جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sadegh
    عضو عادی
    • Nov 2011
    • 95

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
    نهنگ ها و حقوقی های‌ بیت کوین چرا جمعش نمیکنن ؟
    متاسفانه نهنگ ها تمام و کمال هرچی داشتن تو پیک قیمت تقدیم مردم کردن انشااله تو محدوده 1000 دلار حمایت خوبی خواهند کرد.

نظر

• CHESTER.2020
      عضو فعال
      • Apr 2020
      • 1255

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
      داداش با عرض پوزش از شما من مثل اینکه در مورد جنسی که شما مصرف میکنید اشتباه برداشت کردم! خدائیش چی میزنی!؟ ظاهرآ جنس شما اصل هستش و قاطی نداره! لطفآ ما رو هم راهنمائی کنید ما با این جنس قاطی که مصرف میکنیم از اتمسفر زمین یک قدم نمیتوانیم آن ورتر برویم! در حالیکه شما با این تحلیل ناب تون ثابت کردین همین الآنش توی کهکشان راه شیری دارید سیر و سفر میکنید! توی تمام زندگیم تحلیل به این با دقتی و فضائی ندیده بودم والا... لطفآ منبع موثق ساقی جنس تون رو هم به ما معرفی کنید! با تشکر ویژه از تحلیل خوب تون...@};-@};-
      از زیبایی اثرات خانواده ی متا آمفتامین ها بر ذهن افراد غافل نشو ! ./:.happysmiley:./ اتفاقا باید آن پست را لایک کنیم بخاطر روحیه بالای این دوستان در تحلیلات فضایی!/:.wacsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• shahin
        عضو فعال
        • May 2011
        • 2178

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
        داداش با عرض پوزش از شما من مثل اینکه در مورد جنسی که شما مصرف میکنید اشتباه برداشت کردم! خدائیش چی میزنی!؟ ظاهرآ جنس شما اصل هستش و قاطی نداره! لطفآ ما رو هم راهنمائی کنید ما با این جنس قاطی که مصرف میکنیم از اتمسفر زمین یک قدم نمیتوانیم آن ورتر برویم! در حالیکه شما با این تحلیل ناب تون ثابت کردین همین الآنش توی کهکشان راه شیری دارید سیر و سفر میکنید! توی تمام زندگیم تحلیل به این با دقتی و فضائی ندیده بودم والا... لطفآ منبع موثق ساقی جنس تون رو هم به ما معرفی کنید! با تشکر ویژه از تحلیل خوب تون...

//////////////////////////////////////

نقل قول نوشته اصلی توسط آپولون نمایش پست ها
        شاخص کل در سناریوی اول و خوشبینانه میتواند تا 8 میلیون و پانصد هزار واحد پروار کند و در سناریوی دوم و بدبینانه میتواند تا پنجاه هزار واحذ سقوط آزاد کند و بین این دو سناریو و احتمال هیچ سناریوی سومی محتمل نمی باشد همه این تحلیل نظر شخصی بنده نبوده و بر اساس تئوری الیوت ماینر پور و برگرفته از نظریه امواج خروشان فیبونانچی محاسبه و تنظیم و ترسیم گردیده و ضریب خطای آن مینیمم یک درصد میباشد

@};-@};-

بدبختی تو این مملکت یکی دوتا نیست.
        تصورش رو بکنید
        اغلب تصمیمات این کشور اهورایی رو همین کله پوکهای متوهم می گیرند
        آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/04/23, 12:36.

نظر

• هندوکش
          Banned
          • Dec 2015
          • 83

شاخص 8500 هزار واحدی نخواستم. امواج خروشان فیبوناکچی هم نخواستم. یک سوم اصل پوالم برگرده سر جایش فرار را بر قرار ترجیح میدهم. این چه بازاری است که هیچی آن به هیچ چیز آن نمیخواند؟ نه آدمهاش... نه تحلیلگراهاش... نه این امواج خروشان فیبوناکچی؟ شاشیدم به طراح این امواج فیبوناکچی. خدایا خودت من را از این قوم یاجوج و ماجوج نجاتم بده به جلال و بزرگی ت قسم ت میدم اینها من یکی را همه جه جوره فاکیدن. دیگه این همه درد و تحمل را نمی توانم طاقت بیاورم. معلوم نیست این بازار و اهالی آن چی هستن! سرخپوست هستند یا گوریلها ی آخر زمان؟ خدایا تو خودت شاهد هستی که من این همه گودزیلا که یه جا جمع شده باشند و تحلیل از خودشان در میکنند میدهند! ندیده ام به خدا. خدایا التماست میکنم به ذات پاکت من بدبخت و مفلوک را از دست این کروکودیلها رهایم کن. آمین یا رب العالمین. اصلآ پولم را هم نخواستم لا اقل اعصاب و روانم از دست این حیف نان های به اصطلاح تحلیلگر نجاتم بده. قوبونت برم من خدا.
          آخرین ویرایش توسط هندوکش؛ 2021/04/23, 13:16.

