کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کسی از واردات خودرو خارجی خبر داره ؟
ظاهراً رئیسی میخواد خودرو را از طرح فوق ، استثناء کنه.
خودرو البته دیگه کشش نداشت، واقعاً صدای همه ملت در اومده،
هرچند قدرت خرید 90% ملت در حد خودروی خارجی نیست
ولی انحصار هم حدی داره، این دیگه اسمش انحصار نیست،
رانت و فساد و دزدی هست به قیمت زندگی و سلامتی و جون ملت.
اگه بگیم خودرو خارجی ، کالایی است که مشابه داخلی داره ، حرف مضخرفیه
مثلاً کره میگه ما خودمون هیوندا داریم احتیاج به واردات تویوتا نداریم
یا اینکه بنز و bmw رقیب همسطح هستند.
حالا کدوم خودروی داخلی میتونه ادعا کنه من در سطح خودرو خارجی هستم؟!!!
به پشتوانه خودروی داخلی فقط میشه واردات فرغون رو ممنوع کرد چون مشابه داخلی داره.
هرچیز که 4 تا چرخ داشته باشه که اسمش خودرو نیست.
...خبر...که نه ...ولی بر اساس صحبت هایی که بین فعالین بازار و وارد کننده ها هست...مالکان خودروهای متوقف در گمرک دارند ...مدارک رو بروز می کنند برای ترخیص ...یه قول هایی داده شده
که تا قبل عید این خودروها ترخیص بشن ..به هرحال ...پول و ارز این خودروها از مملکت خارج شده ..دولت هم بدش نمیاد یه پول مفت بابت ترخیص این خودروها تو این وضعیت گیرش بیاد ...یه منتی هم میزاره سر ملت ..ظاهرا ..گفته شده ورود خودرو با ارز منشا خارجی و منشا خریدار ...و بدون تعهد به بانک مرکزی ...امکان پذیر خواهد بود...ولی ..به نظرم نتیجه این اقدام ارزان شدن خودروهای جدید وارداتی نخواهد بود ...صرفا دایره انتخاب خریدار گسترده تر خواهد شد ...و تا حدی بازار خودروهای لوکس که یک دهه از عمرشون گذشته رو تحت تاثیر قرار داده و قیمتشون تعدیل میشه ...طرح رو کمیسیون تحویل شورای نگهبان داده و ایرادات قبلی شورا رو برطرف کردن ...شانس تصویبش هم بالا هست ظاهرا ...چون خیلی از بالایی ها تو این امر منافع دارند ...
الان تو ماه سپتامبر هستیم و این ماه آژانس انرژی اتمی گزارشش میده و جلسه شورای حکام درباره ایران برگزار میشه
ج.ا برای گرفتن امتیاز در مذاکرات شروع به افزایش درصد غنی سازی کرده و حال باید دید
این ماه گزارش آژانس و جلسه شورای حکام چه خروجی خواهد داشت.
"
فایل صوتی توافق و برجام
علی واعظ تحلیلگر ارشد در گروه بین المللی بحران
اگر توافق صورت نگیرد و گفتگوها به نتیجه نرسد چه خواهد شد؟
"
توی فضای مجازی جستجو کنید.
.
سلام علیکم
بنده اینقدر کارسرم ریخته نمی توانم توضیح بدهم
و امروز هم اتفاقی چون اینترنت اینجا برقرار بود /آمدم اینجا / گفتم در راه خداوند متعال مصرف شود تا بی مصرف شود
اما
در مورد برجام بگویم
خیال همه و خصوصا معاندین راحت کنم
هیچ توافقی نخواهد شد
ما با ذشمن توافق نداریم
خیالاتتان راحت بروید هر گوری دارید
بروید
ما اگر می خواستیم توافق کنیم
که این همه شهیدان عزیز نمی دادیم
بروید خدا خیرتان دهد
بروید
والسلام /
علت اینکه این موجودات با صراحت نمیخوان از برجام بیرون برن اینه که دوست دارن همچنان غرب رو فریب بدند
و اگر با صراحت بگن دیگه با آژانس کاری نداریم کار شون مثل خودکشی هست و این میتونه انگیزه بده به آمریکا و اسراییل و اروپا برای حمله نظام و کوبیدن
دلار سبزه ⛳️ فردایی ⏳ 27,530 فروش?
