جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • azad.
    عضو فعال
    • Jun 2019
    • 962

پاسخ : جــــو بــــازار

جناب آرمان بس کنید دیگه..چندبار تذکر ریزش رو دادین کافیه..دیگه صدبار تکرار کردن نداره که..واقعاا دنبال چی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگر به قول خودتون میخوایین ملت رو آگاه کنید که با یک بار گفتن کافیه..دیگه صدباررررر تکرار کردن و منم منم کردن نداره که...شما دارین به اهالی این سایت توهین میکنید و این اصلا درست نیست..
    آخرین ویرایش توسط azad.؛ 2020/10/26, 16:15.

نظر

• TARGET
      عضو فعال
      • Nov 2014
      • 2282

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است
      کجا بزرگ شده ای؟...به تو ادب یاد نداده اند؟....
      کدام باندی داریم ما!....تو ذاتت خراب هست...نیازی به خراب شدن نداری...
      امشب تکلیف تو را مدیریت مشخص خواهد کرد...
      وجود امثال تو برای تالار سم هست....
      نیت اینکه جو تالار را خراب کنی و همه را فراری دهی...به گور خواهی برد
      متاسفانه یه عده از اونور اومدند میخواهند بورسی را هم به سرنوشت تالار دچار کنند!

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

با 2 خط قانون میشه به شاخص میلیاردی رسید در کوتاه ترین زمان ممکن !

برای ماه اول ، 5 درصد سود بانکی رو کاهش میدی ، 20 درصد خرید اعتباری افزایش میدی

ماه بعد باز 5 درصد کاهش سود بانکی ، 25 دصد افزایش خرید اعتباری

همینجور کاهش/ افزایش تا شاخص میلیاردی

نه پول می خواد نه بگیر و ببند و چیزی ، 2 خط نوشته ی امضاء

بورس هم که همه عزیزان میدونن هیچ ربطی به تورم ندارم ، همونقدر پول که وارد میشه همون قدر هم خارج میشه (بقول وارن بافت محل انتقال ثروت از ی سریا به ی سریا هست) ، اون کم و زیاد کردن درصد ها هم برا جذاب کردن بازار هست ، ی چیزی تو مایه های 100 آفرین و 1300 آفرین که جذابیت ایجاد می کرد (همه کارت های آفرین دونه ای 50 ریال بود چه 100 افرین چه 1300 افرین)
        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• arman36
          ستاره دار(3)
          • Jan 2014
          • 962

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
          متاسفانه یه عده از اونور اومدند میخواهند بورسی را هم به سرنوشت تالار دچار کنند!
          نه الان من ساکت می مونم با صدتا ایدی بیایید ملتو نابود کنید اینقدر بدبختشون کردید بسته دیگه نمیزارم ...دوستان روند نزولیه گول نخورید وضع خیلی خرابتر از اونیه که فکرشو میکنید گول مثبت ها رو نخورید...

نظر

• azad.
            عضو فعال
            • Jun 2019
            • 962

جناب آرمان مگه کسی اینجا سیگنال خرید داده؟؟؟؟؟؟؟؟ یا اصرار کرده که آهای ملت بیایین فلان سهم رو بخرید؟؟؟؟؟یا گفته اصلاح تمام شده رفتیم واسه حرکت شارپ؟؟؟؟؟؟؟اینجا هر کسی نظرش رو گفته و خرید و فروش های خودش رو عنوان کرده...حالا یکی دوست داره سهم بخره یکی دوست داره بفروشه..
            خواهشا جو این سایت رو خراب نکنید..

