جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sundaaay
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 742

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
    درود
    دوستان عزیز. به عنوان کسی که همیشه میگم مطالب غیر جو بازار ننویسیم. منتهی به نظرم رسید عرض کنم:
    واقعا واقعا واقعا وضعیت کرونا بحرانی است!

لطفا خیلی خیلی خیلی مراقب باشید.

مملکت داره وارد فاجعه ملی میشه. اگر نگیم تا حالا نشده!

اونقدرا هم پول (بخصوص اگر بیش از نیاز ضروری زندگیه) مهم نیست. باور کنید مهم نیست!

این روزها بخصوص این روزها به سلامتی بیش از حد توجه کنید ..لطفا!

داستان کرونا چون زیاد تکرار شده کمی عادی شده ولی اوضاع خیلی خیلی خیلی خیلی خرابه

این روزا مهم ترین چیز که بهش توجه کنید سلامتی باشه لطفا!
    بخصوص حال و هوای روحی روانی در این بیماری خیلی مهمه. اگر در زیان هستید یا هرچی.... این روزها سعی کنید بیخیالی طی کنید. گور بابای بازار و ضرر و زیان.

لطفا خیلی مواظب باشید

بنظر بنده ویروس چینی، در خود ایران هم جهش کرده ... منتها اعلام نمیکنن... چون کشورهای دیگه رفت و آمد به/از ایران رو محدود میکنن... در داخل هم براشون خوب نیست...
    ما الان کرونای ایرانی هم داریم و در حال صادرات به دنیا هستیم...

این ویروس تو هند و برزیل و انگلیس و آفریقا و ... جهش کرده، فقط در ایران جهش نداشته؟

حالا خیلی هم مهم نیست... چند تا چند تا ماسک بزنید... بلاخره روزی واکسن ایرانی به نتیجه میرسه ...

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14627

امروز انشالله بازار سبز میشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• رادین1
        عضو فعال
        • Dec 2018
        • 4717

به احتمال زیاد مثبت های امرو فقط یک نوسان خواهد بود تا تکلیف نرخ ارز مشخص نشود بازار بالایی خاصی نخواهد داشت .

نظر

• zess
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3107

به نظر میرسه تلاش برای درست کردن وضعیت خودرو از نظر نمودار تکنیکالی در جریان باشه

نظر

• رادین1
            عضو فعال
            • Dec 2018
            • 4717

خودرو الان باید رنج چند صد میلیونی می کشیدند اگر قرار بر حمایت است !

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4717

تا خساپا با خودرو همراه نشود کسی باور نمی کند که برگشت بازار جدی است . خودرو و خساپا امروز باید تا صف خرید پیش بروند صف خگستر هم حمع بشه ! پالایشی ها و بانکها در مثبت معامله بشوند ان وقت میشه امیدوار بود بازار یک نوسان رو به بالا بدهد در حد 10 تا 12 درصد !

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1709

بازار هر روز که میگذره از روز قبل بهتر خواهد شد
                به هوای نوسان گرفتن سهامتونو از دست ندین

نظر

• بورس باز قهار
                  عضو فعال
                  • May 2020
                  • 1979

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                  تا خساپا با خودرو همراه نشود کسی باور نمی کند که برگشت بازار جدی است . خودرو و خساپا امروز باید تا صف خرید پیش بروند صف خگستر هم حمع بشه ! پالایشی ها و بانکها در مثبت معامله بشوند ان وقت میشه امیدوار بود بازار یک نوسان رو به بالا بدهد در حد 10 تا 12 درصد !
                  خگستر حمایت 250-255 رو شکسته و حمایت بعدی در محدوده 200-210 هست هر مثبتی به نظرم پولبکه ، خودمم تعداد اندکی دارم البته
                  فاصله ساپیا و خودرو هم خیلی کم هست احتمالا خساپا تا 170 بیاد احتمالا خودرو 195-200 کنترل بشه

نظر

• کاوه آهنگر
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 409

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
                    از نظر من یکی از پلیدترین، ماله کش ترین و ترسناک ترین افراد در جمهوری اسلامی جواد ظریف(ضخیم) هست...