بازار فردا میتونه متفاوت از امروز باشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
به گزارش بورس ٢۴، با توجه به اینکه عرضه «فجهان» حدود دو هزار میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج میکند، و به منظور اینکه فشار فروش در بازار مضاعف نشود، عرضه اولیه سهام شرکت ریل پرداز نوآفرین با نماد معاملاتی (حآفرین۱) صرفاً به صندوقهای سرمایهگذاری تخصیص پیدا خواهد کرد.
طبق ماده هشت دستورالعمل پذیرهنویسی و عرضه اولیه اوراق بهادار و اصلاحات بعدی آن ، فرابورس این اجازه را دارد که در خصوص شرکتهای مشخصی، عرضه را صرفاً به صندوقهای سرمایهگذاری اختصاص دهد. نکته قابل ذکر این که این صندوقها موظف هستن نصف سهام خریداری شده را حداقل تا ۹۰ روز بعد از تاریخ عرضه اولیه نگهداری کنند.
۵ درصد سهام شرکت ریل پرداز نوآفرین دوشنبه ٢٢ شهریور ١۴٠٠ عرضه اولیه می شود.
بدین صورت دامنه قیمت ٢٧٢٧ ریال الی ٣٣٣٣ ریال می باشد.حداکثر سهام قابل خریداری برای هر کد ٧۴ میلیون سهم می باشد.این سهم فقط برای صندوق ها اختصاص دارد.
? کودتا در #گینه بر بازار سنگ آهن و #بوکسیت تاثیر گذاشته و سبب ابهام اقتصادی شده است.
? گینه بزرگ ترین ذخایر #بوکسیت جهان را دارد یعنی ماده ای که در جهان از آن برای تولید #آلومینیوم استفاده می شود. قیمت آلومینیوم به شدت افزایش یافته است.
? ذخایر سنگ آهن گینه 8.6 میلیارد تن است و عیار آن 65 درصد است.
خب ببینید قضیه واضحه.
یکی از مواردی که رییسی در ایام تبلیغات انتخابات مردم رو باهاش فریب داد وعده حمایت از بورس بود.
وزیر اقتصاد هم در جریان رای اعتماد گفت که اعتماد مردم رو به بورس بر می گردونم.
اون وقت همین آقای وزیر به جای برخورد با عوامل فساد در سازمان بورس رفته باهاشون جلسه گذاشته و خروجی جلسه فقط این بوده که برای عرضه اولیه ها هم بازارگردان بذارن!
در حالی که توقع این بود که مسئولین سازمان بورس اعم از رییس و معاون و مدیران میانی بلافاصله اخراج و به دادگاه معرفی بشن به خاطر این همه جنایت های ریز و درشتی که در طول ایام مسئولیت در حق سهامداران و مردم ایران انجام دادن.
به هر حال این پالس به بازار داده شد که همه وعده های حمایتی از بورس در حد کشک مونده و قراره اوضاع بر همون مداری بچرخه که در دولت روحانی می گشت. و در نتیجه بازار از فردای اون جلسه شروع به ریزش کرد. اصلاح دلار و فشار عرضه اولیه و اینها همه ش بهونه س.
اما در آماری که خودم حساب میکنم نسبت خرید حقیقی در بازار در این چند روز افزایشی بوده !
سرانه فروش هم روبه کاهش !
طبق آمار من (در مجموع سهام و حق تقدم و صندوق) سرانه خرید در کل بازار 19.3 میلیون تومان ! و سرانه فروش 8.9 میلیون تومان بوده !
من بازهم دیروز آمارها رو بررسی کردم در برخی نمادها و گروهها تعداد فروشنده حقیقی به شدت بالا رفته !!
مخصوصا در سهامی که توی این 1 سال اخیر عرضه اولیه شدن !
همین افزایش تعداد فروشنده هایی که حجم کمی از سهام دارن ! باعث شده سرانه خرید و فروش و نسبت خریدار حقیقی در کل بازار نسبت به گذشته تغییرات محسوسی داشته باشه !
اولین دلیل بحث احراز هویت سجام هست !!!
اون کدهای حقیقی گروهی !! که پارسال هم اشاره کردم در بازار ایجاد شده ! و مدیریتش هم از یک نقطه در خرید و فروشها صورت میگیره ! دارن میفروشن تا کدها خالی بشن !
یادتون هست که پارسال قرار بود ورود به آنلاین دو عاملی بشه ! و با پیامک انجام بشه !! که نذاشتن بشه ! به همین دلیل !!
چون دیگه مدیریت گروهی این کدها براشون امکانپذیر نبود !!
حالا این بحث احراز هویت سجام عاملی شده برای خالی کردن اون کدها در بازار !!
نظر