جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zess
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3107

پاسخ : جــــو بــــازار

نشریه آمریکایی:

همکاران بایدن می‌دانند که او بایستی برای برچیدن دام های سیاسی که ترامپ برای توافق هسته ای با ایران پهن کرده است، سریع و جسورانه اقدام کند و گروهی از تحریم ها را که به عنوان حمایت از تروریسم توسط ترامپ برای سخت تر کردن بازگشت به توافقنامه وضع شده را همزمان لغو نماید.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
      نخست‎وزیر کره‎جنوبی استعفا داد

?بلومبرگ: نخست‎وزیر کره‎جنوبی به دلیل اختلاف با رئیس‎جمهور درباره اصلاحات پیشنهادی، امروز استعفای خود را ارائه و اعلام کرده از سمت خود کنار رفته است.
      البته ایشون بهمراه شش وزیر دیگر توسط رئیس جمهور کره جنوبی برکنار شدند.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کلاغ
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 323

دوج کویین در 24 ساعت 3 برابر شده!
        البته ایلان ماسک بی تاثیر نبوده و چندتا توییت در موردش زد و کشیدش بالا
        اینم پدیده دستکاری قیمت در دنیای مجازی در ارز مجازی!!! نه ناظری نه قانونی نه هیچی/:.nono.:/

تصور کنید یک ارز دیجیتال تو چند ساعت چند برابر میشه خوب حالا من به عنوان یک دکتر این مملکت و فعال بورس چطور کار علمی و تحقیقاتیمو بکنم؟ یا چطور زندگی عادی داشته باشم!
        واقعا تمرکزم بهم ریخته

وقتی میبینم بورس خودمون به واسطه کلاهبرداری دولتی و بی لیاقتی مسئولین به این روز افتاده در عوض دنیای خارج بدون محدودیت فرصتهای جبران گذاشته!؟

البته لازم به ذکره که شخصا اینقدر تو فارکس و بورس ضرر دادم که حتی 1 ریالم حاضر نیستم ببرم ارز دیجیتال

یه زمانی 24 سالم بود تو فارکس بودم اصلا ضررش برام مهم نبود چون جوان بودم فرصت جبران داشتم و جبران کردم ولی دیگه نمیشه

اگر بگن ارز دیجیتال یک شبه 10 برابر میشه نمیبرم پولمو واقعا نمیتونم

امیدوارم البته همگیتون سود کنید تو اون بازار من که فقط از دور نگاه میکنم

نظر

• hasan12
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1162

در اصل توسط کلاغ پست شده است View Post
          اینم پدیده دستکاری قیمت در دنیای مجازی در ارز مجازی!!! نه ناظری نه قانونی نه هیچی/:.nono.:/

تصور کنید یک ارز دیجیتال تو چند ساعت چند برابر میشه خوب حالا من به عنوان یک دکتر این مملکت و فعال بورس چطور کار علمی و تحقیقاتیمو بکنم؟ یا چطور زندگی عادی داشته باشم!
          واقعا تمرکزم بهم ریخته

وقتی میبینم بورس خودمون به واسطه کلاهبرداری دولتی و بی لیاقتی مسئولین به این روز افتاده در عوض دنیای خارج بدون محدودیت فرصتهای جبران گذاشته!؟

البته لازم به ذکره که شخصا اینقدر تو فارکس و بورس ضرر دادم که حتی 1 ریالم حاضر نیستم ببرم ارز دیجیتال

یه زمانی 24 سالم بود تو فارکس بودم اصلا ضررش برام مهم نبود چون جوان بودم فرصت جبران داشتم و جبران کردم ولی دیگه نمیشه

از اول اسفند من بارها در تاپیک گفتم بخشی از پولتان را به ارز دیجیتال ببرید
          ای کاش می بردید وبخشی از ضررتان جبران می شد
          تا بورس بازار گردان حرفه ای نداشته باشد بورس به همین وضع است
          در کل دنیا بانک مرکزی ودولت بازار گردان اصلی بورس است
          در ایران هم دولت کلاهبرداری تاریخی از ملت کرد

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

ترکیه پرداخت با ارزهای مجازی را به دلیل "ایجاد خسارت های غیر قابل جبران" ممنوع کرد.

