جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hasan12
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1162

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post

به خاطر اینکه هیچ گونه کمبود ارزی نداریم یک دلار شده ۲۷۰۰۰۰ ریال!
    فعلا در 2 ماه اول افزایش پایه پولی را نداشته ایم بنابراین پیش بینی ارامش بازار ارز تا حدی درست است .

نظر

• hasan12
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1162

در اصل توسط zess پست شده است View Post
      ارزش دلار نسبت به لیر 9.3 را هم پشت سر گذاشت و به سرعت به سمت 11 در حرکت است.

-----

قیمت هر لیتر بنزین در ترکیه به حدود 8 لیر تقریبا بیشتر از 23 هزار تومان رسیده است.

ترکیه 450 میلیارد دلار بدهی دارد
      کاهش ارزش لیر طبیعی است .

نظر

• abdolhossein
        عضو فعال
        • Feb 2019
        • 1585

امشب رییس جمهور 45 دقیقه گفتگوی تلویزیونی داشت . مجری سوالات مختلفی پرسید داخلی و خارجی. اما حتی یک کلمه هم راجع به بورس گفته نشد.
        لکن رییس جمهور صحبتی کرد که باعث تعجب بنده شد. ایشان ،نقل به مضمون ،اظهار داشت زمانی که دولت را تحویل گرفتیم کسری بودجه شدیدی داشتیم اما در شهریور ماه توانستیم از" طریقی " آن را جبران کنیم. در مهر ماه هم همین کار را انجام دادیم و تا پایان امسال هم قرار بر انجامش داریم تا در لایحه بودجه 1401 فکری به حال کسری بودجه کنیم!!!
        دقت کردید چی شد؟؟
        آن " طریق " غیر از بورس چه می تواند باشد؟ برای همین است که دقیقا از فردای روز پس از گرفتن رای اعتماد، شاخص کل تا امروز نزولی شده است. دولت دارد برای جبران کسری بودجه اش جیب سهامدار را می زند و این رویه از قرار معلوم لااقل تا اسفند ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
        آقای رییسی!
        مگر قول نداده بودید که از بورس به عنوان قلک دولت و محلی برای جبران کسری بودجه استفاده نخواهید کرد؟ چرا به این راحتی دروغ گفتید؟ مگر یکی از وعده های شما جبران ضررهای وارده به بازار سرمایه نبود؟ پس چرا در مدت ریاست جمهوری تان حتی یک بار حتی از کلمه "بورس" هم استفاده نکرده اید.
        قرار بود شما با رییس جمهور قبلی فرق کنید. او از اساس اعتقاد به چیزی نداشت. اما توقع از شما چیز دیگری بود.
        به خاطر دروغ به این بزرگی باید گفت فنجعل لعنه الله علی الکاذبین.

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11247

حیدری سوال کرد
          اقای دکتر اوضاع خوبه!؟خزانه خوبه!؟ مردم خیالشون راحت باشه!؟

یاد سوال رشیدپور از روحانی رو دلار 4700 افتادم که پرسید خیالمون از دلار راحت باشه!؟

@dollartalla5

نظر

• بورس باز قهار
            عضو فعال
            • May 2020
            • 1979

رییس جمهور : اینده روشن با همه این شرایط تحریم و کسری ها پیش بینی میکنم ، بسیار امیدوارم

نشان جدیت طرف‌های مذاکرات، آمادگی برای لغو تحریم‌هاست

بودجه ۱۴۰۱ باید بدون کسری و واقعی بسته شود

رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی:

وضعیت معیشتی مردم مساله ساعتی من است و دائما قیمت‌ها را رصد می‌کنم؛ مدام به دنبال کنترل تورم هستیم.

مساله تورم مربوط به تصمیماتی است که قبلا گرفته شده و الان آثار خود را نشان می‌دهد.

استقراض از بانک مرکزی مسئله ای است که تورم را بالا می‌برد؛ بودجه ۱۴۰۱ باید بدون کسری و واقعی بسته شود.

