جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arman36
    ستاره دار(3)
    • Jan 2014
    • 962

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
    آرمان خان،

کلا تو مسیر اشتباهی هستید و بیخود دارید به همه می پرید!

همین که میرید زیر پست توهین آمیز آی دی حسنی که برای همه معلوم الحال هست تشکر می زنید یعنی تو باغ تشریف ندارید... بنده جواب آی دی حسنی رو نمیدم چون اصلا ارزش جواب دادن نداره...

ولی کلا در نظر داشته باشید که بازار با تحلیل کسی بالا و پایین نمیره اصلا... هر کسی هم آزاد هست تحلیلش رو ارایه بده تو هر زمینه ای حالا چه ذهنیت صعود داشته باشه چه ذهنیت نزول... انتقاد همیشه خوبه و میشه کرد ولی اینکه تخریب و توهین کنید خیر...

اصلا هم تصور نکنید تونستید روند بازار رو درست تشخیص بدهید... بازار امسال هم اون صعودش زیر سر دولت بود و هم نزول پشتش... حالا کسی دست دولت رو خونده خب تونسته موفق عمل کنه... ولی مفهوم این نیست که طرف تحلیلگر قابلی هست...

ضمنا خیلی بعید هست شاخص به اون سطوحی که شما اشاره دارید برسه مگراینکه شاهد نزول شدید دلار باشیم... مثلا دلار بشه 10 تومان شاخص 500 تایی معنی داره ولی با دلار 28 شاخص همین الان هم حباب مثبتی نداره که بخاد خالی بشه... موضوع خیلی ساده و دو دو تا چهارتاست...

روزتون خوش
    من باقدرت میگم شاخص ۵۰۰هزارو حداقل خواهد دید فقط اون موقع غیبتون نزنه اینو میارم بالا در روزی که شاخص ۱۳۵۰هست گفتم...درمورد دلارم اتفاقا مافیا بالا نگهش داشتن که مردم اونو ببینن سهامشونو نفروشن و بیشتر بخرن... بعد که سهام حسابی نزول کرد و ملتو بدبخت کردن دلارو میارن پایین اینم در دلار ۲۸هزاری دارم میگم... امروز ۹۹/۵/۸ اینا باشه چندین ماه دیگه یادتون میارم...

نظر

• بهزاد بهزادی
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 494

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
      من باقدرت میگم شاخص ۵۰۰هزارو حداقل خواهد دید فقط اون موقع غیبتون نزنه اینو میارم بالا در روزی که شاخص ۱۳۵۰هست گفتم...درمورد دلارم اتفاقا مافیا بالا نگهش داشتن که مردم اونو ببینن سهامشونو نفروشن و بیشتر بخرن... بعد که سهام حسابی نزول کرد و ملتو بدبخت کردن دلارو میارن پایین اینم در دلار ۲۸هزاری دارم میگم... امروز ۹۹/۵/۸ اینا باشه چندین ماه دیگه یادتون میارم...
      اصلا فرض کنید شاخص بشه 500 هزار و دلار هم بشه 10 هزار تومان... خب بدیه این چیه الان دقیقا؟ اصلا دعوای شما با کیه؟ مگه من گفتم نزول نکنه یا گفتم صعود کنه؟

چه من چه سایر افراد دیدگاه تحلیلی میگذارن اینجا... اگر کسی هم کلا وجود داره که فکر می کنه هر تحلیلی بکنه درسته اون آدم بی شعور ترین آدم دنیاست... در بازار هرآنچه هست احتمال هست...

در کشوری که شما نمی دونید یک هفته بعدش با چه پارامترهای تحلیلی سرو کار دارید و چه اخباری میاد نمیشه اینجوری تارگت نزولی داد... به نظرم کلا تو بیراهه هستید...

مسایقه فینال جام جهانی که نرفتی اینجوری جو برداشتی!

نظر

• arman36
        ستاره دار(3)
        • Jan 2014
        • 962

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
        اصلا فرض کنید شاخص بشه 500 هزار و دلار هم بشه 10 هزار تومان... خب بدیه این چیه الان دقیقا؟ اصلا دعوای شما با کیه؟ مگه من گفتم نزول نکنه یا گفتم صعود کنه؟

چه من چه سایر افراد دیدگاه تحلیلی میگذارن اینجا... اگر کسی هم کلا وجود داره که فکر می کنه هر تحلیلی بکنه درسته اون آدم بی شعور ترین آدم دنیاست... در بازار هرآنچه هست احتمال هست...

