جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1711

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
    کلی گویی نیست ماهها قبل با عدد و رقم گفتم بازی تموم شده ، هر کس تجربه کافی داره و توان رصد لحظه به لحظه بازار رو داره با بخش کوچکی از سرمایه میتونه از ریز موجهای برگشتی بازار استفاده و نوسانشو بگیره
    تالار بورس افراد مطلع زیاد بودند فردی به نام منم آشنا رو خاطرتون هست کمتر کسی به پستهای ایشون توجه میکرد اینجام به پستهای من توجهی نمیشه چه بسا اگر میشد لابلای مطالبم به یک نکته فوق العاده مهم اشاره کردم گیرنده تیزبین باشه میتونه استفاده کنه
    بزرگوار شما خیلی خفنی که از چند ماه قبل همه رو گفتی حالا که چی ؟؟؟
    نمک پاشیدن رو زخم یه عده که متضرر شدن که چی بشه ؟؟؟
    بله برخی وقتا وظیفه س ادم یه تلنگری بزنه رو اوج قیمت شاید بتونه کمک کنه ولی دیگه نه همه جا و همه وقت بیاد ازش بگه وقتی تموم شده رفته
    والا بخدا منم تالار قبلی تیر و مرداد 3 هفته تمام مثل پروانه بال بال میزدم میگفتم اخراشه نمیدونم کسی گوش کرد یا نه ولی دیگه هر چی بوده تموم شده ....
    الان بگو ببینیم چیکار باید بکنیم
    هر چند هم شما هم من میدونیم کار زیادی نمیشه کرد

نظر

• zorba
      ستاره دار(3)
      • Aug 2013
      • 3951

نهضت صفوف فروش تا تعیین تکلیف مذاکرات و اطمینان خاطر بازار از نرخ احتمالی ارز در پسابرجام1400 ادامه دارد!
      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• ali salehi
        عضو عادی
        • Feb 2014
        • 222

در اصل توسط liverno پست شده است View Post
        قیمت مفت حق تقدم های تامین سرمایه امین

اولا بدانید قیمت سهم زیر 700 نمیاد چون تو مجمع گفتند.....حق تقدم باید 600 قیمت بخوره داره 150 تومان ارزان تر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

منتظر گزارش 6 ماهه توپ باشید برای خودی ها هست این قیمتها
        سال 91با سه تا آیدی شبانه روز پست میزاشتی و هر سهمی رو داشتی مدعی میشدی شب قبل با مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره جلسه داشتی و با اطمینان به شما اعلام کردن که تارگت فلان سهم کجاست ، آخر سر در موج اول ریزش خودتو باختی و از من درخواست کمک داشتی
        8سال گذشت شما همچنان همون روش رو پیش گرفتی ، امروز حق تقدم امین 400تومن شد امشب با مدیر عامل تماس بگیرید بهشون گوشزد کنید که قول داده بودن قیمت پایین نیاد

نظر

• ali salehi
          عضو عادی
          • Feb 2014
          • 222

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
          بزرگوار شما خیلی خفنی که از چند ماه قبل همه رو گفتی حالا که چی ؟؟؟
          نمک پاشیدن رو زخم یه عده که متضرر شدن که چی بشه ؟؟؟
          بله برخی وقتا وظیفه س ادم یه تلنگری بزنه رو اوج قیمت شاید بتونه کمک کنه ولی دیگه نه همه جا و همه وقت بیاد ازش بگه وقتی تموم شده رفته
          والا بخدا منم تالار قبلی تیر و مرداد 3 هفته تمام مثل پروانه بال بال میزدم میگفتم اخراشه نمیدونم کسی گوش کرد یا نه ولی دیگه هر چی بوده تموم شده ....
          الان بگو ببینیم چیکار باید بکنیم
          هر چند هم شما هم من میدونیم کار زیادی نمیشه کرد
          لابلای پستهای قبلیم نکته فوق العاده مهمی رو گفتم بگرد اگه باهوش بودی پیداش کردی حتما بدردت میخوره

نظر

• فین
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1158

دولت بعدی قطعا اصولگراست. و مسلم است که دوست ندارد شاخص بالا را تحویل بگیرد. اگر مثلا در این دو ماه شاخص رشد کند و به 1400 برسد دولت بعدی با شاخص 1400 می خواهد چکار کند ؟ تا انتخابات بازار نزولی است و شاخص به حدود یک میلیون می رسد و بعد از تحویل دولت تا زمستان شاخص به 1500 تا 1600 می رسد و همه مردم و رای دهندگان به دولت اصولگرا هم خوشحال می شوند.

