جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    نه من اصلا در زیان نیستم در دارا. شاید دو تا منفی دیگه بخوره یر به یر بشم و اصلا نصفم بشه نمیفروشم چون اعتقادی به حد زیان ندارم برای دارا که داره ۳۰ درصد پایین تر از ناو معامله میشه.

سناریو رو واسه شخص فرضی مطرح کردم که اولا اعتقاد به حد زیان داره و حد زیانش ۲۰ درصده و از من مشورت خواسته، البته سناریو واقعی هست فرضی نیست من بهش گفتم حد زیان رو نادیده بگیر. شما چه توصیه ای بهش دارین؟
    حسنی جان سلام

معلوم خیلی به دارا اعتقاد داری
    تو دو سه سالی که پستات دنبال کردم این اولین بار انقدر قوی میبینمت که حاضری اگر وارد زیان بشوی هم خارج نشوی.

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4093

خب شما هم صراحتا فرمودید در شرایطی که حد ضرر با برداشت ما از آینده سهم یکسو نباشه به حد ضرر اعتقادی ندارین. منم همین رو گفتم.

این همونه که تو پست اولم بهش اشاره کردم. هیچ حرفه ای حد ضرر رو رعایت نمیکنه منطقی هم هست ببخشید مگه من مشنگم بیام مثلا همین دارا رو تو این قیمت وقتی که کل بازار واسه خریدش تو کف دندون تیز کردن ۳۵ درصد زیر ناو تقدیم دیگران کنم چون یارو رییس سازمان شب خوابیده صبح پا شده عشقش کشیده چند روز بازار رو صف فروش کنه سهمی که اگه برگرده یهو ۳ تا ۱۰ درصد پشت هم بالا میره. حد ضرر کیلو چنده.

حد ضرر واسه اون ۸ میلیون سهم سهامدار بیچاره ای هستش که تو کف قیمت میرن تو صف فروش که البته بنظرم حقشونه تا دسته اگه زیان کنن.
      والا من نگفتم اعتقادی ندارم . اتفاقا گفتم در بازاهای نزولی فرسایشی باید رعایت کرد . حرفم این بود که
      1- حد زیان درصدی نیست . یه جا با درصد بالا باید موند و یه جا با 5% هم باید خارج شد . حتی با صفر درصد یا 1 درصد . شما سهمی خریدی و نیم ساعت بعد متوجه میشی خریدت اشتباه بوده . حس میکنی حتی از فردا وارد نزول میشه . باید همون روز بفروشی به جا اینکه بشینی تا به فلان درصد زیان برسه بخصوص اگر حس کنی بازیگراش خالی کردند یا روند مشکوکی در تابلو خوانی متوجه شوی
      2- حد زیان را با پارامترهای زیادی همراه کردم
      اینکه شما میگید مگه مشنگم دارا را بفروشم ، اتفاقا منم همینو دارم میگم . میگم یه جا هست که شما زیانت رفته بالا 20% یا بیشتر شده ولی سهم داره به محدوده ای میرسه که به قول شما دندون براش تیز کردند . من با عبارات حمایت قدرتمند و ورود پول و این چیزا همراهش کردم که به نوعی همون دندون تیز کردن است
      یه جا هم هست شما رفتی سهم بنجلی را نزدیکای مقاومت قدری خریدی یا سفته بازهاش خراب کردند سرت ، اینو باید با حد زیان صفر درصد فروخت چون خریدی اشتباه است
      بحث من اینه که فرمول برای هر خریدی نمیشه ارائه داد
      هر سهمی را نمیشه هر قیمتی خرید و بشینی تا زیانت به فلان درصد برسه و با خودت بگی خب حالا حدش فعال شد بفروشم

یه نکته دیگه هم اینه که شما بحث را با شرایط فعلی بازار مچ کردی و بیشتر هم فوکوس داری رو سهم خودت
      من کلی گوئی میکنم و بحثم شرایط فعلی بازار و سهم خاصی نیست . روند کلی 6 ماه گذشته را میگم

نظر

• CHESTER.2020
        عضو فعال
        • Apr 2020
        • 1255

پول بدون پشتوانه ترجمه اشتباهی از فیات مانی هستش. فیات مانی ها پشتوانه دارن، پشتوانه شون حکومتی هست که اون پول رو چاپ میکنه.

