جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5636

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
    سیمرغ اوایل سال 98...نزدیک قیمت 500 تومان عرضه شده...
    بگیلان هم 2450 تومان عرضه اولیه شده...
    بیشتر منظورم مقایسه قیمت یک ساله بود./:.negaran.:/

نظر

• Dexterous
      ستاره‌دار(35)
      • May 2012
      • 698

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      ملت ایران ۹۵ درصد همیشه در حال هذیون گفتن هستن، اگه عاقل باشی کم کم یاد میگیری در مواجهه باهاشون یه گوشِت در باشه یه گوشِت دروازه.
      اگه این معیار رو بخوایم رعایت کنیم اولین کسی که در مواجهه باهاش (به تجربه بارها ثابت شده، چه در اینجا چه در تالار) باید این دستورالعمل رو اجرا کنیم خودت هستی
      Dexter is to kill killers
      DEXTEROUS too
      من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• SARDAR_S
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 507

ذوب نمادی که کاملا واضحه حقوقیها دارن دستکاری قیمتی انجام میدند ناظر بازار هم که رفیق خودشونه

نظر

• BEHESHT
          عضو عادی
          • Nov 2011
          • 299

متاسفانه سهام دارهای خرد فقط صف خرید را دوست دارند در صورت تعادل سهم ازش خارج میشند

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
            اگه این معیار رو بخوایم رعایت کنیم اولین کسی که در مواجهه باهاش (به تجربه بارها ثابت شده، چه در اینجا چه در تالار) باید این دستورالعمل رو اجرا کنیم خودت هستی
            آفرین پس مثل من سفت و سخت به استراتژیت پایبند باش و دیگه به صحبت های من بهایی نده. انصافا از اینکه گاهی فکر میکنم حرفام ممکنه باعث سود بردن و یا کمتر زیان دیدن برخی از ادمهایی بشه که علاقه ای بهشون ندارم آزرده خاطر میشم. پس حتما با توجه نکردن و نادیده گرفتن حرفای من، بنده رو مشعوف کن.

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

در اصل توسط BEHESHT پست شده است View Post
              متاسفانه سهام دارهای خرد فقط صف خرید را دوست دارند در صورت تعادل سهم ازش خارج میشند
              دلیل منطقی داره. به خاطر فاصله قیمت و ارزش ذاتی دارایی هستش. در واقع وقتی منفعت حاصل از دارایی صرفا از رشد قیمت اون حاصل بشه و نه مثلا سود سازی خب طبیعتا هر گونه عدم رشد قیمتی نگهداری اون دارایی رو توجیه ناپذیر میکنه. حالا نزول قیمت که دیگه هیچی نگهداری دارایی رو پرریسک ترم میکنه و همین باعث تشدید فشار فروش بیشتر و ایجاد یه زنجیره کاهشی بهمن وار میشه.

نظر

• مدافع
                ستاره‌دار(5)
                • Oct 2020
                • 2446

دوست داشته باشیم یا نداشته باشیم جو غالب بازار فروش سهام به هرقیمتی برای خرید گروه پالایشی است.

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                  دوست داشته باشیم یا نداشته باشیم جو غالب بازار فروش سهام به هرقیمتی برای خرید گروه پالایشی است.
                  راستی یک برگ سهم پالایشی هم ندارم. برداشت تبلیغ نشود.

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                    جو غالب بازار ! یا بهتر بگیم جو غالب کدهای دولتی !! همونایی که از اتاق فرمان هماهنگ میشن !

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

هر چند واسه خودمم بسیار معامله نکردن در بازار سخته و نمیدونم میتونم خودم رو کنترل کنم یا نه اما شرایط سیاسی به نظرم طوریه که ممکنه یه شب بخوابیم صبح پاشیم ببینیم توافقی چیزی شده.

اصلا فکر نمیکنم روال این بار مذاکرات با دفعه قبلی یکی باشه فکر میکنم مذاکرات رو پشت پرده میکنن و یه شب فقط میان نتیجه ش رو رسانه ای میکنن.

بسیار نقد بودن سخته برام و از طرفی هم بسیار ترس دارم از توافق های احتمالی یک شبه.

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

بهمن 98 رشد شاخص اول با شپنا شروع شد بعدش به سایر گروه های ریالی کشید

نظر

• azad.
                          عضو فعال
                          • Jun 2019
                          • 962

جناب حسنی فکر میکنید توافق در همین دولت اتفاق می افته یا در دولت بعدی توافق حاصل میشه....
                          بعید میدونم بزارن افتخار توافق در دولت روحانی اتفاق بیوفته...گرچه از این جماعت هییچ چیزی بعید نیست

نظر

• BEHESHT
                            عضو عادی
                            • Nov 2011
                            • 299

رشد نامتقارن بازار(پالایشیها)نا پایدار خواهد بود اگر بازار مطابق آنها رشد نکند باعث بازگشت سهام پالایشی میشه بنابر این برا رشد پایدار لازم است بقیه هم رشد کنند لازم نیست سهام جابجا کنید

نظر

• علیرضا حسنی
                              عضو فعال
                              • Mar 2019
                              • 1642

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                              جناب حسنی فکر میکنید توافق در همین دولت اتفاق می افته یا در دولت بعدی توافق حاصل میشه....
                              بعید میدونم بزارن افتخار توافق در دولت روحانی اتفاق بیوفته...گرچه از این جماعت هییچ چیزی بعید نیست
                              والا اون چیزی که من درک کردم از شیوه مدیریت ایران اینه که ما یه نظام داریم که متشکل از یه سری نخبه گان سیاسی هست حالا شاید جمعا صد نفرم نشن که تصمیم گیرنده نهایی اونها هستن و این افراد به نظرم خیلی با هم اختلاف آرایی هم ندارن در قید این گروه و اون جریان و این جور چیزام نیستن واسشون اصل منافع نظام اولویت داره.

این دولت و مجلس و جریان های چپ و راست هم هستن واسه خودشون یه صفایی میکنن خیلی هم در تصمیم گیری های اساسی نقشی ندارن.

نظام اگه منفعتش در توافق باشه این جناح اون جناح این دولت اون دولت واسش مهم نیست. فقط اینکه ما نمیدونیم در ذهن اون گروه نخبگان سیاسی نظام چه میگذره و چه تصمیماتی اتخاذ میکنن واسه همین هیچ پیش بینی هم به نظرم نمیشه کرد.

اما من یک چیز رو مطمئنم اگه بنا بر توافق باشه. شکل رسیدن به توافق مثل برجام نیست که هی الکی برن و بیان خیلی سریع به نتیجه میرسوننش و اعلام میکنن اگه نباشه که خب هیچی.

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4720

به نظر میاد بازار همچنان گیج خواهد زد ! محرک قوی برای حرکت بازار فعلا وجود ندارد ! فعلا نوسانی آن هم در تعداد محدودی از سهام ! دلیل خاصی برای رشد بازار فعلا موجود نیست تازه امروز یکی از مسئولین سپاه گفته ممکن است آمریکا در کوتاه مدت گشایش های را ایجاد کند تا بر انتخابات ایران اثر بگذارد . پس مشخصا گفته های مسئولین موید توافقاتی پشت پرده است که نتیجه اون کاهش احتمالی نرخ ارز خواهد بود . ممکن است کاهش نرخ ارز توجیه اقتصادی نداشته باشد اما برای سیاسیون اصلا مهم نیست مهم ماندن در قدرت است حتی اگر دلارها و ذخایر ارزی را به حراج بگذارند .

نظر

در حال کار...
                                X