کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ایدی کوهنedy cohen همانطور خبرنگاری که تابستان 99 خبر ریزش بورس را داد و از مردم خواست سرمایه اشون از بورس خارج کنن ، توئیت زده که شمارش حمله اسراییل به ایران اغاز شده
عجب!!! این خبر رو شما قبل از تایید حمله سایبری به پمپ بنزینهای کل کشور و ساعتت 11:40 صبح امروز توی همین تاپیک زدید !!!!!
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
[Forwarded from Behnam Samadi | بهنام صمدی]
[ Photo ] وزارت راه و شهرسازی نامه زده به شورای اقتصاد که عوارض حمل کالا رو یک درصد افزایش بدید یعنی ۴ بشه ۵
شورای اقتصاد هم عشقی ۹ درصد تصویب کرده؛ گازوییل رو گرون نمیکنن اما این طوری پول میگیرن
میدونید اینا نشانه چیه؟ نشانه اینکه کفگیر بدجوری ته دیگ خورده
صاحب کالا هم این عوارض رو میکشه روی جنسش
عجب!!! این خبر رو شما قبل از تایید حمله سایبری به پمپ بنزینهای کل کشور و ساعتت 11:40 صبح امروز توی همین تاپیک زدید !!!!!
دیشب این توییت منتشر کرده من خودم صبح تو کانالهای تلگرامی دیدم پارسال که شاخص بورس تو اوج بود هشدار میداد سهام بفروشید دلار و طلا بخرید اونموقع فک کنم سکه امامی حوالی شش هفت میلیون بود
[ Photo ] «زنگنه» ۶۰ نماینده مجلس را استخدام وزارت نفت کرد
?«امیرآبادی فراهانی» نائب رئیس مجلس: آقای زنگنه ( وزیر سابق نفت) در در دو دوره مسئولیتش در دولتهای آقایان خاتمی و روحانی، ۶۰ نفر از نمایندگان مجلس را در وزارت نفت استخدام کرد.
?یکی از نمایندگان در قرارداد نفتی با خارجیها، از این قرارداد ایراد گرفت و با من شروع به دعوا کرد و پس از اینکه در دوره بعدی مجلس، رای نیاورد بلافاصله هیئت مدیره یکی از شرکتهای نفتی شد.
?در طول ۱۰ دوره گذشته مجلس، ۸ هزار نفر به ایران خودرو توسط نمایندگان مجلس معرفی شدند و فقط یک نماینده به تنهایی، ۳۰۰ نفر را معرفی کرد./تسنیم
[ Photo ] واکنش چمران به انتصاب نزدیکان زاکانی در شهرداری
?رئیس شورای شهر تهران: بنده در جریان این موضوع نیستم و شنیدهام و خواهم پرسید.
?یکی از شاخصهای انتصاب، توان پذیرش مسئولیت بوده است که در انتصابات اخیر نیز به همین شکل انجام شده است./ ایسنا
یه چیزی رو خیرخواهانه بهتون میگم هر چند میدونم الان باز یه عده میان توهین میکنن.
اگه نمیتونید ریسک صفر شدن دارایی بورسیتون رو تحمل کنید و خدای ناکرده ممکنه با این اتفاق ضربه های شدید روانی و سلامتی ببینید همین فردا بازار رو ترک کنید.
نمیگم ارزش سهام صفر میشه اما ممکنه شرایطی پیش بیاد که اصلا دیگه خرید و فروشی در بازار شکل نگیره.
ریسک های بزرگی در بازار فعال شده از همینجا یهو دیدی ارزش سهام نسبت به همین امروز یک سوم یک چهارم شد اگه پول لازم بشید و اجبار به فروش بد موقع پیدا کنید.
به والله اینها رو نمیگم که بترسونمتون ممکن هم هست هیچوقت این اتفاقات نیفته اما میبینید ریسک های امنیتی هر روز داره بالاتر میره.
یه چیزی رو خیرخواهانه بهتون میگم هر چند میدونم الان باز یه عده میان توهین میکنن.
اگه نمیتونید ریسک صفر شدن دارایی بورسیتون رو تحمل کنید و خدای ناکرده ممکنه با این اتفاق ضربه های شدید روانی و سلامتی ببینید همین فردا بازار رو ترک کنید.
