جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3748

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
    امیدجان ما بورسی ها end هنرمان پیش بینی آینده ی بورس هست و کار دیگری از ما ساخته نیست ...

بنده پیش بینی داشتم ( درشاخص زیر 300 هزار تا )) که به وقوع پیوست , و بسیاری به واسطه آن پیش بینی در بورس ماندند و استفاده کردند ...

کاربر داشتیم می گفت برسه به 600 خارج میشم اما به واسطه آن پیش بینی ماند و ارزسبدش بالاتر رفت ...

چرا یک تحلیلگر باید محاکمه شود ؟!!
    ...بهرام خان..بین خودمان باشد ...تا جایی که صحبت اعداد و ارقام بود ...میشه گفت کارت تحلیل بود ...اما وقتی با همتی باهوش و دژپسند کاردان از پالوده خوردن می گفتی ....و صحبت از تعیین دولت و رییس دولت بعدی به دست سهامدارا می گفتی ...اسمش رو میشه چیز دیگه ای گذاشت !!راستی تو قضیه سقوط بورس ‌...راننده تاکسی و مهندس کذایی مقصر اصلی بودن یا همتی باهوش !!؟؟

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

دوستان قانون رفع گره معاملاتی هنوز هست؟

با یکسری بند و تبصره سهمی ۵ ۶ روز قفل بود قانون رفع گره معاملاتی اجرا میشد.

نظر

• مدافع
        ستاره‌دار(5)
        • Oct 2020
        • 2446

فکر میکنم اجرا نمیشه چون بعضی از سهام ده روز قفل هستند ولی خبری از رفع گره نیست. نشون میده خود سازمان و شرکت بورس موافق کوتاه ماندن دست سهامدار از سرمایشون است.

شاید فکر میکنن بورس قفل باشد شب عیدی کمک به کاهش تورم میکند!!!!! خخخخخ

نظر

• بامبو
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 467

سلام دوستان عزیزوقتتون بخیر

می دونم اعصاب اکثریت به واسطه این خلاقیت مسعولین بورس درمورد دامنه نوسان و.....خرابه ولی می تونین با سوادخودتون سصوفی روبررسی کنین شاید براتون ارزش ورود داشت
          ================================================== ====================
          دوستان جناب بهرام خان یه کاربری هست که فقط نظرات شخصی خودش رو توتاپیکش قرار میده نه پولی از کسی میگیره ونه کسی رومجبور میکنه سهمی رو بخره یا بفروشه ونه یک مسعول تصمیم گیره اونی که به فرض با تشویق بهرام خان توقله شاخص سهمش رونفروخته این همه ضرروزیان نوش جونش باشه تازه خود ایشون معتقده کسی رومجبور به خریدنکرده

بعضیا برای خودشون مترومعیارجدیدتعریف کردن میگن اگه بهرام خان بیش از 3روز غیبت کرد وفعالیتی تواین فروم نداشت نشانه فروش وفراره آخه این چه استدلالیه؟اینجامگه مهدکودکه؟

تعجب میکنم از برخی کاربران قدیمی که بعداز این همه سال فعالیت تواین بازار هنوز آویزون نظرات بهرام خانن وخودشون هیچ توانایی برای خریدوفروش ندارن

چرادموکراسی روزیرسوال میبرین؟چرا بایدکاربری برای ابرازنظر وعقیده خودش تواین فروم هزینه بده؟

نظر

• Elcid
            Banned
            • Sep 2020
            • 1239

امیدجان ما بورسی ها end هنرمان پیش بینی آینده ی بورس هست و کار دیگری از ما ساخته نیست ...

بنده پیش بینی داشتم ( درشاخص زیر 300 هزار تا )) که به وقوع پیوست , و بسیاری به واسطه آن پیش بینی در بورس ماندند و استفاده کردند ...

کاربر داشتیم می گفت برسه به 600 خارج میشم اما به واسطه آن پیش بینی ماند و ارزسبدش بالاتر رفت ...

