جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۸ - ۱۴ مهر ۱۴۰۰
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۸ - ۱۴ مهر ۱۴۰۰
سردار نقدی: ساسانیان ایران را تقدیم مغولها کرد
نظر
-
♦️لبنیات از هفته بعد ۱۰ درصد ارزان میشود
وزیر کشاورزی:
?با تصمیمی که در ستاد تنظیمبازار گرفته شد و بنا به دستوری که رئیسجمهور در مورد ثبات قیمتها و فراوانی اقلام صادر کرده، از هفته آینده کاهش ۱۰ درصدی قیمت در شیر، پنیر و ماست عملیاتی خواهد شد.
@AkhbareForiبارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)
نظر
-
در اصل توسط منیب پست شده است View Post♦️لبنیات از هفته بعد ۱۰ درصد ارزان میشود
وزیر کشاورزی:
?با تصمیمی که در ستاد تنظیمبازار گرفته شد و بنا به دستوری که رئیسجمهور در مورد ثبات قیمتها و فراوانی اقلام صادر کرده، از هفته آینده کاهش ۱۰ درصدی قیمت در شیر، پنیر و ماست عملیاتی خواهد شد.
@AkhbareFori
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
درود،
آمار ایراد دارد،
برای مثال بازدهی دتولید از ابتدای 1400 منفی بوده،
یا شپارس بازدهیش از ابتدای 1399 مثبت بوده، ( افت قیمت سهم بدلیل افزایش سرمایه را به حساب بازدهی منفی آورده)
ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
نظر
-
700 سهم بازار را بررسی کنید ببینید چه تعداد از ابتدای سال 99 تا به امروز که بازدهی شاخص 200 % بوده،
این مقدار بازدهی داشته اند، تورم از ابتدای سال 99 چقدر بود؟ دلار ابتدای 99 چقدر بوده الان چقدر است؟
______
حالا استاد ربط دادن دلار و شاخص که از شاخص بالای 400K اعلام حباب کرده بود،
الان در شاخص 1500 توصیه به سهامداری دارد و خوشبین به آینده بازار است.
_____
اینکه ما غر می زنیم که بازار را دستکاری می کنند، دلیلش اینه شاخص کل که اکثریت سهام بازار بازدهیشون ربطی بهش نداره،
اگر یه اصلاح کوچک بزنه بهانه میشه برای فشار فروش گذاشتن روی کل بازار و این حرکت عمدی است و شاخص بهانه..بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
نظر
-
بله دقیقآ
به نظر من هم یگ معامله گر خوب باید فقط چشمش به تابلو دوخته شده باشه! و قیمتها را آنالیز کنه! نه اینکه فقط چشمش به نوسانات دلار باشه! البته گاهی وقتها قیمت دلار و اخبار سیاسی یه دستآویز و بهونه میشه فقط برای ترکیدن حباب و آغاز ریزشها و صعودهای بارار نه بیشتر! قیمتها وقتی به سقف میرسه! بلاخره بازار بهونه اصلاح رو هر طوری شده پیدا میکنه و عکس این قضیه هم صادقه! قیمت خیلی سهمها در اواخر اردیبهشت ماه امسال وقتی به کف رسید! اول آروم آروم قیمتها کشیدن بالا و بعدش هم آقایون تحلیلگر هزار و یک دلیل واسه رشد بازار تراشیدن! از فیمت دلار گرفته تا جوبایدن و برجام و... خبرهای سوخته سیاسی دیگه! اما دلیل اصلی که قیمت کف یک سهم هستش و اشتیاق خریداران به خرید سهم ارزون کمتر عنوان میشد! قیمت شپنا وقتی به سقف تاریخی خودش یعنی 5200تومان رسید! قیمت دلار اون زمان مستمسک و سوژه خبر بودش و همچنین وقتی قیمتش ار 5200 تومان رسید به زیر 800 تومان باز همین قیمت دلار و نرول 3 الی 4 هزازرتومانی شد بهانه و تنها دلیل واسه این نزول!! دیگه کمتر کسی گفت یه پول درشتی اومد تو این یازار و یهو رفت و باغث و بانی این اصلاح شدید و مدت دار بازار شد! این بازار تا بوده همین بوده وقتی رشد میکنه همه آقایون به اصطلاح تحلیلگر ولی نه به معنای واقعی معامله گر میگن ما درست پیشبینی کرده بودیم! و وقتی هم سقوط میکنه! دیگه هیچ حرفی واسه گفتن ندارند و فقط میگن دلار باعث ریزش بازار بوده و به دنبال پوست خربزه برای دلیل تراشی و توجیه حرفهای به اصطلاح تحلیلگرانه بیفایده خودشون میگردند! ... نظر شخصی
در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post700 سهم بازار را بررسی کنید ببینید چه تعداد از ابتدای سال 99 تا به امروز که بازدهی شاخص 200 % بوده،
این مقدار بازدهی داشته اند، تورم از ابتدای سال 99 چقدر بود؟ دلار ابتدای 99 چقدر بوده الان چقدر است؟
______
_____
اینکه ما غر می زنیم که بازار را دستکاری می کنند، دلیلش اینه شاخص کل که اکثریت سهام بازار بازدهیشون ربطی بهش نداره،
اگر یه اصلاح کوچک بزنه بهانه میشه برای فشار فروش گذاشتن روی کل بازار و این حرکت عمدی است و شاخص بهانه..آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2021/10/07, 21:02.
