جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "Midas"
    عضو فعال
    • Oct 2013
    • 2483

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
    به نظر هفته دیگه ارزش معاملات به زیر هزار میلیارد برسد. اگر دقت کنید هیچ کس هم به روی خودش نمیارد.

هر وقت اینها به روی خودشان نمی آوردند، یعنی دارد اتفاقی می افتد،

زمانی که دلار از 23 تا 33 رفت و بورس در حال ریزش بود، هم هیچ کس به روی خودش نیاورد

پ.ن: بازار تا آنجایی که قرار بود بریزه ریخته، از این جا به بعد همانقدر که ما باید نگران باشیم،

صاحبان حساب های بانکی و ملک و خودرو هم باید نگران باشند

زیرا در شرایط فعلی، فقط جنگ می تواند توجیه کننده این روزهای بورس باشد.
    بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• EHSANI
      ستاره‌دار(3)
      • Sep 2020
      • 2144

خب پایانی فملی هم 100 ریال معادل 0.8% رشد کرد
      علی برکت الله

شبندر هم قشنگ حجم مبنا رو داد و روی منفی 2%- بسته شد.
      باز هم همینکه یبوست نداره جای شکرش باقیه
      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• hasan12
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1162

در اصل توسط hasan1212 پست شده است View Post
        با این مقدار خروج پول امیدی به بازار فردا نیست!!!!
        همان طور که دیروز عرض کردم امیدی به بازار امروز نبود
        با خروج 576 میلیاردی پول در امروز امیدی هم به بازار فردا نیست
        .................................................. .............
        خروج پول خیلی زیاد است
        .................................................. ............
        دلار 24700
        .................................................. ...........
        بیت کوین 54238

نظر

• فین
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1158

مذاکرات امروز مجلس را گوش کنید به این نتیجه می رسید که محال است حاکمیت ایران اجازه توافق تیم روحانی با امریکا را تا قبل انتخابات ریاست جمهوری بدهد مگر اینکه امریکا کاملا کوتاه بیاید و هم به برجام برگردد و هم تحریمها را بردارد که ان هم محال است. فعلا تا 4 ماه آینده وضعیت همین است و دلار در محدود 22 تا 26 بازی می کند. بورس هم مفت ترین دارایی فعلی است ( اکثر سهم ها نه همه سهام )

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
            بانک دی باز شد و 25 درصد ارزش پول سهامدارها رفت هوا
            خیلی بالا باز شد

نظر

• رگنار
              عضو فعال
              • Feb 2014
              • 390

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
              دوستان کسی ویدیوهای پرایس اکشن سعید خاکستر دیده؟
              عرض ادب

میخوام اینجا نکته آموزشی بسیار مهمی رو بگم که سالها علم و تجربه و ضررهای سنگین پشتشه، بدرد کسانی میخوره که واقعا تکنیکال رو میفهمن و کار کردن.

این ویدوهایی که گفتید رو من ندیدم اما من خودم مدت زیادی بر اساس پرایس اکشن معامله کردم، منکر کارایی این روش نیستم اما میخوام چیزی رو بهتون بگم که اگر تازه میخوایید وارد پرایس اکشن بشید شاید سالها بعد بهش برسید.

دید استاتیک به چارت یعنی اینکه با کشیدن خطوط(خطوط ترند لاین، خطوط X پوینتها، خطوط حمایت مقاومت استاتیک(افقی)، سطوح فیبو ، موینگهای بلندمدت حمایتی و..) در چارت ما میفهمیم کجای چارت هستیم! حال مثلا در استراتژی پرایس اکشن با مشاههده الگوهای کندلی روی سطوح مناسب دنبال خرید یا فروش هستیم. (در اینجا فقط مثال خرید به جهت یکطرفه بودن بازار بورس خودمون میارم)
              خب حالا فرض کنید در بهترین نقطه از چارت جهت خرید هستیم(دابره های صورتی در اشکال زیر) که دو نمونه ش که چند روز پیش در چارتهای وسینا و ونیکی دیدم رو اینجا میزارم،
              [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
              در هر دو مثال شما حمایتهای قوی ترندلاین مشکی، حمایت استاتیک آبی رو هم دارید، حتی اولین خط روند نزولی زرد هم شکسته شده کندل استیک حمایتی در سطح مورد نظر رو هم دارید.(الگوهای , , Engulfing, Inverted Hammer و...) خب آیا این به معنی سیگنال خرید قوی هست؟!
              می توان خرید و نسبت ریسک/ ریوارد خوبی دارد و به محض خوردن استاپ لاس باید خارج شد، یعنی این معامله پرایس اکشنی اوکی هست و مشکلی نداره اما من بارها روی همین ستاپها قبلا ضرر دادم! خب حالا باید چکار کرد؟

