکیل و سازماندهی هر نوع گروه با هر هدف و انگیزه ای که باشد چه بصورت آشکار وچه پنهان در سایت بورسی ممنوع است.

قبلا هم نوشتم، یه عده اینجا دنبال مرید و مراد بازی هستن انگار !

جاش اینجا نیست اشتباه اومدید !

اینجا نه گروه خاصی داریم ! نه رهبر !!! همه یک گروهیم بنام بورسی !

از مدیریت تقاضا دارم با تخلفاتی که داره صورت میگیره برخورد کنه !

اونایی هم که یه کاربر تازه وارد رو انداختن جلو ! خودشون بیان حرف بزنن بهتره !

یا حداقل ایشون از طرفشون حرف نزنه !

گروه سرمایه گذاری آباد !!! خلاف قوانین هست !!!

رهبر قدرتمندمان !!! خلاف قوانین هست !!!

آدم یاد بیانیه های فرقه ها میفته !!!

نظر

• ebiman
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 2071

همین که صف فروش خیلی از سهم ها تا حالا جمع شده نشانه خیلی خوبیه برای برگشت بازار!
                                سلام

نظر

در حال کار...
                                X