جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط چلاغعلی خان خانان پست شده است View Post
    چاکریم
    جنک جهانی بین کی با کی؟
    ما این وسط چیکار کنیم؟ البته بعد توکل به اوس کریم
    ببینید الان تو نقطه ای هستیم که نصف کشورهای دنیا پول نصف کشور های دیگه رو خوردن و ندارن پس بدن. آمریکا ترکیه ایتالیا ژاپن اینا پول آلمان فرانسه عربستان و... بالا کشیدن پس بده هم نیستن، اصلا پولی ندارن که بخوان پس بدن. (البته منظورم از پول دارایی و ثروته دیگه نه خود پول در معنای عام)

بحران کرونا و بحران اقتصادی هم ول کن داستان نیست یکی دو سال مدیریتش کردن ولی حل شدنی نیست به این سادگی ها.

من تقریبا شک ندارم که دیر یا زود این بحران ها منجر به جنگ میشه. یه جا یه جرقه ای میخوره و تا تهش میره.

واسه سرمایه گذاری و سود کردن والا چی بگم، اصلا فردای دنیا رو نمیشه پیش بینی کرد. اما اگه خونه ای دارید ماشینی دارید اینها رو با چنگ و دندون حفظ کنید، ریسک نکنید. فعلا قدم قدم باید بریم جلو. با احتیاط. عجله نکنید. سطح توقعاتمون رو باید تا حد برطرف کردن نیازهای اولیه خوراک پوشاک بهداشت پایین بیاریم و ایشالا ببینیم چی میشه.
    آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2021/03/26, 02:08.

نظر

• چلاغعلی خان خانان
      ستاره‌دار(2)
      • Oct 2020
      • 708

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      ببینید الان تو نقطه ای هستیم که نصف کشورهای دنیا پول نصف کشور های دیگه رو خوردن و ندارن پس بدن. آمریکا ترکیه ایتالیا ژاپن اینا پول آلمان فرانسه عربستان و... بالا کشیدن پس بده هم نیستن، اصلا پولی ندارن که بخوان پس بدن.

بحران کرونا و بحران اقتصادی هم ول کن داستان نیست یکی دو سال مدیریتش کردن ولی حل شدنی نیست به این سادگی ها.

من تقریبا شک ندارم که دیر یا زود این بحران ها منجر به جنگ میشه. یه جا یه جرقه ای میخوره و تا تهش میره.

واسه سرمایه گذاری و سود کردن والا چی بگم، اصلا فردای دنیا رو نمیشه پیش بینی کرد. اما اگه خونه ای دارید ماشینی دارید اینها رو با چنگ و دندون حفظ کنید، ریسک نکنید. فعلا قدم قدم باید بریم جلو. با احتیاط. عجله نکنید. سطح توقعاتمون رو باید تا حد برطرف کردن نیازهای اولیه خوراک پوشاک بهداشت پایین بیاریم و ایشالا ببینیم چی میشه.
      درست میفرمایید یه جا خوندم این داستان بیت کویین هم همینه که بدهی ها رو صفر کنن
      یکی میگفت بیت کوین میرسنونن به 700 هزار بعد سقوط میکنه به 500 دلار -----700.000 ------->>500 تا
      --------------
      راستی حسنی جان اگه هنوز مجردی ؟؟؟ یه خاتون خوب واست سراغ دارم دختر خوبیه // اصلا مهریه و صداق هم نمیخاد//نه چک میزنی نه چونه عروس میاد تو خونه/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

