جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10178

پاسخ : جــــو بــــازار

بیشتر اوقات قبل از یه صعود بزرگ ،ترس و ناامیدی در بازار موج میزنه.
    قیمت ها که کم ریسک و ارزنده هست پس این همه ترس و ناامیدی برای چیه؟!
    حتی اگر پایینی هم بازار داشته باشه(که البته فکر کنم نمیتونه درصد زیادی باشه) کسی در این قیمت ها بخره،بازم سود خواهد کرد.
    این توصیه به خرید یا فروش نیست ،صرفا نظرات نویسنده هست و ممکنه اشتباه هم باشه.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

رانتخانه همان رانتخانه فقط اقدامات تند و سریع تر شده.
      هر مثبتی برای نوسانگیری فرصت فروشه
      فروش در منفی ها و در کف قیمت ممکنه پشیمون کننده باشه

نظر

• ali salehi
        عضو عادی
        • Feb 2014
        • 222

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
        #بورس
        پوکر بازهای حرفه ای یه جمله معروفی دارن که میگن:
        اگه پای یه میز نشستی و تا 20دقیقه متوجه نشدی ،سر کی داره کلاه میره،مطمئن باش سر تو داره کلاه میره..
        ...
        گاها به این تالار سر میزنم و مطالب رو مطالعه میکنم
        در ظاهر خیلی از کاربران این سایت جزوه حرفه ایها و با تجربه ها محسوب میشن اما در واقع خیلی آماتور هستن و هیچی از بورس نمیفهمن
        برای اینکه ابعاد قضیه رو بهتر درک کنید مسائل رو فراتر از بورس عرض میکنم
        سال 96نزدیک 300میلیارد دلار سپرده در بانکها وجود داشت با جهش ارزی که رخ داد عملا دو سوم سپرده مردم سوخت ،بخش دیگه ای از نقدینگی تو بورس سوخت ، بقیه شم رفت تو مسکن و اونجا فریز شده ، پول آنچنانی دیگه وجود نداره که توان ایجاد التهاب در بازارها رو داشته باشه
        ریز موجهای صعودی فیک گولتون نزنه بازار همچنان حباب داره و تا تخلیه کامل فاصله داریم ، این ریزموجهای برگشتی همیشه بوده
        قبلنم گفتم الگوی ریزشی بصورت 60_40و 50_30 عمل میکنه یعنی سهمها بعد از ریزش پنجاه شصت درصدی برگشتهای سی چهل درصدی میزنن ، چون زیر بازار خیلی خالی بود اواخر سال قبل با تغییر دامنه نوسان سعی کردن بازار دستکاری کنن ،هیچکاری نتونستن بکنن ، ریزش انجام شد و برگشت طبق همون الگو اتفاق افتاده
        ،نوسانتونو گرفتید فوری سیو سود کنید الفرار
        یه نکته مهم بگم خصوصا در مورد پالایشیها ، دولت بخشی سهام اینارو در ازای طلبی که بانکها از دولت داشتن بهشون واگذار کرده ، یه مقدارم داده گفته واسه من بفروشید پولشو بدید تا بعنوان یارانه به مردم پرداخت کنم ، برای همین کلی تخفیف داده تا اینا سودهای الکی شناسایی کنن ، مردمم گول peپایین اینارو بخورن بخرن
        در مورد سهامایی که افزایش سرمایه داشتن و دارن حواستون بیشتر باشه مثلا شستا ، صبا ، حفاری ، فولاد و بقیه اینا افزایششون رو ثبت نمیکنن تا نصف سرمایه مردم بلوکه بمونه بهتر بتونن سهم رو کنترل کنن
        سهمای کوچیکم که افزایش از آورده میدن اینارم داغ میکنن قیمت سهم اصلی رو بالا میبرن قفل میکنن بعد یه عده در ظاهر بچه زرنگم گول میخورن حق تقدمای اینارو خوشحال و خندان نصف قیمت میخرن اما آخر سر میبینن قیمت سهم اصلی عین آب خوردن نصف میکنن
        ...
        در آخر در مورد دلار و توافق احتمالی بگم ، ببینید از اواخر دولت خاتمی تا اواخر دولت احمدی نژاد دلار یک دهه حوالی 1000تومن بود اونموقع میانگین فروش نفتمون چقدر بود؟ درآمدی که نصیب دولت میشد چقدر بود؟
        زمان مموتی در بهترین حالت ما با نفت 80_90دلاری سالی 80_90میلیارد دلار کاسب میشدیم اما الان همینقدر نفت بفروشن دلارم پایین نیارن معادل ریالیش چند برابر اونموقع میشه ؟
        اونی که اینجا میگه چند هفته دیگه دلار سی تومن میشه واقعا اینچیزا رو نمیدونه ؟
        در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
        حوزه اقتصاد حوزه نظریات شخصی و فلسفی نیست، گاهی به بعضی ها باید گفت ببند گاله رو. اگه نمیدونی اقتصاد کلان چیه ببند گاله رو، اگه نمیدونی نقدینگی چیه ببند گاله رو، اگه نمیدونی پایه پولی چیه ببند گاله رو، و اگه خیلی چیزهای دیگه رو نمیدونی ببند گاله رو.