دلار پشتوانه داره پشتوانه ش بمب اتم آمریکاست، قدرت نظامی آمریکاست، تکنولوژی و اقتصاد امریکاست، تولید ناخالص ملی آمریکاست و...

فرق داره با بیت کوین که پشتوانه ش ساتاشی ماتوشی تا تاشی توشیه. یعنی چی هر کی از ننش قهر کنه ارز دیجیتال بزنه. این اواخر تلگرام و فیسبوکم میخواستن ارز دیجیتال بزنن.

چاپ پول قدرت حکومتهاست مگه اجازه میدن هر کی از ننه ش قهر کرده بتونه پول چاپ کنه واسه خودش و قسر در بره.
        welcome back .

سالهاست که این بحث های تکراری بی ارزش بودنه بیت و کریپتوهارو میشنوم معمولا با یک خنده از کنارش عبور میکنم.
        فقط میتونم بگم سعی کن تاتانشی که بقول خودت به تور ساتاشی و تاتاشی نخوری!!! /:.winksmiley02.:/

الان بورس داخلم تاتاشی بنام همتی پیدا کرده البته!!

همیشه سوگیری های شناختی بزرگترین دلیل ضرر زدن به خودمونه!
        تو بازیه جمع صفر سود گرفتن از صفر هنر معامله گرهاست وگرنه از صد همه کره میگیرند!

Code:
        [URL="https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/lfdidr/bitcoin_is_going_to_zero/"]BITCOIN is going to ZERO ! ������⚡✨ : Bitcoin[/URL]
        آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/02/23, 00:18.
        نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11247

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
          یه سوال فنی کارمزدی ، من قبلا یکی دو بار دارا و پالایش را خرید فروش کردم ولی به کارمزد خرید فروششون دقت نکردم . صندوق ها کارمزدشون کمتر از قانون مصوب است ؟
          0/9 تقریبا75درصد کارمزد خرید وفروش عادی حساب میشه

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4093

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
            0/9
            0/9؟
            متوجه نشدم . 0.9% ؟ مجموع خرید فروش ؟

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4093

اقا نمونه مثال میزنم
              من سپیدار را شنبه در صف خریدم . دیدم بازار خبری نیست رفتم صفش با انگیره حداقل 2 تا مثبت 6 ، سنگین هم خریدم 50 هزار سهم 7352 تومنی . موقعی که صف بودم اصلا فکر نمیکردم بهم برسه . مدتی ازش غافل شدم حقوقی داده بود و حقیقی هم پشتش داد و خلاصه تا اومدم حذفش کنم خرید شد
              بازم صف شد و باز صفو حقوقی داد و ریخت و بار سوم که صف شد و دیدم ضعیف است زیر 1 میلیون و اینم داره اب میره همون قیمت خریدم دادمش رفت
              هر چند حدس میزدم روز بعد یعنی دیروز 1 شنبه میتونم کمی بالاتر هم بفروشم ولی ریسک نکردم فروختم . چون حجم سنگینی خورد و این امکان بود که روز بعد با صف فروش باز شود و قفل شود ، اون وقت چه خالی به سر کنم با این خرید سنگین نسبت به متوسط خریدهای بازار ؟

اتفاقا 1 شنبه کمی بالاتر در حدی که میتونستم بدون ضرر در حد کارمزد بفروشم موقعیت پیش اومد ولی من روز قبل فروخته بودم چون تابلو خوانی و موارد دیگر مرا را بر ان داشت که حد ضرر من در این سهم همان قیمت حداکثر در مثبت 6 خریدم باشد . قیمت کمتر برابر با حد ضرر و فروش !
              هر چند اینم میدونم این سهم قرار نیست مثل بقیه عرضه اولیه ها اونقدر بریزه . ممکنه همین فردا جمع بشه و برگرده ولی من استراتژی معاملاتیم این بود که قیمت خریدم و حد ضررم یکی باشد یعنی حد ضرر 0 درصد
              حد ضرر باید رعایت شود حتی اگر برخی موارد بره تو پاچمون مهم نیست . حد ضرر فرمول هم نداره درصد هم نداره
              آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/02/23, 00:35.