در اصل توسط چلاغعلی خان خانان پست شده است View Post
        درست میفرمایید یه جا خوندم این داستان بیت کویین هم همینه که بدهی ها رو صفر کنن
        یکی میگفت بیت کوین میرسنونن به 700 هزار بعد سقوط میکنه به 500 دلار -----700.000 ------->>500 تا
        --------------
        راستی حسنی جان اگه هنوز مجردی ؟؟؟ یه خاتون خوب واست سراغ دارم دختر خوبیه // اصلا مهریه و صداق هم نمیخاد//نه چک میزنی نه چونه عروس میاد تو خونه/.:biggrinsmiley.:/
        وای خدا، والا به نظر من وقتشه دوستان متاهل هم کم کم همسران رو راهی کنن خونه پدری، با این اوضاعی که داریم به سمتش میریم تجرد به نظر من یه موهبت الهی میتونه باشه و بالعکس. شما هم اگه مجردی بنظرم دست نگهدار /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• چلاغعلی خان خانان
          ستاره‌دار(2)
          • Oct 2020
          • 708

وای خدا، والا به نظر من وقتشه دوستان متاهل هم کم کم همسران رو راهی کنن خونه پدری، با این اوضاعی که داریم به سمتش میریم تجرد به نظر من یه موهبت الهی میتونه باشه و بالعکس. شما هم اگه مجردی بنظرم دست نگهدار /.:biggrinsmiley.:/
          خدایش استاد تمامی:.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim
          شبت خوش/ پاینده باشی /خوشحال شدیم

نظر

• EHSANI
            ستاره‌دار(3)
            • Sep 2020
            • 2146

آقا خیلی باحال بود :.thumbsupsmileyanim

پسر یکی از دوستانم جند وقتی بود که توی این سایتهای همسریابی دنبال زن میگرده
            میگفت خیلی خانومها مهریه رو از پیش میگیرند، مثلاً ملکی چیزی بزنند به اسمش
            و یک عده مهریه های 200 - 300 تا بالای 1000 سکه میگیرند
            (والا بنده در همین شرایط فعلی خودم هم حاظر نیستم برا دختری 1000 سکه مهریه بدم چه رسد به جوان امروزی )

میگفت نگرانم سنم میره بالا ، اجاق کور میمونم، میخوام نسلم منقرض نشه
            بهش گفتم احیاناً شاهزاده ای چیزی هستی یا ژن خاصی داری که میترسی هدر بره ؟!
            دوستم (باباش) به کنایه میگفت «میخواییم گاوداری رو توسعه بدیم » /.:biggrinsmiley.:/

در اینجا نکته ای که از استاد اعظم خودم به یاد داشتم رو به رسم زکات علم بهش گفتم:
            « هرکس درک درستی از شرایط زمانی_مکانی خودش نداشته باشه، در آینده تاوان سختی پس میده »

(اشاره به داستان 3 ماهی در برکه وقتی فهمیدند فردا قراره صیاد بیاد اونها رو صید کنه
            یکی از برکه فرار کرد و دومی موقع اومدن صیاد خودشو به مردن زد و سومی شنگول و سرخوش صید شد.)

-----------------------------------------------

خیلی از جوونهای امروزی هم در واقع باید 10 - 15 سال قبل ازدواج میکردند ولی به دلیل شرایط بد اقتصادی گفتند فعلاً دست نگه داریم تا بعد...
            ولی متاسفانه بعدش بدتر شد که بهتر نشد و حالا که به سن نازایی و ناباروری نزدیک میشند سر دوراهی انتخاب بین بد و بدتر قرار گرفتند.
            روانشناسان و مشاورین خانواده میکن کسانی که انتخاب میکنند مجرد بمونند یا بچه دار نشند،
            در سنین بالای 50 - 60 سالگی که از سن باروری شون گذشته ، عموماً پشیمان و افسرده میشند.
            اولش عقل میگه یک زندگی مجردی راحت با یک درامد کافی دارم،
            بچه دار شدند در این شرایط خیانت به همون بچه محسوب میشه
            ولی بعدش از نظر روحی و روانی تاثیر منفی زیادی روی شخص داره و
            شخص ترجیح میده حداقل یک بچه داشته باشه برای تامین هزینه زندگی اون یکی هم معمولاً مشکل ندارند.

