جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
معاملات پترول امروز هم باطل شد. بدون هیچ گونه توضیحی ! البته فقط یک توضیح : ناظر بازارم و دلم می خواد به شما چه؟؟
در حالی که معاملات خودرو به سادگی تایید شد.
خیلی از نمادها 60 درصد ریختند و سهامداران خرد به خاک سیاه نشستند و فریاد رسی نداشتند . اما به محضی که خواستند کمی رشد کنند دوباره گیر دادن های ناظر شروع شد و به بهانه رشد 20 درصدی متوقف شدند.
مخاطبم تیم حاکم بر جریان معاملات در سازمان بورس است که سر دسته شان یک جوانک خام تازه به دوران رسیده است.
یا ما خدا را نشناختیم یا آنها خدا را نشناختند.
یا شاید خدایی که ما می پرستیم با خدای آن ها فرق دارد!!
ما قرآن را خواندیم و سرنوشت فرعون ها و نمرودها و شیاطین و ظالمین و ... را دیدیم.
همه این ها یک وجه مشترک داشتند و آن هم خوی استکباری و خودبرتر بینی و احساس بی نیازی بود.
خدای ما همه را به سختی مجازات کرد و در کتابش مایه عبرت قرار داد.
حالا یک نفر پشت سیستم بنشیند و با مال و سرمایه و اعصاب مردم بازی کند و کسی هم نتواند با او برخورد کند.
بگذار بکند.
عاقبتش دیدنی است.
نظر
-
http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post824375
http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post832674
با توجه به دو لینک فوق در ادامه باید عرض کنم که لبه پایان شکاف فقط دو روز توانست مقاومت کند و نهایتا با قدرت شکسته شد.
فردا اگر شاخص بتواند مثبت بسته شود با فتح نزدیک ترین قله می توان روند نزولی را فعلا تمام شده دانست.
سپس نوبت به قله بعدی می رسد که به نظرم اهمیت مهم تری دارد.
اما در تایم فریم ماهانه نکته مهم آن است که همچنان شاخص در مرحله پس از عبور از افق رویداد قرار دارد و اگر تا آخر شهریور ماه به رشد خود ادامه دهد یا لااقل رنج بماند پولبک به سقف شکسته شده را تکمیل کرده است.
نظر
-
سلام دوستان
نمی دونم مطرح کردن این سوال اینجا درسته یا نه
ولی حدس زدم کاربران زیادی به این تاپیک سر میزنن سوالم و اینجا مطرح کردم.
معاملات بلوکی یک سهم رو چطوری می تونیم ببینیم؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postسلام دوستان
نمی دونم مطرح کردن این سوال اینجا درسته یا نه
ولی حدس زدم کاربران زیادی به این تاپیک سر میزنن سوالم و اینجا مطرح کردم.
معاملات بلوکی یک سهم رو چطوری می تونیم ببینیم؟
وقتی اسم نمادی را در سایت تی اس ای سرچ میکنید جلوی اسم نماد 3 عبارت خرده فروشی - جبرانی - عمده می آید.
با کلیک بر عبارت خرده فروشی معاملات بلوکی آن نماد را میتوانید بینید.وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postسلام
وقتی اسم نمادی را در سایت تی اس ای سرچ میکنید جلوی اسم نماد 3 عبارت خرده فروشی - جبرانی - عمده می آید.
با کلیک بر عبارت خرده فروشی معاملات بلوکی آن نماد را میتوانید بینید.
جناب احسان؟ اگه قیمت معاملات بلوکی یک سهم از قیمت روی تابلو کمتر باشه این کلاهبرداری محسوب میشه؟
یا کلا اگه کلاهبرداری هم نباشه نشانه ی بدی برای سهم هست؟؟؟
یعنی سهم رو انداختن به حقیقی؟؟؟اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postمرسی از پاسختون
جناب احسان؟ اگه قیمت معاملات بلوکی یک سهم از قیمت روی تابلو کمتر باشه این کلاهبرداری محسوب میشه؟
یا کلا اگه کلاهبرداری هم نباشه نشانه ی بدی برای سهم هست؟؟؟
یعنی سهم رو انداختن به حقیقی؟؟؟وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postمعاملات بلوکی اصولا در قیمتی مشخص شده از قبل بین خریدار و فروشنده انجام میگیرد و برای معاملات با حجم بالاتر و از بابت اینکه تداخلی در روند سهم ایجاد نکنه در تابلوی دیگری به اسم خرده فروشی یا بلوکی انجام میشه. نه لزوما کلاهبرداری محسوب نمیشه و باید تحت نظارت و تایید ناظر بازار انجام بگیرد.
و همین موضوع می تونه باعث بشه که سهم مستعد رشد بشه.
حالا اگه برعکس این باشه یه اثر منفی در رشد سهم محسوب نمیشه؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postخب جناب احسان من یه جایی خوندم که معمولا قیمت معاملات بلوکی بالاتر از قیمت تابلو هست
و همین موضوع می تونه باعث بشه که سهم مستعد رشد بشه.
حالا اگه برعکس این باشه یه اثر منفی در رشد سهم محسوب نمیشه؟؟؟
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
دیده بان بورس 26 شهریور 99درحالی که انتظارات امروز بازار همچنان تداوم روند صعودی آرام است که باید در انتظار نشست که آیا امروز نمادهای پالایشی بازگشایی میشوند.