از ابتداي کار دولت بدون استقراض از بانک‌مرکزی حقوق و دستمزد و ساير هزينه‌ها پرداخت شده است.

رییس‎جمهور: موضوع حذف ارز ۴۲۰۰ در حال بررسی است

برای بررسی حذف ۴۲۰۰ تومانی جلسات مختلفی برگزار کرده‌ایم. پولی که باید در سفره مردم اثرگذار باشد با این ارز، به جیب دلالان رفته است. این موضوع باید اصلاح شود. ما این کار را با غافگیری دنبال نمی‎کنیم و به بازار و اقتصاد شوک وارد نخواهیم کرد.

هیچ زمانی میز مذاکره را ترک نکردیم؛ نشان جدیت طرف مقابل لغو تحریم‌ها باشد. ما برای مذاکره جدی هستیم

به نماینده اروپا هم گفتیم ما در مذاکرات جدی هستیم و این جدیت را هم باید در طرف مقابل ببینیم.

#گزارش_ماهانه_دولت_سیزدهم
            #دولت_رییسی
            #تورم

کانال خبرفوری اقتصاد ایران

نظر

• dornaa
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1467

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
              امشب رییس جمهور 45 دقیقه گفتگوی تلویزیونی داشت . مجری سوالات مختلفی پرسید داخلی و خارجی. اما حتی یک کلمه هم راجع به بورس گفته نشد.
              لکن رییس جمهور صحبتی کرد که باعث تعجب بنده شد. ایشان ،نقل به مضمون ،اظهار داشت زمانی که دولت را تحویل گرفتیم کسری بودجه شدیدی داشتیم اما در شهریور ماه توانستیم از" طریقی " آن را جبران کنیم. در مهر ماه هم همین کار را انجام دادیم و تا پایان امسال هم قرار بر انجامش داریم تا در لایحه بودجه 1401 فکری به حال کسری بودجه کنیم!!!
              دقت کردید چی شد؟؟
              آن " طریق " غیر از بورس چه می تواند باشد؟ برای همین است که دقیقا از فردای روز پس از گرفتن رای اعتماد، شاخص کل تا امروز نزولی شده است. دولت دارد برای جبران کسری بودجه اش جیب سهامدار را می زند و این رویه از قرار معلوم لااقل تا اسفند ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
              آقای رییسی!
              مگر قول نداده بودید که از بورس به عنوان قلک دولت و محلی برای جبران کسری بودجه استفاده نخواهید کرد؟ چرا به این راحتی دروغ گفتید؟ مگر یکی از وعده های شما جبران ضررهای وارده به بازار سرمایه نبود؟ پس چرا در مدت ریاست جمهوری تان حتی یک بار حتی از کلمه "بورس" هم استفاده نکرده اید.
              قرار بود شما با رییس جمهور قبلی فرق کنید. او از اساس اعتقاد به چیزی نداشت. اما توقع از شما چیز دیگری بود.
              به خاطر دروغ به این بزرگی باید گفت فنجعل لعنه الله علی الکاذبین.
              یکی از راهاشون برای تامین کسری فروش اوراق 25درصدی بوده وهست فعلا میگن از این ستون به اون ستون فرجه

نظر

• سعید محتشم
                عضو عادی
                • Jul 2015
                • 239

ترکیه۴۵۰ میلیارد بدهی دارد اما ، باید دید در مقابل ۴۵۰میلیارد بدهی چی دارد . ( البته من چیزی نمی دانم) اما نمیشه فقط با میزان بدهی قضاوت کرد . ایران هیچی بدهی ندارد اما می بینیم که وضعش از ترکیه به مرانب بدتر
                آخرین ویرایش توسط سعید محتشم؛ 2021/10/18, 23:02.

