جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3748

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
    من که به شدت با این تصمیم مخالفم و سبب عدم تعادل در عرضه و تقاضا میشه..
    اصلن چرا بازه به منفی ۶ و مثبت ۲ تغییر نکنه؟
    بازار مالی بازاری بایست مبتنی بر عرضه و تقاضا باشه
    وظیفه مسولان هم خلق این قوانین مضخرف نبایست باشه...
    باید بگذاریم بازار راه خودشو بره
    این قوانین هم نتیجه نخواهد داد بنظرم بیشتر بنفع دوستان مسولانه که بتونن خارج بشن از سهام حبابی
    همون طور که p.eسهام حباب مثبت گرفت هیجان فروش هم اتفاق خواهد افتاد و p.e حباب منفی خواهد گرفت!!!
    با این تصمیمات اشتباه فقط دارن ضجه هارو طولانی تر میکنند.
    منتظر بازار میمانیم
    یاد بگیریم بازار اصلن کاری به مسول و قانون نداره کند با تند راه خودشو طی میکنه..
    پرسود باشید دوستان
    منم بعید میدونم ...همچی راهکارهایی ...بتونه ..وضعیت بازار رو عادی بکنه ...شاید برداشتن دامنه نوسان وافزایش..حجم مبنا.برا مدتی کوتاه بتونه ..بازار رو وارد وضعیتی بکنه که قیمت ها اصلاح لازم رو بکنن و به لحاظ قیمتی جذابیت پیدا بکنن..هرچند بزرگترین مشکل بازار در حال حاضر این هست که تکلیف هیچ چیز در اینده نزدیک معلوم نیس ..نه بودجه ای تصویب شده نه نرخ ارز ..نه نرخ تسعیر ..نه تحریم ها..نه fatf..نه نرخ خوراک و انرژی ...هیچکدوم مشخص نیس ...

نظر

• منیب
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 2439

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
      چهارتابیسوادنشستن دورهم جلسه گذاشتن بابااین دامنه نوسان تغییردهیدمثبت 6ومنفی را2بازاردرست میشود
      قالیباف صحرایی هامونی خدابخش بایدمحاکمه شوند
      سلام دوستان بالاخره دامنه نوسان تغییرکردوبسیارخوبه یادتان هست بنیاددامنه سهم های خودراکرد10درصدچه پولی واردسهم هایش شدمیلیاردی این ازآن هم بهتره دیگه منفی 10نداردو2است فرداپولهای پارک شده واردمیشوندخریدسهام بنیادی

خیره سلامت باشید
      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3748

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
        خبر بسیار خوبی برای بازار میباشد ولی برای کسانی که منتظر قیمتهای بسیار پایین تر بودند تا وارد شوند خبر بسیار بدی میباشد

بازار نباید این همه ریزش میکرد جنگ سیاسی داخلی باعث این وضعیت شده دلیل منطقی دیگری نداره
        ..باتوجه به اینکه .. تورم انتظاری و اون ابرتورمی که با امدن ترامپ منتظرش بودن جامعه بورسی ..محقق نشده...ارزش جایگزینی دیگر مهمترین ملاک برا خرید سهام نیس ...وبیشتر بحث سودده بودن سهام مطرح هست ...و در حال حاضر هم نسبت سود به قیمت خیلی از سهم ها منطقی و قابل رقابت با سودسپرده نیس...قیمت ها هنوزهم باید اصلاح کنن...این دامنه منفی ۲درصد ..به نظرم باعث میشه ...زمان خیلی بیشتری برا اصلاح قیمت سهم نیاز باشه و همین زمان بیشتر ..موجب استرس بیشتر ...وفشار بیشتر فروش ...بشه ...صف طولانی تر ...ونقد شوندگی کمتر...رو در پی داشته باشه