پیش بینی بورس امروز | انتظار مثبت
رشد 3.6 درصدی شاخص کل در معاملات روز سه شنبه و همچنین صعود 100 هزار واحدی دماسنج بازار در هفته اخیر، سهامداران را به بازگشت بازار به روند صعودی دلگرم کرده است. این دلگرمی با همگرایی شاخصکل و شاخص هموزن دوچندان شده و حالا سهامداران دوباره به سودهای رویایی می اندیشند. بازگشایی نمادهای مهمی همانند «خودرو» ، «خساپا»، «شاوان»، «وبملت» و ... در هفته اخیر نشان از آن داشت که بازار حرکت منطقی در پیش گرفته است و کمتر پیش آمده که سرمایه گذاران دچار رفتار هیجانی شده و صف نشینی را بر سهامداری ترجیح دهند.
در نتیجه امروز نیز می توان انتظار داشت بازار روند صعودی خود را ادامه دهد. در غیاب نمادهای پالایشی، امروز گروه خودرو و فلزات اساسی لیدر بازار خواهند بود. حجم بالای عرضهها در صندوق های درآمد ثابت نیز نشان میدهد با کاهش ریسک سیستماتیک بازار، سهامداران دوباره ترجیح می دهند به جای دریافت سود مشخص، به سمت سهامداری گرایش پیدا کنند.
اما همچنان نمادهای 4 پالایشگاه مطرح بورسی، متوقف است و این کار را برای خریداران صندوق پالایشی یکم سخت کرده است. در واقع سهامداران نمیدانند در زمان بازگشایی، قیمت این چهار نماد صعودی است یا نزولی و با توجه به این موضوع، تحلیل سودآوری صندوق «پالایش» سخت تر شده است. طبق آن چه که از قبل اعلام شده است، امروز آخرین مهلت خرید صندوق پالایشی یکم است. اگر بازگشایی نمادهای مذکور امروز انجام شود، سهامداران راحت تر می توانند تصمیم بگیرند.
در غیر اینصورت و اگر زمان پذیره نویسی بار دیگر تمدید نشود، سهامداران ریسک گریز شاید از خرید این صندوق منصرف شوند. در نهایت بازگشایی «شستا» هم خواسته اغلب سهامداران است و هم می تواند پایانی باشد بر تکانه های تاثیرگذار بر روند شاخص کل.
وضعیت متغییرهای اقتصادی در طی هفته جاری نوسان سنگینی نداشته و عمدتا رشد ملایمی داشته اند. در بازار ارز، همچنان تقاضا بالاست و در بازار آزاد نرخ هر اسکناس دلار بین کانال 26 تا 27 هزار تومان در حال رفت و برگشت است. در بازارهای جهانی، نفت برنت رشد یک درصدی را تجربه کرده و بار دیگر به کانال 41 دلار وارد شده است که بیشترین میزان در هفت روز اخیر است. این موضوع می تواند به خاطر توفان سالی در خلیج مکزیک باشد که به کاهش تولید نفت منجر شده است.
هر اونس طلا نیز در میانه های کانال 1900 دلار نوسان می کند و در این لحظات بدون تغییر خاصی در محدوده 1966 دلار دادوستد می شود. مس با رشد اندک 0.3 درصدی در محدوده 6780 دلار و روی نیز با همین میزان رشد در ابتدای کانال 2500 دلار نوسان می کند.
نظر
-
سلام خدمت دوستان و اساتید
من همیشه خواننده پیام ها بودم و همیشه استفاده کردم.
ی سوال از خدمتتون داشتم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
من خگستر و تاپیکو دارم نظرتون در مورد فروش یا نگهداری این دو تا سهم می فرمائید.
ممنون
نظر
-
بازار منتظر بازگشایی پالایشی ها و شستا هست و تا اخر وقت صف خرید لیدرها حفظ میشه
نظر
-
اصلا حس خوبی نسبت به چهارشنبه هایی که بازار این طور طوفانی باز می شه ندارم.
فقط امیدوارم که بازار ریزشی نشه.
به خصوص در یک ساعت آخر بازار.
چون خیلی ها به محض این که احساس خطر کنن با توجه به تصمیمات نسنجیده ای که در ایام تعطیلات راجع به بازار گرفته می شه از بازار خارج می شن!!
نظر
-
در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Postاگه خقوقی خودرو اجازه بده. من نمیدونم نمیتونن کنترلش کنن یا نمیخوان؟
تحلیلگران بزرگ بازار خودرو و خگستر رو گران میدانند و با گزارش ضعیفی که داده تو این قیمت ها فرصت فروش میدونند و دلیل فرئش هم همین است . حالا جو خودرو داره حمایت میشه دلیل دیگه ای داره
ولی چون لیدر بازار خودرو هست باید تا بازگشایی پالایشی ها مثبت نگه دارند تا اونها هم متعادل بشوند بعد هفته بعد مهم
باید دید ایا 5 یا 10 درصد برخی سهام ارزش خرید دارن مثل فملی و وبملت یا چند سهم دیگه
اونهایی که داریکم 26 هزار میخرن فردا به روحانی فحش ندهند
نظر
نظر