جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرمایه گذار
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1925

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ordeal پست شده است View Post
    دوستانی که فارکس کار می کنند لطفا بگید با کدوم کارگزاری کار می کنید ممنون
    اکثرا فیلترند و قابلیت نقل و انتقال پول بسختی انجام می گیرد
    آلپاری و لایت فارکس کارگزاری های خوبی هستند
    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• EHSANI
      ستاره‌دار(3)
      • Sep 2020
      • 2077

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
      اکثرا فیلترند و قابلیت نقل و انتقال پول بسختی انجام می گیرد
      آلپاری و لایت فارکس کارگزاری های خوبی هستند
      و از این مشکلی که ایرانی ها دارند هم سوءاستفاده میکنند و تیغ میزنند

مثل این میمونه که از توی زندان بخواهید با یک شریک ، مغازه یا بنگاهی را بچرخانید
      شریک ، از زندانی بودن شما ، نهایت سوءاستفاده را میکند.
      و این یعنی افزایش ریسک کار .
      اصولاً هرجا زیرساختها فراهم نیابشه یا در دسترس نباشه ،
      ریسک کوتاه مدتی و نوسانگیری به شدت افزایش پیدا میکنه.
      مثلاً همین معاملات سهام بورس ایران هم زمانی که آنلاین نبود
      نمیشد به این دقت و ظرافت نوسانگیری کرد.
      تماس میگرفتی با کارگزار، گوشی رو بر نمیداره یا اشغال هست
      تا بیاد جواب ما رو بده ، صف فروش/خرید شده و فرصت از دست رفته.
      در چنین مواقعی عموماً بلندمدتی بیشتر سود داره
      اما در فارکس بلند مدتی زیاد جالب نیست،
      وگرنه که توی ایران ارز میخریم میندازیم زیر بالشت
      همه به خاطر نوسانگیری میرند فارکس.
      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• ایران دوست
        عضو عادی
        • Nov 2020
        • 81

با سلام.بنظر من با یکپارچه شدن کلیات نظام دولت در وهله اول دنبال ایجاد محبوبیت در ذهن مردم هست.نمونش واکسیناسیونی که به دولت قبل اجازش داده نشد!بعد با اندک پیشرفتهایی در زمینه غنی سازی هسته ای به استقبال مذاکراتی میرن که نتیجه اش از حالا معلومه؟اما در مورد دلار ،مطمئنا رشد میکنه و شاید تا حود چهل هزار تومان برسه.این برای بورس میتونه خوب باشه!اما نکته ای که من ازش مطمینم رشد شاخص تا محدوده سه میلیون واحد خواهد بود ،اما اینکه چه اتفاقی برای ملک و خودرو بیفته همگی بستگی به اجرای درست وبی نقص مصوبه واردات خودرو و عدم سنگ اندازی خودروسازان داره!

نظر

• منیب
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 2438

[ Video ]
          ?رئیس سازمان بورس: مردم عادی از ورود مستقیم به بورس خودداری کنند

دوستان مواظب باشید
          @eco_today
          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1467

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
            هرچند من تو این سایت جز بی احترامی از مدیریت و کاربرانش تا حالا چیز دیگه ای ندیدم ولی وظیفه شخصی خودم میدونم نسبت به وقوع ریسک شدید در سهام داری در روزهای پیش رو هشدار بدم.

با بغرنج شدن مسئله اتمی و کسری بودجه شدید دولت دلار کم کم حرکتش رو به سمت ۵۰ تومن آغاز میکنه که در مواجهه با اون راهی نمیمونه جز افزایش بهره بانکی و افزایش مالیات ها و حذف رانت انرژی صنایع که بزرگترین زیان رو از این مجموعه اقدامات بورس و سهام بورسی میبینن. تازه فروش سهام عدالت و فروش اوراق هم هنوز شروع نشده.

