جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشان2
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 1770

پاسخ : جــــو بــــازار

سکوت در برابر ظلم حرام است بیدارشو برادر سهامدار

نظر

• window
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 242

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
      با تشکر از شما.
      تا یادم نرفته بابت آن پست خوبتان تشکر ویژه بکنم. آن عکس نردبان اش هم خیلی بجاست!
      اما در مورد این پستی که فرمایش کردید.
      اینکه شرایط بازار متفاوت است کاملا درست است. اصلا بدیهی است! بازار تشکیل شده است از احساسات و شرایط لحظه ای میلیونها انسان و میلیونها متغیر در طول زمان! خوب معلوم است که کلیات آن در هر فصلی و در هر برهه ای متفاوت است. اینکه تکلیف بازار که مشخص شد!
      در برابر بازار تکلیف ما چیست؟ بکارگیری فنون معامله گری!
      فنون معامله گری اعم از مدیریت سرمایه و تحلیل گری و .... که اسمش را میگذاریم فرمول معامله گری!
      حال سوال این است که آیا فرمول معامله گری هم باید دینامیک و پویا باشد؟ آیا باید فرمول معامله گری هم مثل خود بازار فصل به فصل تغییر کند! به نظر مخلص به هیچ وجه! اینجا یک نکته ظریفی است.
      خود فرمول یا بکارگیری یا بکار نگیری! فرمول تغییر نمیکند بلکه متغیرهای درون فرمول ونحوه محاسبه آنها تغییر میکند!(دقت )

اگر در فرمول معامله گری غور و تفحص کرده باشید متوجه میشوید که همه آن تغییر فصول بازار در بطن و نهاد فرمول معامله گری دیده شده! (دقت لازم است) مثلا حد زیان که صحبتش میشود، یک مفهوم ثابت که نیست! بسته به شرایط و متغیرهای عموما در حال تغییر ، نحوه تعیین آن هم تغییر میکند.
      پس نحوه تعیین حد زیان در شرایط مختلف تغییر میکند ولی به هیچ وجه در شرایط مختلف بازار ، داشتن یا نداشتن حد زیان تغییر نمیکند. یعنی نمیتوانید بگویید که فرمول دیگر به درد نمیخورد و اصلا باید دنبال فرمول جدیدی بود یا هم که مثل دوستان بگویید فرمول را بریزیم دور!!!! حد زیان به درد نمیخورد! اشکال اینطوری ایجاد میشود!
      یا بگوییم اصلا ما که کاره ای نیستیم (یعنی فرمولی و فنونی برای معامله گری موفق وجود ندارد!) خوب اگر اینجور است و واقعا به این باور دارید پس اینجا و در بورس چکار میکنید؟!!!
      اگر باور کنیم که همه کار دولت است و دولت هم حتما سر ما کلاه خواهد گذاشت! خوب پس باید دیوانه باشیم که با چنین باوری! همچنان در بورس باشیم! اینها عموما توجیهات غیر معقول معامله گران آماتور شکست خورده است. (این حرف به معنی عدم دستکاری قیمت بورس توسط دولت نیست لطفا دقت کنید! منظورم این است که متوجه استانداردهای دوگانه خودمان باشیم!)

منظور شما را از بخش دوم فرمایش تان از نحوه رویارویی ما....خیلی نفهمیدم! ولی اگر صحبت از برتری ما میکنید به تجربه عرض کنم تنها و تنها و تنها ما یک برتری میتوانیم داشته باشیم! تدوین کردن و بهینه کردن و مهم تر از همه داشتن استراتژی معاملاتی و پایبندی سفت و سخت به آن! 90درصد ندارند! بهتان قول میدم!!!هزار بار هم من داد بزنم کسی گوش نخواهد داد! وگرنه این راز را برملا نمیکردم:D

