جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Elcid
    Banned
    • Sep 2020
    • 1239

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط zess پست شده است View Post
    رئیس جمهور :

اگر دو ویروس ترامپ و کرونا نبودند،

امروز رشد اقتصادی کشور بدون نفت ۴.۱ درصد و رشد اقتصادی با نفت ۳.۸ درصد بود، تورم امروز ۱۱.۵ درصد، نرخ دلار زیر ۵ هزار تومان، رشد سرمایه گذاری ۴.۷ درصد بود و حجم تولید ناخالص کشور ۲۲ درصد بیشتر از آن چیزی می‌بود که امروز شاهد آن هستیم.

---

((ترامپ حرام زاده چه کرده با اقتصاد ایران))
    کاری به شخصیت حقیقی روحانی ندارم اما جایگاه حقوقی رییس جمهور در این 8 سال و خصوصا 4 سال دوم با اختلاف بدشانس ترین دوره رییس جمهور بود

از خرید هواپبماهای مسافربری ایرباس و بویینگ رسیدن به صف مرغ و روغن
    آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/06/30, 12:11.

نظر

• بیت کوین
      عضو عادی
      • Jan 2018
      • 229

رئیس جمهور :

امروز رشد اقتصادی کشور بدون نفت ۴.۱ درصد و رشد اقتصادی با نفت ۳.۸ درصد بود، تورم امروز ۱۱.۵ درصد، نرخ دلار زیر ۵ هزار تومان، رشد سرمایه گذاری ۴.۷ درصد بود و حجم تولید ناخالص کشور ۲۲ درصد بیشتر از آن چیزی می‌بود که امروز شاهد آن هستیم.

---

اگر ترامپ نبود چطوری ذات پلید شماها نمایان میشد ؟ شمایی که مردم خودتان را بورس دعوت کردید و خنجر زدید

چه خوش است تا محک تجربه آید به میان

تا سیه روی شود هر که در آن غش باشد

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

آخوند رو هرکاریش کنی به طبیعت اصلیش برمیگرده که همون مداحی و اووهه اووهه و روضه خونی هست
        آخوند چون لقمان شود فرمانده گردان شود بازهم آخوند هست
        این شیخ هم فکر نکنم حتی سواد دیپلم داشته باشه
        شما آخوندا 200 سال پیش که آمریکا وجود نداشت تو ایران چکار کردین؟
        همون ذهنیت همون برداشت از دنیا الان تو مخ این شیخ بیسواده

نظر

• کاوه آهنگر
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 413

رئیس جمهور :

---

یکی نیست به روحانی و ایل و تبارشون بگه اگه شماها نبودین الان دلار 7 تا تک تومنی بود!!!!

نظر

• Auschwitz
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 443

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
            مشکل نگاه اقتصادی ایشان نیست.اگرچه ضرب و تقسیم ساده هم بلد نیست!من نمیدونم شما چطور به حساب کتابهاش اعتماد میکنی ولی اگرم نگاه اقتصادیش می پسندی مشکل روانپریشی و نگاه شیزوفرنی به مردم ایرانه!شما بچت میذاری با یک نفر که بد دهن و آنرمال دوست بشه؟ حتی اگه شاگرد اول کلاسشون باشه!!!
            درود
            جناب حسنی با بازگویی واقعیتهای جامعه بدنام نمیشه.
            منظور از نداشتن ناموس که بعضی از عزیزان از آن به بی ناموسی یاد میکنن میتواند تفاسیر دیگری داشته باشد . مثلا حتی نگاه انتقادی به واژه "زن =همسر" یا ...
            اتفاقا در مواردی پیشبینی های ایشون از حباب قیمتی درست بوده.
            بنده نیز علیرضا رو ترجیح میدم به خیلی کسان دیگر
            ضمنا کودکان ما و حتی خودمان صبح تا شام در معرض بدترین و مغرضانه ترین آموزشهای داعشی گونه هستیم و نیازی به ترسیدن از حسنی و امثال ایشان نیست.
            شخصا آرزوی خوبی برای ملتی که خود را در منجلاب گرفتار میکند ندارم. و البته که از دیدن خم شدن کمر پیر و جوان و کودک زن و مرد تا کمر در سطل زباله دلم خون میشه ولی افسوس که اکثریتمان در به وجود آمدن این وضع اسفناک مقصر هستیم.
            بنده از حضور علیرضا حسنی در تالار خشنودم
            یا حق
            با احترام

نظر

• QARTAL
              Banned
              • Sep 2020
              • 544

ویدئوی نشر شده از فرودگاه هاشمی نژاد مشهد
              خبر از رسیدن شهدای تازه به این فرودگاه میدهد
              پیشتر امروز آقای عبدالستار حسینی نماینده در پارلمان افغانستان مدعی شد دو سرباز ایرانی هنگام انتقال سلاح بدست طالبان در خاک افغانستان کشته شده اند.
              ما تصور میکنیم شاید این دو موضوع بهم مرتبط باشند.