در کشوری که شما نمی دونید یک هفته بعدش با چه پارامترهای تحلیلی سرو کار دارید و چه اخباری میاد نمیشه اینجوری تارگت نزولی داد... به نظرم کلا تو بیراهه هستید...

مسایقه فینال جام جهانی که نرفتی اینجوری جو برداشتی!
        اتفاقا همه اینهایی که دارن بوق میزنن و سایتو با چندین ایدی دستشون گرفتن بالای ۲۰سال سابقه دارن و میدونن بازار روندش نزولیه و توش هم شکی ندارن ...علایم روند نزولی هم اینکه تمام صفهای فروش نصف بیشترش جمع نشده ...این یعنی حالا حالاها نزول داریم خودتم‌خوب میدونی چی میگم الکی نگو فردا مشخص نیست چی میشه....شما ختم هستید ...منی که ۲۰سال سابقه دارم میدونم چه خبره و رو شاخص ۲۱۰۰نقد کردم بعدش یه نوسان گرعتم بازم‌۳۰درصد بالاتر نقد کردم نوشته هام هستش... بعد شمایی که حرفه ای هستی نمیدونی چه خبره؟باشه منم باور کردم .... شک ندارم‌همتون مافیا هستید و جالبه همتونم از هم تشکر میکنید خخخخ

نظر

• علیرضا حسنی
          عضو فعال
          • Mar 2019
          • 1642

برای اینکه ذهنیت واقعی از بازارها طی ماه گذشته داسته باشیم.
          من اوایل مهر یه ماشین فروختم پولش رو اوردم تو بورس. از اون موقع همون ماشین یه ۲۰ درصد بالاتر هم رفت اما امروز تقریبا اون رشد رو با نزول ۲۰ درصدی پس گرفته. سکه بورسی اون روز ۱۳۲۰۰ بود که فردا هم احتمالا همون مقدار باشه. احتنالا همین فرمول در مورد دلار هم صدق کنه ملک رو نمیدونم پس میشه گفت اینخا تقریبا در یک ماه گذشته ثابت و بدون بازده بودن.

میمونه سهامی که خریدم که تا امروز روش ۲۰ درصد ضرر کردم طی یک ماه گذشته. بنطرم میانگین بازده اکثریت پرتفوها نزدیک همین مقدار بوده.

پس بازده عملی خودرو دلار و طلا در ماه گذشته صفر و بازده عملی بورس چیزی نزدیک منهای ۲۰ درصد بوده.

ببینیم آبان چه شود.

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

اتفاقا همه اینهایی که دارن بوق میزنن و سایتو با چندین ایدی دستشون گرفتن بالای ۲۰سال سابقه دارن و میدونن بازار روندش نزولیه و توش هم شکی ندارن ...علایم روند نزولی هم اینکه تمام صفهای فروش نصف بیشترش جمع نشده ...این یعنی حالا حالاها نزول داریم خودتم‌خوب میدونی چی میگم الکی نگو فردا مشخص نیست چی میشه....شما ختم هستید ...منی که ۲۰سال سابقه دارم میدونم چه خبره و رو شاخص ۲۱۰۰نقد کردم بعدش یه نوسان گرعتم بازم‌۳۰درصد بالاتر نقد کردم نوشته هام هستش... بعد شمایی که حرفه ای هستی نمیدونی چه خبره؟باشه منم باور کردم .... شک ندارم‌همتون مافیا هستید و جالبه همتونم از هم تشکر میکنید خخخخ
            روند نزولی بازار اگه همراه با روند نزولی دلار باشه جای نگرانی نداره اتفاقا توجیه میکنه سرمایه گذاری در بورس رو، اما به نظر من متاسفانه موقتی هستش

نظر

• dornaa
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1467

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
              برای اینکه ذهنیت واقعی از بازارها طی ماه گذشته داسته باشیم.
              من اوایل مهر یه ماشین فروختم پولش رو اوردم تو بورس. از اون موقع همون ماشین یه ۲۰ درصد بالاتر هم رفت اما امروز تقریبا اون رشد رو با نزول ۲۰ درصدی پس گرفته. سکه بورسی اون روز ۱۳۲۰۰ بود که فردا هم احتمالا همون مقدار باشه. احتنالا همین فرمول در مورد دلار هم صدق کنه ملک رو نمیدونم پس میشه گفت اینخا تقریبا در یک ماه گذشته ثابت و بدون بازده بودن.

میمونه سهامی که خریدم که تا امروز روش ۲۰ درصد ضرر کردم طی یک ماه گذشته. بنطرم میانگین بازده اکثریت پرتفوها نزدیک همین مقدار بوده.