منظور از بچه ، به نوعی انتخاب بین کیفیت و کمیت زندگی هست
            که شخص ترجیح میده یه کم از کمیت بزنه و بر کیفیت بیفزاید دلش خوش باشه خونواده داره
            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• mossafer
              عضو عادی
              • Nov 2020
              • 87

ببینید الان تو نقطه ای هستیم که نصف کشورهای دنیا پول نصف کشور های دیگه رو خوردن و ندارن پس بدن. آمریکا ترکیه ایتالیا ژاپن اینا پول آلمان فرانسه عربستان و... بالا کشیدن پس بده هم نیستن، اصلا پولی ندارن که بخوان پس بدن. (البته منظورم از پول دارایی و ثروته دیگه نه خود پول در معنای عام)

عزیز جان الان دیگه بجز کشورهای اسلامی که هنوز توی توهم جهاد و حوری و بهشت هستند هیچ کشوری حتی عقب افتاده ترین کشورها دنبال جنگ و آدم کشی نیستند و به درجه ای از فهم و درک رسیدند که میدونن جنگ راه حل هیچ مشکلی نیست. جنگ جهانی سوم هیچگاه اتفاق نخواهد افتاد‌.

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

بیچاره ملتی که آرزوهای کوچک براش تبدیل بشه به آرزوهای بزرگ

و سعادتمند ملتی که حکومت انتخابی اون ملت آرزوهای بزرگ رو براشون تبدیل میکنه به آرزوهای کوچک

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                  آقا خیلی باحال بود :.thumbsupsmileyanim

پسر یکی از دوستانم جند وقتی بود که توی این سایتهای همسریابی دنبال زن میگرده
                  میگفت خیلی خانومها مهریه رو از پیش میگیرند، مثلاً ملکی چیزی بزنند به اسمش
                  و یک عده مهریه های 200 - 300 تا بالای 1000 سکه میگیرند
                  (والا بنده در همین شرایط فعلی خودم هم حاظر نیستم برا دختری 1000 سکه مهریه بدم چه رسد به جوان امروزی )

میگفت نگرانم سنم میره بالا ، اجاق کور میمونم، میخوام نسلم منقرض نشه
                  بهش گفتم احیاناً شاهزاده ای چیزی هستی یا ژن خاصی داری که میترسی هدر بره ؟!
                  دوستم (باباش) به کنایه میگفت «میخواییم گاوداری رو توسعه بدیم » /.:biggrinsmiley.:/

در اینجا نکته ای که از استاد اعظم خودم به یاد داشتم رو به رسم زکات علم بهش گفتم:
                  « هرکس درک درستی از شرایط زمانی_مکانی خودش نداشته باشه، در آینده تاوان سختی پس میده »

(اشاره به داستان 3 ماهی در برکه وقتی فهمیدند فردا قراره صیاد بیاد اونها رو صید کنه
                  یکی از برکه فرار کرد و دومی موقع اومدن صیاد خودشو به مردن زد و سومی شنگول و سرخوش صید شد.)

-----------------------------------------------

خیلی از جوونهای امروزی هم در واقع باید 10 - 15 سال قبل ازدواج میکردند ولی به دلیل شرایط بد اقتصادی گفتند فعلاً دست نگه داریم تا بعد...
                  ولی متاسفانه بعدش بدتر شد که بهتر نشد و حالا که به سن نازایی و ناباروری نزدیک میشند سر دوراهی انتخاب بین بد و بدتر قرار گرفتند.
                  روانشناسان و مشاورین خانواده میکن کسانی که انتخاب میکنند مجرد بمونند یا بچه دار نشند،
                  در سنین بالای 50 - 60 سالگی که از سن باروری شون گذشته ، عموماً پشیمان و افسرده میشند.
                  اولش عقل میگه یک زندگی مجردی راحت با یک درامد کافی دارم،
                  بچه دار شدند در این شرایط خیانت به همون بچه محسوب میشه
                  ولی بعدش از نظر روحی و روانی تاثیر منفی زیادی روی شخص داره و
                  شخص ترجیح میده حداقل یک بچه داشته باشه برای تامین هزینه زندگی اون یکی هم معمولاً مشکل ندارند.