نظر

• arman36
              ستاره دار(3)
              • Jan 2014
              • 962

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
              جناب آرمان مگه کسی اینجا سیگنال خرید داده؟؟؟؟؟؟؟؟ یا اصرار کرده که آهای ملت بیایین فلان سهم رو بخرید؟؟؟؟؟یا گفته اصلاح تمام شده رفتیم واسه حرکت شارپ؟؟؟؟؟؟؟اینجا هر کسی نظرش رو گفته و خرید و فروش های خودش رو عنوان کرده...حالا یکی دوست داره سهم بخره یکی دوست داره بفروشه..خواهشا جو این سایت رو خراب نکنید..
              جناب ازاد این فرومها فقط واس نابودی ملته ۹۰درصد ساخته شده واس بوق زدن ... شما برو خوب مطالبشونو بخون با چهار تا نقاشی ملتو تحریک میکنن بندازن تو چاه...جالبه ۵۰ ۵۰ حرف میزنن که فردا ملت بدبخت شدن بگن ما گناهی نداریم شما خودت کردی که لعنت برخودت باد اینو تجربه ۲۰ساله من میگه ...من اینا رو مثل کف دستم میشناسم چه مافیایی هستن ...همشونم بهم وصل هستن... تو دوماه گذسته برو ببین کسی نقد بود برد یا کسی هر روز سیگنال داد و خرید و فروش کرد؟

نظر

• forbes
                عضو عادی
                • Aug 2013
                • 59

بازارها رو بدقت بررسی کنید
                ببینید برای چی میخرن و برای چی میفروشن
                چه قدرتی در این قیمتها در حال خریده
                چه عوامل و انتظاراتی باعث شدن این سطح خرید پیش بیاد و آیا این عوامل و انتظارات هنوز هم پابرجاست که قدرت خریدار رو حفظ کنه یا در حال رنگ باختن هستن!
                یه اشتباهی که ما مرتکبش میشیم اینه که معاملات رو بر اساس اخبار میکنیم
                دلار میرفت بالای 30
                اخبار از کمبود دلار و سکه به بازارها مخابره میکرد(اینجا نمیدونم کی بود می اومد میگفت سکه تو بازار نایاب شده!)
                همه دربدر دنبال سکه و دلار بودن
                همه چیز لحظه ای گرون میشد
                بورسی ها هم با این تحلیلها سهم دلاری رو جذاب میدیدن
                بعضی ها شپدیس 12 تومانی و کاوه 2200 تومانی رو یه ماه پیش جذاب میدیدن!
                ولی قیمتها افت کرد!
                از کاوه و شپدیس بگیر تا سکه و دلار
                چرا افت کرد؟!!

من خودم اوایل مهر یه چندتا مقاله از تحریمها و نقدینگی تو دنیای اقتصاد خوندم نقد شدم
                یکی در مورد نقدینگی بود که بررسیش کرده بود نشون میده بازارها نسبت به نقدینگی گران هستن