نظر

• QARTAL
                  Banned
                  • Sep 2020
                  • 544

نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی ترکیه 53 هست
                  والا وضعش از نسبت بدهی 10 کشور اول دنیا به استثناء چین خیلی خیلی بهتره

نظر

• hasan12
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1162

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                    فکر نکنم اجازه بدهند و دلار بین ۲۸ تا ۲۹ باشه
                    در ضمن تورم سال بعد خیلی کمتر ز امسال خواهد بود و سال بعد اکثر بازارها رکود خواهد داشت
                    خیلی بهتر باید با تک رقمی کردن تورم باید جلوی دلال بازی اقتصاد را گرفت وپول را باید به سمت تولید برد .

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4093

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                      قچار 3ماهه 50 درصد اصلاح که چه عرض کنم ریخته
                      بر پدرهایشان لعنت
                      درود
                      به بهانه قچار که شما گفتی و به اسم قچار و نمونه های دیگر و البته در حالت کلی مطلبی به ذهنم رسید
                      قچار از جمله افزایش سرمایه ای هاست که دو مرحله بود و همین الان با این همه ریزش به قول شما ، هنوزم تعدیل شده اش نسبت به سقف سال قبل بالاست
                      سقف سال قبل با شاخص 2 میلیونی ، 21 هزار بود و الان تعدیل شده اش 18 هزار است . به نظر شما نباید بازم بریزه ؟ تا اینجاش که هیچ ولی هنورم جا داره بریزه

چند روز قبل گفته شد که برخی از این ریزشها به حق است . خدائیش باید با انصاف نظر داد که چنین ریزش هائی به حق است
                      قچار به حق است یه چیزی هم بالاتر از حق
                      وضعیت بنیادی جالبی هم نداره

معذرت میخوام اگر دوستانی باشند که سهامدار این شرکت باشند ولی این تا 500 هم بریزه جای دوری نرفته
                      قچار بسته بود و روز بازگشائی به جای اینکه منفی درستش را بخوره ، منفی کمی خورد و حالا داره جبران میکنه

برخی از نمادهای واقعا بی بنیاد و به درد نخور را که قفل بودند باز نکردند تا اینکه با شاخص بالای 1400 و روند صعودی 3 ماهه قبل ، در مرداد و شهریور باز کردند که بازار خوب بود و منفی چندانی که نخو.ردند هیچ ، تازه زدند زیرشون و بالاتر هم بردند !!!!
                      نمونه دیگرش غفارس بود . و موارد دیگر که بسیارند

افزایش سرمایه ای های با قیمت های بالا را بعد از بازگشائی که قیمت زیادی شکست ، زدند زیرشون و بردند بالا و حتی بالاتر از سقف سال قبل !!! معلومه اینها بعد چی میشند . تلیسه یکی دیگه اش بود . بعد از افزایش سرمایه و بازگشائی بردند تا بالای 1000 !!!!!!

ثاباد ... خدای من به چه دل و جراتی اینو میخرند در این قیمت ها ؟ بیناد ضعیف و بدون چشم انداز روشن از اینده ، قفل اندر قفل بود و چون کوچکه و فوق سفته بازی است و راحت میشه زیرش را گرفت و بازیش داد ، قفلش را بدون منفی باز کردند و الان هم با ریزش اندکی در حال معامله است . با چه قیمتی ؟؟؟؟ دو برابر سقف سال قبل در شاخص 2 میلیونی !!!!!

دوستان من چیزی هالیم نیست و بی ادعا ولی حس میکنم بازار داره طلب ها را تسویه میکنه . داره حکم بازداشت هر کی در رفته و بدهی داره صادر میشه ولو اینکه این بدهی از سالها قبل باشه
                      اگر سهمی را زدند زیرش و سقف کذائی براش شاختند مثل همین ثاباد و نمونه های دیگر که کم نیستند و چند تائیش نام برده شد ، کدما هم یکش که الان یهوئی اومد به ذهنم ... یکی یکی اینا باید برند محکمه و بالا بیارند
                      کپشیر را که دوستی رو 2000 میگفت از 4300 ریخته و نصف کمتر شده ، جوابش گفتم این 4300 سقف کذائی است بالاتر از مرداد سال قبل . این 4300 نباید ملاک باشه