امیدوارم مفهوم را رسانده باشم.
      مانا باشید.
      اگه اشتباه نکنمبد بد یا ناقص بیان کردم.
      مثلاحدضرر همیشه وجود داره.ولی نوعش فرق میکنه.مثلا سهمی را باسود میفروشم تا ریسک به ریوارد کمتری در هفته داشته باشم.یا سهمی را با ضرر میفروشم تا در هفته درمجموع سود کرده باشم.(1/6درصد).درسته که سهمو با ضرر فروختم ولی درواقع سیو سود کردم . یعنی هدف هفتگی مهمتر از هر چیزیه.
      مثلا من این هفته حدود1/7 % در سودم.چهار سهمی هم که دارم از قضا صف فروش وپایانی در جد صفر.خب امروز فملی داد میزد منو منفی بخر که نوسان میدم. اطمینان زیاد داشتم ولی نخریذم و گفتم یا سهما قفل میمونن که به هدف هفتگی رسیدم یا باز میشن که قطعا تا مثبت میرن .پس استراتژی حکم کرد این هفته ی سختو پشت سر بذارم.و فملی نخریدم و در ظاهر اشتباه کردم ولی پریشب همین استراتژی کمک کرد تصمیم بگیرم فرداش یعنی دیروز،چکاوه رو اول وقت 5+ بفروشم تا سود 1/6 درصدی هفته تامین بشه.
      در این مثال حد ضرر و سیو سود در سطح دیگری رعایت شد.
      بدون تفکر "حرکت دسته جمعی"این هفته بازنده بودم (امروز چکاوه صف فروش قفل بود).این یه نوع رویارویی غیر مستقیمه.

نظر

• "Midas"
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 2483

نصف پست های فروم های بورس را که می خوانی مضمونش اینه که "گوسفند از صف بیا بیرون"،

خب شما چرا شما به این گوسفند اجازه نمی دهید سهامش را به قیمتی که در نظر دارد بفروشد برود دنبال کارش؟

چرا می خواهید زوری همه را به بهشت ببرید؟

دامنه نوسان باید باز باشد و هیچ عرضه و تقاضایی بدون پاسخ نماند (پشت صف گیر نکند و به روز بعد منتقل نشود)

که در غیر این صورت این عرضه و تقاضا انباشته می شود، و حاصلش می شود 5 ماه اول سال که سهام صف خرید بودند،

سهام 30 برابر شده حجم مبنایشان پر نمی شد،

و الان سهام 75% سقوط کرده باز حجم مبنایشان پر نمی شود،

درکش برایم مشکل است چطور برخی فکر می کنند، محدودیت دامنه نوسان به نفع بازار است
        :-/
        بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
        ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• کروکودیل
          عضو فعال
          • Aug 2020
          • 3631

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
          نصف پست های فروم های بورس را که می خوانی مضمونش اینه که "گوسفند از صف بیا بیرون"،

خب شما چرا شما به این گوسفند اجازه نمی دهید سهامش را به قیمتی که در نظر دارد بفروشد برود دنبال کارش؟

چرا می خواهید زوری همه را به بهشت ببرید؟

دامنه نوسان باید باز باشد و هیچ عرضه و تقاضایی بدون پاسخ نماند (پشت صف گیر نکند و به روز بعد منتقل نشود)

که در غیر این صورت این عرضه و تقاضا انباشته می شود، و حاصلش می شود 5 ماه اول سال که سهام صف خرید بودند،

سهام 30 برابر شده حجم مبنایشان پر نمی شد،

و الان سهام 75% سقوط کرده باز حجم مبنایشان پر نمی شود،

درکش برایم مشکل است چطور برخی فکر می کنند، محدودیت دامنه نوسان به نفع بازار است
          :-/

درکش سخته چون احتمالا فول سهم نیستی! حتی 50 درصد سرمایت هم در سهام نیست!

اگر دامنه ازاد باشه قیمت سهام واقعی بشه اون موقع هیچکس جرات و توانایی سفته بازی رو نداشته باشه 60 درصد سهام بازار بین 30تا 80 درصد منفی میخورن

نظر

• "Midas"
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 2483

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
            بیت کوین اگه بشه 1 میلیون دلار اون موقع میبنید که بیت کوین هم داره زیاد و زیاد میشه ..منتها نه از نظر تعداد از نظر ارزش ! و ارزشش میرسه به 21 تریلیون دلار! و همه ی پول ها رو میبلعه!

اگر همین الان بیت پول بین الملی بشه ..به سرعت قیمت همه کالا ها رو بالا میبره/:.ph34r-smiley.:/

دلار مثلا تعدادش زیاده و ارزشش کم!!
            بیت تعدادش کم باشه و ارزشش زیاد!!

چه فرقی بین این دو هست؟

اگر یک جایی این دو جایگزین هم بشن مثلا چه اتفاقی میوفته؟

پاسخ این سئوال در پست قبلی عرض شد،

به بیت کوین، طلای دیجیتال می گویند،

یعنی نمیشه هر چقدر که دلشان خواست تولید کنند...