نظر

• Shahin.khm
                عضو فعال
                • May 2020
                • 308

روحانی گفته اگر کرونا نبود و تحریم نبود و زمین صاف بود دلار 5 تومن رو رد نمیکرد.

بله جناب رئیس جمهور ! در اون صورت عمه ی بنده هم توان اداره کردن کشور در سطح بخور نمیر برای ملت و با اون درآمد های نفتی و بریز بپاش رو داشت.

یطوری پیرهن عثمون کرده تحریم و کرونا رو انگار کشور فقط در این 3-4 سال دچار گرونی و تورم و خفقان و خط فقر بالای 50 درصدی شده.

لابد اگر باران هم میزد وضع آب طور دیگری بود ، یا اگر مردم کیک میخوردند نان بیشتری داشتیم ! مسئولین هم برگ چغندر اند لابد!

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

سلام دوستان وقتتون بخیر
                  یه نظرسنجی میخوام از دوستان داشته باشم.
                  لطفا همه صاحب نظران نظر بدن
                  میخوام ببینم به نظر شما توی بازگشت شاخص کدوم صنعت بیشترین رشد رو خواهد داشت
                  و همینطور کدوم سهم از اون صنعت
                  لطفا دوستان مشارکت کنید.
                  من بلد نیستم تاپیک بزنم. کاش یکی یه تاپیک بزنه و نظرسنجی کنیم.
                  و هر کسی هم صحبت می کنه و نظر میده لطفا تحلیلی و با دلیل بگه...

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

درود
                    بازار مطابق انتظار (یا تحلیل یا پیشبینی ...) پیش برود خوب است:D
                    و این هفته بازار تقریبا مطابق انتظار پیش رفته

مهم ترین متغیرهای اساسی بازار یعنی:

1-حجم معاملات که بالای متوسط 6همت معاملات خرد بود

2-دلار(دماسنج مهم) بالای 24 رفت و ماند

3-جهت کلی بورس صعودی بود. با هر معیاری! کلیت بازار صعودی بود.

اما شاید اندکی بیش از انتظارات هم بوده!

در حجم معاملات رکوردهایی دیده شد که در چند ماه اخیر یعنی در مقیاس موج نزولی اخیر رکورد محسوب میشود. مثل ورود پول حقیقی!

و دلار در حال حاضر 25300-25400 هست! یعنی روی محدوده 25200 هست که در پست قبلی عرض کردم مقاومت بسیار مهمی است.

تکنیکالی شاخص روند نزولی مهمی را شکسته است!

همه اینها یعنی موج صعودی اخیر نمیتواند کوتاه مدت باشد!

به نظرم نشانه های مهمی از شروع موج صعودی در تایم های بالاتر نمایان شده است.

بنابراین سهامداری میکنیم!

هر روز بیشتر از دیروز!

بهتون قول میدم دلار همین فرمون بره تا 26 نون مون تو روغنه رفقا:D

ولی همچنان احتیاط شرط عقله!
                    چقد اخزاها (سود بدون ریسک تقریبا) این هفته خوب بودن واسه من:D

کسی پیش بینی بهتری یا دیگری از جو بازار دارد دوستان؟
                    اوضاع چگونه است؟
                    نظر دوستان چیست؟
                    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                      یکی نیست به روحانی و ایل و تبارشون بگه اگه شماها نبودین الان دلار 7 تا تک تومنی بود!!!!

این حرفت اندازه یک تیتر روزنامه می ارزه!
                      مفید و مختصر جوابش رو دادی!

ولی برادر من! از کجا معلوم!
                      اگر با مقیاس کشورهای عربی زیر خلیج فارس بسنجی ! یا با همین ترکیه بسنجی!
                      شاید دلار هفت تا تک تومن نبود. شایدم یک دلار هفت تومن بود!

فقط اگه! به قول شما !! اگه اینها با ایل و تبار و کلهم از بیخ نبودن!
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• عطارد
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 414

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

این حرفت اندازه یک تیتر روزنامه می ارزه!
                        مفید و مختصر جوابش رو دادی!