چرا یک تحلیلگر باید محاکمه شود ؟!!
            ارتش ۳۰ و ۴۰ و ۵۰ مبلیونی سهامداران به فرماندهی ژنرال دژپسند و کاپیتان همتی و خانه دو سوم و .... تحلیل است
            لااقل برو همان تاپیک شاخص ۲۱۰۰ دم خونه خودتون بازی کن بالاخره یه روزی روزگاری میشه ۲۱۰۰ حالشو ببر

ضمنا اصلاحات و خاتمی هم به تاریخ پیوست مثل مصدق و دکتر فاطمی عزیزت مهم نیست آدم ها در تاریخ چه کردند مهم نتیجه امروز است که همه میدونن چه وضعیه با توجه به صرف زمان و هزینه

نظر

• فین
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1158

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
              برای قرون قرون پولی که با فریب مردم بدست آورده تاوان خواهد داد آه کسایی که با تبلیغات فریبنده ایشون متضرر شدن تا ابد پشتشه ،روزی که پولهاشو خرج بیمارستان کرد متوجه میشه دنیا همچین بیصاحبم نیست
              از یک کاربر قدیمی سایت بعید است چنین الفاظی برای یک کاربر دیگر بکار ببرد. مگر شما در اینجا پول پرداخت می کنید که متوقع هستید ؟ اصلا مگر شما با حرف دیگران خرید و فروش می کنید ؟ من بگویم سال دیگر همین موقع مثلا بانک ملت 800 تومان است شما باید بخرید؟ یا باید بروید تحلیل بنیادی و تکنیکی بانک ملت را بینید و سپس تصمیم بگیرید ؟ من چند سال قبل با یکبار از روی دست کسی خرید کردن بیش از 40 میلیون تومان ضرر کردم ولی نه تنها چیزی به او نگفتم بلکه دعایش هم می کنم که راه درست را به من نشان داد و الان فقط مطالب را می خوانم و سپس تصمیم می گیرم. اینجا یک فروم آزاد است و هر کسی می تواند هر مطلبی در مورد بورس و پیش بینی آن و اقتصاد کلان یا خرد بنویسد و به هیچ کس هم بدهکار نیست.

نظر

• ایرانی
                ستاره دار(1)
                • Jun 2011
                • 2577

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                از یک کاربر قدیمی سایت بعید است چنین الفاظی برای یک کاربر دیگر بکار ببرد. مگر شما در اینجا پول پرداخت می کنید که متوقع هستید ؟ اصلا مگر شما با حرف دیگران خرید و فروش می کنید ؟ من بگویم سال دیگر همین موقع مثلا بانک ملت 800 تومان است شما باید بخرید؟ یا باید بروید تحلیل بنیادی و تکنیکی بانک ملت را بینید و سپس تصمیم بگیرید ؟ من چند سال قبل با یکبار از روی دست کسی خرید کردن بیش از 40 میلیون تومان ضرر کردم ولی نه تنها چیزی به او نگفتم بلکه دعایش هم می کنم که راه درست را به من نشان داد و الان فقط مطالب را می خوانم و سپس تصمیم می گیرم. اینجا یک فروم آزاد است و هر کسی می تواند هر مطلبی در مورد بورس و پیش بینی آن و اقتصاد کلان یا خرد بنویسد و به هیچ کس هم بدهکار نیست.
                سلام و عرض ادب. در پست خودتون اشاره به بانک ملت داشتید. دیشب زیرمجموعه بانک ملت گزارش خیلی خوبی اعلام کرد.

نقل قول:

گزارش ماهیانه گروه مالی ملت که صددرصد متعلق به وبملت است دیروز روی کدال آمد. خلاصه:
                1- سبد بورسی 17.8 هزار میلیارد تومان.
                2- شرکتهای غیربورسی در 6 ماه اول حدود 800 میلیارد سود ساخته اند. یعنی ارزش آنها لااقل 10 هزار میلیارد تومان است.
                3- شرکت مالک 10 درصد سرمایه گذاری ری است. سرمایه گذاری ری مالک 1600 هکتار زمین در منطقه ویزه اقتصادی فرودگاه امام است. یعنی سهم گروه مالی ملت، 160 هکتار زمین در این منطقه ویژه اقتصادی است. اگر قیمت زمین در این منطقه متری 5 ملیون باشد، ارزش سهم گروه مالی ملت 8 هزار میلیارد تومان خواهد بود.

پس فقط ارزش این هلدینگ حدود 35 هزار میلیارد تومان است. یعنی هر سهم 370 تومانی بانک ملت، غیر از خود بانک و میلیارد ها دلار آن، مالک 170 تومان از هلدینگ گروه مالی ملت هم هست.

