جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EHSANI
    ستاره‌دار(3)
    • Sep 2020
    • 2167

پاسخ : جــــو بــــازار

دیروز برای اولین بار سود از طریق سجام گرفتم
    فملی در حدود 20 روز بعد مجمع ( برای سهامداران تعداد بالا ) هم سود سجامی را واریز کرد.
    صبح که از خواب بیدار شدم با پیامک بانک سورپرایز شدم /:.grlim:./

چند وقت پیش دوستان فروم بحثی را مطرح کردند که
    چرا سود تحصیل شده و حسابرسی شده و تخصیص شده
    که به صورت پول نقد در حساب شرکت هست
    (بسته به تعداد سهام) باید 6 ماه بعد واریز بشه ؟!

خب همون فردای مجمع لیست بِده بانک واریز کنند دیگه چرا معطلش میکنی داداش ؟! :D
    ظاهراً شرکت نمیتونه از این پول استفاده کنه و فقط باید برای سهامداران واریز کنه
    شاید کسی به اون سود نیاز ضروری داشته باشه
    مثلاً پرداخت 100 حق تقدمها یا جا ماندن از بازار

بعد سوال پیش میاد که نکنه مدیران شرکت طی این 6 ماه
    برای خودشون توی حسابهای شخصی سود میگیرند /:.yead.:/
    [فیلینگ : توهم توطئه]
    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Elcid
      Banned
      • Sep 2020
      • 1239

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
      دیروز برای اولین بار سود از طریق سجام گرفتم
      فملی در حدود 20 روز بعد مجمع ( برای سهامداران تعداد بالا ) هم سود سجامی را واریز کرد.
      صبح که از خواب بیدار شدم با پیامک بانک سورپرایز شدم /:.grlim:./

چند وقت پیش دوستان فروم بحثی را مطرح کردند که
      چرا سود تحصیل شده و حسابرسی شده و تخصیص شده
      که به صورت پول نقد در حساب شرکت هست
      (بسته به تعداد سهام) باید 6 ماه بعد واریز بشه ؟!

خب همون فردای مجمع لیست بِده بانک واریز کنند دیگه چرا معطلش میکنی داداش ؟! :D
      ظاهراً شرکت نمیتونه از این پول استفاده کنه و فقط باید برای سهامداران واریز کنه
      شاید کسی به اون سود نیاز ضروری داشته باشه
      مثلاً پرداخت 100 حق تقدمها یا جا ماندن از بازار

بعد سوال پیش میاد که نکنه مدیران شرکت طی این 6 ماه
      برای خودشون توی حسابهای شخصی سود میگیرند /:.yead.:/
      [فیلینگ : توهم توطئه]
      میپیچونن که تو حساب شرکت بمونه
      حتی به سختی زیر باز سجام میرن چون خیلی از سهامدارها یا اطلاع ندارن یا دنبال رقم های پایین نمیرن و ممکنه پول تا چند سال بمونه
      یکی دو هفته پیش یادم افتاد حدود دو میلیون سود از وبیمه طلبکار هستم
      در اطلاعیه های شرکت نوشته بود به صورت سجام پرداخت میشه
      حساب رو چک کردم دیدم در تاریخ هایی که گفتن برام واریز نشده
      زنگ زدم شرکت طرف گفت از طریق سجام واریز شده بعد از کلی بحث رفت چک کرد دید برای من سجام واریز نشده گفت چند روز دیگه برو بانک رفاه بگیر رفتم گرفتم
      خلاصه اینکه این همه سهامدار که خیلیا اصلا پیگیری نمیکنن رسوب پول در حساب های شرکت خیلی میشه نمیتونن ازش بگذرن
      خوشبینانه اینه که میخوان به نفع شرکت کار کنن
      بدبینانه اینه که هزار تا راه برای کمک به نیازمندان هست !/.:biggrinsmiley.:/
      آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/08/11, 13:01.

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
        امروز 20 مرداد سالروز سقوط بورس از قله تاریخی خود است
        با دهه اول محرم یکی شده

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3356

خوب بلاخره دربار سهامش رو در برکت خالی کرد از فردا برکت صف فروش و واکسن های روسی سوئدی انگلیسی وارد میشن

نظر

• بورس باز قهار
            عضو فعال
            • May 2020
            • 1979

صندوق های سرمایه طلا هم بازدهی خوبی داشتند امروز و دیروز که در حدود ۶ تا ۸ درصد رشد کردند
            تازه وارد اینها کهربا هست که در کف قیمتی و بدون ریسک
            حقوقی ها درصدی در یک هفته ای وارد این صندوق شدند بدون شک بازدهی خوبی خواهد داشت

بررسی کنید

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
              صندوق های سرمایه طلا هم بازدهی خوبی داشتند امروز و دیروز که در حدود ۶ تا ۸ درصد رشد کردند
              تازه وارد اینها کهربا هست که در کف قیمتی و بدون ریسک
              حقوقی ها درصدی در یک هفته ای وارد این صندوق شدند بدون شک بازدهی خوبی خواهد داشت