اما دلار و ریال، یورو، با یک کلیک هر چقدر بخواهی اضافه می شود،

و اینکه انحصار این چاپ در دست افراد خاصی است که منافع بسیاری از این راه می برند..

در این مورد..تحقیق کنید

نظر

• کروکودیل
              عضو فعال
              • Aug 2020
              • 3631

پاسخ این سئوال در پست قبلی عرض شد،

به بیت کوین، طلای دیجیتال می گویند،

یعنی نمیشه هر چقدر که دلشان خواست تولید کنند...

اما دلار و ریال، یورو، با یک کلیک هر چقدر بخواهی اضافه می شود،

و اینکه انحصار این چاپ در دست افراد خاصی است که منافع بسیاری از این راه می برند..

در این مورد..تحقیق کنید

بنده میگم چه فرقی داره 21 تریلیون عدد اسکناس 1 دلاری داشته باشیم تا اینکه 21 میلیون بیت کوین یک میلیون دلاری؟

فرق این رو به من بگید

نظر

• علیرضا حسنی
                عضو فعال
                • Mar 2019
                • 1642

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                حسنی جان اول بگم من نمیدونم چرا به شما علاقه دارم....واسه همین یک کم تند جواب پست هات رو میدم ..اینا رو به حساب خوبیه خودت بدون (این بدون شوخی بود)
                اما این مطالبی که شما گفتی ، به طور کلی یک فرضیاتی میکنی که غلط هستند. اگر جز به جز بگم خیلی میشه.
                مثلا برای اثبات حرفت شما میای میگی..اگر فلانی 5 بار پشت سر هم سهم بخره...بعد سهم عوض کنه..بعد دلار بخره...بعد..فلان بخره...و در همه هم فرض میکنی که 20درصد زیان کرد بیاد بیرون...(قبلش فرض کردی که حتما 20 درصد زیان میکنه! کی گفته؟) خوب اگر اینها فرضهای درستی باشند که معنی اش این هست که اگر حد زیان رو رعایت نمیکرد هم همین بلا سرش میامد دیگه!!!! غیر اینه؟ یعنی اگر همون سهم اولش رو هم نگه میداشت به جای سه چهار تا ضرر 20درصدی...ییهو الان در 80درصد زیان بود دیگه!
                پس اینها فرضیات درستی نیستند

لطفا دقت بفرمایید. حد زیان به هیچ وجه به معنی این نیست که تقریبی بگیم 20 درصد. خیر باید سالها تجربه و تلاش و تکنیکال و .....خیلی چیزها مبنا باشه تا حتی المقدور حد زیان درست تعیین بشه. هرچند دقت تعیین حد زیان که صددرصد نیست ولی عموما اون موقع ها که شما حد زیان رو اعمال میکنی و فرداش سهم صعودی میشه یعنی حد زیان رو درست تعیین نکردی...نه اینکه حد زیان بیخود باشه!
                پس اول فرض میکنیم که حد زیان درست تعیین شده (که گفتم خودش مثنوی هفتاد من هست)

