کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آنلاینها عملا قطع هستند سفارش می دهیم نیم ساعت بعد پیام میاد که خطا بوده ! وتقعا با روح و روان سهامداران دارند بازی می کنند . این مدیران بی عرضه و بی لیاقت سازمان !
90 درصد نقد.
کارگزاریمو عوض میکنم .
مفید آشغالترین کارگزاری
با سلام ، توصیه می کنم یه سر به شرکت کارگزاری تدبیرگران فردا بزنید . نرم افزارشون پرانا هست . البته اگر از نمایندگی های شهرستانشون ثبت نام کنید خیلی بهتره . چون تهرانشون هم داره کم کم شلوغ میشه .
خب با این همه سهامداران سهام عدالت که همشون می خواهند اکثرا کد بورسی بگیرند ، انتظار نداشته باشید که حتی کارگزاری های جدید هم شلوغ نشوند .
من هم بالای ده ساله مفید دارم ولی تغییر ناظر زدم و جدیدا رفتم کارگزاری تدبیرگران فردا که خیلی خیلی بهتره
البته مشکل بیشتر هسته هست تا نرم افزارهای کارگزاری ها
ولی از حق نگذریم ، مفید و آگاه مزخرفترین کارگزاری در بورس ایران هستند .
دوستان به نظرتون فردا هم همچین وضعیتی داریم؟
چنین عرضه هایی داریم فردا هم؟
اگه داریم میخوام یه سری جابجایی هایی انجام بدم.
و خب امروز توی مثبت یه سری سهامم رو بفروشم
و فردا توی منفی شکار کنم.
نظرتون چیه در مورد بازار فردا؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
با توجه به اینکه چهارشنبه این هفته تعطیل هست ، بنده پیشبینی می کنم از فردا یعنی یکشنبه و بخصوص از پس فردا یعنی دوشنبه فشار فروش در بازار زیاد بشه و اکثر صفهای خرید عرضه بشوند .
لذا توصیه میکنم دوستانی که در صفهای خرید هستند و سهمی را به جز نوسانگیری می خواهند بخرند، فعلا و امروز از خرید منصرف بشوند، چون به احتمال خیلی زیاد فردا و بخصوص پس فردا سهم مورد نظرشان را بتوانند راحتتر و حتی ارزانتر خریداری نمایند .
معمولا همیشه وقتی یه روز و اون هم آخرین روز کاری هفته تعطیله ، فشار فروش در دو الی سه روز قبلش زیاد خواهد بود
البته روند کلی بازار مثبت خواهد بود و شاخص اهداف بالایی را خواهد دید .
دیروز عرض کردم یکشنبه و دوشنبه در بازار فشار عرضه داریم که البته خرابی آنلاینها و هسته هم بی تاثیر بر تعطیلی چهارشنبه نشد .
به نظرم كه خيلي عالي ميشه امروز تو مثبت بفروشيد و فردا تو منفي بگذاريد سرجاش البته به تعداد بيشتر
خيلي عاليه
حتما اين كار رو بكنيد
با سلام ، توصیه می کنم یه سر به شرکت کارگزاری تدبیرگران فردا بزنید . نرم افزارشون پرانا هست . البته اگر از نمایندگی های شهرستانشون ثبت نام کنید خیلی بهتره . چون تهرانشون هم داره کم کم شلوغ میشه .
خب با این همه سهامداران سهام عدالت که همشون می خواهند اکثرا کد بورسی بگیرند ، انتظار نداشته باشید که حتی کارگزاری های جدید هم شلوغ نشوند .
من هم بالای ده ساله مفید دارم ولی تغییر ناظر زدم و جدیدا رفتم کارگزاری تدبیرگران فردا که خیلی خیلی بهتره
البته مشکل بیشتر هسته هست تا نرم افزارهای کارگزاری ها
ولی از حق نگذریم ، مفید و آگاه مزخرفترین کارگزاری در بورس ایران هستند .
مدتها بود با این کارگزاری کار نمیکردم. ولی این بهتره گرافیکش سبکه ولی خوب هست. یادمه سالهای قبل که عرضه اولیه رو باید در لحظه سفارش می گذاشتی با آنلاین صادرات همیشه میتونستم بخرم. فعلا با این کار کنیم ببینیم اوضاع چی میشه
90 درصد نقد.
کارگزاریمو عوض میکنم .
مفید آشغالترین کارگزاری
پیشنهاد میکنم از پایین لیست چند تا رو پیدا کنید و به این کارگزاری های خلوت مراجعه کنید .. چند کارگزاری اول لیست بدلیل شلوغی نه جواب درستی میدن نه خدمات خوبی ارائه میکنند..
هر چه قدر مشتریشون کمتر باشه بیشتر عزت به مشتری میذارن و خدمات میدهند..
اشتباه اکثر مشتری ها اینه که چسبیدن به 10 کارگزاری اول لیست.. در صورتیکه در شلوغی های بازار ضعیفترین خدمات را میدن..
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
پیشنهاد میکنم از پایین لیست چند تا رو پیدا کنید و به این کارگزاری های خلوت مراجعه کنید .. چند کارگزاری اول لیست بدلیل شلوغی نه جواب درستی میدن نه خدمات خوبی ارائه میکنند..
هر چه قدر مشتریشون کمتر باشه بیشتر عزت به مشتری میذارن و خدمات میدهند..
اشتباه اکثر مشتری ها اینه که چسبیدن به 10 کارگزاری اول لیست.. در صورتیکه در شلوغی های بازار ضعیفترین خدمات را میدن..
با سلام دوستان من با یک کارگزاری کار میکنم چندین ساله خدایی خوبه ... اعتبار نگرفتم ازش ولی تو این مدت که میبینم شما دوستان اینقدر مشکل دارید من 1 بار بیشتراونم واسه 20 دقیقه بیشتر مشکل نداشتم فقط قول بدید شلوغش نکنید:.thumbsupsmileyanim/:.grlim:./
فکنم ردیف 74 دانا باشه....
با سلام دوستان من با یک کارگزاری کار میکنم چندین ساله خدایی خوبه ... اعتبار نگرفتم ازش ولی تو این مدت که میبینم شما دوستان اینقدر مشکل دارید من 1 بار بیشتراونم واسه 20 دقیقه بیشتر مشکل نداشتم فقط قول بدید شلوغش نکنید:.thumbsupsmileyanim/:.grlim:./
فکنم ردیف 74 دانا باشه....
تعریفشو شنیدم ... اعتبار هم میده 15 درصد گردش ماهانه
نظر