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11247

اقا نمونه مثال میزنم
                من سپیدار را شنبه در صف خریدم . دیدم بازار خبری نیست رفتم صفش با انگیره حداقل 2 تا مثبت 6 ، سنگین هم خریدم 50 هزار سهم 7352 تومنی . موقعی که صف بودم اصلا فکر نمیکردم بهم برسه . مدتی ازش غافل شدم حقوقی داده بود و حقیقی هم پشتش داد و خلاصه تا اومدم حذفش کنم خرید شد
                بازم صف شد و باز صفو حقوقی داد و ریخت و بار سوم که صف شد و دیدم ضعیف است زیر 1 میلیون و اینم داره اب میره همون قیمت خریدم دادمش رفت
                هر چند حدس میزدم روز بعد یعنی دیروز 1 شنبه میتونم کمی بالاتر هم بفروشم ولی ریسک نکردم فروختم . چون حجم سنگینی خورد و این امکان بود که روز بعد با صف فروش باز شود و قفل شود

اتفاقا 1 شنبه کمی بالاتر در حدی که میتونستم بدون ضرر در حد کارمزد بفروشم موقعیت پیش اومد ولی من روز قبل فروخته بودم چون تابلو خوانی و موارد دیگر مرا را بر ان داشت که حد ضرر من در این سهم همان قیمت حداکثر در مثبت 6 خریدم باشد . قیمت کمتر برابر با حد ضرر و فروش !
                هر چند اینم میدونم این سهم قرار نیست مثل بقیه عرضه اولیه ها اونقدر بریزه . ممکنه همین فردا جمع بشه و برگرده ولی من استراتژی معاملاتیم این بود که قیمت خریدم و حد ضررم یکی باشد یعنی حد ضرر 0 درصد
                بله مجموع 9دهم درصد هست
                استراتژی که فرمودید برای خریدهای نوسانی این روزها به درد میخوره ...
                طی این 1-2هفته که قانون جدید را حضرات مصوب کردند همین استراتژی را در برگرفتم ... هرخرید نوسانی که از صف فروش یا نزدیک صف فروش
                درتایم مچینگ انجام می شد درصورتی که به سمت صف فروش پیش میرفت را نقد میکردم با ضرر کارمزدی تا ریسک قفل شدن سرمایه درپیش نباشه
                هرچند چون با بخش اندکی از سرمایه این کار انجام می شد قیدش را زدم ... وفعلا نقد بودن را ترجیح دادم تا در اخر ببینیم چه پیش میاد ...

نظر

• sundaaay
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 742

دولت بایدن داغون تر از اونی هست که کسی فکرش رو میکرد... نمیدونم شاید هنوز کابینه اش تکمیل نیست ... اما اگر کلا وضعش این باشه که خیلی درب و داغونه
                  واقعا اینا مثلا میخوان مقابل چین وایسن؟ مضحکه
                  انصافا کسی وزیر خارجه اش یعنی بلینکین یا مشاور امنیت ملیش یعنی سالیوان رو جدی میگیره؟
                  آدم های سبک وزنی اورده... معاونش هم که رزومه ای نداره کلا 2 سالی سناتور بوده ... خود بایدن هم که فرسوده هست و کارایی نداره

باور کنید حتی اگر یک آمریکایی تو عراق یا جای دیگه کشته هم بشه، اینا هیچ حرکتی انجام نمیدن...

توافق با جمهوری اسلامی قطعی هست... چون دولت بایدن توان مقابله با تهدیدات جمهوری اسلامی رو نداره. درنتیجه کوتاه میاد خوبم میاد

نظر

• sundaaay
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 742

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
                    دولت بایدن داغون تر از اونی هست که کسی فکرش رو میکرد... نمیدونم شاید هنوز کابینه اش تکمیل نیست ... اما اگر کلا وضعش این باشه که خیلی درب و داغونه
                    انصافا کسی وزیر خارجه اش یعنی بلینکین یا مشاور امنیت ملیش یعنی سالیوان رو جدی میگیره؟
                    آدم های سبک وزنی اورده... معاونش هم که رزومه ای نداره کلا 2 سالی سناتور بوده ... خود بایدن هم که فرسوده هست و کارایی نداره

باور کنید حتی اگر یک آمریکایی تو عراق یا جای دیگه کشته هم بشه، اینا هیچ حرکتی انجام نمیدن...