نکته دوم اینکه اصلا بیا فرض کنیم همه اینها که شما گفتید درست هستند. یعنی بازار ایران به هیچ وجه حساب کتاب نداره ، هیچ تحلیلی نداره....اصلا به شکل مطلق تحلیل پذیر نیست. این رو فرض میگیریم! درست؟ معنی اینکه یک بازار به شکل مطلق تحلیل پذیر نیست یعنی چی؟ یعنی کاملا تصادفی است! پس فرض میگیریم که بازار صددرصد تصادفیه... حتی با این فرض! شما را ارجاع میدم به یک بازیه ساده! فرض کنید تعدادی معامله گر صرفا شیر خط میکنند و هرکس که درست حدس زده(کاملا شانسی ببره) . و در این بازی هرکس میتونه در هر مرحله میزان قمار رو مشخص کنه. یعنی فرض کنید همه 100تومن دارند ، حالا یکی در هر بار 5تومن قمار میکنه....یکی در هر معامله مثلا 50 تومن قمار میکنه! اونی که 50تومن قمار میکنه (نصف سرمایه اش) کافیه از بدشانسی دوبار بدبیاری داشته باشه کل پولش از دست میره..و دیگه از بازار حذف میشه! این معنی اش چیه؟ معنی اش این هست که 100تومنش به بقیه خواهد رسید که قمار کمتری در هر مرحله کردند.
                حد زیان برای حفظ ماندگاری در بازار سرمایه است.
                اصلا همین که شما میگی بازار ایران دیوانه وار نوسان میزنه! این خودش دلیل محکمی هست برای اینکه مدیریت سرمایه خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی مهمه! و یکی از ارکان مدیریت سرمایه هم رعایت حد زیان!
                شما وقتی که مثلا یک سهمی را میخرید 1000تومن. انتظارتون چی بوده؟ اینکه این سهم در این قیمت ارزنده است. انتظارتون اینه که سهم دیگه پایین تر نیاد و سهم رشد کنه و بشه 1200تومن . وقتی که این سهم مثلا میشه 800 تومن شما باید به الان نگا نکنی! این رو با زمان معامله کردنت باید مقایسه کنی نه اینکه الان تصور کنی که سهمی که 1000تومن می ارزیده خریدنش! الان که کمتره پس حتما به 800 می ارزه!!! خیر! شما باید بگی اون موقع که سهم رو 1000تومن ارزنده میدونستم اشتباه کردم(چون اشتباه نمیکردی که سهم الان 800نمیشد!) و شما در کمترین ضرر اشتباه ات رو اصلاح میکنی!!! یک استثنا هست و اون هم اینکه تحلیل مجدد بکنی و به این نتیجه برسی که سهم در 800 ارزنده هست و حالا حد زیان مجدد مشخص کنی و نفروشی. نکته مهم اش اینه که واقعا تحلیل مجدد و تازه بکنی نه اینکه خودت رو توجیه کنی! یعنی باید در بیاری که چرا در تحلیل قبلی سهم را در 1000ارزنده دونستی و متوجه بشی اشتباه ات کجا بوده! و الان که اشتباه ات رو تصحیح میکنی متوجه بشی که ارزندگی اش مثلا در 800 بوده و در این صورت نباید فروش بزنی...این مثل این میمونه که سهم رو فروختی و مجدد خریدی....یعنی اگر سهم دیگری ارزنده تر از این سهم 800تومنی بود اون رو میخریدی...انگار یک معامله کاملاجدید میبندی!
                ولی در هر صورت حد زیان سرجای خودش هست.
                در مورد سناریوی خرید در شاخص ۲ میلیونی که اگه شخص حد زیان رو رعایت میکرد پشت سر هم ضرر میکرد فرض مطرح نکردم. واقعا سناریو همین بود اگه شخص میخواست حد ضرر رو رعایت کنه ۳ بار پشت سر هم ۳ تا ۲۰ درصد ضرر میکرد. تاریخ ها هست قیمت ها هست دوست داشتید میشه نقطه به نقطه چک کرد. چون وقتی شخصی سهام میفروشه در واقع ریال میخره در اون تایم ریال رو به نزول بود و بعد از ۲۰ درصد نزول ریال شخص مجبور بود با نادیده گرفتن ملک و خودرو، طلا یا دلار بخره (با رعایت الزامات نقد شوندگی که شما مطرح میکنید وگرنه) دیگه سرمایه گذاری دیگه ای که وجود نداشت داشت؟ بعدشم که دلار هم ریخت.

همه این بازارها دست همتیه نمیزاره کسی قصر در بره ازش اصلا اساس ادعای من هم همینه.

بعد من نگفتم بازار حساب کتاب نداره و تحلیل نداره. من میگم تحلیل بازار الان تکنیکالرو بنیادی و تابلو خوانی نیست. الان باید ذهنیت همتی رو تحلیل کنی برای خرید و فروش و مواظب رکب های همتی باشی در هر سه بازاری که دست اون هست یعنی بانک بورسطو دلار.

و در اخر برای اینکه تجربه عملی کنیم. الان شما به شخصی که در بالاترین قیمت اخیر دارا سهم خریده با فرض اینکه حد زیان ۲۰ درصد داشته چه توصیه ای دارید برای معاملات فردا و پس فردا؟ بفروشه؟

من میگم حد زیان رو نادیده بگیره و سهام داری کنه شما چه توصیه ای داری؟ ببینیم در عمل کدوم پیشنهاد منجر به زیان کمتر میشه.

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

بنده میگم چه فرقی داره 21 تریلیون عدد اسکناس 1 دلاری داشته باشیم تا اینکه 21 میلیون بیت کوین یک میلیون دلاری؟

فرق این رو به من بگید
                  فرقی ندارند ولی من مطلب مهم تری عرض کنم.
                  شما اندکی به مفهوم پول و سیر تاریخی آن مطالعه کنید.