در مورد تحریمها یه چیز جالبی خوندم
                خلاصه ش رو براتون توضیح میدم
                این روزها نمیدونم خبرای افزایش فروش نفت ایران به گوشتون میخوره یا نه
                خاموش دارن میفروشن و قرار هم نیست خبرساز بشه!
                سال 97 که تحریمها شروع شد سهم های دلاری از ترس افت فروش صادراتی افت کردن
                الان به لحاظ تناز فروش صادراتی تقریبا به قبل دوران تحریم رسیدیم!
                یعنی راه های دور زدن تحریمها رو عملیاتی کردن
                الان نسبت به گذشته حتی هزینه های تحریمی حمل و نقل و نقل و انتقالات پولی صادر کننده ها نسبت به سال 97 کمتر هم شده
                ببینید تحریمها اگه یک جانبه باشه بمرور به شکست مواجه میشه
                یعنی یه کشور به تنهایی نمیتونه تحریمها رو جلو ببره
                تحریم های کره شمالی و ایران رو ببینید
                در تحریم کره شمالی هم در نقل و انتقالات پولی و هم نقل انتقالات کالایی همه کشورها همکاری میکنن
                در این تراز از تحریمها باز راه های دور زدن وجود دارد که جذاب کردن قیمتهای فروش به بازارهای سیاه صادراتی هست
                مدلهای تحریمی ایران یکجانبه از طرف آمریکا بوده و آمریکا فقط از طریق نقل و انتقالات پولی میتونه رصد کنه
                در این مدل تحریم چون مثل کره شمالی بین الملی نیست در نقل و انتقالات کالایی کشورها با ایران همکاری میکنن و این شرایط برای پیشبرد اهداف تحریمی آمریکا سخت شده
                برای همین آمریکا سخت تلاش میکنه که جامعه بین الملی رو با خود همراه کنه وگرنه ممکنه با گذشت زمان ایران راه های دور زدن برای فروش نفت رو هم مثل کالاهای غیر نفتی عملیاتی کنه
                راه های دور زدن فروش نفت ایران نسبت به دیگر کالاهای صادراتی بخش خصوصی کمی زمانبر شده و بمرور داره عملیاتی میشه
                مورد بعدی زمانبر شدن دور زدن تحریم فروش نفت ایران بخاطر استراتژی این دولت هست که هم دوران آخر خودش رو سپری میکنه و زیاد انگیزه برای این کار نداره و هم به انتخابات امریکا گره زده
                با این وجود مدل عملیاتی دور زدن رو کمی جلو برده
                زنگنه چند ماه پیش تو مجلس اشاره به این مورد دور زدن فروش نفت کرد و نمایندگان از راه های دور زدن پرسیدن که بخاطر لو نرفتن عملیات جوابی نداد
                در عملیات حمل و نقل کشتی ها مدل جابجایی محموله ها رو عملیاتی میکنن و برای نقل و انتقالات پولی هم میخوان مثل کالاهای صادراتی غیر نفتی از مدل تئاتر استفاده کنن
                من فکر میکنم بمرور ایران در دوران تحریم به فروش روزانه 1 میلیون بکشه برسه

حالا چرا اینو گفتم بخاطر شرایط حال حاضره
                آینده رو از الان تحلیل کنید
                با اخبار امروز معامله نکنید
                اخبار امروز میگه قحطی هست دلارو سکه تو بازار نایابه همه چیز نایابتر میشه و ضربه نهایی با انتخاب ترامپ زده میشه
                ولی شما بجای پیگیری اخبار و اوضاع امروز, بدقت شرایط و اوضاع آینده رو بررسی کنید

نظر

• arman36
                  ستاره دار(3)
                  • Jan 2014
                  • 962

برای بار هزارم میگم دوستان تازه وارد حرف هیچ احدی گوش ندید حتی من فقط تابلوی معاملات و روند بهترین دوستتتونه... هروقت تمام صفهای فروش به مدت یک ماه ازش خبری نبود تازه میشه اعتماد کرد به بازار.... نه دوتا سهم مثل خودرو جمع کردن بگید بازار برگشت....گول نخورید از ۸۰۰ ده بار خودرو جمع شد و مثبت شد اخرش چی شد؟ایا رفت بالا؟ یخورده عاقل باشید

نظر

• azad.
                    عضو فعال
                    • Jun 2019
                    • 962

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                    جناب ازاد این فرومها فقط واس نابودی ملته ۹۰درصد ساخته شده واس بوق زدن ... شما برو خوب مطالبشونو بخون با چهار تا نقاشی ملتو تحریک میکنن بندازن تو چاه...جالبه ۵۰ ۵۰ حرف میزنن که فردا ملت بدبخت شدن بگن ما گناهی نداریم شما خودت کردی که لعنت برخودت باد اینو تجربه ۲۰ساله من میگه ...من اینا رو مثل کف دستم میشناسم چه مافیایی هستن ...همشونم بهم وصل هستن... تو دوماه گذسته برو ببین کسی نقد بود برد یا کسی هر روز سیگنال داد و خرید و فروش کرد؟
                    شاید شما اینجا رو با اون کانال های تلگرامی که تارگت های فضایی میدادن اشتباه گرفتین جناب.. وگرنه ما اینجا نه از بوق زدن سهام و تحریک ملت به خرید چیزی دیده ایم و نه از باند و مافیا نشانه ای ...