نظر

• نوروزی نیا
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 426

امیدوارم فردا صفوف فروش رو جمع کنن....همگی واقعا تحت فشاریم

نظر

• فین
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1158

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                    سلام و عرض ادب. در پست خودتون اشاره به بانک ملت داشتید. دیشب زیرمجموعه بانک ملت گزارش خیلی خوبی اعلام کرد.

نقل قول:

گزارش ماهیانه گروه مالی ملت که صددرصد متعلق به وبملت است دیروز روی کدال آمد. خلاصه:
                    1- سبد بورسی 17.8 هزار میلیارد تومان.
                    2- شرکتهای غیربورسی در 6 ماه اول حدود 800 میلیارد سود ساخته اند. یعنی ارزش آنها لااقل 10 هزار میلیارد تومان است.
                    3- شرکت مالک 10 درصد سرمایه گذاری ری است. سرمایه گذاری ری مالک 1600 هکتار زمین در منطقه ویزه اقتصادی فرودگاه امام است. یعنی سهم گروه مالی ملت، 160 هکتار زمین در این منطقه ویژه اقتصادی است. اگر قیمت زمین در این منطقه متری 5 ملیون باشد، ارزش سهم گروه مالی ملت 8 هزار میلیارد تومان خواهد بود.

پس فقط ارزش این هلدینگ حدود 35 هزار میلیارد تومان است. یعنی هر سهم 370 تومانی بانک ملت، غیر از خود بانک و میلیارد ها دلار آن، مالک 170 تومان از هلدینگ گروه مالی ملت هم هست.
                    البته من فقط مثال زدم و الان هم بانک ملت در پورتفوم نیست ولی به نظر من و بر خلاف نظر اکثر دوستان سهام بانکی و بخصوص سه سهمی که من بررسی کرده ام ( وبملت - وبصادر - ونوین ) زیر ارزش ذاتی خود معامله می شوند. در مورد بانک ملت قدیمیهای بازار همیشه ارزش فولاد و بانک ملت را یکی میدانستند یعنی بانک ملت حتی تا 1000 تومان هم می تواند رشد کند. اصولا با نگاهی به کشورهای مشابه ایران و ارزش بانکهای مهم ان کشورها به نظر می رسد سهام بانکهای ملت و صادرات و تجارت از نظر دلاری بسیار ارزان هستند. البته در مورد بانکها و بخصوص بانک ملت و ارزهای چندین میلیارد . یورویی آن بحث زیاد است و به نظر من دولت آینده و هیات مدیره و مدیر عامل آینده بانک و سیاستهای بانک مرکزی و وزارت اقتصاد آینده می تواند سهم بانک ملت را اواخر سال آینده به 1000 تومان برساند همچنانکه می تواند به 100 تومان هم برساند. مشابه بحث شما در مورد بانک صادرات هم مطرح است. صادرات به ازای هر سهم حدود 140 تومان وسپهر دارد و 30 تومان هم سود امسال یعنی از قیمت 240 تومانی صادرات 170 تومان فقط ارزش یک زیر مجموعه و سود امسال است و هر سهم فقط 70 تومان معامله می شود با داراییهای بسیار زیاد و برند مطرح بانکی در کشور.

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
                      باز داستان گفتی... جوابت نمیدم دلیل نیست که درست میگی

پته چی من رو روی آب ریختی؟ آخه .... من از عمد طوری نوشتم که دوستان من رو بشناسن...
                      کلماتی مثل اصلاح چی..جواد ضخیم ... ممد هفت رنگ .. که مشخصه مربوط به منه...

در مورد تالار بورس:

طبق اطلاع 100 درصدی که دارم و همچنین تائید خود آقای ثقفی، سایت تالار بورس توسط سازمان بورس به علت "سیگنال دادن" بسته شد... هیچ عللت دیگه ای هم نداشت...
                      ازنظر من بحث سیگنال دادن هم فرمالیته بود... قبل از ریزش بورس سایت رو تخته کردن که حرکت اعتراضی از اونجا نتونه شکل بگیره(تائید خود آقای ثقفی)

چرا دوست داری ضایع بشی؟

در مورد خاندان پهلوی هم بنده افتخار میکنم به این خاندان...

اسم روح الله زم بدبخت رو میاری که مثلا من رو بترسونی؟ من به این سادگی ساکت نمیشم... خودت خسته نکن...