دو تا سناریو بیشتر وجود نداره یا ثبات نرخ دلار همزمان با ریزش شدید بورس که بنظرم محتمل نیست یا رشد شدید دلار و ثبات قیمت ها در بورس که بنظرم این اتفاق خواهد افتاد و از الان تا پایان سال قدرت خرید بورسی ها نصف خواهد شد.

حالا میخواید داراییتون رو سهام کنید و منتظر ریزش ۸۰ درصدی قیمت خودرو و ملک بمونید، انتخاب با خودتونه.
            حسنی

پس بگو که گلی به سرمون بریزیم

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

درنا جون تقریبا همه میدونستن با اومدن دولت جدید و بعد از به فنا رفتن امید به توافق بازار یه رشد خوبی خواهد داشت و بعدش فرصت فروش سهام و تبدیل به ملک و خودرو هست.

اما من خودم شخصا اشتباه کردم یکم زود وارد بازار شدم و یه افت سی چهل درصدی رو مهمون بازار بعد از عید شدم و الان هم که بازارربرگشت تازه برگستم به نقطه صفر.

شاید خیلی ها مثل من باشن اما بازهر تو خیلی از سهم ها یه رشد ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی رو داده تو سی چهل روز گذشته اونی که باید سودش رو میگرفته گرفته و اونی هم که نگرفته باید واقعیت رو بپذیره و تن بده.

طرف میگه نوری دو برابر شده من چرا تو سهم خودم ۵۰ درصد نگیرم و پاشنه آشیل هم همین نوع لجاجت ها و طمع کاری هاست.

من که گیر کردم تو افزایش سرمایه حفاری اصلا نمیتونم بفروشم و حقیقتش بیخیال هم شدم. ولی مابقی پولم رو خیلی وقته کشیدم بیرون از بازار و به نظرم کار درست طمع نکردن و حفظ دارایی هست تو این موقعیت با خرید طلا ملک یا خودرو. بازار سودش رو داد تو سال ۱۴۰۰ هر کی گرفت نوش جونش.

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2077

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                رئیس سازمان بورس: مردم عادی از ورود مستقیم به بورس خودداری کنند
                خب نگفته از ورود به بورس ... گفته از ورود مستقیم به بورس
                شاید برای صندوقها و... برنامه داره
                چون اگه قراره سقوط کنه ، خب صندوقها هم سقوط میکنند
                حالا شاید با شیب کمتر نزولی بشند
                ولی جهت صندوق هم مستقل از جهت بازار نیست.

-----------------------

پارسال گفتند مردم پولشونو تو بورس بیارند ، بعد معلوم شد برا پول مردم کیسه دوخته بودند
                الان که میگن پولتون رو نیارید تو بورس ، شاید داره نعل وارونه میزنه /:.yead.:/

بدترین چیز اینه که آدم از یک طرف به بورس به عنوان پرسودترین بازار اعتقاد داشته باشه
                و از طرف دیگه به مسئولین و ساز و کار بورس هیچ اعتمادی نداشته باشه
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2077

تولید سلاح‌های جدید دفاعی می‌تواند سبب ارز آوری برای کشورمان شود

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت:
                  افزایش توانمندی نظامی و تولید سلاح های جدید دفاعی می تواند سبب ارز آوری برای کشورمان شود.

----------------------------------

خب ظاهراً اسیر گرفتن سربازان آمریکایی ، برای حل مشکلات مالی فعلاً مقدور نیست
                  حالا که آمریکاییها رفته اند ، میخوان سلاح صادر کنند (حتی شاید به طالبان)
                  البته طالبان خودشون سلاحهای آمریکایی دارند ، به سلاحهای ما احتیاج ندارند.

ولی من میگم ایران که چندین سال هست به این کشورها سلاح مجانی میده
                  خب الان حداقل حسنش اینه که پولشو میگیریم (البته اگه بدند)
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Samk
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 447

مطمئن باشید طالبان اگر 100 دلار نگیر 1 دلار هم نمیده
                    فقط ملت باید خرج بدهند..