نظر

• sooroosh1315
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Oct 2019
                      • 5358

جناب آرمان شما که شخص قوی هستین و متوجه بازار و مافیا و.... تاپیک شخصی با نام خود ایجاد کنید و مطالبتان را بنویسید ، و با گذر زمان و بالا اوردن پیش بینی صحیحتان افراد زیادی خواننده مالبتان می شوند

جناب تمام یکی از اشخاصی بودن که در ابتدای حرکت پالایشی محکم پای حرفشان ایستادن (اگر یادتان باشه همون اوایل حقوقی شبندر سنگین می فروخت و خبر نفت 1 دلاری هم اومد )

اگر سود پالایشی ها نبود الان من در ضرر شدید بودم

شما هم یک تاپیک شخصی ایجاد کنید و آگاه سازی کنید از ریزش بازار مطمن باشید افرادی که نجات میدهید قطعا از طرفدارانتان خواهند شد

بسم الله شروع کنید.
                      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5633

نه الان من ساکت می مونم با صدتا ایدی بیایید ملتو نابود کنید اینقدر بدبختشون کردید بسته دیگه نمیزارم ...دوستان روند نزولیه گول نخورید وضع خیلی خرابتر از اونیه که فکرشو میکنید گول مثبت ها رو نخورید...
                        مگه جنابعالی با سیگنال دیگران خرید و فروش می کردی؟ ،اگه جوابت منفیه، چرا فکر می کنی بقیه ممکنه با سیگنال دیگران خرید و فروش کنند؟!!!
                        الان هم متاسفانه روند بازاری جوری شده ،که اگه همه جمع بشن و بگن بازار از فردا جمع میشه و روند مثبت شروع میشه ،خیلی ها باور نخواهند کرد،تکرار مکررات شما فقط باعث کدورت بیشتر خواهد شد.یه کاربری بود به اسم MORTEZA66 ، وقتی شاخص بالای دو میلیون بود، برای اولین بار ایشون اومد وگفت شاخص تا 1500 میاد پایین بعد 1300 و نهایتا شاخص تا 1100 نزولی خواهد بود،یک کم که بحث ها کش دار شد گفت صبر می کنیم تا ببینیم زمان چه خواهد کرد.دیگه هم چیزی نگفت.خیلی از چیزهایی که گفت هم اتفاق افتاد اما هیچ وقت نیومد بگه دیدی گفتم دیدی گفتم !!! ،شما هم یه تارگت برای شاخص بده و بگو صبر کنید.ما حتما اعدادی رو که شما به عنوان تارگت شاخص یا سهم بدید به خاطر می سپاریم.
                        این همه اصرار شما در بازار منفی فقط راه رفتن روی اعصاب سهام دارانیه که خودشون حسابی تحت فشارند!!!

نظر

• arman36
                          ستاره دار(3)
                          • Jan 2014
                          • 962

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                          جناب آرمان شما که شخص قوی هستین و متوجه بازار و مافیا و.... تاپیک شخصی با نام خود ایجاد کنید و مطالبتان را بنویسید ، و با گذر زمان و بالا اوردن پیش بینی صحیحتان افراد زیادی خواننده مالبتان می شوند

جناب تمام یکی از اشخاصی بودن که در ابتدای حرکت پالایشی محکم پای حرفشان ایستادن (اگر یادتان باشه همون اوایل حقوقی شبندر سنگین می فروخت و خبر نفت 1 دلاری هم اومد )

اگر سود پالایشی ها نبود الان من در ضرر شدید بودم

شما هم یک تاپیک شخصی ایجاد کنید و آگاه سازی کنید از ریزش بازار مطمن باشید افرادی که نجات میدهید قطعا از طرفدارانتان خواهند شد

بسم الله شروع کنید.
                          شما تاپیکو ایجاد کن بنده باهم فعالیت کنیم یاعلی شروع کن

نظر

• arman36
                            ستاره دار(3)
                            • Jan 2014
                            • 962