ببند گاله رو چون ممکنه خیلی ها رو به اشتباه بندازی، ببند گاله رو چون ممکنه زیان های اساسی به افراد وارد کنی، ببند گاله رو چون وظیفه ماست وقتی در مورد چیزی اطلاعات حداقلی هم نداریم، ببندیم گاله رو.
        قضاوت رو واگذار میکنم به وجدانتون ...

نظر

• اوشنوس
          ستاره دار(3)
          • Dec 2015
          • 880

شاخص کل در تایم فریم روزانه

در آستانه تکمیل پولبک بر سقف کانال نزولی میان مدت

پولبک و ریزش با قدرت برگشت با قدرت تری هم خواهد داشت

هنوز جای امیدواری هست

نظر

• zorba
            ستاره دار(3)
            • Aug 2013
            • 3951

اگر سهم خوبی در سبد دارید و احتیاجی به پول فوری ندارین و اعصاب کافی ندارید پای این بازار ننشینین...
            این بازار با توپ و تشر و کنترل و...اینجا نمی مونه....
            در این وسط البته اینایی که سرمایه های چند صد میلیونی داشتن و دارن و نیازهای ماهیانه شون رو از فروش سهم تامین می کردن متضرر میشن...چون اینا مجبورن نقد بشن مرتب...
            سرمایه های بزرگ هم به طور کلی با برداشت های میلیونی آخ نمی گن... و اگر در بازار بمونن جبران مافات می کنن(لطفا فردا کسی از من طلبکار نشه!)
            بازار وضع نگران کننده ای نداره!
            این شیون،شیون بعد از واقعه است!
            آنجه نباید میشده، شده!
            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• amir12
              عضو فعال
              • Apr 2020
              • 702

دلخوش به این مقدار نباشید !!!

نظر

• علیرضا حسنی
                عضو فعال
                • Mar 2019
                • 1642

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                یعنی از اول مهر دولت اوراق نفروخته؟!!! پس اینا که در فرابورس معامله میشه چیه!

اینو که دیگه داریم میبینیم هر روز:D سابقه اش هست...همه چیش هست که..

اینم از درامد ثابتها! که این مدلش رکورد هم که زده

حالا اینا خبرهایی هست که به این آسانی میشه راستی آزمایی کرد! فکرشو بکنین چقدر به حرفای دیگه این حضرات که هیچی اش معلوم نیست، چقد باید اعتماد کرد!
                اونا معاملات ثانویه اوراق در بازار هست نه فروش اوراق دولتی، مثلا بانک تجا ت به بانک صادرات فروخته.

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

عذر خواهی میکنم که انقدر صریح صحبت میکنم، ۹۰ درصد شما که الان دارید غر میزنید که کلا هِر رو از بِر اقتصادی تشخیص نمیدید، تا الانم هر چی سود از بازار میگرفتید الکی و شانسی بوده.