راه حل: هر وقت میخواهید روی حمایتی سهم رو با روش پرایس اکشن بخرید باید دقت کنید که روند کوتاه مدت حتما نزولی بوده که به این حمایت رسیده و باید منتظر تغییر روند بود. چرا؟ چون در تحلیل تکنیکال هیچ کفی وجود نداره و هر کفی کفتری داره :)

تغییر ترند رو میشه با روشهایی مثل کراس موینگ ها تشخیص داد، البته در این روش چون حتما سهم مقداری از کف خودش فاطه گرفته که موینگها تونستن کراس کنند پس همیشه مقداری از شروع حرکت رو از دست میدهیم و ایرادی هم ندارد چون بصورت الیوتی هم نگاه کنید شما موج 1 از حرکت جدید رو از دست میدید، سپس موینگ ها کراس میکنن و اگر ستاپ مناسب و تریگر ورود گرفتید(بعد از درجا زدن بالای موینگ ها حتی شده چند کندل یعنی تشکیل موج 2 یا B) میتونید موج 3(یا C) رو بگیرید. خاصیت این دید به تحلیل تکنیکال اینه که هرگز درگیر شناسایی کف ها در روند نزولی نمیشید.

ببینید الان روند بازار نزولی هست آیا ما باید هر روز با مشخص کردن نقاط حمایتی (سطوح فیبو، خطوط افقی، ترند لاین ها، موینگ های حمایتی بلند مدت، تشخیص انواع واگرایی ها و... ) به فکر شناسایی کف باشیم!؟ من پول خیلی خیلی زیادی از دست دادن تا فهمیدم خیر نباید اینکار رو کرد.

باید دید استاتیک به چارت رو داشت(کشیدن انواع خطوط) اما تا زمانی که روند تغییر نکرده به فکر خرید در کف نباشیم. در این روش شما پذیرفتید که هیچ کفی وجود نداره و اصلا هم درگیر شناسایی کف و استرس خریدن سهم در کف نیستید!

حداقل 50 تا چارت قشنگ دارم که در اونها ده ها کف بسیار معتبر شکسته شدن و ضرر پشت ضرر!

در نهایت انواع روشهاس تکنیکالی متناسب با انواع روحیات رو داریم اما 7.5 سال تجربه مداوم در فارکس و بورس این رو به من آموخته که تشخیص روند و معامله در جهت اون بهتر از قربانی تلاش برای برگرداندن بازار روی بهترین حمایتها شدن است. طبیعی هست که روی سطوح حمایتی خوب، بازار واکنش محدودی نشان خواهد داد ولی اگر روند کلی بازار و اون سهم نزولی شده بود، نخریدن اقدام مناسب تری است.

موفق باشید

نظر

• علیرضا حسنی
                عضو فعال
                • Mar 2019
                • 1642

خب بعد از حدود یک ماه محرومیت برگشتیم، محرومیت به خاطر اعتراضی که به صحبت های اون کاربر داشتم که گفته بود حکومت خرید واکسن خارجی رو ممنوع کرده، دیدیم که چند روز بعدش واکس خارجی خریداری شده وارد شد و واکسیناسیون هم بر اساس اولیت شروع شده و این همون واکسن روسی هست که به گفته اون کاربر غربی ها و کشور های به گفته ایشون جهان اول به سگاشون هم نمیزنن که دیدیم الان آلمان که خودش پیشگام تولید واکسن بوده سفارش خریدش رو به شرکت روسی داده. نمیدونم آیا این کاربر میاد عذر خواهی کنه یا نه، خیلی بعید میدونم.

خب چند روز اخیر با اینکه از سهامیاب خیلی بدم میاد اونجا مشغول بودم که اونجا هم حساب کاربریم به خاطر پست های اعتراضی به قانون جدید دامنه نوسان مسدود شد. ۳ ساله هر جا پست میزارم مسدودم میکنن.

در مورد برجام و تحولات اقتصادی مترتب با اون هم فکر کنم امروز دیگه با اقدام مجلس تمام گمانه زنی ها پایان گرفت، قبلا هم میدونستیم دو سناریو پیش روی دلار و سهام هست، لغو تحریم ها دلار ۱۵ تومنی و شاخص ۷۰۰ هزار، و سناریوی دیگه تداوم و یا حتی تشدید بحران، دلار ۳۵ تومنی و شاخص ۲ میلیونی.