دوستان سابقه هر سهمی که قصد ترید دارید حتما و حتما و حتما ببینید . سابقه را با کل روزها سرچ کنید تا وقفه های معاملاتی هم ببینید . افت قیمت ها را متوجه بشید که به چه دلیل بوده . افزایش سرمایه یا تعدیل منفی یا ..؟
                      افزایش سرمایه ها و قیمت های تعدیل شده بسیاررررررررررررررررررررر مهم هستند
                      یه تناسب ساده است . از فلان قیمت رفته افزایش سرمایه و با فلان باز شده . حالا شده اینقدر ... اینی که الان شده معادل چه قیمتی است . اگر یه روز سابقه معاملاتی این سایت بالا نیاد من دست به هیچ اقدامی نمیزنم مگر اینکه قبلا دل و روده اون سهم را کشیده باشم بیرون . بدون سابقه معاملاتی برای من نوعی ، حکم زندگی بدون اکسیژن است
                      در واقع وقتی سهمی را میخوام بررسی کنم اولین کاری که میکنم در tse کلیک میکنم رو گزینه افزایش سرمایه تا ببینم اخیرا یا چند سال گذشته داشته یا نه و بعد سابقه و اخر کار قیمت تعدیل شده

چون حس میکنم برخی دوستان اصلا با سابقه معاملاتی سهم بیگانه اند اینقدر تاکید دارم

بازم میگم این ریزش ها هر چند تر و خشک واقعا در حال سوختند با یکدیگرند ولی کم نیستند ریزش های به حق . به ناحق هم به وفور داریم که دامن گیر خیلی هامون شده
                      معذرت طولانی شد

نظر

• تیدی آلفا
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2540

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                        دیگه دوستان بورسی مخصوصا با سابقه که باید روند قیمت کالاها با دلار در کشور را بهتر متوجه باشند ( مثل وزیر صمت فعلی نباشند که می خواهند قیمت دلار را از کالاها حذف کنند !!!! ) پراید در یک دهه گذشته همیشه بین 5000 تا 6500 دلار قیمت داشته است که الان هم قیمت بازار آزاد تقریبا 5000 دلار است. اصولا پس از تثبیت قیمت دلار در یک محدوده تمام کالاها خودشان را با قیمت دلار تطبیق می دهند. مثلا گوشت گوسفند هم در دهه گذشته همیشه بین 6 تا 8 دلار و گوشت مرغ هم بین 1.5 تا 2 دلار بوده است که الان هم تقریبا به همان قیمتها رسیده است. قیمت بقیه ماشین ها ( دنا حدود 12 هزار دلار- سمند حدود 9 هزار دلار و .... ) هم در بازار آزاد با دلار 26 هزار تومانی تقریبا منطبق است.

پراید رو مقایسه نکردم و فقط بابت شوخی عرض کردم

ولی گوشت گوسفندی رو یادمه با دلار 3500 تومانی کیلویی 20 هزار تومان می خریدم

امروز میدون گمرک قیمت شقه گوسفندی 97 زده بود

یعنی با دلار 27 هزار تومانی

الان قیمت سوسیس و کالباس و ماهی ب نسبت گوشت گوسفندی واقعی تره

مثال از این دست زیاده

گپی که ب نسبت دلار باید پر بشه و داره ب مرور میشه

مثل قیمت برنج و حبوبات و روغن و ...

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4093

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                          حیدری سوال کرد
                          اقای دکتر اوضاع خوبه!؟خزانه خوبه!؟ مردم خیالشون راحت باشه!؟

یاد سوال رشیدپور از روحانی رو دلار 4700 افتادم که پرسید خیالمون از دلار راحت باشه!؟

@dollartalla5
                          هرچند این حیدری هم دستمال به دست خوبی است و چاره ای جز این نداره ولی واقعا پرسیده اقای دکتر ؟ نفهمیدیم 6 کلاس صحیح است یا دکتر ؟!!!!!!!