منظور از بچه ، به نوعی انتخاب بین کیفیت و کمیت زندگی هست
                  که شخص ترجیح میده یه کم از کمیت بزنه و بر کیفیت بیفزاید دلش خوش باشه خونواده داره
                  نه در مورد ازدواج که شوخی کردم، ازدواج خوب بسیار هم عالی و لازمه. اما مهریه مطمئنم هر مردی میکنه عقل سالم نداره. یعنی چی پول بدی زن بگیری؟ اصلا امکان نداره خانوم مهریه ش رو مطالبه نکنه. خب ۹۰ درصد مردای ایرانی عقل معاش ندارن وگرنه چیزی به اسم مهریه دادن در فرهنگ ایران باب نمیشد. به نظرم مردی که با مهریه بیش از ۱۴ سکه ازدواج کنه تهش نابودی هست. مردای ایرانی خودشون با دست خودشون یه نسل از زنهای متوقع و کلاه بردار ساختن بعد گله میکنن از زندگی. خب خودت میکنی عزیزم کسی مجبورت نکرده.

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

در اصل توسط mossafer پست شده است View Post
                    عزیز جان الان دیگه بجز کشورهای اسلامی که هنوز توی توهم جهاد و حوری و بهشت هستند هیچ کشوری حتی عقب افتاده ترین کشورها دنبال جنگ و آدم کشی نیستند و به درجه ای از فهم و درک رسیدند که میدونن جنگ راه حل هیچ مشکلی نیست. جنگ جهانی سوم هیچگاه اتفاق نخواهد افتاد‌.
                    جنگ که هر روز و هر لحظه در جریانه، کشور متمدن ترکیه الان در ۳ جبهه و کشور متمدن اسراییل در ۵ جبهه و کشور متمدن ایالات متحده در ۷ جبهه به شکل روزانه مشغول بمباران مواضع دشمنان و مخالفانشون هستن.

منظور از جنگ جهانی اینه که کلیه کشور ها و طرفهای درگیر در دو سمت مشخص روبروی هم قرار بگیرین وگرنه این خرده جنگ های پراکنده و ادمکشی ها که روزانه همه جای دنیا با محوریت کشور های به قول شما متمدن در جریانه.

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

شوروی در دهه 50 وقتی بمب تزار رو آزمایش کرد موج انفجارش سه بار دور کره زمین چرخید شهر مرزی فنلاند با شوروی کل شیشه های پنجره هاش خرد شد
                      تازه این بمب 50 مگاتنی بود
                      الان روس ها بمب آخر الزمانی پوسایدون ساختن 200 مگاتن قدرت 4 برابر تزار از داخل زیردریایی میتونه شلیک بشه و سونامی به ارتفاع 500 متر نزدیک ساحل ایجاد کنه که کل یک شهر بره زیر آب بعدش موج برمیگرده کل اهالی اون شهر مردن و یک شهر آلوده باقی میمونه که به اورانیوم هست
                      خوب الان اقتصاد روسیه وسعتش اندازه اقتصاد ایتالیاست اونهم اقتصاد آلوده به مافیای روسی
                      این همه بمب به چه دردش میخوره
                      جز اینکه در دنیا نقش منفی رو بازی کنه
                      روس ها همشون آدم کش هستند

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                        بیچاره ملتی که آرزوهای کوچک براش تبدیل بشه به آرزوهای بزرگ

و سعادتمند ملتی که حکومت انتخابی اون ملت آرزوهای بزرگ رو براشون تبدیل میکنه به آرزوهای کوچک
                        25امین اقتصاد دنیا نمیخاد کارت ملیمون رو بده������

میخاییم بریم مرغ بخریم میگن باید کارت ملی نشون بدی������������
                        آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2021/03/26, 12:57.