پول برای ساده کردن مبادلات به وجود آمده و مبتنی بر باور آدم هاست. به خودی خود که ارزش ندارد . حالا اسمش هرچه باشد.
                  مثلا زمانی از نمک یا استخوان ماهی به جای پول استفاده میشد. آیا استخوان ارزش داره؟ نه! پس چرا ارزش داشت؟
                  سیر تاریخی پول را بخوانید خیلی از سوالات شما برطرف میشود

حتی اینکه گفته میشود مثلا پشتوانه پول باید طلا باشد..حرف بی ربطی است .
                  عملا باید به اندازه تولید ناخالص یا همان میزان کالا و خدمات معادلش در یک اقتصاد پول چاپ شود.
                  ارزش واقعی مربوط به کالا و خدمات است و پول وسیله ای برای مبادله کالا و خدمات.

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

مزیتش اینه که تعدادش محدوده (21.000.000)و به مانند پول های بدون پشتوانه نمی شود با یک کلیک چند میلیارد دلار، ریال، یورو .... چاپ کرد.

وقتی به قیمت واقعی برای جایگزینی با پول های کنونی رسید، رشدش متوفف می شود.

به مانند طلا،

اگر طلا بخواهد پشتوانه ی پول های کنونی شود، قطعا قیمتش این نیست...
                    پول بدون پشتوانه ترجمه اشتباهی از فیات مانی هستش. فیات مانی ها پشتوانه دارن، پشتوانه شون حکومتی هست که اون پول رو چاپ میکنه.

دلار پشتوانه داره پشتوانه ش بمب اتم آمریکاست، قدرت نظامی آمریکاست، تکنولوژی و اقتصاد امریکاست، تولید ناخالص ملی آمریکاست و...

فرق داره با بیت کوین که پشتوانه ش ساتاشی ماتوشی تا تاشی توشیه. یعنی چی هر کی از ننش قهر کنه ارز دیجیتال بزنه. این اواخر تلگرام و فیسبوکم میخواستن ارز دیجیتال بزنن.

چاپ پول قدرت حکومتهاست مگه اجازه میدن هر کی از ننه ش قهر کرده بتونه پول چاپ کنه واسه خودش و قسر در بره.

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

خوبی بیت کوین این هست که زمانی که کوره پول سوزیش روشن بشه یا حتی سیستمش از کار بیفته هیچ کس از هیچ جایی نمیتونه پیگیر پولش باشه،
                      همین الان هم هرکی واردش میشه با علم به همین موضوع هست که هیچ مرکزیتی نداره
                      البته من اعتقاد دارم هنوز زوده و باید نقدینگی بزرگی از دنیا را اول در خودش جمع کنه

نظر

• "Midas"
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 2483

فرق این رو به من بگید

شما بفرمایید چطور این 21 تریلیون را ثابت در نظر گرفتید؟؟؟

فرقش اینه که اون 21 ملیونه ثابته،

اما 21 تریلیونه چند وقت بعد میشه 30 تریلیون و در نتیجه دلاری که در دست شماست کم ارزشتر میشه

نظر

• کروکودیل
                          عضو فعال
                          • Aug 2020
                          • 3631

شما بفرمایید چطور این 21 تریلیون را ثابت در نظر گرفتید؟؟؟

فرقش اینه که اون 21 ملیونه ثابته،

اما 21 تریلیونه چند وقت بعد میشه 30 تریلیون و در نتیجه دلاری که در دست شماست کم ارزشتر میشه

شما فرض گن هم زمان داره این اتفاق رخ میده....یعنی وقتی 30 تریلیون دلار داشتیم بیت کوین هم به ارزش مارکت 30 تریلیون دلار برسه!

بیت کوین ارزشش بالا بره فرقش چیه با اینکه دلار چاپ بشه؟

نظر

• توپ4گوش
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 2505

مگر دلار دامنه نوسانش باز نیست،

ملک، خودرو، تمام کالاهایی که دست مردم است،

آیا کسی حاضر است یک کیلو آهن قراضه را که دارد، 80% زیر قیمت بدهد،

باور کنید بورس هم فرقی نمی کند،

تفکر مبتدیانه این است که اگر دامنه نوسان باز شود، سهام یک روزه صفر می شوند، یا 80% منفی می خورند،

آیا در برابر فروشنده ای که حاضر است برای مثال فملی را 100 تومان بفروشد، آنطرف خریدارانی نیست که برای