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

در فضای مجازی و توئیتر کاربران در حال تشبیه الون ماسک به روباه مکار هستند.

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

در اصل توسط arsenal2009 پست شده است View Post
              بله در کشورهای همسایه فقط ترکیه تا حدی به ایران نزدیک هست ولی اون هم فوت شدگان کورونا از ابتدای بیماری نصف فوت شده های ایران هست با این تفاوت که ایران آمار واقعی اعلام نکرده هیچ وقت و همیشه پایین تر از امار واقعی رو اعلام کرده . ترکیه با سرعت داره جمعیتش رو واکسینه میکنه و احتمالا تا هفته های بعد امار کاهش قابل توجه داشته باشه ولی اینجا خبری از واکسن نیست و همه اخبار دروغ هست .
              به قول یه بنده خدایی
              شانس اوردیم زمان واکسن فلج اطفال نمکی وزیر بهداشت نبود مگرنه الان همه روی ویلچر بودیم
              تنها کاری که بلده صبح تا شب پاچه خواری کنه برای یه نفر/:.hmmsmiley.:/

نظر

• MOSTAFAVI
                Banned
                • Jun 2012
                • 5633

در اصل توسط هندوکش پست شده است View Post
                شاخص 8500 هزار واحدی نخواستم. امواج خروشان فیبوناکچی هم نخواستم. یک سوم اصل پوالم برگرده سر جایش فرار را بر قرار ترجیح میدهم. این چه بازاری است که هیچی آن به هیچ چیز آن نمیخواند؟ نه آدمهاش... نه تحلیلگراهاش... نه این امواج خروشان فیبوناکچی؟ شاشیدم به طراح این امواج فیبوناکچی. خدایا خودت من را از این قوم یاجوج و ماجوج نجاتم بده به جلال و بزرگی ت قسم ت میدم اینها من یکی را همه جه جوره فاکیدن. دیگه این همه درد و تحمل را نمی توانم طاقت بیاورم. معلوم نیست این بازار و اهالی آن چی هستن! سرخپوست هستند یا گوریلها ی آخر زمان؟ خدایا تو خودت شاهد هستی که من این همه گودزیلا که یه جا جمع شده باشند و تحلیل از خودشان در میکنند میدهند! ندیده ام به خدا. خدایا التماست میکنم به ذات پاکت من بدبخت و مفلوک را از دست این کروکودیلها رهایم کن. آمین یا رب العالمین. اصلآ پولم را هم نخواستم لا اقل اعصاب و روانم از دست این حیف نان های به اصطلاح تحلیلگر نجاتم بده. قوبونت برم من خدا.
                جناب هندوکش گرامی،جسارتا میشه بپرسم چقدر ضرر کردی؟

نظر

• هندوکش
                  Banned
                  • Dec 2015
                  • 83

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post

نظر

• هندوکش
                    Banned
                    • Dec 2015
                    • 83

حدودآ یه مبلغی به اندازه 900 میلیون... یک میلیارد و 200 میلیون تومان ماحصل زحمت 3 سال کار بی وقفه در حرفه گدائی بود. هم سرقفلی آن محل را مفت واگذار کردم و هم اینکه دیگر توان خریدن یا کرایه کردن سرقفلی یک محله خوب را ندارم. سال 99 مرداد ماه یک میلیار و دویست میلیون تومان را آوردم توی شپنا و الآن شده 300 میلیون... ای کاش توی همان شغل و حرفه قبلی خودم باقی می ماندم. آن وقت الآن صاحب 3 میلیارد تومان پول بودم. و قیمت سر قفلی محلی که داشتم الآن 3 برابر شده بود.

