جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "Midas"
    عضو فعال
    • Oct 2013
    • 2483

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
    بحث دزدی و فساد و اختلاس شد، یادمه یه زمانی چقدر باید بحث میکردیم تا به یه طرفدار رژیم حالی کنیم که فساد وجود داره. از یه دوره ای به بعد دیگه اینقدر فساد و اختلاس برملا شد که من یکی فقط تیتر اینطور اخبار رو گذری می‌خواندم.
    من بیشتر از اینکه ربطش بدم به دولت خاصی، ربطش میدم به گسترش رسانه‌های اجتماعی. خدابیامرز روح الله زم واقعاً تاثیر بزرگی رو آگاهی مردم ایران داشت. خیلی از فسادها رو اون برملا کرد. مردم ایران با تلگرام مقداری آگاه شدند، مهدی فلاحتی هم تو آگاهی مردم تاثیر گذار بود. خیلی ها این مدت تلاش کردن مردم رو مقداری آگاه کنن.

در این نظام فساد همیشه بوده و هست، منتها قبلاً مردم آگاه نبودن . الآن رسانه ها مردم رو آگاه می‌کنن. و هر چه رو به جلو می‌ریم تعداد افرادی که سر سفره نشستن بیشتر میشه و منابع کمتر، همینها باعث میشه زمینه بروز و افشای خیلی از فسادها پیدا بشه.

درود،

میز اقتصادی اخبار شبکه 1 - مرتضی حیدری در مورد علت العلل تورم صحبت می کرد، و دلیل گرانی را با زبان ساده برای عامه مردم توضیح می داد. (بانک مرکزی) در انتها هم گفت نروید به بقال و سوپری محل فحش بدید چرا هر روز جنس ها را گران می کنه، علت از جایی دیگر است.

آش آنقدر شور شده که جایی برای کتمان وجود نداره، حتی خان هم صدایش در آمده. ادامه این وضعیت خودبه خود به فروپاشی می انجامه، نیازی به دژمن هم نیست.
    بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• trojan
      ستاره دار(1)
      • Nov 2013
      • 881

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post
      سلام همه اینهایی رو که اشاره کردید همشون ی جا انگشت کوچیکه رانتی که تو دلار جهانگیری بود نمیشدند شاید 1 هزارم
      ببينيد من نمي خوام دو تا دولت رو مقايسه كنم
      به مقايسه باشه بايد اطلاعات دقيق رو بياريم وسط
      (مقايسه لازم نيست وقتي يكي بدتر از اون يكي است)
      حرفم اين بود تا قبل محمود يه رودربايستي هايي بين مسئولين بود و اشل دزدي يه جور ديگه بود اما بعد محمود (در ادامه روحاني) اشل ها عجيب جابجا شد . در اين دروازه ي "با پر رويي بدزد و نترس" رو محمود باز كرد . اين رو ديگه همه با چشم خودشون ديدن قابل انكار نيست .

نظر

• CHESTER.2020
        عضو فعال
        • Apr 2020
        • 1255

درود

من جفت این ها رو خوب میشناسم. این عباسی بنده خدا توهم این رو داشت که اقتصاد داره بورس محور میشه، می‌گفت با حجم معاملات بالای ۳۰ هزار میلیارد بورس به رشد خودش ادامه میده. بیشتر رو پالایشی ها فعال بود. تارگت ۱۰ تومان برای شپنا متصور بود، آدم خوبی بود و کلیات بازار رو هم همیشه خیلی خوب و درست دستش بود و آخرش البته که در کمال ناباوری خودش از دولتمردان رو دست خورد. ولی آدم سالمی هست، فقط همیشه کلیات بازار رو می‌گفت.
        مهدی میرزایی تو بحث امواج الیوت سبک پریچر اول ایران. سال ۹۷ مدام می‌گفت سهام دلاری، سال ۹۸ می‌گفت سهام ریالی و داخلی، سال ۹۹ می‌گفت سهام دولتی و آنهایی که تو صندوق های دولتی هستن. خدایی این چند ساله کارش خیلی خوب بود، تا اینکه اینم از ریزش بازار به بعد اوضاع براش خراب شد!!
        امسال خیلی روی شپنا و حکشتی مانور میداد و هر دو ریزش وحشتناکی کردند، مدام می‌گفت حکشتی راه خگستر رو می‌ره و غیره. الآن همه به چشم همین حکشتی و شپنا و.. می شناسنش.
        وقتی شاخص رو ۱۸۰۰ بود می‌گفت با مهراد پایدار هم صحبت کردم
        و امکان نداره اینجا آخرین موج صعودی باشه و این فقط اصلاح کوچکی هست و.... دقیقا یادم گفت اگر اینطور نباشه ما از امواج چیزی حالیمون نشده/:.yead.:/