اما در مورد جو بازار، امروز دیگه با قطعیت بالایی میشه منتظر تشدید بحران و دلار ۳۵ تومنی در گام اول بود. متاسفانه بازار در اختیار افرادی هست که از مردم نوسانات شدید میگیرن، میبینید بازار رو چطور صف فروش میکنن و در کف قیمتها فروشنده رو وادار به فروش با التماس.

من شخصا از زیان عده ای از این افراد بسیار خوشحالم، همین خانوم که امروز اینجا اه و ناله میکنه دقیقا پارسال همین موقع در ارتباط با بازار و کرونا صحبت میکردیم و من تحلیلم رو از بازار میگفتم انواع و اقسام تمسخر ها و توهین ها رو میکرد و پارسال بهش گفتم سال دیگه این موقع اگه داراییت رو به باد نداده باشی یعنی خیلی خوش شانس بودی که همین کاربر همون موقع باعث مسدودیت چند ماهه حساب کاربری من تو این سایت شد، الانم که تکلیفش مشخصه.

من خودم طی یک ماه و نیم گذشته ۶۰ درصد توی دارا تو سود بودم که خب چون قبل از اخرین ریزش کل سپرده بانکی رو تبدیل به دارا کردم میشه گفت با نزول اخیر کل سودم پرید اما به نظرم دارا تا اردیبهشت سال آینده مجددا ۳۴ تومن رو مشاهده میکنه.

و بدا به حال اونهایی که داراییشون رو تبدیل به سپرده بانکی و اوراق کردن.
                آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2021/02/22, 14:22.

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

در اصل توسط hasan1212 پست شده است View Post
                  همان طور که دیروز عرض کردم امیدی به بازار امروز نبود
                  با خروج 576 میلیاردی پول در امروز امیدی هم به بازار فردا نیست
                  .................................................. .............
                  خروج پول خیلی زیاد است
                  .................................................. ............
                  دلار 24700
                  .................................................. ...........
                  بیت کوین 54238
                  دوست من یه ۲۵ تومن سرمایه اوردی تو بازار انواع و اقسام حرفهای بی معنی رو میزنی که وقتی سهم میخری یا میفروشی ۱۸۰ درجه با هم متفاوت میشن طی یک روز.
                  باور کن اشخاصی هستن تو همین جمع که شاید ۱۰ برابر کل دارایی شما در طی روز پرتفوشون فقط منفی میخوره تو این روزها (و عکسشم در شرایط صعود) انقد حرف بیهوده و مطلب چرت ارسال نمیکنن.

خیلی سعی کردم مودبانه صحبت کنم که مجددا مسدود نشم. اما به والله قسم کلامی که میگم عین واقعیت هست. آخه این چه رفتار ناپسندی هست که شما دارید که اخرشم جز زیان و نابودی چیزی واستون نداره. خب چرا خودت رو اصلاح نمیکنی؟ با این رفتار تا به امروز به کجا رسیدی که ادامه ش میدی؟ به کجا میخوای برسی؟

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                    فقط این وسط سهامداران دارا یکم و پالایش دارن نقره داغ میشوند.
                    هر روز 4- کامل میخورند.
                    البته به نسبت هم خوب میخرند و در واچ لیست خرید خیلی ها است.
                    دیشب که شما به حسنی اشاره داشتید، سهامدار دارا یکم است و شدیداً به رشد سهم اطمینان دارد و به قول خودش ارزنده ترین و بنیادی ترین سهم بازار است.
                    هر که را طاووس خواهد جور هندستان کشد. ۶۰ درصد سود یک ماهه ریسک نزول های سنگین رو هم داره.

هر چند خیلی سخت هست دیدن اب شدن روزانه سرمایه اما اون که خریدش بر اساس تحلیله موطفه که به استراتژی معاملاتیش پایبند بمونه. اتفاقا من تو اوج قیمت اخیر مجددا کل سپرده بانکی رو تبدیل به دارا کردم (با چشم انداز تشدید بحران بعد اطهار نظر رسمی بایدن و نزدیک شدن به تاریخ ۵ اسفند) و در واقع بیشتر رو اون بخش زیان کردم که هر چند خیلی واسم تعجب اور بود رفتار مردم اما خیلی نگرانش نیستم مطمئنم که این صندوق ارقام ۳۴ تومن رو طی یکی دو ماه آینده میبینه. اگه سود کنم مسئولش خودمم اگه زیان کنم باز هم خودم.