نمیگم ارزش سهام صفر میشه اما ممکنه شرایطی پیش بیاد که اصلا دیگه خرید و فروشی در بازار شکل نگیره.
ریسک های بزرگی در بازار فعال شده از همینجا یهو دیدی ارزش سهام نسبت به همین امروز یک سوم یک چهارم شد اگه پول لازم بشید و اجبار به فروش بد موقع پیدا کنید.
به والله اینها رو نمیگم که بترسونمتون ممکن هم هست هیچوقت این اتفاقات نیفته اما میبینید ریسک های امنیتی هر روز داره بالاتر میره.
امروز با ضرر خوبی خالی کردم سهام رو در اولین فرصتی که بعد از 8 ماه برای فروش پیش اومد، فکر میکنم بزرگترین ضرر زندگیم بود.
تعجب مبکنم از غر زدن های دوستان، خب وقتی میبینید بازار اینطوره، دولت بی تدبیر، ارکان بازار سرمایه همگی دزد، اوضاع مملکت خراب. ریسک های بازار فزاینده. خب بفروشید فرار کنید دیگه چرا نشستید فقط غر میزنید.
با سلام بر استاد عالیقدر حسنی
امیدوارم همیشه با ضرر خوبی خالی نمایی. از غر زدن های دیگران تعجب منما. همه مثل حضرتعالی ماشین چینی ندارند که بروند تابی بخورند بلکه بادی به مغزشان بخورد و مغزشان به راه بیفتد. در ثانی بچه شهری می باشند و امکانات غارنشینی از جمله هوای خوب کوهستان و آب معدنی و چشمه را ندارند.همچنین همه را با خودت قیاس منما. صبر و تحمل و از رو نرفتنت مثال زدنی می باشد. نه تنها در هوش و استعداد و ثروت و دانش و عقل یگانه ی زمان و عصر می باشی، بلکه در صبر و تحمل هم بی نظیری. و چقدر تو بهترین و خوبنرین می باشی حسنی. در آخر امیدوارم پا قدم خروجت مثل سال 98 و 97 به خیر بازار باشد.
با تشکر
مدیر کارگروه مقابله با زالوصفتی و اختلالات روانی در اثر کم توجهی
امام قلی خان
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
اگر برای من هم آب معدنی و یک غار دولوکس تهیه بنمایی این ریسک را به جان می خرم و خیرخواهیت را می پذیرم. فقط غار من از غاری که استاد حسنی است کمی فاصله داشته باشد.
با تشکر
مرگ بر زالوصفتان
ستاد مقابله با بدذاتان و بد نیتان و ادای خیرخواهان را دربیاوران
اگر برای من هم آب معدنی و یک غار دولوکس تهیه بنمایی این ریسک را به جان می خرم و خیرخواهیت را می پذیرم. فقط غار من از غاری که استاد حسنی است کمی فاصله داشته باشد.
با تشکر
مرگ بر زالوصفتان
ستاد مقابله با بدذاتان و بد نیتان و ادای خیرخواهان را دربیاوران
L
احتراما
یک زمانی هم توصیه به خرید دلار ۳۲ تومنی می کردید
بعد شد حدود ۲۰ تومن
البته اگر توافق انجام بشه ممکنه برا چند روز ارز ریزش داشته باشه و یک سری شرکتها که با نرخ ارز بالا رفته اند ریزش کنند. اما واقعیت های اقتصاد ثابت کرده است در نهایت نرخ دلار زیر ۲۰ نخواهد ماند.
مردم سهامشون رو در این قیمتهای مفت و زیانهای بعضا بالای ۸۵ درصدی به چه دلیلی بفروشند ؟
به بزخرها و عوامل حکومت بفروشند؟
با سلام بر استاد عالیقدر حسنی
امیدوارم همیشه با ضرر خوبی خالی نمایی. از غر زدن های دیگران تعجب منما. همه مثل حضرتعالی ماشین چینی ندارند که بروند تابی بخورند بلکه بادی به مغزشان بخورد و مغزشان به راه بیفتد. در ثانی بچه شهری می باشند و امکانات غارنشینی از جمله هوای خوب کوهستان و آب معدنی و چشمه را ندارند.همچنین همه را با خودت قیاس منما. صبر و تحمل و از رو نرفتنت مثال زدنی می باشد. نه تنها در هوش و استعداد و ثروت و دانش و عقل یگانه ی زمان و عصر می باشی، بلکه در صبر و تحمل هم بی نظیری. و چقدر تو بهترین و خوبنرین می باشی حسنی. در آخر امیدوارم پا قدم خروجت مثل سال 98 و 97 به خیر بازار باشد.