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4093

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            سفته بازی و الگوریتمی و هر چی که شما فکرشو بکنید در قثابت مشهود است در یک هفته گذشته . دقت کردید . کلاس اموزشی است بخصوص در 3 روز گذشته
                            حواسها جمع که اینطور نمادها را نکنند تو پاچه ملت

اوردرهای الگوریتمی یا دستی چند ده میلیونی میچینند بدون اینکه 1 دانه سهم بخرند
                            میچینند و کم کم هم میارند قیمت را بالا تا ملت جو گیر برند بالاتر از این اوردرها بخرند و برای حضرات سهم را بکشند بالا در حالی 1 دانه سهم خودشون نمیخرند ، تا به وقتش خالی کنند سرشون و دیگر نه از تاک نشانی باشد و نه از تاکستان و اوردرهای گول زننده 40-30 میلیونی خرید دروغین هم غیب شوند

از این دست شیرین کاری ها و شعبده بازی ها کم نداریم . مدتی در ثپردیس هم برقرار بود
                            تاریخ کامنت فوق 12 مهر بود
                            هر چند در دو هفته گذشته کلیت بازار کمابیش به فنا رفته ولی خب این یه مورد و اوردرهای 30-40 میلیونی فیک در قثابت و وضعیت کنونیش بیشتر نظر را جلب میکنه
                            اوردرهای فیک و قلابی 40 میلیونی خرید در عددی ثابت در قثابت !!! کجائی که یادت بخیر . رفتی برای کف های جدید و دیگه نام و نشانی هم از خرید های فیک نیست . فیک چیدند و بقیه را ترغیب به خرید بالای 300 تا 340 کردند و خودشون در صف های خرید فروختند

جالب بود 40-30 میلیون اوردر خرید میچیدند و خریدار میرفت بالاتر از اون و خرید میکرد و مدام این فیک ها را بالا میاوردند تا صف خرید میشد . بعد چند ریال یا چند تومنی کمتر از مثبت 5% بازم چند ده میلیون خرید میچیدند و خریدار بینوا در 5 کامل از خودشون میخرید

یکی نبود بگه خب اینی که قصد خرید داره چرا چند ریال کمتر نشسته و نمیاد از صف بخره ؟ این سهم با این دلقک بازی ها ، اگر ارزنده است چرا باید میلیون میلیون خرید بگذاری و خودت خرید نکنی ؟ سهم ارزنده که اینطوری از دستت میره و بقیه میخرند
                            ماستی که فروشنده ازش تعریف میکنه هر وقت خودش از دوغش یا همون ماست استفاده کرد باید فهمید ماست خوبی بوده نه اینکه هدف بازار داغی برای انداختن باشه

عرض کردم کل بازار بجر شاخص بازی ها به فنا است در این 2 هفته ولی این روش سهم انداختن بی شرمانه است
                            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/10/19, 00:49.

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11247

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                              درود
                              به بهانه قچار که شما گفتی و به اسم قچار و نمونه های دیگر و البته در حالت کلی مطلبی به ذهنم رسید
                              قچار از جمله افزایش سرمایه ای هاست که دو مرحله بود و همین الان با این همه ریزش به قول شما ، هنوزم تعدیل شده اش نسبت به سقف سال قبل بالاست
                              سقف سال قبل با شاخص 2 میلیونی ، 21 هزار بود و الان تعدیل شده اش 18 هزار است . به نظر شما نباید بازم بریزه ؟ تا اینجاش که هیچ ولی هنورم جا داره بریزه

چند روز قبل گفته شد که برخی از این ریزشها به حق است . خدائیش باید با انصاف نظر داد که چنین ریزش هائی به حق است
                              قچار به حق است یه چیزی هم بالاتر از حق
                              وضعیت بنیادی جالبی هم نداره

معذرت میخوام اگر دوستانی باشند که سهامدار این شرکت باشند ولی این تا 500 هم بریزه جای دوری نرفته
                              قچار بسته بود و روز بازگشائی به جای اینکه منفی درستش را بخوره ، منفی کمی خورد و حالا داره جبران میکنه