این جدول تورم هم باهاش بچرخ و مردم رو بیار پای صندوق رای... بلاخره مگه نمیگی ممد هفت رنگ خوب بوده؟ خوب باهاش مردم رو بیار پای صندوق... چرا برای من هی کپی میکنی؟

برو بساط رو جای دیگه پهن کن... برو تو همان تاپیک خودت چرخ بزن... همان شاخص 2.400 ... چی کار ما داری؟ برای بار 100 ام، دور من نچرخ.

خیر ...

سعی کردید
                      هویت قبلی را مخفی کنید ...

منتظر مرگ بنده بودی تا با خیالی آسوده ماموریت قبلی را ادامه دهی و کسی به
                      تحلیل های غلط گذشته ات اشاره نکند ( مخصوصا نام کاربری دیگری هم انتخاب کردی برای رد گم کردن )
                      حتی به اندازه ی
                      دیگر منتقدان شرایط موجود مثل گالیور و b4city و امید آزاد و سایر دوستان منتقد که اکنون حضور دارند , هم شهامت نداشتی که با نام کاربری شناخته شده ات ظاهر شوی ...

همان ماموریتی که سایت حامد ثقفی را منهدم کرد ...

بیش از این پته ات را روی آب نمی اندازم با وجودی که دریایی از تحلیل های غلط شما را در ذهن دارم ...

دوم اسفند هم شناسایی ات کردم بدون آنکه از اصلاح چی ها صحبت کنی ...

.................................................. .................................................

به احترام
                      سایت بورسی که فضایی برای تحلیل دوستان تحلیلگر و تبادل نظردر اختیار ما قرار داده است , همین جا بحث های غیر بورسی را خاتمه می دهم .

http://forums.boursy.com/showthread....345#post886345

.......................

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/02/28, 19:05.
                      .

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3748

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                        سلام دوستان عزیزوقتتون بخیر

می دونم اعصاب اکثریت به واسطه این خلاقیت مسعولین بورس درمورد دامنه نوسان و.....خرابه ولی می تونین با سوادخودتون سصوفی روبررسی کنین شاید براتون ارزش ورود داشت
                        ================================================== ====================
                        دوستان جناب بهرام خان یه کاربری هست که فقط نظرات شخصی خودش رو توتاپیکش قرار میده نه پولی از کسی میگیره ونه کسی رومجبور میکنه سهمی رو بخره یا بفروشه ونه یک مسعول تصمیم گیره اونی که به فرض با تشویق بهرام خان توقله شاخص سهمش رونفروخته این همه ضرروزیان نوش جونش باشه تازه خود ایشون معتقده کسی رومجبور به خریدنکرده

بعضیا برای خودشون مترومعیارجدیدتعریف کردن میگن اگه بهرام خان بیش از 3روز غیبت کرد وفعالیتی تواین فروم نداشت نشانه فروش وفراره آخه این چه استدلالیه؟اینجامگه مهدکودکه؟

تعجب میکنم از برخی کاربران قدیمی که بعداز این همه سال فعالیت تواین بازار هنوز آویزون نظرات بهرام خانن وخودشون هیچ توانایی برای خریدوفروش ندارن

چرادموکراسی روزیرسوال میبرین؟چرا بایدکاربری برای ابرازنظر وعقیده خودش تواین فروم هزینه بده؟
                        ...اینجا فکر نکنم کسی با تحلیل و اعداد و ارقام مشکل داشته باشه ...مشکل بهرام خان که البته بهش ارادت دارم و خودش،هم میدونه ...این هست که سیاست رو قاطی تحلیل هاش می کنه ....و بیشتر به چه دلیل که ما هم نمیدونیم !!طرف همتی و رفقاش رو می گیره .حتی الانم با وجود انکه دست دولت تو افتضاح بورس رو شد بازهم
                        حاشا می کنه ...وگرنه هرتحلیل گری احتمال اشتباه کردنش هست ...البته یه ایراد کوچیک دیگه داره ناخن خشکه !!!...