نظر

• EHSANI
                      ستاره‌دار(3)
                      • Sep 2020
                      • 2077

طرف میگه نوری دو برابر شده من چرا تو سهم خودم ۵۰ درصد نگیرم و پاشنه آشیل هم همین نوع لجاجت ها و طمع کاری هاست.
                      این استدلال کلاً غلطه و به قول شما لجالته که توی بورس جایی نداره
                      حتی توی یک گروه ، ممکنه یه شرکت دو برابر بشه ، اون یکی هنوز داره درجا میزنه
                      همه رشد شرکت الزاماً به معنی بهبود بنیادی وضعیت اون صنعت نیست .
                      هزار عامل دیگه هم تاثیر داره ، ممکنه یکی مزیت ویژه خاصی داره که دیگری نداره یا برعکس
                      یه شرکت اسکله خصوصی داره ، یه شرکت دیگه فساد مدیریتی داخلی داره

من در چنین مواقعی سعی میکنم چابک ترین سهم گروه رو بخرم که حداقل بشه گفت لیدر گروه هست
                      در غیر این صورت اشتباه خودمو میپذیرم و از سهم خارج میشم

لجاجت در بورس ، سرچشمه همه ضررهاست
                      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

راستی میخواستم اینو هم بگم فراموش کردم یه ربسک بزرگ جهانی که در پیش داریم مربوط به کرونا هستش، داده های اماری داره نشون میده که با شیوع سویه های جدید کرونا میشه مطمئن بود که واکسن های موجود هیچ تاثیری روی بعضی سویه های جهش یافته نخواهند داشت و بدون وجود رهایی از بیماری بحران اقتصاد جهانی مرتبط با کرونا تشدید میشه، کامودیتی ها که رشد خیره کننده ای بعد از بحران داشتن من فکر میکنم بزودی شاهد افزایش شدید قیمتی در کالاهای نهایی مثل لوازم خانگی و خودرو در سطح جهان خواهیم بود. احتمال وقوع جنگ های بزرگ منطقه ای و جهانی هم زیاده.

اینم امار مرگ و میر امریکا که نشون میده واکسیناسیون عملا هیچ تاثیری در کاهش تلفات کوید در امریکا نداشته

نظر

• Lida2020
                          ستاره‌دار(8)
                          • Sep 2020
                          • 357

تمام دنیا به حالت عادی داره برمیگردد
                          مدارس بریتانیا شروع به کار کردند
                          یه عده هنوز موندن

نظر

• توپ4گوش
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 2505

راستی میخواستم اینو هم بگم فراموش کردم یه ربسک بزرگ جهانی که در پیش داریم مربوط به کرونا هستش، داده های اماری داره نشون میده که با شیوع سویه های جدید کرونا میشه مطمئن بود که واکسن های موجود هیچ تاثیری روی بعضی سویه های جهش یافته نخواهند داشت و بدون وجود رهایی از بیماری بحران اقتصاد جهانی مرتبط با کرونا تشدید میشه، کامودیتی ها که رشد خیره کننده ای بعد از بحران داشتن من فکر میکنم بزودی شاهد افزایش شدید قیمتی در کالاهای نهایی مثل لوازم خانگی و خودرو در سطح جهان خواهیم بود. احتمال وقوع جنگ های بزرگ منطقه ای و جهانی هم زیاده.

اینم امار مرگ و میر امریکا که نشون میده واکسیناسیون عملا هیچ تاثیری در کاهش تلفات کوید در امریکا نداشته

فقط یه نکته عرض کنم حسنی جان که این رسمش نیست شما در شاخص یک و صد سیگنالهای فروش وحشتناک از بازار میدادی و سیگنال خرید طلا و ملک و خودرو

الان بیش از 400هزارواحد شاخص صعود کرده برخی سودهای خوب گرفتند برخی سرمایه شان برگشت ملک اصلا گرونه نشده خودور طلا و نیز همچنین

رسم انصاف این هست که میامدی میگفتی تحلیلم اشتباه بوده و از کسیکه حرفهای من گوش کرده عذر میخوام نه اینکه باز بیایی حرفهای فیل شده را تکرار کنی و ادای حق به جانب ها در بیاری!!!