اما هر وقت از این ریزش بازار ناراحت شدید من رو تصور کنید که لحظه به لحظه این نزول ها و ریزش ها رو پیش بینی کرده بودم اما چون بعد از ۸ ماه هنوز افزایش سرمایه حفاری ثبت نشده سرمایه م در بورس داره چه بسا بیشتر از شما نزول پیدا میکنه. اینطوری یکم ارامش میگیرید/:.yead.:/

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35707

پیام زیر زمین بورس به تابلو :

نصف بازار صف فروشه ! میتونم کلشم صف فروش کنم !

نظر

• بیت کوین
                      عضو عادی
                      • Jan 2018
                      • 234

کشتی ها تمام شد == شاید آغا نظری به بورس کند شاید

نظر

• babakkeshavarz
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 140

عذر خواهی میکنم که انقدر صریح صحبت میکنم، ۹۰ درصد شما که الان دارید غر میزنید که کلا هِر رو از بِر اقتصادی تشخیص نمیدید، تا الانم هر چی سود از بازار میگرفتید الکی و شانسی بوده.

اما هر وقت از این ریزش بازار ناراحت شدید من رو تصور کنید که لحظه به لحظه این نزول ها و ریزش ها رو پیش بینی کرده بودم اما چون بعد از ۸ ماه هنوز افزایش سرمایه حفاری ثبت نشده سرمایه م در بورس داره چه بسا بیشتر از شما نزول پیدا میکنه. اینطوری یکم ارامش میگیرید/:.yead.:/
                        منتظر دلار 40 تومنی بر اساس تحلیل شما ، تا آخر سال هستیم ...

نظر

• azad.
                          عضو فعال
                          • Jun 2019
                          • 962

عذرخواهی میکنم که آنقدر صریح صحبت میکنم..شما هم آنقدر تحلیل های تخیلی داشتین که اگر یکیش هم درست از آب دراومده الکی و شانسی بوده...
                          بعدشم اینجا کسی از نزول و کاهش سرمایه دیگری خوشحال نمیشه

نظر

• ققنوس14
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1544

وقتي تو زيرزمين بورس ماينر پيدا كردن،
                            ببين تو زير زمين وزارتخونه چي پيدا ميشه؟!/:.smilingsmiley.:/
                            يا تو زير زمين خونه وزير يا زير زمين رييس جمهور يا ...
                            يه كم جلوتر بريم احتمالا هممون تو يه فضاي شبيه سازي مثل ماتريكس داريم زندگي مي كنيم.
                            تو يه كپسولهايي در حال خوابيدن و هر روز هم به خيال خودمون در حال زندگي كردن.
                            كل بازار هم كه فروشنده و فقط چندنفري در اين فروم سرگرميم و بازار شبيه سازي شده هم در حال معامله
                            آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• ali salehi
                              عضو عادی
                              • Feb 2014
                              • 222

در اصل توسط babakkeshavarz پست شده است View Post
                              منتظر دلار 40 تومنی بر اساس تحلیل شما ، تا آخر سال هستیم ...
                              ایشون اوایل تابستون ادعا کردن چند هفته دیگه دلار بالای سی چهل تومن خواهد رفت متاسفانه وقتی بنده مودبانه نظرشون رو نقض کردم با گستاخی و بی ادبی پاسخ دادن

نظر

• جواد277
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 4923

فروش سهام در این قیمتها ودر منفی کاری بسیار اشتباه است بهتر است با سرمایه گذاری روی سهام درست با چاشنی صبر بالاترین سود را نسبت به بازارهای دیگر در یک سال اینده ببریم این را مطمئن باشید این دولت با این حجم نقدینگی توان پایین اوردن دلار به زیر 18 هزار تومان حداقل تا 3سال دیگر را ندارد با بر داشته شدن تحریمها وامضا برجام هم دلار پایینی ندارد و هزینه فروش شرکتها حداقل 20 درصد به علت تحریم کاهش میابد که سوداروی بالاتری را نصیب شرکتها خواهد کرد
                                واین را هم در نظر داشته باشید قیمتهای جهانی به علت تزریق بیش اندازی پولهای بی پشتوانه در همه اقتصادها وایجاد تورم رو به بالا است حداقل تا یک سال اینده بورس وشرکتهای بورسی بهرتین گزینه بریا سرمایه گذاری هستند

نظر

در حال کار...
                                X