نظر

• MNB1984
          عضو فعال
          • Jan 2020
          • 376

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          منم بعید میدونم ...همچی راهکارهایی ...بتونه ..وضعیت بازار رو عادی بکنه ...شاید برداشتن دامنه نوسان وافزایش..حجم مبنا.برا مدتی کوتاه بتونه ..بازار رو وارد وضعیتی بکنه که قیمت ها اصلاح لازم رو بکنن و به لحاظ قیمتی جذابیت پیدا بکنن..هرچند بزرگترین مشکل بازار در حال حاضر این هست که تکلیف هیچ چیز در اینده نزدیک معلوم نیس ..نه بودجه ای تصویب شده نه نرخ ارز ..نه نرخ تسعیر ..نه تحریم ها..نه fatf..نه نرخ خوراک و انرژی ...هیچکدوم مشخص نیس ...
          البته من با برداشتن دامنه نوسان چندان موافق نیستم.بنابر کم عمق بودن بازار و همچنین میزان شناوری سهام در دست سهامدار خرد.
          ولی نمیشه که وقتی بازار اصلاح میکنه بیایی و قانون بزاری برای عدم ریزش.اونم برای کل بازار.اصلا چرا باید کل بازار مثبت باشه؟مگه توی شرکتها چ اتفاقی بصورت هماهنگ افتاده؟
          بنظرم از هر ۱۰۰ شرکت ۱۰ شرکت رشد دارند در حالت عادی.و بایست اینهارو پیدا کرد و صبر کرد همین
          پالایش های داغون چی دارن آخه؟ شپنا با نفت ۶۰ دلاری و دلار ۲۴ تومنی پرس ۵۵۰ بیشتر نمیارزه... شپنای ۱۱۰۰ تومنی با نفت ۱۲۰ دلاری سازگاره...اونم با اون نرخ استهلاک...
          من قصدم پیش بینی قیمت و بازار نیست چون بازار راه خودشو میره
          حرف من اینه من اگه سهمی رو در این قیمت بخرم ارزنده هست یا نه؟همین
          باز یه دامی پهن کردن برای مردم..البته که روزی هرکس به اندازه عقلشه...
          چون بازار سهام شغل نیست و البته مهارتم نیست..
          بنظرم اگه کسی نقده میتونه دست نگهداره و تحت تاثیر هیجان قرار نگیره و برعکس اونی که سهم داره هم هیجانی رفتار نکنه
          هرچند صدای ضجه های خیلی ها شنیده میشه
          گاهی وقتها بهترین کار اینه که بیرون از گود باشه انسان
          همیشه وقت برای سود کردن هست

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4094

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
            این قانون می تواند سرعت اصلاح و کاهش قیمت را کند کند ! اما قاعدتا نباید محرکی برای رشد بازار باشد! محرک رشد بازار باید چشم انداز اقتصادی و سیاسی پیش رو باشد! مگه تا همین امروز که دامنه تا مثبت 5 ازاد بود پر می شد!!!؟ که از اینور کردنش 6 درصد! به نظر اگر هم اثرگذار باشد بیشتر از یکی دو روز دوام نیارد و البته ممکنه خیلی زود قانون دوباره تغییر کند !
            تا همین امروز دامنه تا 5 مثبت بود ولی منفی هم همین میزان بود . الان منفی 2 است و انگیزه خرید بالاتر . دامنه مثبت هم بالاتر
            حس میکنم دیروز ( 4 شنبه ) و امروز نقدی کردی ؟ چون نقدی ها بیشتر نا امید هستند از این قانون جدید و در همین فروم کامنت ها هم مشخصه
            منم 90% از یک شنبه هفته گذشته نقد بودم و طی 4 شنبه و امروز 55% سهم شدم و هنوز 45% نقد ولی نظر واقعی و شخصیم را دارم میگم

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4717

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              تا همین امروز دامنه تا 5 مثبت بود ولی منفی هم همین میزان بود . الان منفی 2 است و انگیزه خرید بالاتر . دامنه مثبت هم بالاتر
              حس میکنم دیروز ( 4 شنبه ) و امروز نقدی کردی ؟ چون نقدی ها بیشتر نا امید هستند از این قانون جدید
              منم 45% نقد هستم ولی نظر واقعی و شخصیم را دارم میگم
              /:.yead.://.:biggrinsmiley.:/ مقداری نقد کردم ! لیکن واقعا ، معتقدم عملکرد شرکت باید باعث رشد یا نزول قیمت سهام باشد ! وگرنه چه دلیلی دارد که دامنه نوسان باعث رشد یا کاهش قیمت سهام شود ! این سیاست به نظر میاد اثرش در حد یک استامینوفن برای بازار باشد بسیار جزیی و کوتاه مدت ! اگر یکی دو روز سهمی مثبت شود عده ای خارج می شوند و صفهای سنگین تر فروش تشکیل می شود که امکان خلاص شدن از اون راحت نخواهد بود!