نظر

• کلاغ
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 323

در اصل توسط hasan12 پست شده است View Post
              برادر من
              اگر به من بگی الان بخر فردا 10 برابر میشه من هرگز پولمو نمیبرم

ما چیزها تو فارکس و بورس دیدیم که ترسیدیم

ما خاطراتی داریم که تو روحمون نقش بسته

ما دیدم که مدیرعامل ذوب به دروغ زمینهایی که برای خودشون نبود تو تجدید ارزیابی اوردن و سهم را 4 برابر کردن و حتی فایل پیوست گزارش توجیهی افزایش سرمایه را شبانه از کدال برداشتن و باعث شدن سهم یک سوم بشه

ما بسته شدن بی دلیل شپلی برای 12 ماه رو دیدیم بدون اعلان قبلی با شایعه مرگ مدیرعامل اماراتیش

ما کنتورگیت دیدیم

ما در فارکس shadow دیدیم (کسانی که اهلشن میدونن یعنی چی)

ما دیدیدم که سهام پالایشی 60% منفی در یک شب قبل عید خورد

ما دیدیم که مدیرعامل سایپا تور بازدید از شرکت گذاشت بهار 95 و سهم را تا پاچه کردن به ملت با همکاری فطانت و سهم ریخت که ریخت که ریخت

ما دیدیم که حاجی مدلل چگونه میلیاردها سهم سهام صادرات را زمستان 92 خرد خرد فروخت و سهم به این عظمت را از 120 رسوند به 60 تومن

ما دیدیم که چگونه شلیا با هماهنگی درون سازمانی و ساخت صورتمالی چندین برابر شد حالاچند ساله بستس

ما ابرحباب خودرویی ها در سال 1382 را فراموش نمیکنیم (خودرو 1000 تومن شد)

ما حق تقدمهایی را دیدیم که 1 ریال شد بله 1 ریال

بازم بگم یا بسه

دیگه ریسک نمیکنیم و آروم پیش میریم شده 10 سال هم صبر میکنیم تا با سود خوب خارج بشیم

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4718

یک مطلب که زیاد مورد توجه قرار نگرفته است و خیلی مهم است این است که ، براساس سخنان مسئولین رشد نقدینگی های ماههای اخیر به دلیل تبدیل دلارهای بلوکه شده ایران در خارج از کشور به ریال است !! این یعنی اینکه حتی با فرض آزاد شدن منابع ارزی !! این ارز قبلا توسط دولت خرج شده است !! و منابعی دست دولت را نمی گیرد!!

نظر

• وحید خزایی
                  عضو فعال
                  • Jul 2020
                  • 1260

تو برهه جذاب و جالبی هستیم که داره انقلاب بزرگی میشه تو ایران و تو دنیا..... علایق داره میاد به سمت ترید.... هر روز به تردیدهای جامعه ما افزوده میشه....تو یکسال گذشته خیلی ها کد بورسی گرفتن.... تو این چند ماه خیلی ها بازار ارز دیجیتال اومدن..... معیار های جامعه ما داره عوض میشه..... پول های کنارشون رو ملت از این پس میارن تو بازارهای مالی..... بورس ایران هم چاره نداره که پیشرفت کنه..... چاره ای نداره دقیقا مشابه بازارهای خارجی بشه..... چاره ای نیست پی به ای بازار بالا بره.... اتفاقا ارزهای دیجیتال خوب بود واسه بورس پول های زیادی چاق شده تو این بازار و میتونه مقصدش بورس باشه...... خلاصه تو برهه ای هستیم که از این پس سرمایه گذاری ها میاد تو فاز بازارهای مالی.... دیگه کمتر کسی پول می‌گذاره بانک.... کمتر کسی واسه سرمایه گذاری خونه می‌خره.....
                  دیر زمانی نیست تا به اون شاخص 8 میلیونی مهناز هم برسیم
                  خلاصه انقلابی در حال شکل گیری ست و این رو میشه تو جامعه لمسش کرد