پس بازده عملی خودرو دلار و طلا در ماه گذشته صفر و بازده عملی بورس چیزی نزدیک منهای ۲۰ درصد بوده.

ببینیم آبان چه شود.
              حسنی نگو یه دسته گل

نظر

• گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8517

درنا جان

کی چراغ سبز میدی حاجی!؟؟

دست به ماشه هستیم.

رمل و استرلاب دیگه جواب نمیده

همه چی ریش ریش شد.

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1189

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                  جناب آرمان بس کنید دیگه..چندبار تذکر ریزش رو دادین کافیه..دیگه صدبار تکرار کردن نداره که..واقعاا دنبال چی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  اگر به قول خودتون میخوایین ملت رو آگاه کنید که با یک بار گفتن کافیه..دیگه صدباررررر تکرار کردن و منم منم کردن نداره که...
                  چرا یک بار گفتن کافیه؟! اگه واقعا دارن بقیه رو آگاه میکنن، چرا این تکرار باید شما رو ناراحت کنه؟! بنده اولین بار بود که نظر ایشون رو میدیدم. شما میتونی خیلی راحت از پست ایشون رد شی و نخونی. واقعا بعضیا نظراتشون عجیبه.

نظر

• فرهنگ سازان
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2014
                    • 692

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                    حسنی نگو یه دسته گل
                    اینجا دچار استحاله شده انگار
                    حرف حساب هم زیاد می زنه
                    عجیبا و غریبا

/.:biggrinsmiley.:/

پ.ن: در کل پسر خوبیه

نظر

• arman36
                      ستاره دار(3)
                      • Jan 2014
                      • 962

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                      چرا یک بار گفتن کافیه؟! اگه واقعا دارن بقیه رو آگاه میکنن، چرا این تکرار باید شما رو ناراحت کنه؟! بنده اولین بار بود که نظر ایشون رو میدیدم. شما میتونی خیلی راحت از پست ایشون رد شی و نخونی. واقعا بعضیا نظراتشون عجیبه.
                      دوست عزیز این تالارو یه عده مافیا در دست دارن و همه هم از هم تشکر میکنن و پشت هم درمیان .... و اجازه نمیدن کسی حقیقتو بگه... من فقط حرفم اینکه به کسی اعتماد نکنید هروقت تمام صفهای فروش تا یک ماه ازشخبری نبود تازه وقت خریده اما اینا میان صورت مساله رو پاک میکنن و با چهارتا نقاشی ملتو گمراه میکنن ....خیلی باید حرفه ای باشی تا اینا رو بشناسی ...اینا حقوق میگیرن ملتو گمراه کنن کسی دلش واستون نمیسوزه

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2904

بخشی از معاملات فولاد و فملی در حال ابطال است!..
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• azad.
                          عضو فعال
                          • Jun 2019
                          • 962

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                          یعنی فکر میکنید هر چی بیشتر تکرار کنن بهتره؟؟؟؟
                          بخشید واقعااااا.
                          بفرمایید جناب آرمان برن همهههههه تاپیک ها و حرفاشون رو چندصدهزار بار تکرار کنن

نظر

• shadi
                            کاربر فعال
                            • Jul 2011
                            • 914

درود جناب آرمان خودتون قبول دارید که چه جهت بازار صعودی و یا نزولی باشه بصورت یک خط مستقیم نیست و بصورت زیگزاگ حرکت میکنه و حتی در روند نزولی بعضی از سهم ها مثبت معامله میشن شما هوشدار دادید دستتون درد نکنه اما بجای اینکه اینقدر انرژی در جهت تخریب هم مصرف کنیم اگر دلمون برای سرمایه یکعده که واقعا در ضرر هستند و احساس مسولیت می کنید دست بدست همدیگه بدید و در همین بازار و همین شرایط سهمهایی که میشه نوسان ده تا پانزده درصدی گرفت معرفی کنید تا کمی از این ضرر جبران شود موفق باشید

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

نه در غربت دلم شاد و نه رویی در وطن دارم!!!!

بازار جهانی کامودیتی ها در حال ریزش سنگین
                              نفت 3.5%-

نظر

• سهامدار خرد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 2323

تو شاخص ۲۱۰۰ نقد کردی آره؟
                                بعدش نوسان گرفتی و بازم ۳۰درصدبالاتر نقد کردی آره؟
                                عجب بابا
                                وارن بافت و بقیه وال استریت دنبالت میگردن
                                ماهم که گاگول
                                پشت گوش همه هم مخملی
                                کنتورهم که نداره

نظر

در حال کار...
                                X