بررسی کنید

http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...9236668122210#
              سلام صندوق عجیبی هست کهربا!! یه ماهه عرضه شده در قیمت اسمی هزار تومان اما ناوش افزایش زیادی نداشته در این یکماه؟

بقیه صندوقهای طلا که چند روزه مثبت هستند این مثبتها برای این هستند که افزایش ناو داشتند
              همین امروز هرکدام 3درصد افزایش قیمت و ناو دارند کهربا نداره اما!!!
              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• بورس باز قهار
                عضو فعال
                • May 2020
                • 1979

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                سلام صندوق عجیبی هست کهربا!! یه ماهه عرضه شده در قیمت اسمی هزار تومان اما ناوش افزایش زیادی نداشته در این یکماه؟

بقیه صندوقهای طلا که چند روزه مثبت هستند این مثبتها برای این هستند که افزایش ناو داشتند
                همین امروز هرکدام 3درصد افزایش قیمت و ناو دارند کهربا نداره اما!!!
                خب دلیلش پذیره نویسی بود ، تا کارهای انجام بشه و بتونند مبلغ رو سرمایه گذاری کنند طول میشکه
                دقیقا تاریخ ۱۹ تیر ماه عرضه شد وخب بخاد نارهای اداری رون انجام بده کم کم ۱۵ تا ۲۰ روز طول می کشه تا پول در اختیار بازارگردان قرار بگیره ، با قیمت فعلی ۵درصد بازدهی داشته که به نظر معقول است، در روزهای اتی در صورت رشد دلار ناو سهم افزایش خاصی خواهد داشت
                فرق داره با سایر صندوق های طلا و الان واقعا کم ریسک است ،

الان درصدی های جدید در حال جمع اوری در کف هستند و به موقع میزنند زیرش
                الان هم یکی بخاد تعداد جمع کنه سخته چون فروشنده نداره

امروز هم کد به کد میکردن

نظر

• "Midas"
                  عضو فعال
                  • Oct 2013
                  • 2483

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                  امروز 20 مرداد سالروز سقوط بورس از قله تاریخی خود است

سقوط نبود، سرنگونی بود
                  بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                  ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

رئیسی کابینه را معرفی کرد!

از روزی که حسن دلار را 25تومن تحویل داده یک هفته هم نشده، رئسی به تخت ننشسته رفتیم برای 27!

این خاندوزی کیه؟!

من اولین بار هست که اسمش رو شنیدم!

این سردار میخواد دلار رو چه کنه؟ مهم اینه که تصمیمات و سیاستهای پولیه اینها چی باشه...من سابقه ای از این تیم ندارم. رفقا میشناسن به ما هم معرفی کنند این وزیر وزرا رو:D

راستی رهبر چه حرفهای قشنگی زد! فرمود واکسن خارجی رو خارجی ها! بدعهدی کردند ندادند . تا اینکه داخلی درست کردیم و حاضر شدند واکسن به ما بدهند!! پس نتیجه بگیرید که برکت چقدر خوبه! و لازمه!

یعنی در همان راستای مضرات رابطه با خارجه هست این فرمایشات! برن گم شن همشون:D

مرگ بر تفکر خارجی دوست:D

فقط داخلی!

این عکسهایی که از خط تولید! برکت بیرون آمده را دیدین؟:D

ظرفیت تولید خفنی رو به نمایش گذاشته...شایدم پایلوتی چیزی هست...من که باورم نمیشه . هرچی باشه خط تولید واکسن دیگه اینقدر مسخره نمیشه!

خلاصه به نظر میرسه داریم میریم برای اقتصاد مقاومتیه خالص! :D

دلار که اینجوری میگه:D

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• sundaaay
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 742

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

از روزی که حسن دلار را 25تومن تحویل داده یک هفته هم نشده، رئسی به تخت ننشسته رفتیم برای 27!

این خاندوزی کیه؟!

این سردار میخواد دلار رو چه کنه؟ مهم اینه که تصمیمات و سیاستهای پولیه اینها چی باشه...من سابقه ای از این تیم ندارم. رفقا میشناسن به ما هم معرفی کنند این وزیر وزرا رو:D

راستی رهبر چه حرفهای قشنگی زد! فرمود واکسن خارجی رو خارجی ها! بدعهدی کردند ندادند . تا اینکه داخلی درست کردیم و حاضر شدند واکسن به ما بدهند!! پس نتیجه بگیرید که برکت چقدر خوبه! و لازمه!

فقط داخلی!

ظرفیت تولید خفنی رو به نمایش گذاشته...شایدم پایلوتی چیزی هست...من که باورم نمیشه . هرچی باشه خط تولید واکسن دیگه اینقدر مسخره نمیشه!