ولی برادر من! از کجا معلوم!
                        اگر با مقیاس کشورهای عربی زیر خلیج فارس بسنجی ! یا با همین ترکیه بسنجی!
                        شاید دلار هفت تا تک تومن نبود. شایدم یک دلار هفت تومن بود!

فقط اگه! به قول شما !! اگه اینها با ایل و تبار و کلهم از بیخ نبودن!
                        سلام و عرض ادب.فکر کنم منظورتون یک تومن هفت دلار بود؟

نظر

• کیمیاگر
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 298

به نظر من روندی که بازار داره پیدا میکنه به قیمت این سه چهار روز دلار بستگی نداره. که اگر دلار ضعیف شد پشت بندش بازار را هم بدنبال خودش پایین بکشد. همانطور که خودتان هم الان و هم قبلا اشاره نموده بودید، بازار تقریبا از سه هفته پیش حرکتش رو شروع کرد.

اگر صرفا بنا به بنا به دلار بود، توی این دو سه روز پالایشی ها باید بالای هیجانی ای میزدند (امروز هم مثبت شان چندان آتشین نبود) یا خ ها باید ضعیف معامله میشدند که اینطور نبود.

الان شاخص کل در تایم فریم هفتگی، یک کراس خیلی عالی داشته که این نشونه خوبیه. هم وزن البته یک کم کار بیشتری میخواهد.

به نظر آنچه که در این برهه، حرکتهای روی گروهها ی صنعت رو مشخص میکنه، بیش از هرچیز دیگه جریان ورودی سرمایه و نحوه اردرگذاری تقاضاهایی هست که روی اونها میشینه. چه تقاضاهای حقیقی ها، و چه تقاضاهای حقوقی ها (بحث نحوه فروش حقوقی ها هم مهم است که چطور میفروشند، به نظرم سرکوب قیمتی نیست و صرفا در 4+ و 5+ میفروشند که نکته مثبتی است)

این جریان ورودی به بازار در این دو سه هفته، رو به رشد بوده. یک مقدار دیگر اگر بیشتر شود (مثلا سرجمع بورس و فرابورس (بدون اوراق) برسد به حدود 15 هزار میلیارد) توجه عموم دوباره به بورس جلب میشه و این بازار سرمایه بیشتری جذب خواهد کرد.

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

هرکه دندان دهد نان دهد اونایی که انقلاب 57 دندون دادن برای گاز کردن مملکت باید نان هم بدند دست مردم

شاه معتقد بود مردم اول باید توی یک کشور پیشرفته زندگی کنن و وضع مالی شون خوب بشه و برای هر نفر سه تا فرصت شغلی ایجاد بشه تا به دموکراسی برسند

دموکراسی واقعی اینه که هرکسی میره برای انتخاب شغل به ازای هر نفر سه تا موقعیت شغلی باشه این همون چیزی بود که شاه سابق ایران در سر داشت

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

در اصل توسط عطارد پست شده است View Post
                              سلام و عرض ادب.فکر کنم منظورتون یک تومن هفت دلار بود؟
                              آره ! ممنون که اصلاح کردید

از بس حرص میخوردم چپکی نوشتم:D
                              واقعا امکان داشت که تومن از دلار گران تر بود الان.
                              دلار ارزش جهانی اش الان یک چهارم اول انقلاب هست. تومن اگر بلا سرش نمیامد یک دوم هم بی ارزش میشد بازم الان دلار 2-3 تومن بیشتر نبود:D

حیف که تاریخ را با اگر و مگر نمینویسن

فعلا که همین امروز از عصر منطقه ما 4-5بار برق رفته و جمعا هفت هشت ساعت برق نداشتیم.

مسخره بازیه!
                              اونم که وضع آب.

تومان قوی نخواستیم

برادر محسن هم که نیامد اقلا هفت هشت تا صفر پاک کنه پوز ما رو بزنه:D

نظر

• "Midas"
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 2483

برخی از سهام کانال های اصلاحی را رو به بالا شکسته اند،

و برخی در گیر شکستن هستند،

همجنان فارس را غول شاخص ساز در آب نمک خوابانده برای حرکت بعدی شاخص می دانم،

شستا و سهام مربوط به تامین اجتماعی (صبا، تاصیکو ...) هم حرکت بزرگی در پیش خواهند داشت...

اشکال بازار در ذهنیت بد فعالان از نحوه مدیریت بازار است، که دیگر به هیچ عنوان اعتمادی به صحبت ها و تصمیمات سازمان بورس و بالایی ها نمی توان داشت.

مگر اینکه قوانین بازار اصلاح شود..

________

جم پیلن:

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

در حال کار...
                                X