در فایل صوتی، خودش میگه که روز چهارشنبه هواپیما رو زدن، روز جمعه من در جلسه گفتم اگر هواپیما رو زدیم، بگید تا من قضیه رو علاج کنم!
                    علاج یعنی چی؟ نه خداوکیلی علاج از سمت وزیرخارجه و وزارت خارجه چه معنی میده؟
                    رسما گفته بهم بگید تا خودم و تیم ماله کش ها مستقر در داخل و خارج رو فعال کنم تا یک ماله اساسی رو قضیه بکشیم... یعنی جنایت رو عادی سازی کنم... یعنی مردم ایران و دنیا رو خر کنم... یعنی کثافت رو تطهیر کنم...
                    یعنی خون بی گناهانی که ریخته شده رو پایمال کنم... یعنی به نیروهامون تو رسانه های فارسی زبان مثل بی بی سی فارسی بگم که قضیه رو عادی کنید... گزارش تهیه کنید که اتفاق خاصی نیوفتاده!!!

چندین ساله در مورد این فرد پلید دارم هشدار میدم... بترسید از اصلاح چی ها ... که نابودتون میکنن بدون اینکه خبردار بشید...

البته ما ایرانی ها چوب انفعال و منفعت طلبی خودمون رو میخوریم... این هواپیما که با موشک ساقطش کردن رو برید آمار مسافرها رو بکشید بیرون.... همشون به ایران رفت و آمد داشتن و وضعیت بدبختی مردم رو میدیدن...اما صداشون در نمیامد..چرا؟ میگفتن ما که زندگی راحت در کانادا داریم... به ایران هم رفت و امد میکنیم.... به ما چه به مردم؟؟؟ ساکت ساکت بودن...
                    حالا خودشون گرفتار شدن...حتما باید به سر خودتون بیاد تا صداتون در بیاد؟؟؟ دیر و زود داره..سوخت و سوز نداره... کسی از دست جمهوری اسلامی سالم درنمیره.... یا تو اعتراضات میکشنت...یا تو هواپیما نشستی ، با موشک میارنت پائین.... یا واکسن نمیارن و عید همه جا رو باز میزارن ، از ویروس چینی میمیری...یا...........
                    آقاجان کلهم اجمعین از بالا تا پایین این ایدوئولوژی فساده!!!هر کی در این ایدوئولوژی مسوولیت داره یعنی این فساد قبول داره و پذیرفته ازین فساد دفاع کنه چون نون و آبش توی این فساده!!!
                    رفتم دادگاه به رییس دفترش میگم آقا حکم صادر شده دو ماه گذشته چرا ابلاغ نمیکنید به اجرای احکام!! برای من آسمون ریسمون میبافه و با دروغ ماست مالی میکنه.میگم داری دروغ میگی.خودتم میدونی منم میدونم .میگه همینی که هست؟!
                    میگم آقاجان شمایی که درجای قانون نشستی و مردم بابت قانون شکنی توبیخ میکنی اگر خودت قانون زیر پا بذاری دیگه از مردم چه انتظاری داری؟!میگه همینی که هست!! باورتون میشه.آخر بگو مگوی من و ایشان یک سکوت که هیچچچچچ کاری نمیتونم بکنم!!! تماممم!! دستم هم جایی بند نیست!
                    مملکت عملا بر روی ضد قانون و ضد حق و عدالت میچرخه!!! از نفر اول مملکت قانون و حق زیر پا بذاره شما انتظار داری که افرادی که ارادت خودشون به ایشان مخفی نمیکنن از انسانیت بویی بردن؟ جون مردم براش مهمه؟ چقدر کثیف چقدر بدبخت!!!

نظر

• محمدرضا 87
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1522

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                      گزارشات فوق العاده فرودین شرکت های بنیادی فراتر از تصور بود.