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3748

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                حس میکنم دیروز ( 4 شنبه ) و امروز نقدی کردی ؟ چون نقدی ها بیشتر نا امید هستند از این قانون جدید
                منم 45% نقد هستم ولی نظر واقعی و شخصیم را دارم میگم
                ببینیم واکنش بازار..چه خواهد بودد...اینکه می فرمایید انگیزه خرید بالاتر خواهد بود ..جریان مرغ و تخم مرغ را برام تداعی کرد..اینکه انگیزه خرید علت روند صعودی هست یا روند صعودی علت و انگیزه خرید!!به نظرم اگر روند صعودی بود ...فرمایش شما احتمالش خیلی بیشتر میبود

نظر

• دودو
                  ستاره دار(3)
                  • May 2020
                  • 1280

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                  وقتی امریکا..با در اختیار داشتن...بهترین واکسن...بهترین تجهیزات پزشکی....بهترین داروها....بیشترین تخت بیمارستان...با جمعیت 320 میلیونی...روزی 4 هزار کشته میده..
                  ایران با 80 میلیون جمعیت ....بالای هزار کشته میده....
                  فریب این آمارهای فیک....را نخوریم....
                  چرا آمار ایران باید پایین باشد؟!...تغذیه درست حسابی دارند!...مرغ هورمنی شده غذای لاکچری....میوه جات دیگر از سبد غذایی حذف شده..
                  بیمارستان مجهزی داریم؟...داروهای خوب داریم؟....تخت بیمارستان به تعداد زیاد داریم....که جوابگوی این همه مریض ها باشد؟
                  جناب b4city...چند روز پیش گفتند...برادراشان درگیر کرونا شده....کپسول اکسیژن پیدا نمیشه!...
                  وقتی در طول یک هفته....دو آدم سرشناس میمیرند...حساب کنید چقدر آدم عادی می میرند!....
                  آمار فوتی روزانه 80 نفر...مسخره هست...ببین مردم را چی فرض کرده اند..
                  این چیزیه که دقیقا بهش باور دارم
                  واقعا متاسف میشم وقتی میبینم هنوز که هنوزه یک عده فریب دروغها و آمارهای غلط دستوری حکومت را میخورند

و اینهم یک نمونه دیگر از آمار روزانه در انگلستان که تقریبا جمعیت برابری با ایران داره

? آمار روزانه #ویروس_کرونا در بریتانیا ??

? طی۲۴ ساعت گذشته 828 نفر بر اثر ویروس کرونا در بریتانیا، جان خود را از دست داده اند.

?همچنین آزمایش کرونای 18262 نفر مثبت اعلام شد است.

?تا بدین لحظه 11,465,210 نفر اولین اولین دوز #واکسن کرونای خود را در بریتانیا دریافت کرده اند.

? کانال تلگرام #ایرانیان_انگلستان
                  ‏????? @Iranian_UK
                  ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                  ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                    ..باتوجه به اینکه .. تورم انتظاری و اون ابرتورمی که با امدن ترامپ منتظرش بودن جامعه بورسی ..محقق نشده...ارزش جایگزینی دیگر مهمترین ملاک برا خرید سهام نیس ...وبیشتر بحث سودده بودن سهام مطرح هست ...و در حال حاضر هم نسبت سود به قیمت خیلی از سهم ها منطقی و قابل رقابت با سودسپرده نیس...قیمت ها هنوزهم باید اصلاح کنن...این دامنه منفی ۲درصد ..به نظرم باعث میشه ...زمان خیلی بیشتری برا اصلاح قیمت سهم نیاز باشه و همین زمان بیشتر ..موجب استرس بیشتر ...وفشار بیشتر فروش ...بشه ...صف طولانی تر ...ونقد شوندگی کمتر...رو در پی داشته باشه
                    کدام استرس بیشتر برای فروش تازه واردها در اوج بازار وارد شدند و الان بالای 60 الی 70 درصد در بعضی از سهم حداکثر قیمتی در ضرر و در حداقل هم 50 درصد در ضرز هستند این دیگه استراس میخواهد برای فروش سرمایه مردم بالای 60 درصد نابود شده این دیگه چه استرسی میخواهد داشته باشه برای فروش این وضعیتی که ما در بورس داریم الان آش پخته روحانی و دعوا سیاسی قدرت میباشد و گر نه این وضعیت را اصلا نباید شاهد باشیم کسانی که میخواستند بفروشند در هفته گذشته حقیقی ها تازه وارد که استرس داشتند فروختند الان هم بازی کد حقیقی به کد حقوقی میباشد کسی الان استرس نداره چون چیزی برای از دست دادن نداره این پیشنهاد حوبی میباشد حالا چه کسانی که نقد هستند خوششان بیاید و چه ناراحت بشوند بازار در مرحله آخر ریزش قرار داره مگر اینکه خبر خیلی خاصی داده بشه در عمل
                    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرانی
                      ستاره دار(1)
                      • Jun 2011
                      • 2577