با تشکر
مدیر کارگروه مقابله با زالوصفتی و اختلالات روانی در اثر کم توجهی
امام قلی خان
ما ک با خواندن پست های شما ضررهامون یادمون رفت. ایول (-:
++
گیریم فردا همین فردا جنگ بشه....
یک سال بعد دوباره همین شرکت ها...باید ایران را اباد کنن
جنگ های الانم به یکی دو سال نمیکشه:D
کسی میترسه خارج بشه:D سایه جنگ سی ساله هست:D
ضمن اینکه خیلی از همین شرکت ها زمان جنگ بودن...الانم هستن....صد سال بعدم خواهند بود....
L
احتراما
یک زمانی هم توصیه به خرید دلار ۳۲ تومنی می کردید
بعد شد حدود ۲۰ تومن
البته اگر توافق انجام بشه ممکنه برا چند روز ارز ریزش داشته باشه اما در نهایت زیر ۲۰ نخواهد ماند.
مردم سهامشون رو در این قیمتهای مفت و زیانهای بعضا بالای ۸۵ درصدی به چه دیلی بفروشند ؟
به بزخرها و عوامل حکومت بفروشند؟
این استاد حسنی بسیاری را از خودرن سودها در 98 و 97 در انجمن همسایه محروم بنمود و خودش هم بعید می دانم جز این چینی چیزی برایش مانده باشد که من متاسف می باشم.
پیش از انتخابات آمریکا هم ترامپ را به نیابت از آمریکایی های "وطن پرست" رئیس جمهور بنمود و بعدش هم که رای نیاورد گفت مطمئن می باشم دیوان عالی ترامپ را رئیس جمهور می کند. سالی 5000 شلیک می نماید. خدا نکند شیلنگ و تخته ای یکی به در طویله بخورد.می گوید دیدید گفته بودم در طویله را هدف می گیرم؟ انشاالله پا قدم خروجیش مطابق معمول خیر باشد. چون برای مثال 97 رفت بازار رشد بنمود. تا آمد بازار افت بنمود. 98 رفت بازار رفت بالا و دیگر دشمن بازار گشت. سکه 16 تومنی تا خرید سکه به 9 رسید و باید یک شاخص برای خود استاد حسنی درست بگردد.خودم یکی از راه های سود نمودنم در بازارها به جز روی دست استادین خرید نمودن،پیگیری نوشته های استاد حسنی می باشد که برعکسش را عمل بنمایم.من فقط نمی دانم با این میزان علاقه شخصی ام به او چرا برایم آرزوی مرگ می نماید. احتمالا چون پیرمرد فراموشکاری نمی باشم؟
با تشکر
امام قلی خان
ما ک با خواندن پست های شما ضررهامون یادمون رفت. ایول (-:
++
گیریم فردا همین فردا جنگ بشه....
یک سال بعد دوباره همین شرکت ها...باید ایران را اباد کنن
جنگ های الانم به یکی دو سال نمیکشه:D
کسی میترسه خارج بشه:D سایه جنگ سی ساله هست:D
ضمن اینکه خیلی از همین شرکت ها زمان جنگ بودن...الانم هستن....صد سال بعدم خواهند بود....
با سلام بر میثم 20 20 خان
بازار مثل عسل می باشد. دو سال پیش که ترامپ افسار پاره نموده بود و احتمال جنگ و کذا بیشتر می نمود بازار رشد می کرد. این حرف ها چرت می باشد. من در صنعت نفت استخوان خرد نموده ام و پیر گشته ام. برندینگ و نام تجاری برخی شرکت ها فقط میلیاردها میلیارد ارزش دارد. با کمک اساتید مجرب سبدی می چینم که همگان حظ بنمایند. با این که شاید به دور بعدی بالا کشیدن شلوار شاخص تا چندین و چند میلیون زنده نباشم اما این را هدیه ای برای وراثم می گذارم.
با تشکر
امام قلی خان
نظر