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2146

نه در مورد ازدواج که شوخی کردم، ازدواج خوب بسیار هم عالی و لازمه. اما مهریه مطمئنم هر مردی میکنه عقل سالم نداره. یعنی چی پول بدی زن بگیری؟ اصلا امکان نداره خانوم مهریه ش رو مطالبه نکنه. خب ۹۰ درصد مردای ایرانی عقل معاش ندارن وگرنه چیزی به اسم مهریه دادن در فرهنگ ایران باب نمیشد. به نظرم مردی که با مهریه بیش از ۱۴ سکه ازدواج کنه تهش نابودی هست. مردای ایرانی خودشون با دست خودشون یه نسل از زنهای متوقع و کلاه بردار ساختن بعد گله میکنن از زندگی. خب خودت میکنی عزیزم کسی نکرده.
                          ما بورسی ها عادت داریم همه چیز رو با دید قیمتی و بازاری می بینیم
                          حتی میتونیم مهریه رو هم تحلیل تکنیکال کنیم /.:biggrinsmiley.:/
                          اطلاعات قیمتی اش هم موجوده
                          کف کانال 14 و سقفش تاریخ تولد طرف ... روی 110 سکه هم حمایت داره

اما منصفانه که نگاه کنیم دختر هم تا مطمئن نباشه که در خونه شوهر
                          زندگی خوبی یا حداقل بهتر از قبل یا حتی به خوبی خونه باباش نداشته باشه ، خب مگه مغز خر خورده ازدواج کنه
                          نسبت ریسک به ریوارد بالایی داره .
                          ریواردش اون آرامشیه که قراره در کنار همسر داشته باشه ولی ریسکش اینه که آرامش کل زندگیش به هم بخوره
                          فلسفه مهریه اینه که اون ریسک رو کاهش میده.
                          فرضاً آقا بیشتر از 14 قبول نمیکنه و خانم هم کمتر از 110 قبول نمیکنه چی میشه
                          عین بورس توی صف فروش قفل میشه و حجم معاملات میاد پایین
                          معمولاً آقا کوتاه میاد تا معامله صورت بگیره چون قرار نیست فعلاً پرداخت کنه
                          وقتی پای عشق و عاشقی به میون بیاد به عقل ناسالم هم میگن عشق
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• b1saeed
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 303

با رسیدن سن به حدود 48 سال
                            برخی افراد مجرد
                            به این نتیجه می رسند که کاش یک فرزند داشتند

نظر

• mossafer
                              عضو عادی
                              • Nov 2020
                              • 87

جنگ که هر روز و هر لحظه در جریانه، کشور متمدن ترکیه الان در ۳ جبهه و کشور متمدن اسراییل در ۵ جبهه و کشور متمدن ایالات متحده در ۷ جبهه به شکل روزانه مشغول بمباران مواضع دشمنان و مخالفانشون هستن.

منظور از جنگ جهانی اینه که کلیه کشور ها و طرفهای درگیر در دو سمت مشخص روبروی هم قرار بگیرین وگرنه این خرده جنگ های پراکنده و ادمکشی ها که روزانه همه جای دنیا با محوریت کشور های به قول شما متمدن در جریانه.
                              همه ی این مثال هایی که زدید همشون حداقل یک طرفش کشورهای اسلامی هستند. عرض کردم بجز کشورهای اسلامی.

نظر

• mossafer
                                عضو عادی
                                • Nov 2020
                                • 87

در اصل توسط b1saeed پست شده است View Post
                                با رسیدن سن به حدود 48 سال
                                برخی افراد مجرد
                                به این نتیجه می رسند که کاش یک فرزند داشتند
                                منبع معتبری دارین که در این مورد تحقیق کرده باشه یا نظر خودتونه؟

نظر

در حال کار...
                                X