استوری ریاست سازمان بورس در صفحه شخصی

رسماً سیگنال خرید می دهد.:):):)

نظر

• دودو
                        ستاره دار(3)
                        • May 2020
                        • 1280

گزارش‌های نه ماهه که خیلی خوب بود
                        اصلاح قیمت‌ها حتی بیش از حد انتظار انجام شده
                        دلار ۱۵ تومان و حتی ۲۰ تومان که نشد هیچ داره دوباره به ۲۵ نزدیک میشه
                        حقوقیها هم که طی یک ماه اخیر حسابی از خجالت فروشندگان درآمدند و زهر فروش گرفته شده
                        مصوبات جدید هم نشان دهنده میل و اشتیاق تصمیم گیران ( حداقل عده ای از اونها) به رشد بازاره
                        بنظرم استارت رشد خوب بازار میخوره و شاید تا انتخابات هم ادامه داشته باشه( من کلا خوشبینم)
                        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• منیب
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 2439

ازفردابازارمثبته شایدبرای ورودانگل زاده هاکمی گیج کننداین حرامخوران واردشوند
                          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4094

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                            /:.yead.://.:biggrinsmiley.:/ مقداری نقد کردم ! لیکن واقعا ، معتقدم عملکرد شرکت باید باعث رشد یا نزول قیمت سهام باشد ! وگرنه چه دلیلی دارد که دامنه نوسان باعث رشد یا کاهش قیمت سهام شود ! این سیاست به نظر میاد اثرش در حد یک استامینوفن برای بازار باشد بسیار جزیی و کوتاه مدت ! اگر یکی دو روز سهمی مثبت شود عده ای خارج می شوند و صفهای سنگین تر فروش تشکیل می شود که امکان خلاص شدن از اون راحت نخواهد بود!
                            بله درست میگی ولی فعلا همین استامینوفن هم برای کاهش درد خوبه . بازار داشت کارش به جائی میکشید که پیدا کردن سهم و بعد از خریدنش مثبت شوی و سود کنی از یافتن گنج سخت تر میشد
                            بازار نیاز شدید به تعادل دارد
                            من شخصا هرگز مایل به صعود انچنانی و معتقد به رشد بازار نیستم . به شدت معتقدم باید تعادل برقرار شود . من سود نمیخوام . اعتماد و تعادل میخوام . باید اعتماد سازی شود که کف شاخص اون اعدادی نیست که خیلی ها یا عده ای منتظرش هستند . حتی اگر هم قرار بر ان اعداد باشد نباید اینقدر هیجان در کار باشد
                            همین کارو بتونند بکنند کار بزرگی است . اعتماد سازی شود میتونه پول هم وارد شود و یا خروج پول کمتر شود