اما اینهایی که اصلا نمیفهمن چرا میخرن نمیفهمن چرا میفروشن و اصلا نمیدون چی میخرن میفروشن اگه زیان نکنن و نابود نشن که انصاف نیست عدالت نیست.

طرف نمیدونه ارز دیجیتال چی هست خواستگاهش چیه دلیل ایجادش چیه ماهیتش چیه، اصلا نمیدونه داره هوا میخره حالا چه یک دلار چه ۵۰ هزار دلار فقط چون داره میره بالا میخره بعد میاد مثلا برای ما توضیحم میده ماهیت بیت کوین رو. این اگه نابود نشه که انصاف نیست. پول و سرمایه دست این جور ادمها مخالف اصل شایستگی هست. انصاف حکم میکنه این افراد دارایی هاشون رو به ادمهای فهمیده منتقل کنن و لعدش برن بخوابن، یه خواب عمیق.

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3768

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                      هر که را طاووس خواهد جور هندستان کشد. ۶۰ درصد سود یک ماهه ریسک نزول های سنگین رو هم داره.

هر چند خیلی سخت هست دیدن اب شدن روزانه سرمایه اما اون که خریدش بر اساس تحلیله موطفه که به استراتژی معاملاتیش پایبند بمونه. اتفاقا من تو اوج قیمت اخیر مجددا کل سپرده بانکی رو تبدیل به دارا کردم (با چشم انداز تشدید بحران بعد اطهار نظر رسمی بایدن و نزدیک شدن به تاریخ ۵ اسفند) و در واقع بیشتر رو اون بخش زیان کردم که هر چند خیلی واسم تعجب اور بود رفتار مردم اما خیلی نگرانش نیستم مطمئنم که این صندوق ارقام ۳۴ تومن رو طی یکی دو ماه آینده میبینه. اگه سود کنم مسئولش خودمم اگه زیان کنم باز هم خودم.

اما اینهایی که اصلا نمیفهمن چرا میخرن نمیفهمن چرا میفروشن و اصلا نمیدون چی میخرن میفروشن اگه زیان نکنن و نابود نشن که انصاف نیست عدالت نیست.

طرف نمیدونه ارز دیجیتال چی هست خواستگاهش چیه دلیل ایجادش چیه ماهیتش چیه، اصلا نمیدونه داره هوا میخره حالا چه یک دلار چه ۵۰ هزار دلار فقط چون داره میره بالا میخره بعد میاد مثلا برای ما توضیحم میده ماهیت بیت کوین رو. این اگه نابود نشه که انصاف نیست. پول و سرمایه دست این جور ادمها مخالف اصل شایستگی هست. انصاف حکم میکنه این افراد دارایی هاشون رو به ادمهای فهمیده منتقل کنن و لعدش برن بخوابن، یه خواب عمیق.
                      ..به...رسیدن بخیر ...باز حبس بودی حسنی ؟؟

نظر

• خسی در میقات
                        عضو جدید
                        • Oct 2020
                        • 19

سلام
                        آقای حسنی قرار بود خودتون سایت بزنید ، چی شد؟؟؟
                        گفتین از مسدودی زیاد خسته شدین دیگه

نظر

• hasan12
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1162

دوست من یه ۲۵ تومن سرمایه اوردی تو بازار انواع و اقسام حرفهای بی معنی رو میزنی که وقتی سهم میخری یا میفروشی ۱۸۰ درجه با هم متفاوت میشن طی یک روز.
                          باور کن اشخاصی هستن تو همین جمع که شاید ۱۰ برابر کل دارایی شما در طی روز پرتفوشون فقط منفی میخوره تو این روزها (و عکسشم در شرایط صعود) انقد حرف بیهوده و مطلب چرت ارسال نمیکنن.

خیلی سعی کردم مودبانه صحبت کنم که مجددا مسدود نشم. اما به والله قسم کلامی که میگم عین واقعیت هست. آخه این چه رفتار ناپسندی هست که شما دارید که اخرشم جز زیان و نابودی چیزی واستون نداره. خب چرا خودت رو اصلاح نمیکنی؟ با این رفتار تا به امروز به کجا رسیدی که ادامه ش میدی؟ به کجا میخوای برسی؟

اخه مشنگ نیومده چرا اراجیف می گی ؟
                          من به اندازه موهای سر تو سهام دارم
                          ودر این بازار منفی باز هم در سود هستم که این تبحر من را در ترید نشان می دهد
                          میزان ارزش سهام 010 186 48 2 ریال
                          میزان تمام شده 821 997 375 2 ریال
                          میزان سود 189 188 110 ریال
                          این هم پرینت اسکرین سهام من