توافق با جمهوری اسلامی قطعی هست... چون دولت بایدن توان مقابله با تهدیدات جمهوری اسلامی رو نداره. درنتیجه کوتاه میاد خوبم میاد
                    #BREAKING Rockets target US embassy in Iraqi capital: security sources - AFP

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4093

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post

بله موافقم
                      سر دسته داغون ها خودشه . بایدن
                      یکی از بدترین انتخاب های امریکائی هاست در چند دهه گذشته . هر چی فکرشو میکنم دمکراتها چرا به این قحط الرجالی رسیدند به نتیجه ای نمیرسم
                      هیچ پرستیژی شما در وجود و ترکیب و راه رفتن و استایل و ... این بابا نمی بینی . کمترین ابهتی هم در نفوذ کلام و ادبیات و جاذبه و رفتار شناسی نداره
                      رئیس جمهور امریکاست نه بورکینافاسو . ابهت پرستیژ استایل بدن و چهره و حتی ایستادن و راه رفتن و دست دادن و قدرت نفوذ کلام در سخن رانی و جذبه کلام ... برای رئیس جمهور بودن امریکا مهم است . این بابا ماست ماست است
                      ابهت را حتی اوباما هم نداشت ولی این بایدن دیگه بدتر و فاجعه تر . پوتین در حاشیه یه کنفرانسی ، کراوات اوباما را در دست داشت و حالتی بود که کراوات را میکشید و تو چشماش زل زده بود و حرف میزد . این یعنی فقدان پرستیژ و ابهت

وقتی ابهت و استایل و قدرت کلام و جذبه نباشه ، قطعا پشت بندش سوتی هم میده ، بند هم اب میده ، راحتم رام میشه و حساب باز کردن رو طرف کاهش فزاینده پیدا میکنه . بطور کلی و جهانی نه فقط در ارتباط با ایران
                      شما فکرشو بکن ابهت ریگان کجا ؟ نفوذ و جاذبه کلام و استایل ترامپ . حتی استایل و برخوردهای پر نفوذ کلینتون . جاذبه و قدرت کلام جان اف کندی ، کجاست ریچارد نیکسون ؟ آیزنهاور با اون پرستیژ مثال زدنی ،
                      از بینان گذاران امریکا ، توماس جفرسون که دیگه نگو . چه قدرت نفوذ و ذکاوتی که قانون اساسی نوشت که 240 است کار میکنه و خودش هم سومین رئیس جمهور امریکا شد
                      و حالا این بابا ...
                      آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/02/23, 01:16.

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

اقا نمونه مثال میزنم
                        هر چند حدس میزدم روز بعد یعنی دیروز 1 شنبه میتونم کمی بالاتر هم بفروشم ولی ریسک نکردم فروختم . چون حجم سنگینی خورد و این امکان بود که روز بعد با صف فروش باز شود و قفل شود ، اون وقت چه خالی به سر کنم با این خرید سنگین نسبت به متوسط خریدهای بازار ؟

حد ضرر باید رعایت شود حتی اگر برخی موارد بره تو پاچمون مهم نیست . حد ضرر فرمول هم نداره درصد هم نداره
                        اینکه شما میگید استراتژی های نوسان گیریه، اون که بدهیه سهمی به قصد نوسان گیری خریدیم بدونم شل کرده که میفروشیم بره.

حد ضرر فلسفه دیگه ای داره. ما یک دارایی رو میخریم، به صعودش اعتقاد داریم اما به هر دلیل غیر منتظره ای میبینیم بر خلاف پیش بینی ما قیمت اون سرمایه گذاری مون در جهت معکوس انتظار حرکت میکنه. اینجاست که حد ضرر مطرح میشه.