از بالا رفتن قیمت دلار در پوست خودت نمی گنجی.. انگار خیلی خوشحالی... حساب این نمیکنی مردم همین الان زیر خط فقر هستن و هزینه ها بالا رفته... یه دبه ماست معمولی 2 کیلویی شده 32 هزار تومن...
                      اون وقت بکشن میزنی دلار بره بالا که سهام یا دلاری که داری رشد کنه؟ افسوس .. وقتی میگم ما ایرانی ها خودمون بد هستیم، برای همینه... عیب و خرابی از خودمونه

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

جو بازار اما!

هرخبری که شده یا میشه و هر کی هرچی میگه این روزا!

امامطلب مهم از نظر بازار این است که:

بورس همچنان بر مدار صعودی است و به فرض اصلاح کوتاه مدتی هم هنوز هیچ خللی بر روند صعودی شروع شده کلیت بازار وارد نشده است!

این روند صعودی دوماه اخیر پابرجاست. و ما همراه آن:D

و توصیه من (البته بدون قبول مسئولیت آن:D ) این است که :

در کل این روزها بیش از آنکه فروشنده باشید! بهتر است که خریدار باشید:D

بلحاظ روانی در روندهای صعودی(مثل یک ماه و نیم اخیر تاکنون) بهتر است که راحت بخریم! ولی سخت بفروشیم:D

یعنی برای خریدن خیلی چونه نزنین ولی برای فروش ناز کنید:D

چرا که در روند صعودی، فرصت فروش دیر نمیشه! ولی فرصت خرید کم گیر میاد:D
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4720

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

این خاندوزی کیه؟!

فقط داخلی!

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
                          از بالا رفتن قیمت دلار در پوست خودت نمی گنجی.. انگار خیلی خوشحالی... حساب این نمیکنی مردم همین الان زیر خط فقر هستن و هزینه ها بالا رفته... یه دبه ماست معمولی 2 کیلویی شده 32 هزار تومن...
                          اون وقت بکشن میزنی دلار بره بالا که سهام یا دلاری که داری رشد کنه؟ افسوس .. وقتی میگم ما ایرانی ها خودمون بد هستیم، برای همینه... عیب و خرابی از خودمونه
                          اشتباه می زنی دادچ!!!!!!!!!!!! /.:blinksmiley.:/مقصر بالا رفتن نرخ دلار یک کاربر ساده بورسی نیست که ممکنه کل سرمایه بورسی اش به 3 میلیارد هم نرسه !!!
                          شما اگر دلسوزی برو یقه کسانی را بگیر که با سیاستهای غلطشان مملکت را به اینجا رساندند و هنوز هم متوجه نیستند مملکت را در چه سراشیبی خطرناکی قرار داده اند .
                          با همین فرمون پیش بریم احتمالا 3 ساله دیگه 95 درصد ملت می روند زیر خط فقر !! و باید سبد حمایتی بگیرند . خوب کی مقصر است؟؟؟؟ بالاخره این وضعیت که یک شبه به وجود نیامده است .

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
                            خوب بنظرت ابی از داخل لحاف و تشکش اگر 200 میلیون دلار ارز به بازار تزریق کنه قیمت دلار پایین نمیاد؟
                            تازه الان دستش بازتره برای ریختن دلار داخل بازار و طرح تنظیم بازار رو اجرا کنه

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3782

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                              اشتباه می زنی دادچ!!!!!!!!!!!! /.:blinksmiley.:/مقصر بالا رفتن نرخ دلار یک کاربر ساده بورسی نیست که ممکنه کل سرمایه بورسی اش به 3 میلیارد هم نرسه !!!
                              شما اگر دلسوزی برو یقه کسانی را بگیر که با سیاستهای غلطشان مملکت را به اینجا رساندند و هنوز هم متوجه نیستند مملکت را در چه سراشیبی خطرناکی قرار داده اند .
                              با همین فرمون پیش بریم احتمالا 3 ساله دیگه 95 درصد ملت می روند زیر خط فقر !! و باید سبد حمایتی بگیرند . خوب کی مقصر است؟؟؟؟ بالاخره این وضعیت که یک شبه به وجود نیامده است .
                              این کابینه ای که معرفی شده .....تاثیرش رو مملکت ...چیزی در حد انفجار اتمی خواهد بود ..بعد رفتنشان ....چیزی از مملکت باقی نخواهند ماند ...

نظر

• sundaaay
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 742

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post

این افرادی که میفرمائید سیاست غلط شان مملکت رو به این روز انداخته چه کسانی منظورتون هست؟ هر فردی رو نام ببرید، متولد ایران هست.. ایرانی هست...

ما ایرانی ها اگر کار درست بودیم که کشور ایران روز به روز کوچک تر و حقیر تر و ضعیف تر نمیشد... نقشه ایران از اون گندگی و عظمت شده نقشه فعلی.. چه بسا کوچک تر و ضعیف تر هم بشه...

نشون میده ما ایرانی ها ذاتا انسان های درست درمونی نیستیم... هر چند دهه یکبار هم یک حکومت عوض میکنیم، باز هم همون آش و همون کاسه... نا کارآمدی و ضعیف پشت هم

نظر

در حال کار...
                                X