خلاصه خدمتتون عرض کنم، اساتید بورسی تا قبل ریزش بازار ادعای خدایی میکردن، این ریزش زد تو کاسه کوزه شون.
        یکی بود نمی‌دونم دکتر چی بود اسمش اون خیلی‌ به موقع و قبل ریزش نقد شدخو اعلام کرد، ولی بعداً رو اومد تو بازار و رفت رو پالایشی ها. اگر نگه داشته الآن ۴۰ درصد ضرر میشه.
        بازار نشان داد، استادی وجود نداره و همه شاگردش هستن. همه باید در حال یادگیری و کسب تجربه باشیم با این امید که دفعه بعدی از این تجربیات استفاده کنیم.

سبز باشید
        اتفاقا منم منظورم همین بود ما اینجا کساییو داشتیم و داریم که اتفاقات رو قبل از اینکه اتفاق بیفته هم بیان کردند و نه صرفا تحلیل. همون طور که میدونید حرفه ای ها اتفاقا در بازار ترند دار اصلا تحلیل نمیکنند حالا موج 3 که جای خود داره. بازار گاوی عیار هیچکسو نشون نمیده. اما بازار خرسی چرا. حقیقتا در ایران حرفه ای ها کسایی هستند که اصلا حرف نمیزنند یا سالی یکی دوبار نهایت...
        ولی خوب به اینها هم حرجی نیست کار از ریشه خراب شده. همونیکه اوایل پارسال ملتو برد تو صف کد بورسی همونم امسال کاری کرد که داریم میبینیم....

دکتر کهنمویی نامی هم هست جالب مینویسه... این بنظرم اشکال از توده ها ناشی میشه که فقط دنبال حاشیه

هستند تا متن اصلی و دنبال اسمو رسمو تریبون کانالدار و... هستند در واقع برای بازی اومدند ولی خودشون خبر ندارند سالها میگذره تا میفهمند سر کارند...

از صبح 11 تا 1 و 3 تا 5 برق قطعه!! یو پی اس واجب شدیم و کلافه /:.zzzzzz.:/. /.:biggrinsmiley.:/
        نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• irandarab
          عضو فعال
          • Jan 2015
          • 860

0216375 شماره سازمان بورس داخلی ۵ .از ساعت ۹ تا ۱۶ هست. ذخیره کنید برای فردا .

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35705

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
            خودتون رو ناراحت نکنید سه هفته دیگه انتخاباته برید رای بدید به احمدی نژاد البته اگه رفقاش تایید صلاحیتش کردن یا اینکه به یکی بهتر از اون که بیاد مشکلاتتون رو حل کنهمگه بورس دستوری نیست مگه همه جی دست خودشون نیست مگه خودشون نفروختن با یک دستور شخص مورد تایید شما خودشون هم میان میخرن همین که شماها انتخاب می کنید میاد درستش میکنه شاخص هم میبره ۳ میلیون قواتین بورس هم درست میشه تا مشکلات حل بشهبه نظر من این آدم ها هیچ کدوم صلاحیت ندارن اما برای قضاوت شرایط رو در نظر میگیرم و میگم کیفبت کار خاتمی بهتر از روحانی و هر دوی اینها بسیار بهتر از احمدی نژاد بودن بالاخره هر کسی نظری داره دیگه
            بنده سری قبل هم رای ندادم ! این سری هم رای نخواهم داد !

اما شما همونایی هستید که تکرار ! کردید !!

اگه قرار باشه احمدی نژاد هم رئیس جمهور بشه ! امثال شماها باید از این آخوندها به غلط کردن بیفتید و برید دوباره بهش رای بدید !!

که با این جهلی که بر امثال شما سایه انداخته !! انتظاری هم نیست ! همین الان بازهم حاضرید 8 که سهله 80 سال دیگه امثال روحانی و خاتمی و ظریف بازیتون بدن ! یا تهش به لاریجانی نامی راضیتون کنن !!

من از 8 سال پیش در همون تاپیک عملکرد احمدی نژاد و روحانی عملکرد دولتها و پارامترهای مختلف رو به مقایسه گذاشتیم !!

چون از همون روز اول میدونستیم اینا نه کار میکنن ! نه برای مردم چیزی باقی میذارن !

دریغ از یک مقایسه و آمار !! منطبق با حرفهای امثال شما !!

چون با حرف فریب می خورید ! با حرف هم توجیه تون میکنن ! شما هم طوطی وار تکرار میکنید !!

به لطف دولت مطبوعتان !!! امروز از 8 صبح تا الان فقط 1 ساعت برق داشتیم !!!

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1709

از جماعت بورسی بدبختتر اونایین که با کمترین اطلاعات و تحلیل رفتن تو اوج نا امیدی و تو اوج قیمت، بیت کوین خریدن تازه روند نزولیش داره شدت میگیره
              باز دلمون خوشه بورس افت قیمتی چندانی نداره از این قیمتها
              اونایی که میگن صد شرف داره به بورس خواهش میکنم برن همون جا شرف اونم میبینم

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1709

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

اگه قرار باشه احمدی نژاد هم رئیس جمهور بشه ! امثال شماها باید از این آخوندها به غلط کردن بیفتید و برید دوباره بهش رای بدید !!

که با این جهلی که بر امثال شما سایه انداخته !! انتظاری هم نیست ! همین الان بازهم حاضرید 8 که سهله 80 سال دیگه امثال روحانی و خاتمی و ظریف بازیتون بدن ! یا تهش به لاریجانی نامی راضیتون کنن !!

من از 8 سال پیش در همون تاپیک عملکرد احمدی نژاد و روحانی عملکرد دولتها و پارامترهای مختلف رو به مقایسه گذاشتیم !!

چون از همون روز اول میدونستیم اینا نه کار میکنن ! نه برای مردم چیزی باقی میذارن !

چون با حرف فریب می خورید ! با حرف هم توجیه تون میکنن ! شما هم طوطی وار تکرار میکنید !!

شما که ماشالا جزو جماعت با اطلاعات و آگاه این کشور هستین چرا ؟؟/:.ohno-smiley.:/
                همه شون یه چیزن فقط تر و خشک بودنشون فرق داره

نظر

• نجاT...
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 2638

خانم مینوی عزیز سلام
                  انقدر حرص نخورید بابا، ارزش نداره. هرکسی یه عقیده و سلیقه ای داره. یکی آبیه یکی قرمز، یکی چپ یکی راست یکی میانه یکی مخالف انقلاب.
                  سلامتی از همه چی ارزشش بیشتره.
                  با آرزوی موفقیت
                  انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• Davar
                    عضو فعال
                    • May 2017
                    • 3083

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                    از صبح 11 تا 1 و 3 تا 5 برق قطعه!! یو پی اس واجب شدیم و کلافه /:.zzzzzz.:/. /.:biggrinsmiley.:/
                    حالا کجاش رو دیدی!!!

تازه اولشه و هنوز فصل گرما نرسیده

هیچ سرمایه گذاری نشده و مصرف هم رشد داشته

از طرفی به علت تحریم قطعات یدکی هم نتونستند تهیه بکنند

ریسک قطعی برق رو هم باید در گزارش شرکتها در نظر بگیرید

.

نظر

• abdolhossein
                      عضو فعال
                      • Feb 2019
                      • 1585

ساده اندیش کسی هست که بعد از اینکه با دلار 1000 تومانی تو خیابون رقصوندنش !!

و به جاش دلار 30 هزار تومانی تحویلش دادن !!! باز هم میگه روحانی کاره ای نیست ! تقصیر احمدی نژاده !!

و شما و همفکرانت در این دسته قرار داشتید ! و دارید هنوزم !!
                      می شه لطفا این قدر از علامت تعجب و خطر در نوشته تون استفاده نکنید؟
                      مگه دعوا دارید؟

نظر

• مایکل داگلاس
                        Banned
                        • Sep 2020
                        • 378

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                        خودتون رو ناراحت نکنید سه هفته دیگه انتخاباته برید رای بدید به احمدی نژاد البته اگه رفقاش تایید صلاحیتش کردن یا اینکه به یکی بهتر از اون که بیاد مشکلاتتون رو حل کنهمگه بورس دستوری نیست مگه همه جی دست خودشون نیست مگه خودشون نفروختن با یک دستور شخص مورد تایید شما خودشون هم میان میخرن همین که شماها انتخاب می کنید میاد درستش میکنه شاخص هم میبره ۳ میلیون قواتین بورس هم درست میشه تا مشکلات حل بشهبه نظر من این آدم ها هیچ کدوم صلاحیت ندارن اما برای قضاوت شرایط رو در نظر میگیرم و میگم کیفبت کار خاتمی بهتر از روحانی و هر دوی اینها بسیار بهتر از احمدی نژاد بودن بالاخره هر کسی نظری داره دیگه
                        موافقم که کفیت کار خاتمی از همه بهتر بود..
                        اما در مورد کیفیت کار احمدی و روحانی نمیتوانم نظری بدهم. درست مثل اینه که بگیم کیفیت اسهال بهتره یا یبوست./:.yead.:/

نظر

• abdolhossein
                          عضو فعال
                          • Feb 2019
                          • 1585

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                          در آستانه‌ی انتخابات ناامیدترینیم.
                          خداحافظی با بورس بعد از ۱۵ سال یادگیری

همواره با بهترین آرزوها و امید‌ها راهمان را شروع می‌کنیم و در نهایت حتی در صورت موفقیت و رسیدن به اهدافمان می‌بینیم که آنچه به دست آورده‌ایم در مقابل عمری که برایش تلف کرده‌ایم ناچیز است.

علی‌رغم بیش از ۳۰ سال مدرسه و دانشگاه رفتن و ۱۵ سال کار مداوم در بازار سرمایه، هم اینک احساس می‌کنم این مسیر لایق عمری که برایش گذاشتم نبود!

همه‌ی ما به امید ساختن اینده زنده‌ایم و این امید باعث لذت بردن از زمان حال هم می‌شود. همیشه امید را زنده نگاه داشته ام و اعتقاد دارم که بالاخره امید ها و رویاها ما را از منجلاب‌های زندگی بیرون می‌کشند و البته که همیشه همینطور هم هست.

✅من در این بازار تازه وارد نیستم و انواع و اقسام ریزش‌های بازار داخلی و خارجی را دیده ام. صحبت من حتی سود و زیان و ریزش و صعود نیست. این‌ها لازمه‌ی رشد یک معامله‌گر و مدیر و سهامدار است. از میان این اتفاقات که عبور می‌کنیم با تجربه‌تر می‌شویم. من به هیچ،وجه از شرایط خودم هم ناراضی نیستم. از گذشته همدرس گرفته ام و در حال یادگیری هستم اما:
                          صحبت من امید است. تصور آینده ای بهتر که پوچی این زندگی را برایمان قابل تحمل می‌کند باعث می‌شود علیرغم همه‌ی اتفاقات بد زندگی هنوز هم لبخند بزنیم.

موضوع مهم این است:

امید توسط کسانی که ادعای امید و تدبیر داشتند بی معنی شد .

وقتی می‌بینیم که سرنوشت جوانانی همچون ما برای کسی مهم نیست،
                          سرمایه‌ای که بازحمت جمع کرده‌ایم درحال آب شدن است و برای کسی مهم نیست.
                          کسب وکاری که عمرمان راپایش گذاشته ایمک درحال از بین رفتن است و برای کسی مهم نیست.
                          سیاسیونی که ما را' زیرپا له'کردند و هیچ چیز زندگیِ ما برایشان اهمیتی ندارد ما را از ادامه‌ی راه ناامید می‌کنند.

کسانی که من را می‌شناسند می‌دانند که هر ساعت از زندگی من در چه سختی‌هایی گذشته است و چگونه از پس هر چالشی برآمده‌ام و شاید این نوشته برایشان عجیب باشد اما من تسلیم شده ام.
                          من نمی‌توانم محیط را تغییر بدهم.اکوسیستم اجتماعی و اقتصادی ما قابل تغییر نیست.
                          در خصوص بورس هر چه نوشتم وگفتم را بی پاسخ گذاشتند و یا وعده‌ی سرخرمن دادند.
                          در آستانه‌ی انتخابات هستیم و از همیشه ناامیدترینم.
                          بورس را مسلخ سرمایه'کردند و امید یک'ملت'را'ناامید'کردند.
                          ما را فریفتند و دلخوش به واژه ها شدیم و امیدوار به بهبود.

������دیگر مسائل فنی بورس و ارزندگی قیمت‌ها رابازگو نمی‌کنم و منتظر روزهای خوب بورس می‌مانم اما در بهبود بعدی بازار برای همیشه از بورس ایران که توسط عده ای مسموم شده است از خارج خواهم شد و اعتماد وامید را برای همیشه از دایره‌ی واژگانم حذف خواهم کرد تا دیگر کسی مرا نفریبد.
                          در طول دوره‌‌ی فعالیتم علی رغم داشتن'مجوز سبدگردانی با هیچ'فرد'حقیقی قرارداد سبدگردانی امضا نکردم و سعی کردم'تجربیاتم' را در خصوص سهم‌ها و صنایع به 'اشتراک بگذارم. از همینجا از همه‌ی عزیزانی که با بازگوکردن تجربیاتم به'اشتباه انداختم عذر خواهی می‌کنم. در طول ۵۰ سال گذشته این رفتار حاکمیتی با بورس بی سابقه بوده است.
                          ✅بازاری که تا این حد دستکاری در شرکت‌ها و صورت‌های مالی‌اش اتفاق می‌افتد
                          بازاری که فقط قتلگاه سرمایه است
                          بازاری که جولانگاه سیاسیون شده و هر روز لگدمال می‌شود
                          بازاری که امیدوار را ناامید می‌کند
                          دیگر جای ماندن نیست اگرچه که در عین ارزندگی قرار دارد.
                          بازار علاوه بر نقدینگی نیاز به شرافت دارد، شرافتی که از بین رفته است و حالا اینجا دیگرجای ماندن نیست.
                          من همه‌ی تلاش خودم را برای رساندن صدای بورس به مسئولین کردم به دیدار وزیران و نمایندگان مجلس رفتم و خدمت رهبری هم نامه نوشتم که متاسفانه بی پاسخ ماند.

به نظرم ما جوانان ایرانی تنهاترین موجودات روی زمین هستیم.کودکی در جنگ، نوجوانی در کنکور و جوانی در تحریم و گرانی وهم اینک در اوج بی تفاوتی مسئولین نسبت به آینده و سرنوشتمان!

مدیران میانی درپی لابی برای ماندن بر سرمیزشان هستند و ما ناامیدانه چشممان به عملی شدن وعده های تو خالی حمایت از بورس.
                          دلم‌ می‌خواهد این بازار را با همه‌ی این موجودات عجیبش مچاله کنم و داخل سطل آشغال بیندازم و فکرم را بردارم و ببرم یک جای دور.

✅اقایان ماتسلیم شدیم. مملکت و اقتصادش برای شما.
                          بنشینید و همدیگر را تکه پاره کنید تا شاید شکم سیری ناپذیرتان اندکی ارام شود.
                          بچسبید به صندلی‌هایتان و تا می‌توانید ما را قربانی کنید.
                          چند بادمجان دور قابچین در شرکت‌های بورسی بگذارید تا با نابودی مردم و آتش زدن اموالشان زمینه را برای شما آماده کنند.
                          ما نیامده رفتیم.
                          اگر روزی بورس شرافت پیدا کرد بازخواهم گشت
                          پ.ن
                          من هیچ سهمی نفروخته‌ام و منتظر بهبود‌ بازار هستم اما بعد از ریکاوری بازار و برگشت شاخص به محدوده‌ی ۱۴۵۰ هزار ، تا زمان برگشت انصاف به بورس آن را ترک خواهم کرد

#محسن_عباسی
                          @emacoabbasi

جالبه که قدیمی های این بازارم بالاخره حرفای بچه های این فروم را بعد از 7-8 ماه میگویند. این یعنی ما در این فروم خیلی بهتر و عمیق تر از اون همه سلبریتی با کانالهای

چند هزار نفری بازارو تحلیل میکنیم. هر کس خواست بچه های کف بازارو بشناسه سری به این فروم بزنه تا کانالهای سلبریتی محور .

حداقل اصل ماجرای بورسو بدون 7-8 ماه تاخیر دریافت میکنه
                          /:.winksmiley02.:/

یک ویدیو از میرزایی نامی دیدم استاد الیوت در ایران هست به گفته ی دوستان من شناختی نداشتم فقط تارگت هایی میداد که تشتک هایم جابجا شد رفتم در یوتیوب چرخی زدم حال و هوایم عوض بشه/.:biggrinsmiley.:/
                          من مطالب این محسن عباسی رو از روز اول ریزش بازار تا الان دنبال کرده ام.
                          سرنوشت این شخص واقعا تاسف آور و مایه عبرته!
                          از همون اول با خودم می گفتم این چطور اسم خودش رو گذاشته دکتر!!