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          ...اینجا فکر نکنم کسی با تحلیل و اعداد و ارقام مشکل داشته باشه ...مشکل بهرام خان که البته بهش ارادت دارم و خودش،هم میدونه ...این هست که سیاست رو قاطی تحلیل هاش می کنه ....و بیشتر به چه دلیل که ما هم نمیدونیم !!طرف همتی و رفقاش رو می گیره .حتی الانم با وجود انکه دست دولت تو افتضاح بورس رو شد بازهم
                          حاشا می کنه ...وگرنه هرتحلیل گری احتمال اشتباه کردنش هست ...البته یه ایراد کوچیک دیگه داره ناخن خشکه !!!...
                          امیدخان..و سایر دوستان
                          متاسفانه مشکل زیاده !
                          مشکل بسیار اساسی که من در این سایت به طور خاص (و به طور عام در کل مملکت و خلقیات ما ایرانیان) میبینم قضاوت هست! دوستان مبتنی بر سوگیری های ذهنی و وضعیت روانی که دارند دیگران را قضاوت میکنند. چه اشکال دارد حتی کسانی که نحله سیاسی خاصی دارند اعم از ضدانقلاب! تا ذوب در ولایت! اینجا مطلب بورسی یا اقتصادی بنویسند.

ولی تجربه من نشان میده، یک فشاری همیشه ادم احساس میکنه که باید مطابق احساس روانی مخاطبان صرفا مطلب بزنه...و این بسیار بد است! به جای اینکه مطلبی که به نظر آدم درست میاد رو بنویسی ، مجبور میشوید به مذاق حال دوستان (که فضای غر و لند و فحش و فضیحت به سیاست گذاران است!) مطلب بنویسید که هیچ کمکی بهشان نمیکند! ولی خوششان می اید!

در فضای جدیدی که بورس نزول کرده، و در چند ماهی هست که من اینجا مطلب مینویسم ، تمام سعی ام این است که صرفا کلیات بازار، نحوه معامله گری، نحوه نگاه به بازار و ... عموما تحلیل های کلان نگر را ارائه بدهم. دوستانی که لطف کرده پست های نسبتا طولانی من را میخوانند شهادت خواهند داد که جز این نبوده. ولی کافی است شما بگویید همتی این کار را کرده و این کارش فلان اثر را خواهد داشت. حتما قبلش باید چند چارواداری و لیچار گنده نثار همتی و دوستان بکنید تا دوستان قبول کنند یا بخواهند که ادامه تحلیل را بخوانند که این تصمیم فلان اثر را دارد! این اثر تصمیم فلان سیاست مدار است که شما باید درکش کنید و مبتنی بر آن عمل کنید. وگرنه ما که ننشسته ایم اعضای کابینه را عوض کنیم ، آنها هم ننشسته ا ند که حرفهای ما را بخوانند یا اصلا این نظرات نسبت به سیاست گذاران آخه چه فایده ای داره!!! یکی به من این رو روشن کنه!

ولی باور بفرایید طی این مدت، که شرایط فعلی بازار را تحلیل میکنم، و مبتنی بر آن دورنمای محتمل را ارائه میدهم، و از آنجا که جمعیت کثیر خوانندگان سهامدار هستند، و فضای فعلی تحلیل دلبخواهشان نیست، در خصوصی و عمومی انواع اتهام را میگیرم! حتی بعضا سعی میشود بی دلیل و بی توجیه و کاملا نامعقول بگویند که تو هیچی حالیت نیست!(ای کاش نظر من را نقد میکردند)
                          مهم ترین اتهامشان هم این است که فلان فلان شده! حتما نقد هستی که میگی بازار وضعش خرابه! یعنی بنده مفلس حتما باید مخالف تحلیلی که نظرم بوده و به آن معتقدم (فارغ از درستی یا غلطی) باید عمل میکردم؟!!! و شرط اینکه اجازه حرف زدن داشته باشم باید مثل دوستان تا خرخره در سهام در حال ضرر دادن باشم و همراه این عزیزان به بانی و باعث این وضعیت با هم دیگه فحش بدیم! اینجوری فقط خوبه!

والا از شما چه بنهان همین که کمتر از 10درصد سبدم سهام است و هزار تا پیش بینی و راه فرار هم براش چیدم باز همین مقدارش هم دهان مان را دارد آسفالت میکند بخدا!:D دیگه چه انتظاری دارید بی انصافا:D

البته که احساس بدی که دوستان از زیان سنگین کرده اند قابل درک است. ولی دوستان عزیز! کسانی که نظری بدهند و در لابلای نظرات به شما حداقل راهنمایی بکنند(ولو تلخ و سخت و نادلبخواه شما باشد) هزار هزار برای شما بیشتر می ارزد ، تا اینکه همراه شما بنشینند و با هم درد دل کنید و به این و آن فحش بدهید.
                          من که قبلا هم گفتم. قرار بگذاریم هر روز یکی بالا تا پایین این بی همه چیزها را در اول روز طی یک پست بشوید بگذارد کنار...بقیه هم بگوییم بیش باد!!!