حالا اگر عرضه داری پرینت اسکرین سهام واین که چقدر سرمایه داری؟ ویک پرینت اسکرین از بیلان کاریت را این جا قرار بده تا کاربران قضاوت کنند در ترید چقدر مهارت داری!!!
                          اگر گذاشتی پرینت اسکرین را که خوب
                          اگر نگذاشتی بهتر است سکوت را مراعات کنی وخفه بشی وهمه می دونند تو غیر از ضرر کردن چیز دیگری بلد نیستی
                          آخرین ویرایش توسط hasan12؛ 2021/02/22, 15:09.

نظر

• ebiman
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 2071

خب بعد از حدود یک ماه محرومیت برگشتیم، محرومیت به خاطر اعتراضی که به صحبت های اون کاربر داشتم که گفته بود حکومت خرید واکسن خارجی رو ممنوع کرده، دیدیم که چند روز بعدش واکس خارجی خریداری شده وارد شد و واکسیناسیون هم بر اساس اولیت شروع شده و این همون واکسن روسی هست که به گفته اون کاربر غربی ها و کشور های به گفته ایشون جهان اول به سگاشون هم نمیزنن که دیدیم الان آلمان که خودش پیشگام تولید واکسن بوده سفارش خریدش رو به شرکت روسی داده. نمیدونم آیا این کاربر میاد عذر خواهی کنه یا نه، خیلی بعید میدونم.

خب چند روز اخیر با اینکه از سهامیاب خیلی بدم میاد اونجا مشغول بودم که اونجا هم حساب کاربریم به خاطر پست های اعتراضی به قانون جدید دامنه نوسان مسدود شد. ۳ ساله هر جا پست میزارم مسدودم میکنن.

در مورد برجام و تحولات اقتصادی مترتب با اون هم فکر کنم امروز دیگه با اقدام مجلس تمام گمانه زنی ها پایان گرفت، قبلا هم میدونستیم دو سناریو پیش روی دلار و سهام هست، لغو تحریم ها دلار ۱۵ تومنی و شاخص ۷۰۰ هزار، و سناریوی دیگه تداوم و یا حتی تشدید بحران، دلار ۳۵ تومنی و شاخص ۲ میلیونی.

اما در مورد جو بازار، امروز دیگه با قطعیت بالایی میشه منتظر تشدید بحران و دلار ۳۵ تومنی در گام اول بود. متاسفانه بازار در اختیار افرادی هست که از مردم نوسانات شدید میگیرن، میبینید بازار رو چطور صف فروش میکنن و در کف قیمتها فروشنده رو وادار به فروش با التماس.

من شخصا از زیان عده ای از این افراد بسیار خوشحالم، همین خانوم که امروز اینجا اه و ناله میکنه دقیقا پارسال همین موقع در ارتباط با بازار و کرونا صحبت میکردیم و من تحلیلم رو از بازار میگفتم انواع و اقسام تمسخر ها و توهین ها رو میکرد و پارسال بهش گفتم سال دیگه این موقع اگه داراییت رو به باد نداده باشی یعنی خیلی خوش شانس بودی که همین کاربر همون موقع باعث مسدودیت چند ماهه حساب کاربری من تو این سایت شد، الانم که تکلیفش مشخصه.

من خودم طی یک ماه و نیم گذشته ۶۰ درصد توی دارا تو سود بودم که خب چون قبل از اخرین ریزش کل سپرده بانکی رو تبدیل به دارا کردم میشه گفت با نزول اخیر کل سودم پرید اما به نظرم دارا تا اردیبهشت سال آینده مجددا ۳۴ تومن رو مشاهده میکنه.

و بدا به حال اونهایی که داراییشون رو تبدیل به سپرده بانکی و اوراق کردن.
                            آقای حسنی پس دلار 8000 تومانی چی شد؟!:D
                            سلام

نظر

• hasan12
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1162

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                              همه می دونند اون به غیر از ضرر کردن واراجیف گفتن چیز دیگری بلد نیست
                              بذار ببینیم پرینت اسکرین سهامش را در تالار می گذارد یا اومده این تاپیک راببندد!!!!

نظر

• ایرانی
                                ستاره دار(1)
                                • Jun 2011
                                • 2579

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                                دلار 8000 تومانی، حرف کاربر نجاT است.
                                تا آنجا که به یاد دارم، حسنی صحبتی از چنین قیمتی نزده است.

نظر

در حال کار...
                                X