کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
باز ما داریم می افتیم به تله مرثیه سرایی و تعیین تکلیف که چطوری بشه خوبه....چطوری بشه بد هست....
واقعا من سعی میکنم تا حد ممکن از درافتادن به تحلیلها و صحبتهایی که برای سیاستگذاران تعیین تکلیف میکند احتراز کنم! چون فایده ای نداره اصلا! اینکه ما بگیم همتی فلان کن...روحانی باید اینکار رو بکنه...دژپسند وظیفه تو این هست!!! خوب اینا در حد و اندازه مطالبه گری عمومی لازم هست ولی بحث زیادی روی اینها فقط اتلاف وقت هست!
هدف ام این است که سعی کنیم اثر این تصمیم را بر بازار بفهمیم. اینکه اثر یک تصمیم سیاستگذار مطلوب ما باشد یا نباشد، در هر صورت اثر است! اگر موضوع دامنه نوسان را هم اندکی بررسی کردم، هدفم دادن خط و خطوط به رییس جدید سازمان نیست!! ما که کاره ای نیستیم! مگه به حرف ما هست!
من که تصور میکنم این تصمیم صرفا نقدشوندگی را به شدت کاهش میده، و در بازارهای نزولی باعث تشدید بیش فروش خواهد شد. شاید هفته دیگه دوستان بیشتری با من هم نظر بشوند!
دقیقا با شما موافقم
این تصمیم باعث میشه در زمانهایی که بازار اصطلاحا وارد مکانیزم حراج میشه، برای روزهای پیاپی گرفتار صف فروشهای طویل بشن نمادها.
این رو حدس نمیزنم قبلا در همین بازار امتحان شده. سال ۹۴ یا ۹۵ بود فکر کنم تعدادی از نمادها رو محدوده نوسانشون اگه درست خاطرم مونده باشه منفی ۲ تا مثبت ۱۰ کردن. همه ی این نمادها در ۴ روز بیشتر از ۴۰ درصد بازدهی دادن و از روز چهارم ماهها گرفتار در صف فروش بودن.
که اومدن قانون رفع گره های معاملاتی رو اجرا کردن بعدش
البته من با برداشتن صف های خرید مخالفم ، دامنه منفی برای نقد شوندگی باید کاملا باز باشه ، ولی حد بالا وجود داشته باشه ، خریدار باید در آتش رسیدن به سهم بسوزه (باید داشتن سهم براش ارزو بشه )، تا بیش خرید کنه .
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
ظاهرا بورس قراره با حرف تو صعود کنه و نه دلیل و مبنای دیگه! چون ده ها پست گذاشتی از قیمت بالای دلار و 3 تا دلیل و 4 تا دلیل افزایش بورس و ... و داد و فریاد میکنی که بورس داره صعود میکنه!
حالا هفته بعد این پستها را میشه دوباره بالا آورد و دید آیا واقعا بورس را تو میبری بالا یا نه!
ظاهرا بورس قراره با حرف تو صعود کنه و نه دلیل و مبنای دیگه! چون ده ها پست گذاشتی از قیمت بالای دلار و 3 تا دلیل و 4 تا دلیل افزایش بورس و ... و داد و فریاد میکنی که بورس داره صعود میکنه!
حالا هفته بعد این پستها را میشه دوباره بالا آورد و دید آیا واقعا بورس را تو میبری بالا یا نه!
..صعودی کردن شاخص برا دولت کاری نداره ..کافیه چند روز شاخص سازها رو صف کنن...ولی مساله اینه .که خود شاخص هم اما اگر توش زیاد هست ...ونمایانگر رشد همه بازار نیس...
افزایش خرید حقوقی ها در روند صعودی و روز مثبت بازار!
معمولا حقوقی ها در روزهای منفی و روند نزولی بازار نسبت خرید بالایی داشتند اما امروز در روند صعودی و روز مثبت هم خرید خوبی انجام دادن.