اصرار به تحلیل اشتباه بزرگتر از تحلیل اشتباه است خطای ان!!!

من بودم حقیقتا دیگه روم نمیشد صحبتی کنم.....
                            شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• Ali47
                              عضو عادی
                              • Sep 2020
                              • 157

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                              فقط یه نکته عرض کنم حسنی جان که این رسمش نیست شما در شاخص یک و صد سیگنالهای فروش وحشتناک از بازار میدادی و سیگنال خرید طلا و ملک و خودرو

الان بیش از 400هزارواحد شاخص صعود کرده برخی سودهای خوب گرفتند برخی سرمایه شان برگشت ملک اصلا گرونه نشده خودور طلا و نیز همچنین

رسم انصاف این هست که میامدی میگفتی تحلیلم اشتباه بوده و از کسیکه حرفهای من گوش کرده عذر میخوام نه اینکه باز بیایی حرفهای فیل شده را تکرار کنی و ادای حق به جانب ها در بیاری!!!

اصرار به تحلیل اشتباه بزرگتر از تحلیل اشتباه است خطای ان!!!

من بودم حقیقتا دیگه روم نمیشد صحبتی کنم.....
                              بزارید همه صحبت کنند
                              تضارب ارا خیلی خوبه
                              هر کس هم با توجه به عقل خودش تصمیم میگیره و باید مسئولیت تصمیم خودش را به عهده بگیره و گردن حسنی یا گروه مخالف حسنی نندازه

نظر

• poorian
                                عضو عادی
                                • Dec 2010
                                • 141

هرچند من تو این سایت جز بی احترامی از مدیریت و کاربرانش تا حالا چیز دیگه ای ندیدم ولی وظیفه شخصی خودم میدونم نسبت به وقوع ریسک شدید در سهام داری در روزهای پیش رو هشدار بدم.

با بغرنج شدن مسئله اتمی و کسری بودجه شدید دولت دلار کم کم حرکتش رو به سمت ۵۰ تومن آغاز میکنه که در مواجهه با اون راهی نمیمونه جز افزایش بهره بانکی و افزایش مالیات ها و حذف رانت انرژی صنایع که بزرگترین زیان رو از این مجموعه اقدامات بورس و سهام بورسی میبینن. تازه فروش سهام عدالت و فروش اوراق هم هنوز شروع نشده.

دو تا سناریو بیشتر وجود نداره یا ثبات نرخ دلار همزمان با ریزش شدید بورس که بنظرم محتمل نیست یا رشد شدید دلار و ثبات قیمت ها در بورس که بنظرم این اتفاق خواهد افتاد و از الان تا پایان سال قدرت خرید بورسی ها نصف خواهد شد.

حالا میخواید داراییتون رو سهام کنید و منتظر ریزش ۸۰ درصدی قیمت خودرو و ملک بمونید، انتخاب با خودتونه.
                                تا جایی که بنده یادم هست، جناب حسنی تو بورکس رو شاخص ۲۲۰،۰۰۰ بازار رو فرصت خروج می دونستن و همین استدلال های من در آوردی رو ارائه میدادن
                                قبل از افزایش سرمایه خودرو هم رو حدود ۵۰۰ تومان ورود کردن و با ۱۰ درصد ضرر خروج زدن که اگه تا الان نگه داشته بودن با همین افت وحشتناک باز هم ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصد سود کرده بودن
                                هدفم از این نوشته این نیست که درست میگه یا اشتباه، فقط خواستم بگم که تحلیل ها و پیش بینی هاشون هیچ گونه اعتباری نداره
                                البته فکر میکنم تقریبا همه بغیر خودشون این رو فهمیدن
                                ???

نظر

در حال کار...
                                X