فولاد مبارکه یه فروش فوق العاده داشته و نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال ۱۳۹۹ حدود ۲۵۳ درصد افزایش فروش و رشد داشته است.

فملی نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال ۱۳۹۹ حدود ۱۱۳ درصد افزایش فروش داشته است.

زاگرس نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال ۱۳۹۹ حدود ۱۹۵ درصد افزایش فروش داشته است.

کچاد نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال ۱۳۹۹ حدود ۴۱۵ درصد افزایش فروش داشته است.
                      و....

----------------------------------------

قیمت های جهانی هم همچنان در حال رشد و زدن سقف های قبلی.

مراقب سهمای بنیادیتون با p/e تحلیلی ۳ ۴ باسید.

تصمیم با خود دوستان پرسود باشید.
                      گزارشات فوق العاده فرودین شرکت ها همچنان ادامه داره...

شپدیس نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال ۱۳۹۹ حدود ۳۵۷درصد افزایش فروش داشته است.

آریا نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال ۱۳۹۹ حدود ۱۳۹درصد افزایش فروش داشته است.

جم نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال ۱۳۹۹ حدود ۲۱۴ درصد افزایش فروش داشته است.
                      و...

----
                      مراقب سهم های بنیادیتون باشین.

نظر

• بورس باز قهار
                        عضو فعال
                        • May 2020
                        • 1979

تقریبا 310 نماد صف فروشه
                        8 نماد صف خرید

برای سهام کوچک باید فکری اندیشید اینطوری نمیشه صفشون هم جمع بشه باز فشار فروش دارن چون اصلاح نداشتند

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

هرچه شاخص سازها بیشتر حجم بخورن بهتره، حتی شده در منفی کامل
                          تا وقتی بیش از ۵۰ درصد بازار در صف فروش هست مثبت های شاخص سازها کمکی با بازار نمیکنه، باید قفل صف ها باز بشه و‌بازار حجم بخوره

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

مادیرا با گزارش های عالی و روند سودسازی که داره زیر ۸۰۰ باید صف خرید باشه ولی قفله در صف فروش!!!
                            الان بازار از این سهم ها زیاد داره که از شاخص سازها ارزشمند تر هستند و تا وقتی اینها صف فروشن بازار نمیتونه تغییر روند بده

نظر

• سهامدار 67
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 3420

سلام

متاسفانه به دلیل تاخیر در زمان انتخابات و لو رفتن اطلاعات نهانی شون این بازی کمی به تاخیر افتاده! البته بنده هم با اینکه زمان مشخصی رو برای پایان این بازی کثیف اعلام کرده بودم! ولی حداقل یک تلورانس 3 الی 5 روزه هم باید برای وقوعش در نظر گرفت

در اصل توسط mokhlas پست شده است View Post
                              به نظرتون کی پس قراره بازار برگرده طبق فرمایشات قبلیتون؟از تاریخ اعلامیتون یک روز گذشته.انشاالله زودتر به وقوع بپیونده

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35705

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                                مادیرا با گزارش های عالی و روند سودسازی که داره زیر ۸۰۰ باید صف خرید باشه ولی قفله در صف فروش!!!
                                الان بازار از این سهم ها زیاد داره که از شاخص سازها ارزشمند تر هستند و تا وقتی اینها صف فروشن بازار نمیتونه تغییر روند بده
                                هدف اصلی پروژه صف فروش سازی ! با استفاده از دامنه نامتقارن هم همین بوده !

اینکه صف فروشها جوری ایجاد بشه و جوی حاکم بشه که حتی اگر بازار از نظر شرایط تکنیکی و بنیادی مستعد رشد شد ! کسی به راحتی توانایی و جرات جمع کردن صف فروش سهام کوچک رو هم حتی نداشته باشه !!

و تا الان هم خوب جواب داده ! این تدبیر آقایون !!

نظر

در حال کار...
                                X