من دلار میخرم با فرض تشدید تحریم ها، تحریم ها تشدید میشه اما فردا دلار ۱۰ درصد ارزون میشه، استراتژی حد ضرر میگه اگه حد ضرر شما ۱۰ درصده دیگه کاری نداشته باش تحریم چی شده فرضا فلان درصد از دلارت رو مطابق با استراتژی معاملاتی که از قبل تهیه کردی تبدیل به ریال کن، اگه یه ۱۰ درصد دیگه پایین اومد به فرض دررپله دوم کل دلار رو تبدیل به ریال کن. اینجاست که اصلا لزوم قابل نقدشوندگی در بحث حد زیان مطرح میشه.

اون مثالهایی که شما میزنید منم تقریبا همونطور عمل میکنم خب اونها استراتژی های نوسان گیریه.

من اگه اینبار در دارا موندم به خاطر این بود که میخواستم سهامداری کنم بابت پیش بینیم از عدم توافق وگرنه که اگه مثل سابق بلزار رو نزولی میدیم که از همه بزن در رو تر خودمم فکر میکردید با دارا میموندم؟

اصلا من فکر نمیکردم بازار نزول کنه من فکر میکردم بازار یه کله صف خریدی بره بالا با نزدیک شدن به ۵ اسفند.

نظر

• ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2577

یه سوال فنی کارمزدی ، من قبلا یکی دو بار دارا و پالایش را خرید فروش کردم ولی به کارمزد خرید فروششون دقت نکردم . صندوق ها کارمزدشون کمتر از قانون مصوب است ؟
                          بله، کارمزد معاملاتی صندوق های قابل معامله ( دارا یکم ، پالایش ) کمتر از سهم های بورسی و فرابورسی است.
                          در واقع کارمزد ناچیز و کمی دارند.
                          نکته مهم که در اساسنامه پذیره نویسی آنها آمده است. خرید و فروش و معاملات دارا یکم و پالایش معاف از مالیات است.@};-

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4716

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: ما برای کسب توانایی‌های هسته‌ای متناسب با نیاز‌های کشور مصمم هستیم و به همین علت، حد غنی‌سازی ایران ۲۰ درصد نخواهد بود و تا هرجا که لازم و نیاز کشور باشد اقدام خواهد کرد مثلاً برای پیشران هسته‌ای یا کار‌های دیگر ممکن است غنی‌سازی را به ۶۰ درصد هم برسانیم.

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4093

اینکه شما میگید استراتژی های نوسان گیریه، اون که بدهیه سهمی به قصد نوسان گیری خریدیم بدونم شل کرده که میفروشیم بره.

حد ضرر فلسفه دیگه ای داره. ما یک دارایی رو میخریم، به صعودش اعتقاد داریم اما به هر دلیل غیر منتظره ای میبینیم بر خلاف پیش بینی ما قیمت اون سرمایه گذاری مون در جهت معکوس انتظار حرکت میکنه. اینجاست که حد ضرر مطرح میشه.

من دلار میخرم با فرض تشدید تحریم ها، تحریم ها تشدید میشه اما فردا دلار ۱۰ درصد ارزون میشه، استراتژی حد ضرر میگه اگه حد ضرر شما ۱۰ درصده دیگه کاری نداشته باش تحریم چی شده فرضا فلان درصد از دلارت رو مطابق با استراتژی معاملاتی که از قبل تهیه کردی تبدیل به ریال کن، اگه یه ۱۰ درصد دیگه پایین اومد به فرض دررپله دوم کل دلار رو تبدیل به ریال کن. اینجاست که اصلا لزوم قابل نقدشوندگی در بحث حد زیان مطرح میشه.

اون مثالهایی که شما میزنید منم تقریبا همونطور عمل میکنم خب اونها استراتژی های نوسان گیریه.