نباید با یه انگولی شدن بازار این همه بریزه . با یه انگولی کوچک نباید سهمی بعد از 70% افت زرتی صف فروش شود . اینها باید برطرف شود همین فعلا کفایت میکنه اگر اتفاق بیفتد
                            سالهای 92 تا 96 هم بازار به همین شکل و حتی بدتر ریخت و البته طی 4 سال نه 6 ماه . ولی موضوع این بود که بعد از 50% افت دیگه اینقدر هیجان بازار بالا نبود . تعادل برقرار بود
                            اون موقع پول هیچی تو بازار نبود . کار کشید به جائی که معاملات از 900 میلیارد پیک خودش رسید به 80 میلیارد روزانه !!!! ولی تعادل بود . حجم معاملات یک دهم و حتی کمتر از پیک خودش شد ولی با یه انگولی سهمی با 70% ریزش صف فروش نمیشد
                            در بسیاری از روزها حجم معاملات در یک ساعت ابتدائی بازار اون موقع به زور به 20 میلیارد تومن میرسید . باورش سخته ولی هیجان فروش نبود . الان خیلی مسخره شده

الان حجم نصف پیک مرداد و تیر است یا بدترین حالتش یک سوم است ولی وسط چائی خوردنت از مثبت 3 رفتی تا صف فروش . چقدر هیجان ؟؟؟ اینها باید با اعتماد سازی و حتی هل و زوری و استامینوفن هم که شده جلوش گرفته شود
                            ضرر و زیان حدی دارد . این بازار داره خیلی غیر نرمال رفتار میکنه . هر روز 10-20 هزار میلیارد پول اینور اونور بشه و 90% فقط زیان روی زیان . واقعا بی معنی شده
                            صبح هم گفتم صد رحمت به قمار . باید فکری میشد . البته بالاتر از استامینوفن هم باید فکری کنند تا تعادل بر قرار شود

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

گنگ خواب دیده:
                              غلط یا درست بودن تصمیم به کنار ولی چرا از شنبه؟؟مگه میخاین رژیم بگیرین؟خب از همین فردا اجرا میکردین یه خط تغییر برنامه نرم افزاره دیگه.

تصمیم بنزینی به اون مهمی شب گرفته میشد نیم ساعت بعد اجرا میشد.الان سه روز هم بازار معطل این تصمیمه که چی میخواد بشه.یا نباید اعلام میشد یا اگه شده همین صبح اجرا کنید.

انگار میخواد بره مکه که مهلت میگیره بره حلالیت بگیره.یه 5 رو میخای بکنی 2 دیگه.
                              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3748

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                                کدام استرس بیشتر برای فروش تازه واردها در اوج بازار وارد شدند و الان بالای 60 الی 70 درصد در بعضی از سهم حداکثر قیمتی در ضرر و در حداقل هم 50 درصد در ضرز هستند این دیگه استراس میخواهد برای فروش سرمایه مردم بالای 60 درصد نابود شده این دیگه چه استرسی میخواهد داشته باشه برای فروش این وضعیتی که ما در بورس داریم الان آش پخته روحانی و دعوا سیاسی قدرت میباشد و گر نه این وضعیت را اصلا نباید شاهد باشیم کسانی که میخواستند بفروشند در هفته گذشته حقیقی ها تازه وارد که استرس داشتند فروختند الان هم بازی کد حقیقی به کد حقوقی میباشد کسی الان استرس نداره چون چیزی برای از دست دادن نداره این پیشنهاد حوبی میباشد حالا چه کسانی که نقد هستند خوششان بیاید و چه ناراحت بشوند بازار در مرحله آخر ریزش قرار داره مگر اینکه خبر خیلی خاصی داده بشه در عمل
                                البته من داده یا دیتایی ندارم نشون بده ..چند درصد حقیقی های تازه وارد ..کلا نقد کردن یا هنوز تو صفن ..یا فعلا تصمیم نگرفتن ...ولی به نظرم نباید این تیپ از تازه واردا رو با خودمون مقایسه کنیم ..شاید ما دیگر استرس چندانی نداریم و انتظارمون این هست که جبرانش کنیم ..کما اینکه مشابه این بازارها رو قبلا تجربه کردیم..ولی بسیاری از افراد تازه وارد هنوز ...خارج نشدن ...برا اینا مهم اینه به هر قیمتی خارج بشن و دیگر پشت سرشون رو هم نگاه نخواهند کرد ..وقتی ببینند ..هرروز صف فروش و با دامنه کم هست ...هرروز بخت خودشون رو امتحان خواهند کرد و طبعا خریدار هم با دیدن این وضعیت ...عجله ای برا وارد شدن به سهم نخواهد داشت

نظر

در حال کار...
                                X