برخی از نمادهای واقعا بی بنیاد و به درد نخور را که قفل بودند باز نکردند تا اینکه با شاخص بالای 1400 و روند صعودی 3 ماهه قبل ، در مرداد و شهریور باز کردند که بازار خوب بود و منفی چندانی که نخو.ردند هیچ ، تازه زدند زیرشون و بالاتر هم بردند !!!!
                              نمونه دیگرش غفارس بود . و موارد دیگر که بسیارند

افزایش سرمایه ای های با قیمت های بالا را بعد از بازگشائی که قیمت زیادی شکست ، زدند زیرشون و بردند بالا و حتی بالاتر از سقف سال قبل !!! معلومه اینها بعد چی میشند . تلیسه یکی دیگه اش بود . بعد از افزایش سرمایه و بازگشائی بردند تا بالای 1000 !!!!!!

ثاباد ... خدای من به چه دل و جراتی اینو میخرند در این قیمت ها ؟ بیناد ضعیف و بدون چشم انداز روشن از اینده ، قفل اندر قفل بود و چون کوچکه و فوق سفته بازی است و راحت میشه زیرش را گرفت و بازیش داد ، قفلش را بدون منفی باز کردند و الان هم با ریزش اندکی در حال معامله است . با چه قیمتی ؟؟؟؟ دو برابر سقف سال قبل در شاخص 2 میلیونی !!!!!

دوستان من چیزی هالیم نیست و بی ادعا ولی حس میکنم بازار داره طلب ها را تسویه میکنه . داره حکم بازداشت هر کی در رفته و بدهی داره صادر میشه ولو اینکه این بدهی از سالها قبل باشه
                              اگر سهمی را زدند زیرش و سقف کذائی براش شاختند مثل همین ثاباد و نمونه های دیگر که کم نیستند و چند تائیش نام برده شد ، کدما هم یکش که الان یهوئی اومد به ذهنم ... یکی یکی اینا باید برند محکمه و بالا بیارند
                              کپشیر را که دوستی رو 2000 میگفت از 4300 ریخته و نصف کمتر شده ، جوابش گفتم این 4300 سقف کذائی است بالاتر از مرداد سال قبل . این 4300 نباید ملاک باشه

دوستان سابقه هر سهمی که قصد ترید دارید حتما و حتما و حتما ببینید . سابقه را با کل روزها سرچ کنید تا وقفه های معاملاتی هم ببینید . افت قیمت ها را متوجه بشید که به چه دلیل بوده . افزایش سرمایه یا تعدیل منفی یا ..؟
                              افزایش سرمایه ها و قیمت های تعدیل شده بسیاررررررررررررررررررررر مهم هستند
                              یه تناسب ساده است . از فلان قیمت رفته افزایش سرمایه و با فلان باز شده . حالا شده اینقدر ... اینی که الان شده معادل چه قیمتی است . اگر یه روز سابقه معاملاتی این سایت بالا نیاد من دست به هیچ اقدامی نمیزنم مگر اینکه قبلا دل و روده اون سهم را کشیده باشم بیرون . بدون سابقه معاملاتی برای من نوعی ، حکم زندگی بدون اکسیژن است
                              در واقع وقتی سهمی را میخوام بررسی کنم اولین کاری که میکنم در tse کلیک میکنم رو گزینه افزایش سرمایه تا ببینم اخیرا یا چند سال گذشته داشته یا نه و بعد سابقه و اخر کار قیمت تعدیل شده

چون حس میکنم برخی دوستان اصلا با سابقه معاملاتی سهم بیگانه اند اینقدر تاکید دارم

بازم میگم این ریزش ها هر چند تر و خشک واقعا در حال سوختند با یکدیگرند ولی کم نیستند ریزش های به حق . به ناحق هم به وفور داریم که دامن گیر خیلی هامون شده
                              معذرت طولانی شد
                              درود ... تسویه طلب ها تعبیر زیبایی بود