نظر
-
در اصل توسط "Midas" پست شده است View Postدرود،
آمار ایراد دارد،
برای مثال بازدهی دتولید از ابتدای 1400 منفی بوده،
یا شپارس بازدهیش از ابتدای 1399 مثبت بوده، ( افت قیمت سهم بدلیل افزایش سرمایه را به حساب بازدهی منفی آورده)
هیچ حساب و کتابی نداره
بهویی یه سهم رو اتفاقی بادش میکنن
شانسی هم نمیشه
فقظ باید رانت داشت
اونم الکیه
بهترین سهام
افت دارن
اونوقت یکی که هیچی نداره
بازدهی 600 درصد داشته
دستای کثیفی
تو کاره
سرمون کلاه میزارن
خدا ذلیلشون کنه
همینhttps://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews
نظر
-
در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post700 سهم بازار را بررسی کنید ببینید چه تعداد از ابتدای سال 99 تا به امروز که بازدهی شاخص 200 % بوده،
______
_____
اگر یه اصلاح کوچک بزنه بهانه میشه برای فشار فروش گذاشتن روی کل بازار و این حرکت عمدی است و شاخص بهانه..
گفتم مجدد تکرار کنم که دلار مهمه ولی قیمت مطلق دلار اهمیت کمتری دارد و نحوه تغییرات قیمت دلار مهمتر است(هزار بار اینو گفتم!!).... مکررات در مورد تورم و بخصوص نقش انتظارات تورمی و ...صحبت سر کلیت بازار هست نه یک سهم خاص
بعدشم نمودار درازمدت دلار و شاخص رو بزارم... یا بگم اقلا به تغییرات دلار و بورس در 6ماه قبل نگاه کن!!! باز تکرار کنم که اصلا فقط نمودار دلار کافی نیست...فقط گفتیم متغیر مهمیه...نه همه چیز فقط دلار باشه!
بعدش سند عینی از پست های اخیرم من جمله آخرین ورود و خروج نسبتا موفق در موج صعودی اخیر بورس که در همین تاپیک بیان شد...همه بر همین مبنای احتمالاتی بود که عرض میشود...
مهمتر ازاون من نه گفتم به آینده امیدوار باشید ..نه توصیه به سهامداری کردم....
ولی دیدم چه کاریه! دوستمون اینقد حافظه قوی داره که از سه چهار سال قبل یادشه من گفتم شاخص 400حبابه! خودم که چیزی یادم نمیاد:D
حق با شماست دوست عزیز.
حرفهای ناچیز من به هیچ وجه به سودمندی غر زدن های شما نبوده و نیست:D
البته بجز غرهای مفید شما، خدایی این نکته فوق طلایی شما در مورد بورس ایران (که در مقایسه با اس اند پی و بورس آمریکا به این نتیجه رسیدید) که امکان داره گشایشهای سیاسی آینده با ورود شرکتهایی مثل شیپور و دیجی کالا به بورس، بقیه بورس هم ذوق کنند و کل بورس برخلاف دلار صعود بکنه!!! به اندازه کافی سند محکمی هست !! همینم کافیه که همه بریم بوق بزنیم:D تا به وقتش با این توصیه طلایی شما پولدار بشیم:D
تکنولوژی محور شدن بورس ایران خیلی مهمه که ما ازش غافل بودیم. وگرنه دلار و تورم و اینها که کشکه:D
دوست عزیز...خیلی منطقی اگر نقد مخالف داری میفرمایی ما هم خوشحال میشیم...میتونی هم قبول نکنی یا بکنی. یا اصلا اهمیت ندی...در هر صورت درود بر تو
ولی اگر حمله شخصی و تخطئه و بعدشم خوشمزگی کردن باشه ...میبینی که من بهتر بلدم خوشمزگی کنم:Dآخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/10/07, 23:20.[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر
-
[ Photo ]
شرکت نفتی دولتی عربستان سعودی، آرامکو، در حال تبدیل شدن به باارزشترین شرکت جهان است. آرامکو با ارزش دو تریلیون دلار اکنون فاصله اندکی با شرکت اپل دارد که با ۲.۳ تریلیون دلار در صدر فهرست باارزشترین شرکتهای جهان ایستاده است.