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post

نظر

• Elcid
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 1239

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                      در فضای مجازی و توئیتر کاربران در حال تشبیه الون ماسک به روباه مکار هستند.

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

وقتی در ترکیه بزرگترین صرافی ارز دیجیتال حساب ها را میبنده و فرار میکنه،
                        چطور مردم در ایران جرات میکنن داراییشون را میریزن توی یک حساب اینترنتی و یه مشت عدد دریافت میکنن به نام‌ ارز دیجیتال...

نظر

• Arian02
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1709

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                          وقتی در ترکیه بزرگترین صرافی ارز دیجیتال حساب ها را میبنده و فرار میکنه،
                          چطور مردم در ایران جرات میکنن داراییشون را میریزن توی یک حساب اینترنتی و یه مشت عدد دریافت میکنن به نام‌ ارز دیجیتال...
                          کلاهبرداری نوین با فروش اعداد در دنیای علم و آگاهی و ارتباطات.
                          تو همین صرافی های داخلی هم یه روزی همین اتفاق خواهد افتاد منتظرن کمی چاق بشه حسابا بعد
                          تو کشورایی که فساد اداری و اختلاس تقریبا وجود نداره این اتفاق میفته چه برسه به اینجا
                          تو کشوری که بانک و موسسه پول مردمو میخوره بانک مرکزی میگه مجوز نداشت و به ما مربوط نیست !!!!!
                          اینکه ارز ملت رو هاپولی بکنن چیز عجیبی نیست
                          جالب اینجاست که بدون رد گیریه حتی نمیشه فهمید تو کدوم حساب و واریز کرده ..بدون مکان کشور مقصد !!!
                          صرافی ایرانی هم بدون اینکه مدیریتش وصل باشه به جایی فکر نکنم بتونه ادامه فعالیت داشته باشه

نظر

• مرشد
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 682

به باد رفتن میلیاردها دلار از بازار ارز مجازی
                            در معاملات امروز ثبت شد؛ بیت‌کوین و سایر ارزهای مجازی در معاملات روز جمعه با سقوطی سنگین مواجه شدند که ۲۶۰ میلیارد دلار از ارزش بازار ارزهای مجازی را به باد فنا داد.

نظر

• Deutschland
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 838

مگر تو بورس پول مردم را نبردن؟
                              هر روز میرن خیابون...
                              ارز دیگیتالی ۱ روز ۲۰۰٪ میدهه
                              بورس چقدر میده؟
                              بانک بهتر هست.....
                              سهام میبندن ۳ سال کسی جواب نیده.....
                              ارز دیگتالی با بورس ایران تو ریسک فرقی ندارد....
                              سوودش اما خیلی بیشتر هست دراز مدت.
                              $۰.۰۰۰۸ بود ۱۲ سال پیش اللان هست ۵۰.۰۰۰
                              کی سود کرد؟سهامدار ایرانی یا کسی که ارز دیگیتالی خرید؟
                              پول های درشت رفتن صرافی ارز دیگیتالی باز کردن تو ایران...
                              به بورش برنمیگردن....
                              پول از کارگزاری اکاه و مفید رفت نوبیتکس
                              نوبیتکس مال کی هست؟

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
                                مگر تو بورس پول مردم را نبردن؟
                                هر روز میرن خیابون...
                                ارز دیگیتالی ۱ روز ۲۰۰٪ میدهه
                                بورس چقدر میده؟
                                بانک بهتر هست.....
                                سهام میبندن ۳ سال کسی جواب نیده.....
                                ارز دیگتالی با بورس ایران تو ریسک فرقی ندارد....
                                سوودش اما خیلی بیشتر هست دراز مدت.
                                $۰.۰۰۰۸ بود ۱۲ سال پیش اللان هست ۵۰.۰۰۰
                                کی سود کرد؟سهامدار ایرانی یا کسی که ارز دیگیتالی خرید؟
                                پول های درشت رفتن صرافی ارز دیگیتالی باز کردن تو ایران...
                                به بورش برنمیگردن....
                                پول از کارگزاری اکاه و مفید رفت نوبیتکس
                                نوبیتکس مال کی هست؟

هر وقت در بازاری صحبت های اینجوری شنیدم، تارگت های بالا، سود یک روزه ۲۰۰ درصدی و ... یعنی سقوط نزدیکه
                                البته سقوط شروع شده،

نظر

در حال کار...
                                X