کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کفاره شراب خوری های بیشمار
مخمور در میانه ی رندان نشستن است!
یا
هشیار در میانه ی مستان نشستن است!
.......
غرض اینکه یادتونه روزی چند ده هزار شاخص رو بالا می کشیدن؟!
همین کانالای تلگرامی با کف و سوت و گیف رقص صبح به صبح به استقبال شاخص می رفتن!
بحث تامین مالی یک طرف....ولی همین شخصیت های معروف و شناخته شده بازار هم جا داشت همونروزا به این مسئله می پرداختند....من اینقدر که اون روزا احساس خطر می کردم و اینجا می نوشتم الان نگرانی ندارم!
روزی 80 هزار واحد رشد رو می دونستم یک زمانی به خودم به عنوان 100 درصد رشد از شاخص 80 هزار واحدی خواهند فروخت! بله به من و شما!
حتی المقدور نه امروز و نه فردای این وضعیت سهام شاخص ساز و سنگین وزن با معیار فعلی نخواهم خرید!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
محمدحسن آصفری نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور:تحقیق و تفحص از نهاد ریاست جمهوری در قالب 9 سؤال تهیه و تنظیم شده است که تعداد زیادی از نمایندگان هم آن را امضا کردهاند و در روزهای آینده بررسیهای آن صورت میگیرد و نمایندگان مجلس بنا دارند با این تحقیق و تفحص نقش رئیس دفتر سابق رئیس جمهور در حوزههای اقتصادی و سایر مسائل دیگر مورد بررسی قرار گیرد. همچنین از دیگر اهداف بررسی تحقیق و تفحص از نهاد ریاست جمهوری میتوانم به بررسی بودجهها و اعتبارات این نهاد و هزینهکرد آن و چرایی افزایش این بودجه اشاره کنم.
وی خاطرنشان کرد: تحقیق و تفحص از نهاد ریاست جمهوری حتی بعد از پایان دولت ادامه خواهد داشت و بعد از خروج حسن روحانی و تیم او از پاستور، مجلس یازدهم به وظیفه نظارتی خود عمل خواهد کرد.
آصفری گفت: دولت یازدهم و دوازدهم بایستی درباره تمامی جزئیات و اقدامات و عملکردها و هزینهکردهای خود در نهاد ریاست جمهوری پاسخگو باشند. باید مشخص شود که منتسبین به رئیس جمهور و دفتر رئیس جمهور در طی سالهای اخیر در نهاد ریاست جمهوری چه میکردند و توضیح دهند که بازرسی نهاد ریاست جمهوری در طی سالهای اخیر چه عملکردی را داشته است و نقش مدیران این نهاد در وضعیت اقتصادی کشور چگونه است.
شنیده ها حکایت از اعتراض سهامداران در مقابل تالارهای بورس شهرهای تهران، اصفهان و مشهد دارد.
کانال تحلیلی پارسیس
بیفایده است ممکنه در حد یک استامینوفن عمل کند ! بازار باید به وسیله یک محرکی برگردد فعلا چنین محرکی وجود ندارد حتی اگر چند روزی هم حمایت بشه نمی تونه زیاد دوام بیاره !
تنها راه چاره و کم خرج برای دولت اینه که حسن کلید از خر شیطون پیاده شه و اعلام کنند که اصراری به کاهش ناموجه نرخ ارز ندارند .
حی و حاضر و داغ داغ ، کرمان الان بازگشایی شد و 147 میلیون صف فروش رو 120 تومن!
چراغ راه دی و خبهمن و بقیه تجدیدی ها !
حالا جالب اینه که کرمان از نظر عددی فکر میکنم کمترین قیمت کل بازار باشد . فقط عدد قیمت را میگم . ارزش بازاری و ارزندگی و غیر منظورم نیست
قبلا هم تاکید داشتم در افزایش سرمایه دیگه تئوریک بعد از افزایش مهم نیست چند باشه . 200 و زیر 200 یا 300 و 500 همش در یک ردیف است در حالی که این عدد کم قیمت در تئوریک بعد از بازگشائی خیلی ها را خام کرد که مثلا 100 و خرده ای باز میشه پس خیلی خوفه
پول و انگیزه و اعتماد فعلا نیست مساله این است
طراحان این وضعیت در بازار (دولت و برخی نهادها) دارن به نتایجی که میخواستن میرسن !!
شلوغ کردن فضا نزدیک انتخابات !! و بهره برداری های سیاسی و امنیتی !
با بی کفایتی متولیان بازار، بورس بازیچه دست اینها شد !
اینبار دیگه بحث نوسان گرفتن روی حمایت شاخص قلابی نیست اینبار دیگه وضعیت فرق میکنه اگر هفته دیگه فکری به حال بازار نشه وضعیت خیلی خراب میشه تبدیل به یک آشوب اجتماعی خواهد شد حالا میخواهند دلیل یا بهانه دیگری برای این تجمعات بیاورند یا نه
دوست خوب شبندر که 400% داره و 2 ماه پیش اعلام شد چه کرد ؟ از همه ضعیف تر
افزایش سرمایه برای بازاری که پول توش نیست سم است . میلیارد میلیارد سهم روی سهم باد میکنه ، حالا قیمت بیاد پائین خب که چی ؟ بعد با کدوم پول میلیاردها سهم زائیده شده باید جمع بشه ؟
نمونه هاش فراوانند چه حاجت به بیان
این افزایش ها پدر بازار را دراورد . فقط افزایش شناور
دیگه گذشت دوران افزایش ها
برادر عزیز،
شما چرا؟!
کدام افزایش شناور؟!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر