جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8853

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    ۵۰ ساله اقتصاد ایران سود بانکی ۸ درصد به خودش ندیده، بعد همتی در وانفسای تحریم ها و تورم و کرونا یهو سود بانکی رو کرده ۸ درصد و منابع بانکی رو هول داده تو بورس و حتی رییس سازمان رو هم که مقاومت کرده برکنار کرده و بازار رو سوپر حباب کرده و فقط بعد از ۲ ماه در اوج یهو سود بانکی رو برگردونده به ۲۲ درصد و با عرضه ابشاری کمر بازار رو شکسته و بعد از یک اصلاح فرسایشی با وضع قانون هایی مثل دامنه نامتقارن نقدشوندگی بازار رو نابود کرده و بازار رو قفل صف فروش و شروع کرده اوراق بدهی فروختن بعد شما تازه به این نتیجه رسیدی که دستکاری بازار و تئوری توطئه توهم ماست. شما دیگه خیلی پورفسوری پاشو یه اسفند واسه خودت دود کن یه موقع چشم نخوری.

نکته جالبش اینجاست که شورای نگهبان این شاسگول را تایید هم کرده به جای محاکمه صحرایی !!!

نظر

• علیرضا حسنی
      عضو فعال
      • Mar 2019
      • 1642

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
      در طرح احمدی نژاد هم از ثروتمندان هیچ گونه مالیاتی نگرفتن ویک نکته دیگر هم باید اضافه کنم ما با این روش 42 سال به بن بست بزرگ رسیده ایم میتوانند ادامه دهند بسم الله ما باید قوانینی که در کشورهای پیشرفته اجر شده ونتیجه ان هم درست بوده را در اینجا به اچرا بگذاریم
      ا
      عزیزم تحریم هستیم، المان با اون عظمتش با اون صنعتش با اون مردمش رو بعد از جنگ جهانی اول تحریم کردن دچار ابر تورم شد ما که جای خود داریم. اونجا اون اتفاقات به جنگ جهانی دوم منتهی شد اینجا هم بعید میدونم به جنگ منتهی نشه.

نظر

• naderi1
        ستاره‌دار(26)
        • Sep 2020
        • 792

تعجب میکنم چطور برخی مدام تقصیرات را گردن همتی میاندازن!!
        نه که بی تقصیر باشد
        اما مگر رئیس بانک مرکزی استقلال کافی دارد؟؟ مسولیت و اختیار را باید با هم دید
        نقش او حداکثر در حد یک هماهنگ کننده است
        هر آنچه دستور باشد مجبور به انجام است حالا هر شخصی باشد در بانک مرکزی
        اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• علیرضا حسنی
          عضو فعال
          • Mar 2019
          • 1642

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
          نکته جالبش اینجاست که شورای نگهبان این شاسگول را تایید هم کرده به جای محاکمه صحرایی !!!
          بعید میدونم بتونه قسر در بره، بالاخره روزی تقاص این جنایات رو پس میده، حالا ما قدیمی ها خودمون رو نگاه نکنیم. این جدیدی ها اکثرا زیان های وحشتناک کردن. طرف یه خونه مسکن مهر داشته فروخته ۴۰۰ میلیون اورده تو بورس الان شده ۱۸۰ میلیون. تازه دلار اون موقع بوده ۱۶ هزار تومن الان شده ۲۴ هزار تومن.

بی وجدان اصلا بازار رو سوپر حباب مثبت کردی باشه اشکال نداره، دیگه تو که میدونی باد معده نداری چه برسه دلار، تو که میدونی توافقی در کار نیست، تو که میدونی همش دروغه چرا دیگه بازار رو به این شدت نوسان منفی دادی که یهو سهام ۸۰ درصد اصلاح کنن بندگان خدا داراییشون نابود بشه. باز دوباره تا دسته بهشون اوراق ۲۰ درصد بفروشی پس فردلش دوباره دلار بکنی ۴۰ تومن و ارزش دارایی اینها رو دوباره نصف یکنی؟

خب صاف کردی این ملت رو که از بس ازشون نوسان گرفتی.

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
            حالا از کی این قانون !؟
            این طرح دو شوری هست، فعلا فقط کلیاتش تصویب شده جزییاتش هم اصلا قابل تنظیم نیست. اصلا این قانون اجرا شدنی نیست. شما از رشد قیمت دارایی ها تورم سالیانه رو که کم کنی تازه ملت میفهمن که ای دل غافل یه چیزی هم از اصل سرمایه از دست دادن.

اصلا بعید میدونم جزییاتش تصویب بشه تازه تصویب هم بشه اصلا بعیده شورای نگهبان ردش نکنه. این قانون به این شکل که مطرح شده اگه تقویب بشه بیشتر تبعات منفی داره تا مثبت.

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

لینوکس جان.
              به این فرمایشتون واقعا اعتقاد دارید دیگه؟؟

قاعدتا دارید دیگه! پس میشه بفرمایید چرا در بورس فعال هستید؟ رانت دارید ؟ یا میخواهید ضرر کنید؟ یعنی از ضرر کردن لذت میبرید؟:D

کدومشه؟:D

شما تنها نیستید. بسیارانی چنین تصوراتی دارند. ولی نکته اش این هست که این فرمایشات شما (که از یک لحاظ کاملا هم درسته) یک اثر بد داره.
              این تصورات باعث میشه ما بیشتر مسئولیت معاملات و عملکردمون رو بیرون از خودمون جستجو کنیم! این خطرناکه!

خوب اگر نتیجه سود و زیان شما در بیرون تعیین میشه ....خوب کار عاقلانه هست که در بورس فعال باشید؟

نکته من این هست...
              وگرنه در سیاهکاری این حضرات هرچی که شما میگی من هم هزار تا میزارم روش:D همش هم بحق و قبول!
              دوست عزیز شما داری خزعبل میگی اصرار هم داری که هر کی مخالف نظر شما داره نمیفهمه.

دوست عزیز اینجا کسی پس اندازش رو چه ببره در بانک چه در بورس و حتی چه در دلار داره در زمین بانک مرکزی بازی میکنه، چاره ای نیست جای دیگه ای مگه برای سرمایه گذاری وجود داره؟!

چون ما مجبوریم در این زمین ها بازی کنیم یعنی بانک مرکزی مبری از اتهام دستکاری هست؟ این دیگه چه استدلال مضخرفی هست

نظر

• علیرضا حسنی
                عضو فعال
                • Mar 2019
                • 1642

مدتی قبل تجربه دردناک! خودم را در طی فعالیت ام در بورس سکه آتی اینجا به دوستان عرض کردم.

طی چند روز کال مارجین شدم کل سرمایه ام به فنا رفت. دقت بفرمایید که به پول الان چیزی حدود چند میلیارد به فنا دادم و یادمه دوستم آمد دنبالم که چند روز خونه اونها باشم که اتفاق بدی برام نیفته! بعد دوستان اینجا میان از ضرر کردن حرف میزنن:D

دلیلش هم این بود که پوتین حمله کرد کریمه را گرفت! واقعا دلیلش این بود!

باور کنید! دلیلش دقیقا و دقیقا تصمیم پوتین بی همه چیز بود که میخواست کشورگشایی کنه !

ولی آیا واقعا دلیل به فنا رفتن من پوتین بوده؟؟؟ یا مدیریت سرمایه غلط خودم؟ یا اینکه خودم ریسک معقول نکردم؟ یا اینکه کل سرمایه رو نباید در ریسک گذاشت؟

ای بر پدرت لعنت پوتین که هرچی کشیدیم از تو و اذناب ات هست....:D
                نگران نباش با این وضعی که میگی ۳۰ درصد سرمایه رو در سهام گیر کردی و تازه مابقی رو هم به گفته خودت سپرده بانکی یا صندوق درامد ثابت کردی و فکر میکنی خیلی زرنگی، تا ۴ ماه دیگه یه بار دیگه کل این بخش از دارایی رو از دست میدی و مجددا خاطره سازی میکنی.

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

دقت بفرمایید.
                  از اواخر تابستان ، نه تنها بورس بلکه همه کالاهای سرمایه ای کلهم اجمعین کاهش قیمت داشتند.
                  تاقبل اون هم کالاهای سرمایه ای کلهم اجمعین داشتن مثل جت بالا میرفتند

در این که شکی نیست. آمار مشخص و معلومه.
                  ملک مگه گرون نشد؟ خودرو مگه گرون نشد؟ خوب به مراتب کمتر گران شدند اینها...و بعد از مرداد هم کمتر ریزش داشتند و حتی ریزش چندانی هم نداشتند. که به خاطر ماهیت این بازارها بود.

منتهی در مقایسه بین این کالاها، بازار بورس هم در صعود شارپ بود و هم در نزول. دلیلش هم نقدشوندگی بالا و دخالتهای دولت بود. ولی عامل اصلی که این نبود! منظورم اینه. یک عاملی که نیست.

و منظور اصلی من البته : دنبال مقصر نگردیم! دست کم در فعالیت خودمان ، عملکرد خودماذن دنبال مقصر نگردیم که تقصیرها به گردن اون باشه!!! این به معنی این که دولت خوب عمل کرده...یا حقوقی خوب عمل کرده..

یا تقصیر فلان تحلیلگر بوده که ملت رو گول زد! تقصیر کار همه هستند جز کسی که وارد بورس شده!!! یا اصلا فعالان بازار چرا فعالان بازار را نمیگویید؟؟ برای چی ملت در این قیمتهای 70-80درصد ریخته بازم میرن صف فروش؟ میشه بگیم مقصر هستند؟

کل حرف من این هست که سمت و سوی صحبت دوستان بیشتر از اونکه چه باید کرد که در بازار فعالیت درست تری داشته باشیم فقط خلاصه شده در غر و لند بر علیه دولت و اصلاح طلب و نظام و همتی و رئیس بورس و ....ای گور بابای همشون:D
                  اولا که در نزول بورس از ۲۱۰۰ تا اینجا و دلار از ۳۳ تا ۲۰ نه ملک و نه خودرو نه تنها کاهش قیمت نداشتن بلکه رشد قیمت هم داشتن. یعنی دقیقا بازارهای که تحت مداخله و دستکاری دولت نبودن راه خودشون رو رفتن، چطور ممکنه انتظارات تورمی جامعه کاهش پیدا کرده باشه و این مورد هم فقط خودش رو در بازار دلار و بورس نشون داده باشه؟

نخیر داستان اینه که یه سری کلاهبردار هر وقت میخوان بازار رو باد کنن شعار واویلا رشد انتطارات تورمی سر میدن و هر وقت میخوان بازار رو بریزونن شعار واویلا کاهش انتظارات تورمی.

وگرنه ۹۰ درصد مردم فرق هویج رو با مبانی اقتقگصاد کلان نمیفهمن، عوام جامعه مگه اقتصاد میفهمن که بخوان انتظارات تورمی افزایشی یا کاهشی داشته باشن اونها همیشه دنباله روی جریان ها هستن.

حالا سوال اینجاست کسی که اقتصاد نمیفهمه رو باید صاف کرد؟ باید دوشید؟

من چون مکانیکی نمیفهمم اگه ماشینم خراب شد رفتم تعمیرگاه یارو تا دسته بهم بچپونه با این استدلال که به من چه این خودش باید میرفت مکانیکی یاد میگرفت؟ اصلا میفهمید چی دارید میگید؟

نظر

• dornaa
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1471

این طرح دو شوری هست، فعلا فقط کلیاتش تصویب شده جزییاتش هم اصلا قابل تنظیم نیست. اصلا این قانون اجرا شدنی نیست. شما از رشد قیمت دارایی ها تورم سالیانه رو که کم کنی تازه ملت میفهمن که ای دل غافل یه چیزی هم از اصل سرمایه از دست دادن.

اصلا بعید میدونم جزییاتش تصویب بشه تازه تصویب هم بشه اصلا بعیده شورای نگهبان ردش نکنه. این قانون به این شکل که مطرح شده اگه تقویب بشه بیشتر تبعات منفی داره تا مثبت.
                    حسنی

یکسئوال مثلا من امروز یک ماشین تولید داخل رو خرید بعداز یکهفته فهمیدم چه اشغالی خریدم

حالامیام این ماشین رو میفروشم باید 40 درصد ازچی رو مالیات بدم

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                      حسنی

یکسئوال مثلا من امروز یک ماشین تولید داخل رو خرید بعداز یکهفته فهمیدم چه اشغالی خریدم

حالامیام این ماشین رو میفروشم باید 40 درصد ازچی رو مالیات بدم
                      ۴۰ درصد سود رو باید مالیات بدید اگه سودی نبرده باشید که طبیعتا مالیاتی هم از این محل نباید پرداخت کنید.

اما مشکل در تعیین میزان سود هست، داستان اینه. که اگه بخوان تورم رو از رشد قیمتها کسر کنن که منطقا باید همینطور باشه اونجاست که تازه ملت میفهمن ای ددم وای اگه ماشینم پارسال ۲۰۰ میلیون بوده و امسال شده ۳۰۰ میلیون در حالی که ما یه تورم ۷۰ درصدی در اقتصاد داشتیم در واقع ۲۰ درصد هم ضرر کردم نه سود.

اجرای این قانون در واقع اون بخشی از جامعه که هِر رو از بِر اقتصاد تشخیص نمیدادن رو هم دچار پنیک جا ماندن از رشد قیمت ها میکنه.

نظر

• dornaa
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1471

۴۰ درصد سود رو باید مالیات بدید اگه سودی نبرده باشید که طبیعتا مالیاتی هم از این محل نباید پرداخت کنید.

اما مشکل در تعیین میزان سود هست، داستان اینه. که اگه بخوان تورم رو از رشد قیمتها کسر کنن که منطقا باید همینطور باشه اونجاست که تازه ملت میفهمن ای ددم وای اگه ماشینم پارسال ۲۰۰ میلیون بوده و امسال شده ۳۰۰ میلیون در حالی که ما یه تورم ۷۰ درصدی در اقتصاد داشتیم در واقع ۲۰ درصد هم ضرر کردم نه سود.

اجرای این قانون در واقع اون بخشی از جامعه که هِر رو از بِر اقتصاد تشخیص نمیدادن رو هم دچار پنیک جا ماندن از رشد قیمت ها میکنه.
                        مرجع تشخیص سودکیه؟

وبه چی استنادمیتونه بکنه؟

درصورت اختلاف کی میخواد حل کنه؟

تازه این یک نون دونی میشه برای یک عده کارشناس تشخیص

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4149

اما مشکل در تعیین میزان سود هست، داستان اینه. که اگه بخوان تورم رو از رشد قیمتها کسر کنن که منطقا باید همینطور باشه در واقع تازه تازه ملت میفهمن ای ددم واس اگه ماشینم پارسال ۲۰۰ میلیون بوده و امسال شده ۳۰۰ میلیون در حالی که ما یه تورم ۷۰ درصدی در اقتصاد داشتیم در واقع ۲۰ درصدم ضرر کردم نه سود.

اجرای این قانون در واقع اون بخشی از جامعه که هِر رو از بِر هم تشخیص نمیدادن رو هم دچار پنیک جا ماندن از رشد قیمت ها میکنه.
                          بعید میدونم تورم بخواد کم بشه با فرض اینکه تورمی در کار باشد . حالا این هیچی یه بحث دیگه است
                          به قول معروف حالا رسیدیم به ریزه کاری هاش که از چشممون پنهان بود
                          تا حالا که انتقال سند خودرو و ملک اصلا کاری به قیمت خرید فروش نداشته . سند فقط منتقل میشده یا یه برگ وکالت فروش و قطعی و از اینجور مسخره بازی ها . هیچ کاری هم به قیمت خرید یا فروش نداشته

مگر اینکه با این قانون بعد از اجرائی شدنش ، قیمت خرید و فروش ذکر و رویت شود ولی به چه صورت با چه منبع معتبری ؟ چطور راستائی آزمائی میشه ؟؟؟؟؟؟!!!!
                          با قولنامه ؟ خب قولنامه را که صوری دست کاری میشه کرد . این که کاری نداره . قیمت خرید را بالا میزنه و قیمت فروشم پائین میزنه تا یه چیزی هم ضرر نشون بده یا سر به سر به جای سود /:.yead.:/

در کشورهای غیر جهان هفتمی ، به چه صورت مالیات اخذ میشه ؟ منبع معتبری که به ان استناد شود چیست
                          قانون مبهم و مسخره ای به نظر میاد که فقط روی کاغذ معتبر باشد و اصلا زمینه اجرائی و عملی نداشته باشد

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            بعید میدونم تورم بخواد کم بشه با فرض اینکه تورمی در کار باشد . حالا این هیچی یه بحث دیگه است
                            به قول معروف حالا رسیدیم به ریزه کاری هاش که از چشممون پنهان بود
                            تا حالا که انتقال سند خودرو و ملک اصلا کاری به قیمت خرید فروش نداشته . سند فقط منتقل میشده یا یه برگ وکالت فروش و قطعی و از اینجور مسخره بازی ها . هیچ کاری هم به قیمت خرید یا فروش نداشته

مگر اینکه با این قانون بعد از اجرائی شدنش ، قیمت خرید و فروش ذکر و رویت شود ولی به چه صورت با چه منبع معتبری ؟ چطور راستائی آزمائی میشه ؟؟؟؟؟؟!!!!
                            با قولنامه ؟ خب قولنامه را که صوری دست کاری میشه کرد . این که کاری نداره . قیمت خرید را بالا میزنه و قیمت فروشم پائین میزنه تا یه چیزی هم ضرر نشون بده یا سر به سر به جای سود /:.yead.:/

در کشورهای غیر جهان هفتمی ، به چه صورت مالیات اخذ میشه ؟ منبع معتبری که به ان استناد شود چیست
                            قانون مبهم و مسخره ای به نظر میاد که فقط روی کاغذ معتبر باشد و اصلا زمینه اجرائی و عملی نداشته باشد
                            اصلا امکان نداره تورم رو بخوان کسر نکنن که اصلا دزدی آشکار و در تضاد با بسیاری از مواد قانون اساسی هستش، امکان نداره شورای نگهبان تایید کنه.

اصلا بهتون قول میدم این طرح به شور دوم هم نمیرسه، یه چیزی واسه خودشون پروندن.

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

امیدوارم منظورم از پست های قبل را دوستان فهمیده باشند. بعیدمیدونم توضیح بیشتر بتونه کمکی بکنه! فقط من موندم کسانی که معتقدند کل قضیه دست همتی و دژپسند هست و بدیهی هست اینها هم که بجز زدن جیب شما در بورس هیچ هدفی ندارند، خوب پس واسه چی در بورس هستید خوب؟؟؟؟؟ فکر نمیکنید دچار تناقض هستید؟ منتظرید چه بشه؟
                              قراره یک عده مدیر لایق از حوزه اسکاندیناوی و اروپای غربی از فردا مدیریت اقتصادی مملکت رو در دست بگیرند؟ منتظر اونها وایستادین؟ و با خودتون میگین دیگه صرف نمیکنه از بورس بریم بیرون؟

فردا رییسی میاد یک عده آدم کار درست میان سرکار و بورس و مملکت به سمت پیشرفت میره؟؟؟؟ منتظر این هستین شما؟ دقیقا شما منتظر چی هستین؟:D

به امید چه شرایطی نشستین ؟ چون بدیهی هست که عزیزان معتقد هستند سود و زیانشون وابسته به عملکرد این آقایان هست دیگه! غیر این هست؟ پس باید منتظر یک ناجی باشید دیگه!
                              وگرنه...میشه کسی رو تصور کرد که دستش رو گرفته روی آتش و میسوزه و هی داره به آتش و خاصیت سوزندگی اش فحش میده!!!!:D

چندبار تکرار کنم؟ آقاجان کلیه مسئولین این سیستم از اقتصادی و سیاسی و ...گرفته ، سیاه کارتر ، بی همه چیز تر از اینا وجود نداره! تمام؟؟؟؟ یا هنوز شما حرفی داری؟

من حرفم چیز دیگه است که دیگه خسته شدم از بس گفتم...
                              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4149

اصلا امکان نداره تورم رو بخوان کسر نکنن که اصلا دزدی آشکار و در تضاد با بسیاری از مواد قانون اساسی هستش، امکان نداره شورای نگهبان تایید کنه.

اصلا بهتون قول میدم این طرح به شور دوم هم نمیرسه، یه چیزی واسه خودشون پروندن.
                                تورم بخواد کم بشه که اصلا مالیاتی باقی نمی مونه حتی اگر راستائی ازمائی هم در کار باشد . قرار بر این است که این کالاها از دیدگاه سرمایه ای به مصرفی تبدیل شوند ، خیر سرشون مثلا هدف باید این باشه
                                شما وقتی به کالائی دید مصرفی داشته باشید دیگه تورم معنی نمیده . شما خریدی که استفادش را ببری و قرار نیست خواب پولت همچون بانک ، تورم و سود بهش بخوره
                                اگر بخواهند واقعا با این دیدگاه مالیات وضع کنند . تورم نباید حساب شود

شما فرض ماشینی خریدی و 200 میل خوابوندی براش . حالا 6 ماه بعد میفروشی و سود میکنی . در حالیکه برای این کالا اگر دیدگاه مصرفی بودن باشد دیگه سود سرمایه بی معناست . نمیشه هم سود و تورم حساب کنی و هم استفادش را ببری . سود فقط باید برای پول نقد خوابونده شده در بانک باشد
                                البته این با فرض اینکه هدف قانون گذار همین باشد صحیح است . حالا که اجرائی شدنش هم کلی بحث دارد چه برسد به محاسبه تورم

ولی بازم من برام مرجع معتبری که به ان اسنتاد قیمت خرید فروش کنند چی باشه محل سوال عمیق است
                                اخه چطور میخواند قیمت خرید فروش واقعی شما را بدست بیارند ؟

شما همین الان در یکی از این دفاتر اسناد رسمی بری باید 1 ساعت بشینی تا فقط یه برگ وکالت بذارند رو سند قبلی و بخوره به نام شما
                                برای همین یه کاغذ بازی ساده و بی دردسر و بدون قیمت خرید و فروش ، شما 1 ساعت علافی
                                وای به حال اینکه سر قیمت خرید فروشت و میزان مالیات بخوای گیر و گور کنی . چه شود

نظر

در حال کار...
                                X