نظر

• zess
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3107

احتمال داره با وضع موجود شیوع اخیر کرونا در دنیا، بازار کامودیتی جهانی هم شل کنند.

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1711

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
                لابلای پستهای قبلیم نکته فوق العاده مهمی رو گفتم بگرد اگه باهوش بودی پیداش کردی حتما بدردت میخوره
                نه من اینقد بیکارم بگردم نکته پست شما رو پیدا کنم
                نه شما اینقد پیش من اعتبار داری که حرف شما بدردم بخوره
                .
                هفته پیش هم نوشتم بازم میگم بازار نهایت یک تا دو هفته بترکه 1ماه دیگه برمیگرده نیازی هم به حرفا و نوشته های من و شما یا هر کس دیگه نداره
                حالا چرا و چه چطوری برمیگرده فعلا برامون مشخص نیست و فعلا دلیلشو نمیدونیم

نظر

• Shahin.khm
                  عضو فعال
                  • May 2020
                  • 308

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                  احتمال داره با وضع موجود شیوع اخیر کرونا در دنیا، بازار کامودیتی جهانی هم شل کنند.
                  شیوع اخیر کرونا در کجا ؟ در ایران و هند و ترکیه ؟ اینها نماینده دنیا نیستن.

نظر

• zess
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3107

در اصل توسط Shahin.khm پست شده است View Post
                    شیوع اخیر کرونا در کجا ؟ در ایران و هند و ترکیه ؟ اینها نماینده دنیا نیستن.
                    شیوع کرونا و قرنطینه در:

در هند به عنوان سومین مصرف کننده نفت دنیا

در ژاپن به عنوان چهارمین مصرف کننده نفت دنیا و سومین اقتصاد بزرگ دنیا

در آلمان به عنوان بزرگترین اقتصاد اروپا

در...

نظر

• آپولون
                      ستاره دار (1)
                      • Dec 2015
                      • 627

فردا جلسه سران سه قوا برای تصمیم گیری به ورودت لایه های زیرین و بعدی شعب ابی طالب هست باید خیلی محطاطانه رفتار کرد امروز فقط توش نفوذ کردیم

نظر

• آپولون
                        ستاره دار (1)
                        • Dec 2015
                        • 627

سلام و عرض ادب و احترام دارم خدمت شما دوست گرامی

بنده نیز جزء آن یک درصد اقلیت هستم چون تنها مبتکر و خلاق ایده شاخص 50 هزار واحدی هستم بر اساس نظریه و تئوری توهم توطئه ماینرینگ و هنوز خیلی زود است که این اکثریت 99 درصدی کدو حلوایی حرف بنده را هضم کنند و درک کنند که چی دارم میگم! در غیر این صورت به بنده تهمت مصرف مواد نشئه زا و روان گردان نمیزدند.

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                        اونائی که فکرشو نمیکردند شامل 99% هستند . دقیق باریک نشدی منظورم چی بود
                        شما فکرشو میکردی و 1% هستی . دمتم گرم ولی روز اخر سال چرا نگفتی وقت خارج شدن است /:.rolleyessmileyani
                        هر چند جان کلام شما بیراه نیست ولی کلی گوئی فایده ای نداره
                        آخرین ویرایش توسط آپولون؛ 2021/04/25, 12:40.

نظر

• ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2577

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                          نه من اینقد بیکارم بگردم نکته پست شما رو پیدا کنم
                          نه شما اینقد پیش من اعتبار داری که حرف شما بدردم بخوره
                          .
                          هفته پیش هم نوشتم بازم میگم بازار نهایت یک تا دو هفته بترکه 1ماه دیگه برمیگرده نیازی هم به حرفا و نوشته های من و شما یا هر کس دیگه نداره
                          حالا چرا و چه چطوری برمیگرده فعلا برامون مشخص نیست و فعلا دلیلشو نمیدونیم
                          بله، دلیلش را من میدانم.:D
                          یک الی دو هفته، قبل از مناظرات انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری، بازار را مثبت میکنند تا رقبا در مناظره دستشون خالی باشه و سرکوفتی علیه دولت وجود نداشته باشد.
                          به نظرم رشد بورس همزمان میشود با نطق های کاندیداها و تحویل دولت فعلی به دولت بعد.
                          دولت فعلی برای رشد بورس در روزهای آخر مسئولیتش برنامه دارد. ;)
                          آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2021/04/25, 12:46.