من اگه اینبار در دارا موندم به خاطر این بود که میخواستم سهامداری کنم بابت پیش بینیم از عدم توافق وگرنه که اگه مثل سابق بلزار رو نزولی میدیم که از همه بزن در رو تر خودمم فکر میکردید با دارا میموندم؟

اصلا من فکر نمیکردم بازار نزول کنه من فکر میکردم بازار یه کله صف خریدی بره بالا با نزدیک شدن به ۵ اسفند.
                              عرض کردم من دارم بازار 6 ماه گذشته را میگم . بازار نزولی فرسایشی حد ضررها زودتر فعال میشه . اعتماد نیست یا بسیار کمرنگ است
                              سهم عرضه اولیه ای که با زور پول میاد بالا بخرم با اعتقاد به فلان و بهمان ؟ یا هر کدوم دیگر از این بازار
                              در بازار نزولی فرسایشی کاری جز این نمیشه کرد
                              خب منم با اعتقاد به صعود سپیدار را خریدم . سهم کوچک و استخوان داری است و با اشغال های دیگری در عرضه اولیه ها مثل بگیلا و آبادا و وکبهمن و ... فرق دارد . این اعتقادم بود ولی اعتقادم بر اورده نشد و حد ضررم فعال شد هر چند عرض کردم ممکنه برگرده و حتی تا 10 هزار هم بره

ایا ماندن و وارد زیان شدن اسمش فعال شدن حد ضرر است ؟ فرقی نداره شما بمونی و بعد حدت فعال شود یا همون روزی که خریدی اینا جفتش یکیه . اعتقاد به سهم و این چیزا هم که خودت میدونی بیشتر جوک است در این بازار . نظر سنجی خرید فروش ها و انگیزه و عوامل را در جدول دیدی ؟خرید فروش ها 10% هم بر اساس اعتقاد به سهم و این چیزا نیست
                              قسمت بولد شده که شما گفتی هم در ظاهر امر تفاوت با نوسان گیری دارد وگرنه در ذات همان است . شما سهمی میخری با اعتقاد به صعود ، در همون راه صعود هم نوسان میگیری ازش . من تفاوتی بین این دو مورد نمی بینم
                              منم مثل شما فکر نمیکردم بازار اینقدر زود تلنگش به این شکل فضاحت بار در بره وگرنه با همون 40% هم نمونده بودم و در این زمینه هم عقیده و هم دردیم /:.coolsmiley02:./

نظر

• EHSANI
                                ستاره‌دار(3)
                                • Sep 2020
                                • 2077

بیاید از دید عملگرایانه به موضوع نگاه کنیم. شخصی که دانش و اگاهی مالی و اقتصادی نداشته و در شاخص ۲ میلیون وارد بازار شده فرض کنید هر ۲۰ درصد رعایت حد زیان میکرده و خارج میشه، این شخص بعد از اون وارد معامله دیگری شده دیگه یعنی سهام رو فروخته و ریال خریده، این شخص بعدش روی ریالش هم بدون شک زیان میکرده چون دلار افزایشی بوده، فرض کنید رعایت حد زیان کرده و ریالش رو داده طلا خریده، رو طلاش هم ۲۰ درصد زیان میکرده و بعدش ارز دیجیتال و بعدش اوراق و.... به همین ترتیب این ادم وارد هر معامله دیگه ای بشه باید ۲۰ درصد زیان کنه و خارج بشه و بعد از ۵ معامله دیگه سرمایه ش تقریبا میشه گفت نابود شده.
                                سلام جناب حسنی عزیز ،
                                بحثهای خوبی مطرح میکنید
                                ولی زاویه دید بسیار عجیبی دارید!!!!!!

شخصی که دانش و آگاهی مالی و اقتصادی دارد ،
                                عدد 20% زیان را در عدد 5 معامله ضرب کرد شد 100%
                                بعد به این نتیجه رسید که سرمایه اش نابود شده است!
                                یعنی از 100 رسید به صفر

فرضاً شما 100 تومن پول دارید
                                معامله 1 : 20% زیان ← مانده 80 تومن
                                معامله 2 : 20% زیان ← مانده 64 تومن
                                معامله 3 : 20% زیان ← مانده 51.2 تومن
                                معامله 4 : 20% زیان ← مانده 40.96 تومن
                                معامله 5 : 20% زیان ← مانده 32.768 تومن

از 100 تومن رسیدیم به 33%
                                یعنی بعد از 5 معامله هریک 20% زیان
                                سرمایه یک سوم میشود نه صفر (نابود)

شب خوش @};-
                                نگرش ، همه چیز است .