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                            مگه جنابعالی با سیگنال دیگران خرید و فروش می کردی؟ ،اگه جوابت منفیه، چرا فکر می کنی بقیه ممکنه با سیگنال دیگران خرید و فروش کنند؟!!!
                            الان هم متاسفانه روند بازاری جوری شده ،که اگه همه جمع بشن و بگن بازار از فردا جمع میشه و روند مثبت شروع میشه ،خیلی ها باور نخواهند کرد،تکرار مکررات شما فقط باعث کدورت بیشتر خواهد شد.یه کاربری بود به اسم MORTEZA66 ، وقتی شاخص بالای دو میلیون بود، برای اولین بار ایشون اومد وگفت شاخص تا 1500 میاد پایین بعد 1300 و نهایتا شاخص تا 1100 نزولی خواهد بود،یک کم که بحث ها کش دار شد گفت صبر می کنیم تا ببینیم زمان چه خواهد کرد.دیگه هم چیزی نگفت.خیلی از چیزهایی که گفت هم اتفاق افتاد اما هیچ وقت نیومد بگه دیدی گفتم دیدی گفتم !!! ،شما هم یه تارگت برای شاخص بده و بگو صبر کنید.ما حتما اعدادی رو که شما به عنوان تارگت شاخص یا سهم بدید به خاطر می سپاریم.
                            این همه اصرار شما در بازار منفی فقط راه رفتن روی اعصاب سهام دارانیه که خودشون حسابی تحت فشارند!!!
                            اولا همون ایدی مرتضی گفت شاخص تا ۵۰۰هزار میاد نه ۱۱۰۰ و منم اعتقاد دارم .... دوما اگه میبینید بنده کش میدهم واس اینکه مافیا کل کل میکنن و میخوان خرابم کنن ...

نظر

• بهزاد بهزادی
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 494

آرمان خان،

کلا تو مسیر اشتباهی هستید و بیخود دارید به همه می پرید!

همین که میرید زیر پست توهین آمیز آی دی حسنی که برای همه معلوم الحال هست تشکر می زنید یعنی تو باغ تشریف ندارید... بنده جواب آی دی حسنی رو نمیدم چون اصلا ارزش جواب دادن نداره...

ولی کلا در نظر داشته باشید که بازار با تحلیل کسی بالا و پایین نمیره اصلا... هر کسی هم آزاد هست تحلیلش رو ارایه بده تو هر زمینه ای حالا چه ذهنیت صعود داشته باشه چه ذهنیت نزول... انتقاد همیشه خوبه و میشه کرد ولی اینکه تخریب و توهین کنید خیر...

اصلا هم تصور نکنید تونستید روند بازار رو درست تشخیص بدهید... بازار امسال هم اون صعودش زیر سر دولت بود و هم نزول پشتش... حالا کسی دست دولت رو خونده خب تونسته موفق عمل کنه... ولی مفهوم این نیست که طرف تحلیلگر قابلی هست...

ضمنا خیلی بعید هست شاخص به اون سطوحی که شما اشاره دارید برسه مگراینکه شاهد نزول شدید دلار باشیم... مثلا دلار بشه 10 تومان شاخص 500 تایی معنی داره ولی با دلار 28 شاخص همین الان هم حباب مثبتی نداره که بخاد خالی بشه... موضوع خیلی ساده و دو دو تا چهارتاست... در نهایت همه تحلیل ها رو می خونند و خودشون تصمیم میگرند... شما هم نمیخاد کاسه داغ تر از آش بشید...

روزتون خوش
                              آخرین ویرایش توسط بهزاد بهزادی؛ 2020/10/26, 16:56.

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

شما تاپیکو ایجاد کن بنده باهم فعالیت کنیم یاعلی شروع کن
                                آدرس:
                                http://forums.boursy.com/forumdisplay.php?f=1

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                ایجاد جستار جدید
                                ---------------------

نظر

در حال کار...
                                X