نظر

• کاشان2
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 1773

شاید تا یک مدتی دیگه یک آدمی که سه چهار تا مغازه دارد بتواند با فروش مغازه هایس کل یک شرکت بورسی را بخرد یا فردی که ۷ تا ۸پراید. چرا که اینها روز به روز گران تر و سهام روز به روز ارزان تر. آفرین بر این مدیریت

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

در اصل توسط کلاغ پست شده است View Post

واقعا تمرکزم بهم ریخته

این موضوع رو در نظر بگیر که واحد پولی ما ریال هست و اون چیزی که در ارزهای دیجیتال چابجا میشه دلار
                      الان مردم ایران دارن حساب های بانکی شون رو خالی میکنن میبرن تو باینانس که هر لحظه ممکنه این پول ها به سرنوشت کاری که بیترکس با پول های ایرانی ها کرد دچار بشه

پانوشت :
                      خزانه بانک فدرال آمریکا بدون اینکه دلار دست مردم داده باشه بهشون چیزی فروخته که سر و تهش مشخص نیست و بدون اینکه طلایی از داخل خزانه مرکزی خارج بشه

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط hasan12 پست شده است View Post
                        سلام.
                        البته «بازارگردان» داریم تا بازارگردان.
                        نگاهی که ما به بازارگردان (بازارگردان‌های خارجی - بازارگردان‌های خودکار ماشینی) داریم این است که یکی بیاید هم خودش یک سودی بکند و هم برای ما و بازار «نقد شوندگی بهتر» و نزدیکی سفارش‌های خرید و فروش را به ارمغان بیاورد.
                        ولی گویا نگاه دولت به این زمینه متفاوت است. از زمانی که این را مطرح کردند و مجوزهایی هم در این خصوص دادند و یک مقدار هم این موضوع رونق گرفت یواش یواش دیدم که دارند از مردم نوسان‌گیری می‌کنند! خیلی هماهنگ‌شده و جالب. گویا این «بازارگردانی» اسم رمزی شده است که قانونی و بدون پرداخت مالیات و هزینه‌های دیگر و بدون این که اعتراضی متوجه آن شود از مردم نوسان بگیرند. (و چون بزرگ و هماهنگ هم هستند عملا کسی زورش به آنها نمی‌رسد. یعنی «با زور» از مردم نوسان می‌گیرند.)

این است که...
                        اگر قرار است این بازارگردانی باشد، می‌خواهم صد سال سیاه نباشد. /:.nono.:/
                        همان نقدشوندگی کم باشد و بین سفارش‌ها فاصله بیافتد بهتر از این است که، پول مردم را دو برابر و سپس نصف کنند و از بازار نوسان بگیرند و در نهایت هم بازار را در یک حالت رکودی فرسایشی ببرند.
                        «محمد حسین» هستم.
                        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          دوستان عزیز @};- توجه بفرمایید،
                          از درج مطالبی که ربطی به جو بازار ندارد در این جستار خودداری فرمایید. کسانی که به این جستار می‌آیند برای خواندن و تبادل نگر در مورد «جو بازار» به آنجا می‌آیند. نه برای اطلاع از دیدگاه‌های سیاسی اجتماعی ما! و نه برای گوش دادن به درد دل‌های خارج از موضوع ما و نه برای هیچ چیز دیگر.
                          مطالب مربوط به سیاست، اگر با قوانین انجمن و کشور تطابق داشته باشند باید در جستار نبض سیاست (اینجا) یا جستارهای مشابه درج گردند.
                          در صورت مشاهده مطلب حذف می‌شود و تذکر داده می‌شود و سپس مجبور به خداحافظی با آن حساب کاربری خواهیم بود. (که مطمئنا این موضوع خوشایند ما نیز نیست.)