استفاده از این موقعیت رقابت کنند؟

نکته در همینجاست، فرض کنیم کسانی پیدا شوند که حاضر باشند سهم شان را 70% بفروشند،

اما از آنطرف هم خریدارانی هستن که برای استفاده از این موقعیت سر و دست می شکنند و همین باعث می شود

قیمت ها متعادل شود،

باور کنید بورس با سایر بازار ها تفاوتی ندارد، و برداشتن دامنه نوسان لو لو خور خوره نیست،

همین بیت کوین با اینکه همه دنیا درگیرش هستند با اخبار دو روز تعطیلی و سیگنال منفی ایلان ماسک،

امروز قیمتش نصف نشد، چون در بازار هم خریدار هست و هم فروشنده،

_____

دارایکم و پالایش وقتی دامنه نوسانشان + و - 10 بود بهتر و روانتر معامله می شدند یا الان که شده -4 و +10؟
                            این بازار فرق دارد با بازار دلار و ملک

ساختار و مالکیت بورس ایران مال حقوقیها و شبه دولتی ها میباشد

اگر دامنه نوسان نباشد کدهای حقوقی با کدهای شخصیشان سهام میاورند پایین در یک روز به کد حقیقی میزنند سپس میبرند بالا مجددا یا به بازار میدهند یا همان حقوقی با کد حقوقی میخرد و در روز 50درصد هم میگیرند

همچنین که در بازگشاییهای بدو.ن دامنه نیز بارها دیدیم که سهام را زیاد پایین باز میکنند یا زیاد بالا باز میکنند
                            بورس خارج مال بخش خصوصی واقعی هست و حقوقی انها بابت معاملاتشان حساب پس میدهند اما اینا اختیار تام دارند و هیچ حسابی پس نمیدهند

شما یا ساختار بورس ایران را نمیشناسد یا نقد هستید و عجله دارید بورس سریعتر بریزد و بتوانید یه نوسان بگیرید

فعلا به این فکر باشید که حق مردمی که اینهمه اعتماد کردند و پول جهیزیه و املاک خودشان را اوردند در بورس این نیست و نباید بیش از این بدست مفت خوران بیفتد
                            شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4097

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                              در مورد سناریوی خرید در شاخص ۲ میلیونی که اگه شخص حد زیان رو رعایت میکرد پشت سر هم ضرر میکرد فرض مطرح نکردم. واقعا سناریو همین بود اگه شخص میخواست حد ضرر

من میگم حد زیان رو نادیده بگیره و سهام داری کنه شما چه توصیه ای داری؟ ببینیم در عمل کدوم پیشنهاد منجر به زیان کمتر میشه.
                              حسنی جان شما چون الان دارا داری یا بهتره بگم از فروش به موقع جا موندی یا رکب خوردی نفروختی ، از داشتن حد زیان انتقاد میکنی یا کلا از اول اینطور بودی ؟ من بعید میدونم شما اگر دارا را به موقع سیو سود کرده بودی کل این کامنت های بالا بلند شما امروز در این تاپیک موجود بود
                              به نظرات و تحلیل هاتون هم احترام میذارم ولی ...
                              قصد شماتت ندارم که میگم در دارا گیر کردی . خیلی هامون الان با بخشی یا کل نقدینگی مون گیر کردیم و در این بحثی نیست از جمله خودم با 40% نقدینگی ( امروز موفق شدم 5% از یه سهم در برم ) . این شماتت نیست بد برداشت نشه
                              با سابقه معاملاتی شما طبق اعلام خرید فروش های قبلی تون ، اهل سهم خریدن و ریسک کردن و ماندن و زیان دیدن و زیان بالا دیدن و عدم رعایت حد ضرر نبودی . در مورد بازار سرمایه و بورس ایران هرگز ندیدم شما اهل ریسک کردن باشی به این دلیل میگم

نظر

• کروکودیل
                                عضو فعال
                                • Aug 2020
                                • 3631

یک نکته ی دیگه اینگه اگر بیت کوین به 20 تریلیون دلار به بالا بخواد میل کنه

بدهی امریکا و تکلیف دلار امریکا چی میشه ؟

فک میکنید امریکا میزاره چنین اتفاقی رخ بده مگر اینکه خود امریکا پشت بیت کوین باشه!

و دری وری هایی که در مورد ساتوشی ساختن رو باور کنیم!

نظر

در حال کار...
                                X