در کشور ما هم با نوسانگیری الگوریتمی از مردم در بازار سرمایه اجازه ورود نقدینگی به بخش تولید داده نمی شود و همچنان صنعت کشور در حال سرکوب و تخریب است.
کمپین بورس
@boursecampaignبارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)
نظر
-
می گن تو فکرش نباش. فکر کن ملک خریدی بلند مدت فکر کن
خب من اگه می خواستم این طور فکر کنم که همون اول می رفتم یه تیکه زمین می خریدم
نظر
-
با توجه به افزایش قیمت شدید گاز طبیعی در اروپا، شرکت ها و صنایع انرژی بر، از مصرف گاز به سمت نفت حرکت کرده اند و احتمالا روند افزایشی شدید قیمت نفت، ادامه خواهد یافت.
- - - -
علیرغم تکذیب خبر آزاد سازی بخشی از ذخایر استراتژیک نفت آمریکا، این کشور استفاده از ذخایر را منتفی ندانسته است.
نظر
-
امروز ما در خصوص بحران انرژی در جهان، ادراکی داریم شبیه آنچه پیش از کرونا وجود داشت. ما امروز فقط می دانیم اروپا و چین در حال حاضر و آمریکا در زمستان با کمبود با اهمیت انرژی مواجهند. چین به دلیل مباحث آلایندگی و در پیش بودن المپیک از استراتژی کاهش تولید در صنایع آلاینده دست نمی کشد.
یک زنجیره ای وجود دارد که با خشکسالی آغاز شده است. کمبود منابع آبی، تولید برق را در تابستان تحت تاثیر قرار داد و روسیه نیز با تزریق کمتر گاز به اروپا موجبات کسری ذخائر گاز را پدید آورد. حالا خشکسالی باعث کمبود گاز شده، کمبود گاز باعث مصرف زیاد LNG شده، کسری LNG باعث استفاده از سوخت های جایگزین مانند مازوت شده و تحت این شرایط زغالسنگ حرارتی و کک شو افزایش قیمت با اهمیتی را تجربه کرده اند.
امروز ما فقط در اخبار می خوانیم که صنعت غذایی انگلیس به دلیل کمبود گاز و برق در حال تعطیل شدن است! امروز فقط می خوانیم که چین دست از تامین انرژی کارخانه ها کشیده و به تولیدکنندگان گاز و زغال دستور داده تا فقط در پی تامین احتیاجات خانوارها باشند!
ما شاهد عدم تامین برخی اقلام در زنجیره تولید خواهیم بود که امروز تاثیر آن را نمی توانیم تحلیل کنیم. مثلا در زمستان قبل پلی پروپیلن قیمت هایی را دید که انتظار آن را نداشتیم و ناشی از سرمای شدید در آمریکا بود.
برای کشوری مانند ایران و برای صنایعی در بورس ایران، افزایش قیمت انرژی در جهان یک خبر بسیار مثبت است. کسری عرضه گاز در کشوری مانند اوکراین، یک خبر خوب برای تولیدکنندگان فولاد ایران است!
قطعی گسترده گاز در آمریکا و کسری PVC یک خبر بسیار خوب برای تولیدکنندگان ایرانی است تا در ترکیه جولان دهند. علت این است که در صنایع ایران حاشیه سود بالا بوده و نرخ محصولات بیش از نرخ انرژی و مواد اولیه رشد می کند ضمن اینکه عمده شرکت های ایرانی، ابتدای زنجیره تولید هستند.
به هر حال، ما یک بحرانی در دنیا داریم که ممکن است باعث شود فدرال رزرو آمریکا در زمان آغاز تیپرینگ تجدید نظر کند و از طرفی تزریق وام در اقتصادهایی مانند انگلستان صعودی شود. همه این ها به معنای بحران در اقتصادهای بزرگ و کاهش GDP است اما باعث می شود تا بالادست زنجیره (که عمدتا تولیدکنندگان ایرانی هستند) با رشد نرخ مواجه شود.
در پالایشی ها، مازوت از زیان به سود رسیده است! در فولاد، هزینه انرژی آنقدر بالا است که کاهش نرخ شدنی نیست. در آلومینیوم همین حالا کسری عرضه وجود دارد و حالا قطعی گسترده برق، چه شود! متانول تبدیل به سوخت جایگزین شده و تحت تاثیر خشکسالی ، اقلام غذایی صعودی شده و تقاضای اوره توسط دولت ها به شدت رشد کرده است.
ممکن است در نیمه دوم سال شمسی، یک بحران انرژی خاص در تمام دنیا ببینیم که برنده آن، فروشندگان انرژی هستند. ما هم به این میهمانی دعوتیم اما کشورهایی نظیر روسیه نقش مهمی بازی خواهند کرد.
@validhelalat ?
نظر
نظر