به علاوه به اطلاع‌تان می‌رسانیم که استفاده همزمان از چند حساب کاربری و نیز استفاده از ادبیات نامناسب تخلف می‌باشد.
                          صمیمنانه خواهش می‌کنیم رعایت بفرمایید.
                          سپاس.

در ضمن جستار خبرهای فوری و مهم برای درج خبرهای فوری و مهم است.
                          برای درج اخبار معمول روزانه از این جستار: http://forums.boursy.com/showthread....1&goto=newpost
                          و برای درج اخبار و شایعات بازار نیز از این جستار: http://forums.boursy.com/showthread....8&goto=newpost
                          استفاده بفرمایید.

یا علی. @};-

عزیزان،
                          اگر می‌شود یک بار دیگر نوشته‌ی بالا را بخوانند.
                          متشکرم.
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            سلام.
                            البته «بازارگردان» داریم تا بازارگردان.
                            نگاهی که ما به بازارگردان (بازارگردان‌های خارجی - بازارگردان‌های خودکار ماشینی) داریم این است که یکی بیاید هم خودش یک سودی بکند و هم برای ما و بازار «نقد شوندگی بهتر» و نزدیکی سفارش‌های خرید و فروش را به ارمغان بیاورد.
                            ولی گویا نگاه دولت به این زمینه متفاوت است. از زمانی که این را مطرح کردند و مجوزهایی هم در این خصوص دادند و یک مقدار هم این موضوع رونق گرفت یواش یواش دیدم که دارند از مردم نوسان‌گیری می‌کنند! خیلی هماهنگ‌شده و جالب. گویا این «بازارگردانی» اسم رمزی شده است که قانونی و بدون پرداخت مالیات و هزینه‌های دیگر و بدون این که اعتراضی متوجه آن شود از مردم نوسان بگیرند. (و چون بزرگ و هماهنگ هم هستند عملا کسی زورش به آنها نمی‌رسد. یعنی «با زور» از مردم نوسان می‌گیرند.)

این است که...
                            اگر قرار است این بازارگردانی باشد، می‌خواهم صد سال سیاه نباشد. /:.nono.:/
                            همان نقدشوندگی کم باشد و بین سفارش‌ها فاصله بیافتد بهتر از این است که، پول مردم را دو برابر و سپس نصف کنند و از بازار نوسان بگیرند و در نهایت هم بازار را در یک حالت رکودی فرسایشی ببرند.
                            درود..
                            اینطوری هم که نمی شود...سهم نقدشنودگی کمتر داشته باشد...اما قیمتش پایین نیاد....شاید کسی احتیاج داشته باشه و بخواد نقد کنه...
                            خودم ثپردیس گرفتم....در حد کم....الان بیشتر از 2 ماهه که قفل شده....پایانیش هم چندان تغییر نکرده....
                            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                              درود..
                              اینطوری هم که نمی شود...سهم نقدشنودگی کمتر داشته باشد...اما قیمتش پایین نیاد....شاید کسی احتیاج داشته باشه و بخواد نقد کنه...
                              خودم ثپردیس گرفتم....در حد کم....الان بیشتر از 2 ماهه که قفل شده....پایانیش هم چندان تغییر نکرده....
                              سلام.
                              منظور من هم دقیقا همین بود.
                              با آن شیوه از بازارگردانی برداشتند کاری کردند که اکنون همان نقد شوندگی که باید باشد هم دیگر نیست!
                              ------------------------

یکی از الزامات و پیش‌نیازهای بازارگردانی این است که محدودیت دامنه نوسان نباشد!
                              (یا دست کم به قول دوستان نسبت به میزان متوسط تغییرات هر روزه، این دامنه محدود نباشد. مانند دیگر کشورها.)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

این دامنه نوسان رو بردارن بهتره
                                دامنه نوسان باز نقاب از چهره مافیای بورس برمیداره
                                و نشون میده چه گروهی یهویی مثلا در یک ساعت نوسان +50 درصدی کد به کد میکنند

نظر

در حال کار...
                                X