اینو میشه بعنوان یه نشانه ای از پایان روند نزولی بازار دونست
?دوشنبه 1399/11/20
@blackswan
آیا میدونستید که اگه فردا سهمی رو در منفی ها و پایینتر از پایانی مثبت بفروشید انگار به قیمت صف فروش سه روز معاملاتی بعد فروختین؟
فردا دامنه نوسان تا ۵- درصد هستش
اما از شنبه دامنه نوسان میشه ۲- تا ۶+
یعنی حتی اگر بازار روزهای بعد منفی و قفل در صف فروش هم باشه به صرفه تره که صبر کنید یکشنبه بفروشید ?
هرچند همونطور که طی چند روز گذشته بارها و بارها عرض کردیم از نظر ما روند بازار صعودی و مثبت خواهد بود. این روزها نه تنها نباید فروخت بلکه با تمام توان باید خرید
@blackswan
?بايدن دستكش حرير را پاره كرد! همان ترامپ است. پاسخ صريح بايدن كه تحريم ها باقى مى ماند تا ايران ناگزير از مذاكره شود نشان مى دهد استراتژى آمريكا در برابر ايران ثابت است.
?ممانعت از حضور ايران قدرتمند و بانفوذ در منطقه. بايدن هم مثل ترامپ تسليم ايران را نمىبيند، نخواهد ديد.
سخنگوی کاخ سفید: موضع بایدن در قبال برجام تغییر نکرده است
جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری:
?آنچه که به نقل از بایدن در قبال تحریم و برجام نقل شده، نادرست است.
?موضع رئیسجمهوری آمریکا در این زمینه تغییری نکرده است.
?رئیسجمهوری چیزی درباره توقف غنیسازی اورانیوم ایران نگفت، این گفته مصاحبهکننده بود و او هیچ پاسخی به آن نداد.
?موضع رئیسجمهوری این است که اگر ایران به اجرای کامل تعهدات خود بازگردد، آمریکا هم همین کار را خواهد کرد و از آن به عنوان سکویی برای توافقی طولانیتر و محکمتر در توجه به سایر نگرانیها استفاده خواهد کرد/ ایرنا
سخنگوی کاخ سفید: موضع بایدن در قبال برجام تغییر نکرده است
جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری:
?آنچه که به نقل از بایدن در قبال تحریم و برجام نقل شده، نادرست است.
?موضع رئیسجمهوری آمریکا در این زمینه تغییری نکرده است.
?رئیسجمهوری چیزی درباره توقف غنیسازی اورانیوم ایران نگفت، این گفته مصاحبهکننده بود و او هیچ پاسخی به آن نداد.
?موضع رئیسجمهوری این است که اگر ایران به اجرای کامل تعهدات خود بازگردد، آمریکا هم همین کار را خواهد کرد و از آن به عنوان سکویی برای توافقی طولانیتر و محکمتر در توجه به سایر نگرانیها استفاده خواهد کرد/ ایرنا
اگر قرار بود دامنه نوسان نامتقاران اثرگذار باشد دیروز نباید در بازار فشار فروش ایجاد می شد آن هم بعد از این همه اصلاح ! بنابراین تغییر دامنه نوسان همانطور که قبلا هم گفتم صرفا در حد یک استامینوفن اثر گذار است . و اما از هفته اینده :
سهمهایی که دیروز صف فروش بودند و یا منفی معامله می شدند از اینها باید پرهیز کرد چون ممکنه سخت بشه از اونها خارج شد با دامنه منفی 2! احتمالا کماکان سهام شاخص ساز در بازار مورد توجه خواهند بود. ضمنا فعلا محرک قوی برای رشد بازار موجود نیست ! تا تعیین تکلیف برجام ، به عبارتی خارج شدن از وضعیت گرگ و میش وضعیت کنونی ، بازار فعلا جای خاصی نخواهد رفت .
(خودم 50 درصد سهم و 50 درصد نقد هستم)
نظر