برخی ریزش هایی که درگروه های مختلف میبینیم فارغ از همه اتفاقات ناشی از ابرحباب تجدید دارایی هست

که از اوایل سال 98 شروع شد و تا خردادماه99 به اوج رسید و بسیاری ازنمادهای گروه های مختلف به واسطه صرفا تجدید دارایی اعداد نجومی را ثبت کردند

نمونه ها بسیار هست ... سهم هایی که بازدهی فوق ایده الی دادند ... اما پشتوانه این رشد صرفا تجدید دارایی و اپدیت ارزش جایگزینی بود

اما در بازار فعلی که صرفا سود تحلیلی ملاک هست ... پشتوانه تجدیدی گذشته عامل ریزش سنگین در بخش بزرگی از بازار شده

نمونه بسیار هست اگر تعدیل شده درنظر بگیریم ... بکام2800 تومنی امروز که تا 15kهم رفت .... غفارسی که خودتون فرمودید ... غسالم وغشهداب وغپینو وغگرجی وغگل... ایضا

درصنایع دیگه شفارس ..... بکهنوج-وهور و گروه زراعت و ساختمان و ..... نمونه های بسیار فراوان

عمده این ریزش ها دراین سبک نمادها که بخش اعظمی از بازار را تشکیل میده صرفا به خاطر تغییرمدل ارزیابی بازار هست

ودربازاری که سود تحلیلی ملاک هست این نمادها به تخلیه حباب ادامه میدهند تا زمانی که پشتوانه بنیادی اجازه ریزش بیشتر را ندهد
                              .

نظر

• ایرانی
                                ستاره دار(1)
                                • Jun 2011
                                • 2577

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                                درود ... تسویه طلب ها تعبیر زیبایی بود

برخی ریزش هایی که درگروه های مختلف میبینیم فارغ از همه اتفاقات ناشی از ابرحباب تجدید دارایی هست

که از اوایل سال 98 شروع شد و تا خردادماه99 به اوج رسید و بسیاری ازنمادهای گروه های مختلف به واسطه صرفا تجدید دارایی اعداد نجومی را ثبت کردند

نمونه ها بسیار هست ... سهم هایی که بازدهی فوق ایده الی دادند ... اما پشتوانه این رشد صرفا تجدید دارایی و اپدیت ارزش جایگزینی بود

اما در بازار فعلی که صرفا سود تحلیلی ملاک هست ... پشتوانه تجدیدی گذشته عامل ریزش سنگین در بخش بزرگی از بازار شده

نمونه بسیار هست اگر تعدیل شده درنظر بگیریم ... بکام2800 تومنی امروز که تا 15kهم رفت .... غفارسی که خودتون فرمودید ... غسالم وغشهداب وغپینو وغگرجی وغگل... ایضا

درصنایع دیگه شفارس ..... بکهنوج-وهور و گروه زراعت و ساختمان و ..... نمونه های بسیار فراوان

عمده این ریزش ها دراین سبک نمادها که بخش اعظمی از بازار را تشکیل میده صرفا به خاطر تغییرمدل ارزیابی بازار هست

ودربازاری که سود تحلیلی ملاک هست این نمادها به تخلیه حباب ادامه میدهند تا زمانی که پشتوانه بنیادی اجازه ریزش بیشتر را ندهد
                                .
                                بسیار عالی
                                ایضاً چند ابر حباب هم به لیست فوق باید اضافه کرد، که طبیعتاً این منفی های سهم کاملاً طبیعی و منطقی است.
                                وسدید ، کدما ، باما ، خصدرا، گروه خودرویی و قطعه سازی ، غگل ، غسالم ،غنوش ، چکاپا ، و دهها سهم دیگر،.................

گزارش 6 ماهه اعلام شود، اثرات سود گول زننده ttm تابستان داغ پارسال خیلی از سهم های حباب از بین خواهد رفت.
                                آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2021/10/19, 01:28.

نظر

در حال کار...
                                X