نظر

• abdolhossein
                            عضو فعال
                            • Feb 2019
                            • 1587

روحانی امروز دوباره در چاه فاضلاب رو باز کرده و گفته بورس رو سیاسی نکنید. دولت مثل همیشه داره از بازار حمایت می کنه.
                            حضرت آیت الله.
                            شما که خودت مقام سیاسی محسوب می شی یعنی حرفهای خودت هم سیاسیه.
                            البته ما که می دونیم منظورتون چیه!
                            راجع به جلسه سران سه قوه س.
                            صبح یک پست در این خصوص گذاشتم .
                            داره می گه خودم به اندازه کافی دارم ترتیبش رو می دم نیاز به همکاری دو قوه دیگه نیست.

نظر

• "Midas"
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 2483

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                              ا
                              خودشون هم فکر نمیکردند این بازار تا این حد و به این روزها بیفته و الان هم توش موندند

یه زمانی احمدی نژاد گفت: این پولی که در قاچاق سیگار است، تمام قاچاقچی های قدر جهان را وسوسه میکنه ......

حالا چطوری قبول کنیم که بازار بورس به ارزش 6.000 همت همینجوری رها شده باشه؟

سال 93 در پیش گشایش سهمی، چند سفارش تک رقمی گذاشتم ، پیغام ناظر با تهدید آمد که در صورت تکرار

کد معاملاتیت را مسدود می کنیم، کم مانده بود با چماق بیاید بالای سرم.

الان هم فکر کردید سهامی مانند فولاد مبارکه اگر دستور از بالا نبود اجازه می دادند اینگونه معامله شوند و صف فروش باقی بمانند؟

فولاد مبارکه را مثال زدم چون در درجریان مدیریت این شرکت هستم، هزینه تشریفات و تدارکات این شرکت برای جمع کردن صف فروشش

کفایت می کند، کدام مقطع از زمان ورود فولاد به بازار را سراغ دارید که این سهم صف فروش باقی بماند؟

_____

حرکت بورس ربطی به توان خرید مردم ندارد، اراده جای دیگری است، مگر مردم عادی شپنای 1250 تومانی را اردیبهشت 99،

2.750.000.000 در یک روز حجم خریدند؟

- باشگاه پرسپولیس استقلال را گفتند خصوصی می کنیم، تهش معلوم شد ابدا اینکار را انجام نخواهند داد و فقط شعارهایی داده شد، (به دلیل نفوذ این دو باشگاه در افکار عمومی)

حالا بورس که اینقدر به لحاظ مالی و افکار عمومی تاثیرگذار است را بی صاحب رها کرده باشند؟
                              بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• Arian02
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1711

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post

یه زمانی احمدی نژاد گفت: این پولی که در قاچاق سیگار است، تمام قاچاقچی های قدر جهان را وسوسه میکنه ......

حالا چطوری قبول کنیم که بازار بورس به ارزش 6.000 همت همینجوری رها شده باشه؟

سال 93 در پیش گشایش سهمی، چند سفارش تک رقمی گذاشتم ، پیغام ناظر با تهدید آمد که در صورت تکرار

کد معاملاتیت را مسدود می کنیم، کم مانده بود با چماق بیاید بالای سرم.

الان هم فکر کردید سهامی مانند فولاد مبارکه اگر دستور از بالا نبود اجازه می دادند اینگونه معامله شوند و صف فروش باقی بمانند؟

فولاد مبارکه را مثال زدم چون در درجریان مدیریت این شرکت هستم، هزینه تشریفات و تدارکات این شرکت برای جمع کردن صف فروشش

کفایت می کند، کدام مقطع از زمان ورود فولاد به بازار را سراغ دارید که این سهم صف فروش باقی بماند؟

_____

حرکت بورس ربطی به توان خرید مردم ندارد، اراده جای دیگری است، مگر مردم عادی شپنای 1250 تومانی را اردیبهشت 99،

2.750.000.000 در یک روز حجم خریدند؟

- باشگاه پرسپولیس استقلال را گفتند خصوصی می کنیم، تهش معلوم شد ابدا اینکار را انجام نخواهند داد و فقط شعارهایی داده شد، (به دلیل نفوذ این دو باشگاه در افکار عمومی)

حالا بورس که اینقدر به لحاظ مالی و افکار عمومی تاثیرگذار است را بی صاحب رها کرده باشند؟
                                در تایید فرمایش شما یاد مصاحبه دژپسند افتادم که میگفت 100تا شرکت دیگه داریم برای عرضه اولیه تا اخر سال99 در حالی که اون روز 89 روز کاری داشتیم تا اخر سال !!!!!
                                فقط با وعده و دروغ خواستن مردم پولو خارج نکنن
                                اینه اخرت ج ا و اخوند و ....
                                دروغ جنایت و ریا و بدبختی مردمی که دست از تاییدش برنمیدارن

خلایق هر چه لایق

نظر

در حال کار...
                                X