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

یکی از مشلات اصلی اقتصاد قیمت گذاری دستوری هست، عامل فساد و رانت و ورشکستگی واحدهای تولیدی،
                            وقتی همه چیز گرون شده چرا باید برق ارزون باشه،
                            در ایران تنها زبانی که سیاست گذاران میفهمند زبان زود و کمبود هست. اینقدر به واحدهای تولیدی فشار میارن تا اونها دست از تولید بکشن تا با کمبود روبرو بشیم و قیمت را آزاد کنند.
                            الان با برق دولتی یا حتی مجانی خیلی ها دارن رمز ارز استخراج میکنن! اینم اسمش قاچاق هست ولی دیگه نیاز به بگیر و ببند دم مرز هم نداره.

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35705

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                              خانم مینوی عزیز سلام
                              انقدر حرص نخورید بابا، ارزش نداره. هرکسی یه عقیده و سلیقه ای داره. یکی آبیه یکی قرمز، یکی چپ یکی راست یکی میانه یکی مخالف انقلاب.
                              سلامتی از همه چی ارزشش بیشتره.
                              با آرزوی موفقیت
                              چرا فکر میکنی حرص میخورم !؟

شاید فکر میکنی نوشتن یعنی حرص خوردن !

دیگه تو این مدت باید شناختی پیدا کرده باشی نسبت به من، اگه بنا بود حرص بخورم به خاطر اینا که چیزی ازم باقی نمونده بود !

قبلا هم نوشتم گور پدر همشون !! اما این معناش این نیست که واقعیت و حقیقت را هم در پشت این گورپدرش ! دور بندازیم و بی توجه باشیم !

البته برای همفکران شما هیچ دلیلی هم برای حرص خوردن باقی نمونده البته !!!

چون هم روحانی به همه وعده هاش عمل کرده !! و هم امثال شماها به خواسته هاتون رسیدید ! پس چیزی برای حرص خوردن نمونده !

نظر

• abdolhossein
                                عضو فعال
                                • Feb 2019
                                • 1585

درود

من جفت این ها رو خوب میشناسم. این عباسی بنده خدا توهم این رو داشت که اقتصاد داره بورس محور میشه، می‌گفت با حجم معاملات بالای ۳۰ هزار میلیارد بورس به رشد خودش ادامه میده. بیشتر رو پالایشی ها فعال بود. تارگت ۱۰ تومان برای شپنا متصور بود، آدم خوبی بود و کلیات بازار رو هم همیشه خیلی خوب و درست دستش بود و آخرش البته که در کمال ناباوری خودش از دولتمردان رو دست خورد. ولی آدم سالمی هست، فقط همیشه کلیات بازار رو می‌گفت.
                                مهدی میرزایی تو بحث امواج الیوت سبک پریچر اول ایران. سال ۹۷ مدام می‌گفت سهام دلاری، سال ۹۸ می‌گفت سهام ریالی و داخلی، سال ۹۹ می‌گفت سهام دولتی و آنهایی که تو صندوق های دولتی هستن. خدایی این چند ساله کارش خیلی خوب بود، تا اینکه اینم از ریزش بازار به بعد اوضاع براش خراب شد!!
                                امسال خیلی روی شپنا و حکشتی مانور میداد و هر دو ریزش وحشتناکی کردند، مدام می‌گفت حکشتی راه خگستر رو می‌ره و غیره. الآن همه به چشم همین حکشتی و شپنا و.. می شناسنش.
                                وقتی شاخص رو ۱۸۰۰ بود می‌گفت با مهراد پایدار هم صحبت کردم
                                و امکان نداره اینجا آخرین موج صعودی باشه و این فقط اصلاح کوچکی هست و.... دقیقا یادم گفت اگر اینطور نباشه ما از امواج چیزی حالیمون نشده/:.yead.:/

خلاصه خدمتتون عرض کنم، اساتید بورسی تا قبل ریزش بازار ادعای خدایی میکردن، این ریزش زد تو کاسه کوزه شون.
                                یکی بود نمی‌دونم دکتر چی بود اسمش اون خیلی‌ به موقع و قبل ریزش نقد شدخو اعلام کرد، ولی بعداً رو اومد تو بازار و رفت رو پالایشی ها. اگر نگه داشته الآن ۴۰ درصد ضرر میشه.
                                بازار نشان داد، استادی وجود نداره و همه شاگردش هستن. همه باید در حال یادگیری و کسب تجربه باشیم با این امید که دفعه بعدی از این تجربیات استفاده کنیم.

سبز باشید
                                من فقط روی این قسمتی که بولد کردم صحبت دارم:
                                از زمان وضع دامنه نامتقارن تا همین لحظه چیزی که داریم می بینیم هر چی باشه بازار نیست.

نظر

در حال کار...
                                X