ولی بعدش ببینیم چه گلی باید به سر گرفت! ما باید چه کنیم...نه اینکه همش راهکار برای همتی و دژپسند و جوبایدن ارائه دهیم! ایشالا پست مشاور این عزیزان را گرفتیم ارائه طریق هم میدهیم...
                          کسی بگوید که ما....ما فعالان چه کنیم! آنها را ول کنید!
                          تحلیل ها در این جهت باشد....نظرات بیشتر در این جهت باشد...لطفا....
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• sundaaay
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 742

خیر ...

سعی کردید
                            هویت قبلی را مخفی کنید ...

منتظر مرگ بنده بودی تا با خیالی آسوده ماموریت قبلی را ادامه دهی و کسی به
                            تحلیل های غلط گذشته ات اشاره نکند ( مخصوصا نام کاربری دیگری هم انتخاب کردی برای رد گم کردن )
                            حتی به اندازه ی
                            دیگر منتقدان شرایط موجود مثل گالیور و b4city و امید آزاد و سایر دوستان منتقد که اکنون حضور دارند , هم شهامت نداشتی که با نام کاربری شناخته شده ات ظاهر شوی ...

همان ماموریتی که سایت حامد ثقفی را منهدم کرد ...

بیش از این پته ات را روی آب نمی اندازم با وجودی که دریایی از تحلیل های غلط شما را در ذهن دارم ...

دوم اسفند هم شناسایی ات کردم بدون آنکه از اصلاح چی ها صحبت کنی ...

.................................................. .................................................

به احترام
                            سایت بورسی که فضایی برای تحلیل دوستان تحلیلگر و تبادل نظردر اختیار ما قرار داده است , همین جا بحث های غیر بورسی را خاتمه می دهم .

http://forums.boursy.com/showthread....345#post886345

.......................

باشه تو راست میگی...
                            بازم میگم، من اصلا با شما ها حاضر نیستم صحبت کنم... اتفاقا در کوچه ما یک نفر هست که از دار و دسته خودتون هست.. الان بالای 10 سال هست که یه سلام بهش نمیکنم. اون اوایل رفته بود به سوپری سرکوچه گفته بود این آقا چه مشکلی با من داره مگه؟
                            جالب اینجاست که خودتون هم به اون راه میزنید... دیگه قراره چه مشکلی داشته باشید؟ مشکل بالاتر از اینکه هموطن من مثل پویا بختیاری رو می کشید و حق من و امثال من رو میخورید و میبرید؟

لذا با شما ها صحبتی ندارم..
                            چه بهتر که بحث رو ادامه نمیدی... اینجا رو به گند نمی کشی حداقل

نظر

• Elcid
                              Banned
                              • Sep 2020
                              • 1239

‏آمار حدودی ‎ریزش برخی ‎ارزهای دیجیتال طی هفت روز گذشته:
                              ‎بیت کوین 25- درصد
                              ‎اتریوم 33- درصد
                              ‎ریپل 25-
                              ‎بیت کوین کش 37-
                              ‎لایت کوین 31-
                              ‎ترون 27-
                              ‎دش 40-
                              ‎دوج کوین 18-
                              ‎دیجی بایت 37-

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11250

مشکل اصلی بازار بحث میزان عرضه اوراق نیست ... قبلا هم عرض شد نرخ بازده اوراق ها بسیار بالاتر از عرف 1-2سال اخیر هست
                                بازدهی برخی اخزاها یکساله نزدیک به 22-22.5درصد رسیده! که درنوع خودش بی سابقه است
                                از طرفی برخی بازدهی مرکب 2ساله آن ها به 24درصد رسیده .... که این خودش باعث جذابیت برای سرمایه های سنگین شده
                                بعد از یک تورم نسبتا سنگین انتظار جهش های ارزی حداقل تایکسال اینده نمیره ... لذا برای پول های سنگین همین اوراق بدون ریسک22درصدی بسیارجذاب شده

نظر

در حال کار...
                                X