کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خمحرکه سلطان ریزش کل بازار با 82% ریزش و صف فروش !
یادش بخیر 23 تیر که با 100% باز شد و حقوقی هاش 360 میلیارد تومان ناقابل با قیمت 2250 فرو کردند تا اونجائی که جا داشت و به ریش داشته و نداشته جو گیران خندیدند
به یکی از دوستان که از قبل داشت و در افزایش سرمایه اش شرکت کرده بودند یکی دو روز بعد از بازگشائی حدود 2400 گفتم بفروش . سرمست بود ، کم محلی کرد به گونه ای که من هالیم نیست و گفت میخوام اضافه کنم /.:biggrinsmiley.:/
دورادور اطلاع دارم هنوزم از سهم ارزشمندش نگهداری میکنه . اخه یکی از طرفدارای مهناز چاخان بود که میگفت از سهام ارزشمند خود نگهداری کنید
IRAN U.N INSPECTORS FIND RADIOACTIVE TRACES AT SITES WHERE IRAN HAD BLOCKED INSPECTIONS BY IAEA
بازرسان اژانس اثار مواد رادیواکتیو در مناطق دیگری در ایران پیدا کرده اند که تردیدها در مورد برنامه اتمی ایران را افزایش داده است.
شاید بایدن به این دلیل در سخنرانی دیروزش در مورد ایران صحبتی نکرده. قبلا هم تو تاپیک دیگه ای نوشته بودم، مذاکرات هسته ای ایران از 19 سال پیش شروع شده. اینکه فکر کنید بزودی مذاکرات دیگه ای شروع میشه و بسرعت همه چیز روشن و به توافق میرسن فکر فوق العاده اشتباهی هست.
IRAN U.N INSPECTORS FIND RADIOACTIVE TRACES AT SITES WHERE IRAN HAD BLOCKED INSPECTIONS BY IAEA
بازرسان اژانس اثار مواد رادیواکتیو در مناطق دیگری در ایران پیدا کرده اند که تردیدها در مورد برنامه اتمی ایران را افزایش داده است.
شاید بایدن به این دلیل در سخنرانی دیروزش در مورد ایران صحبتی نکرده. قبلا هم تو تاپیک دیگه ای نوشته بودم، مذاکرات هسته ای ایران از 19 سال پیش شروع شده. اینکه فکر کنید بزودی مذاکرات دیگه ای شروع میشه و بسرعت همه چیز روشن و به توافق میرسن فکر فوق العاده اشتباهی هست.
می گم با ادامه وضعیت منفی بازار بورس احتمالا در اینده کار به جایی کشیده بشه که سهامداران طوماری امضا کنند و برای بایدن بفرستند که چه نشسته ای ! ای بی خبر!!! خبرهایی هست که تو از ان بی اطلاعی! در برجام بازنگری کن مذاکرات را سریعا متوقف کن! خطر از رگ گردن به شما نزدیکتره !!/.:biggrinsmiley.:/
یادی کنیم از تحلیل شاخص زمانی که بالای ۱۶۰۰۰۰۰ بود -- همچنان نقطه برگشت روز از زیر ۱۰۰۰۰۰ میدانم ( در اخبار گالیور تحلیل کامل وجود دارد )
در تصویر فوق نیزبر اساس موج شماری الیوت بازار بالایی ندارد و شاخص در حال خروج از کانال و ریزش می باشدهمانطور که در تصویر کاملا مشهود است چه در موج بلند چه در میانه و چه در موج کوتاه همگی ریزش رو تا محدوده ۹۰۰۰۰۰ نشانه رفته اند که موید ریزش بازار است موج C موج ۲ موج B
ایرانی ها فکر می کنند مبدا تاریخ بشر و بالاترین اهمیت رو بین 200 تا کشور دارند همونجور که فکر می کنند ضریب هوشی بالاتری نسبت به بقیه دارند
دچار نوعی اعتماد به نفس کاذب هستند با توجه به تاریخ باستان و موقعیتی که داشته اند
بعضی هاشون فکر می کنند دنیا بیکار نشسته صبح تا شب برنامه ریزی میکنه به اینها آسیب بزنه
واقعیت اینه بدون ما هم چرخ دنیا میچرخه ما بیشتر به دنیا احتیاج داریم تا نیازی که دنیا به ما داره
نظر